Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 22:05   #4771
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko specjalnie dla Ciebie ciacha mojej roboty tylko dekoracja troche nie udolna ale to pierwsza partia była
Łooooo, jakie czaderskie I nawet chatki są

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tak pierwsza tura dlatego ,że zaproszenia robi nam brat cioteczny tżcika...(który pacuje u swojego ojca w sklepie z dewocjonaliami). Poszliśmy wybraliśmy zaproszenia, on zamówi je u producenta zaś sam musi je złożyć i wydrukować tekst. I tam delikatne zamieszanie było. Do tego nie chcieliśmy go dręczyć przed świętami(ma żonę i dwójkę maluchów w domu 2 i 4 latka) o całość zaproszeń więc wydrukował nam tylko te które rozdamy podczas tych świąt (ok.20szt). Resztę czyli ok.(60szt) zrobi nam pewnie po świętach lub po nowym roku

ale dziewczyny.... jakie one są boskie mówię wam a po zamówieniu tak się wahałam... ale jestem zadowolona.
Aaa, no chyba, że tak Super, że jesteście zadowoleni

I ja się zbieram, co prawda Tajtanik jeszcze nie zatonął, ale już trudno, muszę pozwolić mu się samemu utopić Jutro będzie dłuuugi dzień...
Dobrej nocki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 22:08   #4772
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

O matko dziewczyny ale się wzięłyście za pisanie!!!! Nie nadążam

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie lubi kotów. Ale czasem jak widzi jakiś głupawy film z ich udziałem albo śmieszne zdjęcie to zawsze mu mówię że wesoło by było w domu z takim "głupkiem"
Ja lubie koty.. Mialam kiedyś taką kicie co odprowadzała mnie na przystanek i wychodziła po mnie jak wracałam ze szkoły.. Niestety gdzieś zagineła.. pewnie ja samochód potrącił
Także namawiam TŻta Liczę że się ugnie.
Ja ostatnio byłam na testach alergicznych no i ogólnie mam alergię prawie na wszystko a najbardziej na kota

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Wypieki Wypiekami co powiecie na to ?
Ale to nie Twoja robota?

Ja jestem wykończona pakowałam prezenty i robiłam stroik na stół, przy okazji pokłóciłam się z TŻtem, może za dużo od niego wymagam, ale wkurza mnie, ze ja pakuje prezenty dla wszystkich staram się ozdobić nasze mieszkanko a on siedzi przed komputerem dlatego pochwale się wam bo z nim nie rozmawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0182.jpg (163,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0183.jpg (143,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie0184.jpg (145,7 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-12-22, 22:21   #4773
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Ja ostatnio byłam na testach alergicznych no i ogólnie mam alergię prawie na wszystko a najbardziej na kota

Ale to nie Twoja robota?

Ja jestem wykończona pakowałam prezenty i robiłam stroik na stół, przy okazji pokłóciłam się z TŻtem, może za dużo od niego wymagam, ale wkurza mnie, ze ja pakuje prezenty dla wszystkich staram się ozdobić nasze mieszkanko a on siedzi przed komputerem dlatego pochwale się wam bo z nim nie rozmawiam
masz dziewczyno talent a z tżcikami to tak jest mój ma tak samo... ale cóż poradzić my kobitki przejmujemy się detalami a oni. Prezent jest jest a o pakowaniu nawet nie pomyślą. Najprostsze rozwiązanie dla nich to torebka ozdobna i już dla mojego tżcika ubranie choinki to już katorga.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 22:38   #4774
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Też mam sporo alergii (również na koty), a mam domu 2 koty + 2 króliki i żyję. Teraz na Święta jeszcze jeden króliś na tymczasie siedzi.

Zbliża się pora zastrzyku w brzuch - niedobrze mi na samą myśl. A potem pewnie położę się spać, więc też się żegnam. Dobrej nocy

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 22:42   #4775
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

Ale to nie Twoja robota?

cudowny stroik moglabys spokojnie sprzedawac
Stary 2011-12-22, 23:05   #4776
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
masz dziewczyno talent a z tżcikami to tak jest mój ma tak samo... ale cóż poradzić my kobitki przejmujemy się detalami a oni. Prezent jest jest a o pakowaniu nawet nie pomyślą. Najprostsze rozwiązanie dla nich to torebka ozdobna i już dla mojego tżcika ubranie choinki to już katorga.
No właśnie powiedział, że on to by torebki kupił

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Też mam sporo alergii (również na koty), a mam domu 2 koty + 2 króliki i żyję. Teraz na Święta jeszcze jeden króliś na tymczasie siedzi.

Zbliża się pora zastrzyku w brzuch - niedobrze mi na samą myśl. A potem pewnie położę się spać, więc też się żegnam. Dobrej nocy
Moja alergia jest tak okropna, że wystarczy że kot przejdzie obok i robię się czerwona, kicham i oczy mnie swędzą

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
cudowny stroik moglabys spokojnie sprzedawac

Bardzo dziękuję : tż zrobił mi kolację i powiedział, że ładny stroik zrobiłam - przynajmniej tyle
Stary 2011-12-22, 23:11   #4777
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

dopiero wrocilismy ale umowa z kamerzysta juz podpisana

Facet okazał sie baaardzo sympatyczny! Jestem tak szczesliwa ze hej!
Ktoras chciala zebym sie pochwalila nim, ale on nie ma swojej stronki internetowe
Bo on sobie tak dorabia od 10 lat, pokazał nam swoj sprzet, filmy ktore nakrecil itp. Bylam pod wrazenie, nie takie oklepana co zawsze jest na tych filmach, ale ciekawe nowosci

np beda na koniec nasze foty z naszej podrozy poslubnej

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 23:15   #4778
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
moj tez nie chce zadnych zwierzat a do tego tesciowa jest uczulona na siersc i nie wiem czy kiedykolwiek bede miala jakies zwierzatko
Mój tylko kotów nie lubi. Twierdzi, że są fałszywe i nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli a dodatkowo wygrzewają się na jego aucie jak jest u mnie i całe jest zdeptane. Za to kocha psy i cały czas mówi, że będziemy mieć Labradora. Moja mama nie cierpi psów i boi się ich bo kiedyś ją ugryzł wiec nie sądzę, żebyśmy mieli psa jak będziemy tu mieszkać, a zanim będziemy mieć swój dom to upłynie czasu.

Cytat:
Chyba nie. Nawet, jeśli to tylko zwichnięcie, to 3 tygodnie trzeba w usztywnieniu chodzić. Pokazy są 7 stycznia, a ja miałam uraz 21 grudnia. Więc teoretycznie co najmniej do 11 stycznia powinnam uważać. A że to urazy podobno nawracają, to chyba nie chcę ryzykować, że ta noga w ogóle nie wróci do sprawności czy coś. Ale wypytam o wszystko jutro ortopedę.
Oj współczuję tym bardziej, że tańczysz. Osobiście odradzam szybki powrót do tańca. Ja miałam skręconą tylko nogę, po 2,,5 tygodnia poszłam na wesele z kolegą i jak się rano obudziłam to nie mogłam na nogę stanąć i w rezultacie dostałam szynę na 3 tygodnie. No i teraz jak się tylko potknę i przekrzywię nogę to zaraz jest spuchnięta i obolała, albo skręcona.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 23:25   #4779
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mój tylko kotów nie lubi. Twierdzi, że są fałszywe i nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli a dodatkowo wygrzewają się na jego aucie jak jest u mnie i całe jest zdeptane. Za to kocha psy i cały czas mówi, że będziemy mieć Labradora. Moja mama nie cierpi psów i boi się ich bo kiedyś ją ugryzł wiec nie sądzę, żebyśmy mieli psa jak będziemy tu mieszkać, a zanim będziemy mieć swój dom to upłynie czasu.
A znacie kogoś, kto ma? To polecam się dowiedzieć i poczytać poradniki. Owszem, pies do dzieci, nieagresywny, ale sam w sobie jest dzieckiem, które potrzebuje miłości. Nie zostanie sam, musi mieć podwórko. Trzeba do nich dużo mówić, mieć czas na zabawę. Uwielbia pływać ( i nagminnie wskakują do wanny.) Jeśli planujecie psa na podwórko, to polecam huskiego/owczarka. No chyba,że wiecie jakie starty ( a potrafią, jak mają mało miłości i zainteresowania zniszczyć mieszkanie, pogryźć kanty od szafy, ławę.) Ale po za tym popieram TŻ i moją psinę kocham nad życie

( napisałam tak, bo wielu moich znajomych oddało swojego laba, bo mieli za mało cierpliwości i nie umieli z nim żyć)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-22 o 23:26
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 23:36   #4780
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
A znacie kogoś, kto ma? To polecam się dowiedzieć i poczytać poradniki. Owszem, pies do dzieci, nieagresywny, ale sam w sobie jest dzieckiem, które potrzebuje miłości. Nie zostanie sam, musi mieć podwórko. Trzeba do nich dużo mówić, mieć czas na zabawę. Uwielbia pływać ( i nagminnie wskakują do wanny.) Jeśli planujecie psa na podwórko, to polecam huskiego/owczarka. No chyba,że wiecie jakie starty ( a potrafią, jak mają mało miłości i zainteresowania zniszczyć mieszkanie, pogryźć kanty od szafy, ławę.) Ale po za tym popieram TŻ i moją psinę kocham nad życie

( napisałam tak, bo wielu moich znajomych oddało swojego laba, bo mieli za mało cierpliwości i nie umieli z nim żyć)
Tak wiem, że to będzie kolejne dziecko w domu. Tłumaczę mu, że jak weźmiemy psa to nie będziemy mogli nigdzie pojechać sami,a wziąć psa na wakacje do Egiptu to raczej nie za bardzo. On się upiera i mówi, że będzie się nim zajmował bo ja mu tłumaczyłam, że jak będziemy mieć dziecko to ono będzie na pierwszym miejscu a nie pies. Dlatego może lepiej jak go kupi jak już będziemy mieć swój dom. A co huskiego to na pewno nie bo te psy potrzebują dużo biegać i szczególnie typu opieki. Moja kuzynka ma 3 i współczuję tym psom bo siedzą w kojcu i nawet ich nie wypuszczają.

Laura

Stary 2011-12-22, 23:42   #4781
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Tak wiem, że to będzie kolejne dziecko w domu. Tłumaczę mu, że jak weźmiemy psa to nie będziemy mogli nigdzie pojechać sami,a wziąć psa na wakacje do Egiptu to raczej nie za bardzo. On się upiera i mówi, że będzie się nim zajmował bo ja mu tłumaczyłam, że jak będziemy mieć dziecko to ono będzie na pierwszym miejscu a nie pies. Dlatego może lepiej jak go kupi jak już będziemy mieć swój dom. A co huskiego to na pewno nie bo te psy potrzebują dużo biegać i szczególnie typu opieki. Moja kuzynka ma 3 i współczuję tym psom bo siedzą w kojcu i nawet ich nie wypuszczają.
http://www.youtube.com/watch?v=tVy5Eeehy_o polecam

Powiem Wam tyle - to nie jest pies dla ludzi, którzy planują dopiero dom, będą mieć małe dzieci i pracę.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 23:49   #4782
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Mam pierwszą turę zaproszeń

Cytat:

Fajowy !

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
a pokażesz swój ?
Oto on:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierscionekzbrylantemm.jpg (13,8 KB, 12 załadowań)

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 00:17   #4783
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dziękuję Justynko

Dziewczyny zakochałam się w tych zaproszeniach i kopertach!!!!

http://kasiorkaa.wordpress.com/categ...szenia-slubne/

spać coś nie mogę
Stary 2011-12-23, 07:29   #4784
arletka1313
Zakorzenienie

witam wszystkie PM, chciałam się przywitać i pożegnać bo przed świetami już nie zajrze.

dlatego chciałam podzielić się wirtualnym opłatkiem i składam wszystkim najlepsze życzenia świąteczne, dużo spokoju, opanowania, mnóstwa miłości, radości, szczęscia, zdrówka, i wszyystkiego o czym marzycie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (15,2 KB, 12 załadowań)
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 07:39   #4785
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
witam wszystkie PM, chciałam się przywitać i pożegnać bo przed świetami już nie zajrze.

dlatego chciałam podzielić się wirtualnym opłatkiem i składam wszystkim najlepsze życzenia świąteczne, dużo spokoju, opanowania, mnóstwa miłości, radości, szczęscia, zdrówka, i wszyystkiego o czym marzycie
Dziekuje kochana..dla Ciebie też dużo spokoju i rodzinneo ciepla

Dziewczyny ja nie wiem jak wyjdzie z Czasem wiec też życze Wam Wesołych, zdrowych Świąt

p.s. ja wczoraj mierzyłam suknie z dodatkami...jest pieknie....

Tylko muszę sie wziać za moje ciało i juz obmysliłam plan....od nowego roku...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 08:07   #4786
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
A mogłabyś mi podać listę swoich pomysłów ?
jak wrócę z jazd to wkleję tytuły dużo tego nie jest ale i tak kamerzysta coś swojego też wgra na plytę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 08:19   #4787
_kamea_
Zakorzenienie

Cześć ja niestety dzisiaj w pracy, co prawda tylko do 12, ale zawsze potem do domku jadę.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

byłam na zakupach - nabyłam spodnie i żakiet dla siebie
Gratuluję ja postanowiłam, że na zakupy dla siebie wybiorę się już po nowym roku, bo teraz za duże tłumy w sklepach

Cytat:
Mam pierwszą turę zaproszeń oto one
Bajkowo wyglądają sa takie nietypowe

Cytat:

Ale to nie Twoja robota?

Nie dobrze, bo koty to bardzo sympatyczne stworzenia

Co do ozdób - cudo cudo cudo - uwielbiam takie ciepłe dekoracje, w dodatku ze świeczuszką

Madziunusia, pokaż welon!!!!!

A ja mam dla Was swiąteczną kawkę z rana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chr_cof9.jpg (22,8 KB, 12 załadowań)
Stary 2011-12-23, 08:46   #4788
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam pierwszą turę zaproszeń oto one

jestem za tym tytułem

współczuję

kochana trzymaj się każdemu chyba się tak trafia w pracy możesz cały rok być najlepsza robić wszytko super jedna pomyłka i szlak wszystko trafia. Trzymaj się

aaaaaaaaaaaaaaa piękny też taki chcę!!!!!!!!!

uuuuuuuuuu ale miałaś pecha.... współczuję serdecznie szybkiego powrotu do zdrowia (sprawności)
super to teraz mozecie juz chociaz z "Czescia" dzialac
Cytat:
Ja sie musze pochwalic ze moj Tż zawsze bardzo sie stara i kazdy prezent osobno mi zapakuje i to do tego z taka precyzja ze szok... w ogole jak za cos sie bierze to robi to naprawde bardzo ladnie

Cytat:

Wspolczuje z powodu nogi... starszne to jest ze w momencie czlowiekowi sie moze takie cos zrobic... zycze szybkiego powrotu do zdrowia i coraz to wiekszej precyzji w robieniu zastrzykow! 3maj sie cieplutko i bardzo mi przykro w powodu wystepow Ale jak to mamy i babcie zawsze mowily "do wesela sie zagoi" a to najwazniejsze prawda?

Arltetka dziekujemy za oplatek i rowniez sie z Toba dziele
Ale mamy dzisiaj luzy w pracy
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 08:55   #4789
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tylko muszę sie wziać za moje ciało i juz obmysliłam plan....od nowego roku...
a ja idę od nowego roku na fitness
mam nadzieję, że coś to da...

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

Madziunusia, pokaż welon!!!!!

A ja mam dla Was swiąteczną kawkę z rana
gapooo pokazywałam juz ale proszę;P https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324572082

A te które narzekają, że dzisiaj siedzą w pracy, zaraz po tyłku dostaną, bo ja przyszłam dzisiaj na 6:30, a wyjdę jutro po 4 nad ranem... A w pierwszy dzień świąt to samo...

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-12-23 o 08:57
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 08:56   #4790
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie kochaniutkie
Chwila wolnego w pracce, to piszę, bo później może już być kiepsko.

A teraz życzenia dla Was wszystkich i każdej z osobna:

Niech te Święta będą spokojne, pełne pozytywnych wzruszeń, ciepła i miłości. Niech wokół wirują płatki śniegu, a pod choinkami znajdą się te wymarzone prezenty.
Wesołych i radosnych Świąt!

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 09:22   #4791
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Mnie niestety czeka cały dzień sprzątania...

Laura

Stary 2011-12-23, 09:22   #4792
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

gapooo pokazywałam juz ale proszę;P https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324572082

A te które narzekają, że dzisiaj siedzą w pracy, zaraz po tyłku dostaną, bo ja przyszłam dzisiaj na 6:30, a wyjdę jutro po 4 nad ranem... A w pierwszy dzień świąt to samo...
Przeprasza, przeoczyłam welon fajny, taki delikatny

A gdzie Ty pracujesz?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witajcie kochaniutkie
Chwila wolnego w pracce, to piszę, bo później może już być kiepsko.

A teraz życzenia dla Was wszystkich i każdej z osobna:

Niech te Święta będą spokojne, pełne pozytywnych wzruszeń, ciepła i miłości. Niech wokół wirują płatki śniegu, a pod choinkami znajdą się te wymarzone prezenty.
Wesołych i radosnych Świąt!

Dziękuję ślicznie i również życzę Ci zdrowych, spokojnych świąt, duuużych prezentów pod choinką i radosnej atmosfery
Stary 2011-12-23, 09:41   #4793
E87
Wtajemniczenie

I zyczenia ode mnie dla wizazanek

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powod
zenia. Życza Ewa i Sebastian

E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 09:47   #4794
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Przeprasza, przeoczyłam welon fajny, taki delikatny

A gdzie Ty pracujesz?
w hotelu, na recepcji...

Z racji tego, że dużo z was już tu nie będzie ŻYCZĘ WAM KOCHANE MOJE:
Mikołaja bogatego,
śniegu bielutkiego,
choinki pachnącej
i gwiazdki błyszczącej.
Minimum stresu,
maksimum miłości
i tyle radości
ile karp ma ości!

Stary 2011-12-23, 10:02   #4795
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej

ja dopiero wstałam

musze sie brac za robote

Mia i Tosia <3

Stary 2011-12-23, 10:05   #4796
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej

ja dopiero wstałam

musze sie brac za robote
Ja też dopiero się przebudziłam
Słoneczko na niebie, i troche śnieżku jest
Całkiem sympatycznie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 10:08   #4797
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ja też dopiero się przebudziłam
Słoneczko na niebie, i troche śnieżku jest
Całkiem sympatycznie
u mnie stalowe niebo jest i sniegu brak, jedynie taki od przymrozku jest

musze cos zjesc i isc do rybnego po sledzie
wczoraj byla taka koleja ze hoho
mam nadzieje ze przed południem mniej bedzie

Mia i Tosia <3

Stary 2011-12-23, 10:18   #4798
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej
Ja czekam na przyjazd taty (wraca po 3 miesiącach z zagranicy).
Potem jadę do koleżanki ma mi podpisać koperty z zaproszeniami (bo ma bardzo ładny charakter pisma). Potem wkleję zdjęcia już gotowych kopert A potem lecę do kuzynki wręczyć jej te świeczniki szalony dzień a jutro do pracki od 6.30 do 16.00 dlatego składam wam już teraz gorące życzenia świąteczne
Na te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BęDĄ WESOŁE!!!

a i jeszcze widoczek zimowy z mojego okna ( w oddali widać mój kościół w którym bierzemy ślub daleko co nie? aż głupio podjeżdżać samochodem)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11256_zmniejszacz-pl_64106.jpg (111,4 KB, 33 załadowań)
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-12-23 o 10:19
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 10:18   #4799
kindziulindzia
Zakorzenienie

Kochane dziewczyny

Niech Świąteczne Życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne. Niech się spełnią marzenia, o które warto walczyć, wartości, którymi warto się dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia

19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 10:34   #4800
Madziuniusia
Zakorzenienie

uuu z takim tempem to chyba dziś nie skończymy wątku;P

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości