|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przeszczep skóry
Witam.
Poszukuję informacji na temat przeszczepu skóry, z tego co wiem są wykonywane np. po poparzeniach twarzy. Jednak ja chciałam się dowiedzieć czy jest możliwy przy posiadaniu bardzo rozległego i intensywnego "rumienia" ? - laserowe zabiegi IPL nie dają pożądanych efektów.. Potrzebne mi są wszelkie informacje, czy to zabieg bezpieczny, wykonywany w podanym przeze mnie problemie, jak bardzo kosztowny, czy zostają widoczne blizny i czy zniekształca twarz, plusy i minusy, itp. Najbardziej liczą się dla mnie odpowiedzi specjalistów i osób które mają kontakt z tego typu operacjami. Jeżeli będzie jakaś lepsza alternatywa, proszę również o informację. Proszę nie pisać że tak drastyczne środki są mi nie potrzebne, choruję na to od urodzenia i jest to wada tak szpecąca i tak intensywna w moim przypadku że człowiek nigdy nie osiągnie komfortu psychicznego na różnych płaszczyznach życia.Nie mam szacunku do własnej twarzy a także bardzo zaniża to moją pewność siebie. Mam dość używania ciężkich pudrów kryjących, które i tak tego nie ukryją, chcę cieszyć się moją skórą bez makijażu i być osobą szczęśliwą. Bardzo proszę o radę.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przeszczep skóry
Warto pomyśleć o konsultacji z fachowcem-lekarzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przeszczep skóry
to jej odpowiedziałaś nie ma co ...
a więc ja też mam taki problem jak ty na początku myślałem że mam rozszerzone naczynka jednak później doszedłem do wnioski że mam Keratosis Pilaris Rubra Faceii czyli rogowacenie przymieszkowe ![]() ![]() ![]() pisz mi na PW o gg z chęcią nawiąże kontakt ![]() a i jak znasz angielski polecam http://www.keratosispilaris.org/anno...s-pilaris.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.