Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 06:47   #1861
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Byłam w nich tylko raz(wtedy to zdjęcie było robione) .Kurcze one są nowiutkie, przecież ich nie wyrzucę
Ja mam odwieczny problem z butami. Nosze rozmiar 34 a w sklepach czasami zdarzaja sie 35, wiec jak cos w zblizeniu dobre to biore. Jesli saodrobinke za duze i nie trzymaja to wkladka pomaga. Podniesie noge i but bedzie bardziej dopasowany. Chociaz te na platformach ze sztywna podeszwa gorzej trzymaja. Jestem tez posiadaczka takichi nie bylo rady trzeba bylo sie nauczyc chodzic. Zsuwaja sie. ale jak sie przyzwyczaisz to idzie je utrzymac Aaaa.. ja wkleiłam taka poduszecze silikonowa na piety, i naprawde duzo pomogla
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 07:31   #1862
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
To Ty odważna jesteś Ja mam kolegę który wziął ślub też po 5 miesiącach znajomości. Tyle, że jego zona była w ciązy. Minęły 4 lata i sa juz po rozwodzie on ma inną a ona innego W sumie to wiem, że reguły nie ma bo czasami nawet po 10 latach znajomości bierze się ślub i potem rozwodzi ale zawsze jest większe prawdopodobienstwo, że im dłużej jest się bez ślubu tym lepiej sie pozna daną osobę.
A wy macie dzieci?
Nie mamy dzieci czekamy sobie spokojnie i cierpliwie. Jak beda to dobrze, jak nie - to tez dziury w niebie nie bedzie.
Na pewno reguly na to nie ma. To nie byla jakas wielka milosc od pierwszego wejrzenia, rozowe okulary, motylki w brzuchu itp - po prostu wiedzielismy ze ''sie odszukalismy'' i zostaniemy juz razem. Zreszta nie jestesmy juz mlodzi, ja mam niedlugo 32 urodziny, maz jest ode mnie starszy o 14 lat i to jest chyba raczej taki bardziej dojrzaly zwiazek. Moj znajomy, doktor, teraz juz starszy pan, oswiadczyl sie swojej przyszlej zonie po trzech tygodniach, oboje mieli moze po 20 lat, a teraz sa malzenstwem juz ponad 50 lat - to jest dopiero staz.

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Paulownia a robisz te 40 z przerwami? Ja robię po 20 i krótka przerwa i tak 5 serii dwa razy dziennie
No, ja te 40 machnelam od razu, bez przerwy, tak zeby wyprobowac tez przyrzad - ale z przerwami sproboje moze jeszcze dzis.
Dzis waga stoi na 63,3 a ja zajadm sniadanie buleczka biala z maslem orzechowym - musze wyjesc pieczywo ktore TZ kupil, bo inaczej sie zeschnie, a ja nie cierpie wyrzucac jedzenia.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 07:51   #1863
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane
U mnie dziś na wadze troszkę więcej, bo 47,9 kg ale nie dziwię się, bo wczoraj w łóżku zjadłam krakersy i KitKata senses

Agunia dziękuję a Ty kochana pokaż nam się w tej kiecuni co kupiłaś

Monia kochana cieszę się, że jesteś szczęśliwa mam nadzieję, że z mężem będzie wszystko ok i te święta będą wyjątkowe

Babciam kochana cieszę się, że napisałaś my również życzymy Ci zdrowych i wesołych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń i szczęśliwego Nowego Roku

Paulownia mi lepiej się ćwiczy właśnie w takich seriach po 20 ścisków Tobie też polecam już czuję, że skórę na udach mam taką fajną jędrniejszą a nie taką sflaczałą będę nadal tym ćwiczyć i mam nadzieję, że nóżki będą smuklejsze
Stary 2011-12-22, 07:54   #1864
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Meedzik a jak sie sprawdza ten szamponik ktory polecala Monia?>
Bo bede chyba zmuszona kupic
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:16   #1865
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia mi lepiej się ćwiczy właśnie w takich seriach po 20 ścisków Tobie też polecam już czuję, że skórę na udach mam taką fajną jędrniejszą a nie taką sflaczałą będę nadal tym ćwiczyć i mam nadzieję, że nóżki będą smuklejsze
Mam nadzieje ze i mnie to pomoze, bo uda to moja zmora mam przynajmniej 7 cm w obwodzie za duzo - tluszczyk. Bede cwiczyc.
Teraz ide myc i hennowac wlosy, a potem porzadki w domu. Wrzucilam sobie na kompa RMF FM i slucham polskich nastrojow - strasznie mi to poprawia humor i dodaje swiatecznego nastroju, juz mi sie przejadla ta dunszczyzna dookola. Nawet sniegu tu jeszcze nie ma, jest szaro i deszczowo, okropna pogoda.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:24   #1866
samara_86
Raczkowanie

no po prostu nie wierze dziewczyny jak możecie podejrzewać że wrzuciłam zdjęcia jakieś zagranicznej aktorki?! To jest śmieszne i strasznie nie miłe.Te słowa kieruje do konkretnych osób.Mogę wam podać link do mojej strony na NK,lub FB,ale po co ??? Nie wierzycie to nie,nie mam zamiaru nikomu niczego udowadniać.Tylko ostatnie zdjęcie jest rozjaśnione,bo chciałam pokazać odcień tej farby,a reszta nie jest przerobiona.Ciekawa jestem skąd taki pomysł,że używam zdjęć "zagranicznych aktorek"??? Może przez kogoś przemawiają kompleksy meeedzik dziękuje za miłe słowa.Ty to naprawdę świetna kobietka jesteś... Monia twoje posty też lubię czytać ,a co do farby to kupiłam,ale nie farbowałam.Wczoraj fatalnie się czułam.Ok 18-tej zmierzyłam temperature,a tam 38,3 wzięłam aspirynę i poszłam spać.O 3 w nocy obudził mnie straszny ból gardła i znowu gorączka.Do ubikacji szłam na kolanach,bo taka byłam słaba.Dzisiaj jestem już po wizycie u lekarza.Mam anginę Dostałam antybiotyk,tabletki na gardło i syrop.Idę do łóżka...

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Ja tez muszę pofarbować na jakiś brąz ale nie wiem na jaki.
Co do Auchana to czytałam ostatnio, że w tym sklepie najlepiej robić zakupy bo jest najtaniej. Nawet ponoć Biedronka jest droższa.
A ten Twój prezent na który czekasz to co to jest?
Polecam Ci naprawdę Joanna Multi Cream Color "czekoladowy brąz" tylko trzymaj 5,albo nawet 7 minut krócej bo wychodzi za ciemna.Po tej farbie włosy nabierają blasku,a kolor trzyma świetnie.Cena śmieszna ok.8zł.tylko ciężko ją dostać. [LEFT]Co do sklepu Auchan rzeczywiście wychodzi drogo,bo kupiłam dosłownie kilka rzeczy i 150zł.znikło... Ja osobiście najbardziej lubię Aldi.Mają tam super jogurt naturalny itp.serki...Zamówiłam buty-kozaki na grubym klocku.Kupowałam u SS więc chyba się nie zdziwię...Jak tylko przyjadą to napiszę.
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.
samara_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:41   #1867
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Zalaczam zdjecie tylko jedno bo aparat mi padl a musze szybko uciekac na zakupy przed praca

samara_86 nie oburzaj sie tak! Nic sie generalnie nie stalo przeciez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rzeski.jpg (51,0 KB, 65 załadowań)
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:11   #1868
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
pierniczki zrobione, kruche gwiazdki z cukrem też już gotowe teraz jeszcze się bawię w kwiatuszki
Wyglądają ślicznie mniammm

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Wiem, że 'rozstałyśmy' się w delikatnie mówiąc nie miłej atmosferze ale chciałam Wam wszystkim życzyć WESOŁYCH, RADOSNYCH I BIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz SZCZĘŚLIWEGO, NOWEGO ROKU I ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA ODNOŚNIE WAGI, FIGURY I WSZYSTKIE POZOSTAŁE .
WESOŁYCH ŚWIĄT!

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
ja też wgl nie czuję tych świąt
Ja niestety też nie czuję, jedynie cały czas mam zawrót głowy z tymi cukierkami a to zamówienie a to puste kuwety dzisiaj są i nerwowo czekam na towar~!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
To Ty odważna jesteś Ja mam kolegę który wziął ślub też po 5 miesiącach znajomości. Tyle, że jego zona była w ciązy. Minęły 4 lata i sa juz po rozwodzie on ma inną a ona innego W sumie to wiem, że reguły nie ma bo czasami nawet po 10 latach znajomości bierze się ślub i potem rozwodzi ale zawsze jest większe prawdopodobienstwo, że im dłużej jest się bez ślubu tym lepiej sie pozna daną osobę.
A wy macie dzieci?
Niektórzy mówią, że Ci co długo chodzą to do ślubu nie dochodzą nie wiem jak u mnie będzie, ale chciałabym i coś tam planujemy. Ale dla mnie to by było też za wcześnie na takie decyzje

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:

Widzę, że u każdej z Was spadł śnieg tylko nie u mnie!
No jest śnieg, ja zaliczyłam już glebę dwa razy nawet 100m nie pokonałam, trafiłam na jakiś przeklęty odcinek co wstałam to leciałam.Facet jechał samochodem, tak się śmiał ze mnie Sama siedziałam na tym śniegu i się śmiałam całą drogę do domu

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Dzisiaj odwiedziłam dentystę z bólem zęba, coś mi tak wsadziła i kazała przyjść 3stycznia no chyba że rozboli mnie znowu!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:31   #1869
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko szamponem myłam włosy dwa razy i wydaje mi się być dobry jak nim umyłam to włoski miałam dłużej świeższe teraz myję specjalnym do blond włosów, bo nie chcę żeby mi zżółkły na święta i sylwestra ale po Nowym roku znów zacznę używać ten nivea Zastanawiałam się też nad Pantene pro v do włosów przetłuszczających się, może też być dobry. Ja ogólnie lubię szampony i odżywki z Pantene

samara dziękuję no i współczuję Ci tej choroby na same święta mam nadzieję, że szybko się wykurujesz
Czekoladko jakie śliczne rzęski
Gosia kochana nawet nie mów, że Ci co długo chodzą to do ślubu nie dochodzą bo ja już z Tż jestem 5 lat i 7 miesięcy
A co do zęba to mam nadzieję, że w Święta Cię nie złapie i będziesz miała na razie spokój. Ból zęba to okropieństwo
Stary 2011-12-22, 10:43   #1870
kselijka
Raczkowanie

Hej U mnie nie jest najlepiej... Muszę ogarnąć się w te święta! Jak sądzicie, uda mi się schudnąć 2-2,5kg do sylwestra? Diet 100kcal + ocet jabłkowy + cla + 30 min ćwiczen dziennie?

Kamikadze1706 - wiem, że są specjalne wkładki na płaskostopie do butów "na co dzień" i eleganckich, koszt około 120zł za parę. Sama takie mam od niedawna.

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

Edytowane przez kselijka
Czas edycji: 2011-12-22 o 10:48
kselijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:06   #1871
meeedzik
Zakorzenienie

Kselijka myślę, że jeśli kurczowo będziesz trzymała się dietki i będziesz ćwiczyć to uda Ci się zgubić te 2 kg do sylwestra
Stary 2011-12-22, 13:54   #1872
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki Mąz dziś przyjechał o 8:30 Jak zwykłe się poryczałam jak go zobaczyłam i chyba z 10 minut nie mogłam się od niego odkleić tak się przytulilismy Piękna chwila
Przywiózł mi całą reklamówkę słodyczy i puszkę Priglesów które juz zjedlśmy razem Kupił mi też Kinder Hipopotamki które też zjedliśmy i Kinder Bueno sześciopak. Poza tym sporo czekolad, batoników i takie murzynki w czekoladzie Boże jakie to wszystko pyszne!!!! Chodzę tylko i ciągle coś podjadam! Jest cudownie i mysle że juz tak zostanie Jestem mega szczęsliwa Zaczyna się wszystko w końcu układać !!! Chyba oboje juz dojrzeliśmy i się dotarliśmy Na prawdę mam nadzieję że już tak zostanie, choć wiadomo, że w każdym związku zdarzają się kłótnie czy sprzeczki - zwłaszcza jak jest się ze sobą 9 lat tak jak my Póki co jest pięknie i Święta zapowiadają się bosko Później do Was zajrzę bo mąż od wczoraj od 7 rano jeszcze nie spał nic więc pewnie sie położy to będę miała czas aby z Wami popisać. Teraz poszedł po synka do przedszkola - chciał mu niespodzianke zrobić
Kot uwielbia już mojego męza, ciągle mu wchodzi na nogi i go zaczepia Jutro jedziemy na mega zakupy do Kwidzyna a dziś będziemy ubierać choinkę Ja spałam może z 4 godziny więc ledwo chodzę ale myślę że dam radę do wieczora przeżyć
Do później

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 14:07   #1873
meeedzik
Zakorzenienie

Monia strasznie się cieszę, że wszystko w końcu Ci się tak fajnie poukładało Ja też dziś cały dzień chodzę i podjadam słodycze a mama dziś piecze sernik uwielbiam
Stary 2011-12-22, 14:59   #1874
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hejj

babciam dziekujemy Tobie zycze równiez Wesołych Cudownych Świąt w gronie rodzinnym i Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
No i opowiadaj co tam u Ciebie słychac

monika01011986 Suuuper ze Twój Mąż szczesliwie dojechał i jestescie juz wszyscy razem cała rodzina napewno bedziecie mieli cudowne swieta

Mariposa3 jeju słonce co sie dzieje ze taka przygnębiona ostatnio jestes? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze Jaka kurtke kupilas?

bialaczekoladka super te rzesy wyglądaja bardzo mi sie podobaja i kusza mnie zeby sobie tez zafundowac

Gosia2011 to nie jestem sama dzisiaj rano tez pierwsza wywrotke zaliczyłam pod sniegiem jakas zamarznieta kaluza była i sie wyłożyłam na szczescie nie było swiadków

samara_86 teraz dopiero odnalazłam Twoje fotki na watku śliczna z Ciebie kobietka no i życze duzo zdrówka

kselijkamysle ze dasz rade jesli bedziesz trzymac dietke i do tego troche cwiczyc 3mam kciuki

A co do perfum to kupiłam sobie Little Black Dress z Avonu uwieeeelbiam je normalnie
A moje zdjecia w sukienkach wstawiłam do albumu w moim profilu jak macie ochote poogladac to zapraszam no i jedno w nowej fryzurce tzn grzywke sobie ostatnio zrobiłam
aaaa i sorka za jakosc fotek, ale robione komórka bo cyfrówke mam zepsuta

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 15:51   #1875
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Ja już po pracy jestem,masakra taki ruch,że hej!Zaraz zrobię sobie kawke bo mam jeszcze troche pracy-ogarnąć mieszkanko,iść z synkiem do sklepu zrobić andruta i sałatę.
biała czekoladka ja mam tylko 165 cm wzrostu , nie jestem wysoka.tak za zdjęciu wyszło.
a co do mojej urody...to hmm...nie jestem brzydka , ale ,żeby jakaś pieknośc to nie powiedziałabym-wiecie makijaż strój robią swoje
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-22, 16:00   #1876
kselijka
Raczkowanie

Dziweczynki a co sądzicie o tym aby zrobić tak:
jutro dużo wody 2-3l + 1 jabłko+ 1 jajo - podzielić to na 4-5 posiłków zeby metabolizmu nie zwolnić a troszkę się oczyścić. W sobote o 16 "lekkie" wigilijne potrawy. A w nd, pn, wt - zastosować diete zegarową a po niej już normalnie 1000kcal?

Stary 2011-12-22, 16:02   #1877
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Dziweczynki a co sądzicie o tym aby zrobić tak:
jutro dużo wody 2-3l + 1 jabłko+ 1 jajo - podzielić to na 4-5 posiłków zeby metabolizmu nie zwolnić a troszkę się oczyścić.
to ma być oczyszczenie? jajko+jabłko przez cały dzień? już lepiej (i o wiele zdrowiej!) zjeść 4 lekkie (białkowo-warzywne np) posiłki, efekt będzie podobny, a organizm tego tak nie odczuje.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 16:04   #1878
kselijka
Raczkowanie

Cytat:
to ma być oczyszczenie? jajko+jabłko przez cały dzień? już lepiej (i o wiele zdrowiej!) zjeść 4 lekkie (białkowo-warzywne np) posiłki, efekt będzie podobny, a organizm tego tak nie odczuje.
Dobrze, ja tu tylko pytam o rade! bardzo dziękuję

Stary 2011-12-22, 16:05   #1879
samara_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hejj

babciam dziekujemy Tobie zycze równiez Wesołych Cudownych Świąt w gronie rodzinnym i Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
No i opowiadaj co tam u Ciebie słychac

monika01011986 Suuuper ze Twój Mąż szczesliwie dojechał i jestescie juz wszyscy razem cała rodzina napewno bedziecie mieli cudowne swieta

Mariposa3 jeju słonce co sie dzieje ze taka przygnębiona ostatnio jestes? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze Jaka kurtke kupilas?

bialaczekoladka super te rzesy wyglądaja bardzo mi sie podobaja i kusza mnie zeby sobie tez zafundowac

Gosia2011 to nie jestem sama dzisiaj rano tez pierwsza wywrotke zaliczyłam pod sniegiem jakas zamarznieta kaluza była i sie wyłożyłam na szczescie nie było swiadków

samara_86 teraz dopiero odnalazłam Twoje fotki na watku śliczna z Ciebie kobietka no i życze duzo zdrówka

kselijkamysle ze dasz rade jesli bedziesz trzymac dietke i do tego troche cwiczyc 3mam kciuki

A co do perfum to kupiłam sobie Little Black Dress z Avonu uwieeeelbiam je normalnie
A moje zdjecia w sukienkach wstawiłam do albumu w moim profilu jak macie ochote poogladac to zapraszam no i jedno w nowej fryzurce tzn grzywke sobie ostatnio zrobiłam
aaaa i sorka za jakosc fotek, ale robione komórka bo cyfrówke mam zepsuta
dziękuję za miłe słowa.Szkoda,że nie mam w realu takich fajnych dziewczyn żeby umówić się na kawkę Przeprowadziłam się do miasta gdzie mieszka mój mąż i niestety nie mam tutaj żadnych koleżanek.Niestety jakoś przed tymi świętami jakiś pech mnie dopadł.Ledwo przyjechałam od lekarza,a za chwilę jechałam z moim synem do pediatry bo miał wysoką gorączkę,zaczął wymiotować i okazało się,że to grypa jelitowa ! Biedaczek szkoda mi go,bo za dwa dni święta,a lekarka powiedziała że dieta lekkostrawna musi być,bo będzie wszystko zwracać,a to u dzieci jest niebezpieczne i prowadzi do odwodnienia.
Biodra-92cm.
BĘDZIE
pas-71cm.może zostać...
Biodra-88cm.
samara_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 16:07   #1880
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Dobrze, ja tu tylko pytam o rade! bardzo dziękuję
pamiętaj ze ograniczenie do minimum nigdy nie jest dobre na oczyszczenie dobra jest lekkostrawna dieta, pełna warzyw, jogurtów itd. + do tego dużo pijemy. na oczyszczenie dobre są też grejpfruty
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:55   #1881
zelka9o
Zadomowienie

samara_86 ja wiem Swoje a co mi z Twojego fb czy nk ? kazdy moze założyc jedyne rozwiązanie to pokazac zdjecie takie jak napisałyśmy ale oki jak znajde takie zdjecia to wyśle Ci link to sobie zobaczys a kompleksy ? nie przykro mi Moja Droga Piekna nie jestem ale nie mam kompleksów i zakończmy ten temat i nie siejmy złego klimaty ) Ja wiem Swoje i Ty wiesz swoje i jest okeey

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

[QUOTE=monika01011986;3118 5120]hej laseczki Mąz dziś przyjechał o 8:30 Jak zwykłe się poryczałam jak go zobaczyłam i chyba z 10 minut nie mogłam się od niego odkleić tak się przytulilismy Piękna chwila
Przywiózł mi całą reklamówkę słodyczy i puszkę Priglesów które juz zjedlśmy razem Kupił mi też Kinder Hipopotamki które też zjedliśmy i Kinder Bueno sześciopak. Poza tym sporo czekolad, batoników i takie murzynki w czekoladzie Boże jakie to wszystko pyszne!!!! Chodzę tylko i ciągle coś podjadam! Jest cudownie i mysle że juz tak zostanie Jestem mega szczęsliwa Zaczyna się wszystko w końcu układać !!! Chyba oboje juz dojrzeliśmy i się dotarliśmy Na prawdę mam nadzieję że już tak zostanie, choć wiadomo, że w każdym związku zdarzają się kłótnie czy sprzeczki - zwłaszcza jak jest się ze sobą 9 lat tak jak my Póki co jest pięknie i Święta zapowiadają się bosko Później do Was zajrzę bo mąż od wczoraj od 7 rano jeszcze nie spał nic więc pewnie sie położy to będę miała czas aby z Wami popisać. Teraz poszedł po synka do przedszkola - chciał mu niespodzianke zrobić
Kot uwielbia już mojego męza, ciągle mu wchodzi na nogi i go zaczepia Jutro jedziemy na mega zakupy do Kwidzyna a dziś będziemy ubierać choinkę Ja spałam może z 4 godziny więc ledwo chodzę ale myślę że dam radę do wieczora przeżyć

Moniaa ciesze sie ze wszystko sie układa a jaaak Kotek ? ja szukałam podobnego ale nie widziałam w okolicy ale bede szukac dalej!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:55   #1882
zelka9o
Zadomowienie

Kamikadze Śliczne zdjęcie , śliczny Synek ! i masz świetna figure ! tylko pozazdrościc !

Edytowane przez zelka9o
Czas edycji: 2011-12-22 o 18:57
Stary 2011-12-22, 19:34   #1883
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

białaczekoladka też mam rzęsy Jutro będę mamie robić na święta Ja bym Ci jeszcze w kącikach wew trochę podoklejała, ale każdy robi jak uważa

Monia super że Ci sie układa z mężem i oby tak zostało

Ja dopiero co wróciłam z Wrocka nigdzie nie dostałam sukienki znalazłam jedynie zieloną żeby ocenić jaka długość i jak leży i chyba będę musiała zamówić z internetu. Kupiłam prezenty także wszystko już mam na święta Chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych, radosnych i zdrowych świąt w gronie rodziny I najważniejsze żebyśmy po świętach wszystkie wróciły z tą samą wagą albo niższą
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:48   #1884
VideCulFide6
Przyczajenie

samara_86 perfidnie podaje zdjęcia Stacey Gurnevich jako swoje. Wiele z was miało trafne spostrzeżenie, że już te zdjęcia gdzieś widziałyście.
Wystarczy wpisać w google.
VideCulFide6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:02   #1885
monika01011986
Zakorzenienie

Weszłam na chwilke tylko ale napisać że mam juz ubraną choinkę Mąz z dzieciakami ubrali a ja im zrobiłam przez ten czas obiad. Jest super, cudowne uczucie być wszyscy w komplecie Cała rodzina i w dodatku szczęsliwa Ja juz ledwo siedzę tak mi się spać chce, mąz jest twardy mimo, że nic nie spał ma w sobie dużo siły i ciągle mnie z wszystkiego wyręcza Ahhh jak jest pięknie Słodyczami się tak objadłam, że dostałam aż biegunki hehehe Więcej dziś już nie ruszam słodkiego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-22, 20:09   #1886
babciam
Raczkowanie

Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa jeśli chodzi o moją dietę to wielka kicha ,miałam trochę zmartwień i zajadałam stres moja wnusia była w szpitalu i ja się rozsypałam , ale obiecuję że po nowym roku się poprawię .Bardzo mocno Was pozdrawiam i przesyłam całuski.Monia kicia śliczna
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:16   #1887
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia strasznie się cieszę, że wszystko w końcu Ci się tak fajnie poukładało Ja też dziś cały dzień chodzę i podjadam słodycze a mama dziś piecze sernik uwielbiam
Dziękuję Madziu ja to przesadziłam dzisiaj ze słodkim. Tyle słodkiego to przez cały rok nie zjadłam i przysięgam Ci to!!!! Zaszalałam aż mój żołądek zwariował bo nie przyzwyczajony do słodyczy i rozwolnienia dostałam :P

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hejj
Dziękuję Aguś też się strasznie cieszę że mąż szczęsliwie dojechał bo jechał 1200 km na letnich oponach w taką pogodę.... Wierzę, że będziemy mieli szczęśliwe Święta - raczej nic i nikt tego nie zepsuje!

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa ciesze sie ze wszystko sie układa a jaaak Kotek ? ja szukałam podobnego ale nie widziałam w okolicy ale bede szukac dalej!
Dziękuję Kotek super!!!! Zadomowił się już na maksa i czuje się wspaniale z nami Mojego męża uwielbia i ciągle za nim chodzi i wskakuje mu na nogi Jest taki kochany że masakra! Brykał dziś pół dnia i mielismy z niego niezły ubaw A Ty szukaj dalej kociaka, na pewno w koncu znajdziesz

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia super że Ci sie układa z mężem i oby tak zostało
Dziekuję Musi juz tak zostać! Nie ma innej opcji

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa jeśli chodzi o moją dietę to wielka kicha ,miałam trochę zmartwień i zajadałam stres moja wnusia była w szpitalu i ja się rozsypałam , ale obiecuję że po nowym roku się poprawię .Bardzo mocno Was pozdrawiam i przesyłam całuski.Monia kicia śliczna
Dziekuję
Mam nadzieję że już z wnusią wszystko wporządku. Zdrówka jej życzę a Tobie mniej zmartwień

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Zalaczam zdjecie tylko jedno bo aparat mi padl a musze szybko uciekac na zakupy przed praca
Śliczne te Twoje rzęsiska Zazdroszczę Pięknie pewnie będziesz się z nimi prezentować w Święta i w Sylwestra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-22, 20:19   #1888
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa jak tak opowiadasz o Swoim Kotku to ażż zazdroszcze jakiego go masz ! Szukam i szukam i bede szukac aż znajde ! inaczej nie pojade do Angli po świetach bo nie przeżyje a Mama tez mówi ze juz bym mogła jej tego Kotka sprawic eee widze ze bardzo ruchliwy Kotek spodobał sie Męzowi Kotek ?
A Dzieci szalały z Powrotu Mężą ? bo ja bym pewnie dom rozwaliła z radości
Stary 2011-12-22, 20:37   #1889
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samara_86 Pokaż wiadomość
Polecam Ci naprawdę Joanna Multi Cream Color "czekoladowy brąz" tylko trzymaj 5,albo nawet 7 minut krócej bo wychodzi za ciemna.Po tej farbie włosy nabierają blasku,a kolor trzyma świetnie.Cena śmieszna ok.8zł.tylko ciężko ją dostać. [LEFT]Co do sklepu Auchan rzeczywiście wychodzi drogo,bo kupiłam dosłownie kilka rzeczy i 150zł.znikło... Ja osobiście najbardziej lubię Aldi.Mają tam super jogurt naturalny itp.serki...Zamówiłam buty-kozaki na grubym klocku.Kupowałam u SS więc chyba się nie zdziwię...Jak tylko przyjadą to napiszę.
Jak będzie w Rossmannie to wypróbuję. Póki co uzywam Wellaton i jestem zadowolona Co do Auchan to czytałam że właśnie to najtańszy sklep w Polsce.... Niestety nie mam go w pobliżu więc jutro jadę na zakupy do Carrefoura.
Ja ostatnio zamówiłam kurtkę na allegro. Nie dość że za duża była to jeszcze śmierdząca i inna niż na zdjęciu. Wkurzyłam się na maksa bo była dosyć droga Ale na szczęscie sprzedałam ją i więcej na pewno nie zamówię kurtki czy butów na allegro.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Niektórzy mówią, że Ci co długo chodzą to do ślubu nie dochodzą nie wiem jak u mnie będzie, ale chciałabym i coś tam planujemy. Ale dla mnie to by było też za wcześnie na takie decyzje

No jest śnieg, ja zaliczyłam już glebę dwa razy nawet 100m nie pokonałam, trafiłam na jakiś przeklęty odcinek co wstałam to leciałam.Facet jechał samochodem, tak się śmiał ze mnie Sama siedziałam na tym śniegu i się śmiałam całą drogę do domu
Gosia jesteś młodziutka i masz jeszcze czas
No to niezłą miałas przygodę Dupka musiała mocno boleć co??

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Nie mamy dzieci czekamy sobie spokojnie i cierpliwie. Jak beda to dobrze, jak nie - to tez dziury w niebie nie bedzie.
Na pewno reguly na to nie ma. To nie byla jakas wielka milosc od pierwszego wejrzenia, rozowe okulary, motylki w brzuchu itp - po prostu wiedzielismy ze ''sie odszukalismy'' i zostaniemy juz razem. Zreszta nie jestesmy juz mlodzi, ja mam niedlugo 32 urodziny, maz jest ode mnie starszy o 14 lat i to jest chyba raczej taki bardziej dojrzaly zwiazek. Moj znajomy, doktor, teraz juz starszy pan, oswiadczyl sie swojej przyszlej zonie po trzech tygodniach, oboje mieli moze po 20 lat, a teraz sa malzenstwem juz ponad 50 lat - to jest dopiero staz.

A to już wszystko jasne Wasz wiek mówi mi wszystko Gratuluję i cieszę się że się odnaleźliście

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa jak tak opowiadasz o Swoim Kotku to ażż zazdroszcze jakiego go masz ! Szukam i szukam i bede szukac aż znajde ! inaczej nie pojade do Angli po świetach bo nie przeżyje a Mama tez mówi ze juz bym mogła jej tego Kotka sprawic eee widze ze bardzo ruchliwy Kotek spodobał sie Męzowi Kotek ?
A Dzieci szalały z Powrotu Mężą ? bo ja bym pewnie dom rozwaliła z radości
Mąz jest kotkiem zachwycony Kotek ruchliwy bo jest młody ale nie wyrządza mi żadnych szkód w domu, jest bardzo grzeczny i kochany
Dzieci cieszą się z tatusia strasznie Jest na prawdę cudownie

Zmykam juz do męża do jutra kochane postaram się tu zajrzeć w wolnej chwili. Buziaki i dobrej nocki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-22, 21:24   #1890
Kamikadze1706
Raczkowanie

A ja zrobiłam sałatkę na święta:seler konserwowy, kukurydza z puszki, ananas, rodzynki, łyzka majonezu , jogurt naturalny.Ja ją po prostu uwielbiam, cała micha dla mnie , bo mąż za nią nie przepada.wezmę sobie jutro trochę do pracy.
zelka a daj spokój , jakbys mnie zobaczyła w bieliźnie to migusiem byś zmieniła zdanie na temat mojej figury
monia bardzo dobrze ,że macie w domciu taką ciepłą , rodzinna atmosferę-należy Wam się kochana
kselijka na czym polega ta dieta zegarowa?
białaczekoladka dobrze zrobione rzęsy dodają mnóstwo urokusama myslałam o nich,dziewczyna , która robi mi z paznokcami zajmuje sie równiez rzęsami, ale póki co brakuje mi na to funduszy
aha spaliłam dzis na rowerku 250kcal
Uciekam bo jutro muszę wstac do pracy bladym świtem
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości