Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 09:38   #1681
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam zużyć przekraczających 9 na miesiąc, przeważnie to 2-3, choć bywało, że nic . Gdy czytam o Waszych, to jestem pełna podziwu . Nie przeszkadza mi taki stan rzeczy, ale za to dużo rzadziej niż sprawniejsze odwykowiczki mogę robić zakupy, bo potem dłużej kosmetyki czekają w kolejce
W sumie to właśnie zawsze zastanawiałam się, czemu masz tak mało zużyć U mnie zawsze jest ok. 10. I to nie tak, że zużywam "na siłę" - tak po prostu jest. Może używasz mało regularnie?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:43   #1682
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
W sumie to właśnie zawsze zastanawiałam się, czemu masz tak mało zużyć U mnie zawsze jest ok. 10. I to nie tak, że zużywam "na siłę" - tak po prostu jest. Może używasz mało regularnie?
Trochę pewnie tak. Poza tym takie np. balsamy czy masła (moje największe grzeszki ) wolno schodzą, ponieważ mam otwarte chyba ze 4 równocześnie: 1 masło u TŻ, 1 w domu, 1 mleczko i 1 balsam stoją jeszcze z lata, a do tego doszedł prawie pełen balsam po opalaniu z sezonu wakacyjnego i tak to się wlecze. Kremy do twarzy musiałam na rok odstawić i zacząć używać specyfików od dermatologa, więc automatycznie poszły tez w odstawkę maseczki, toniki itp , a maści w bilanse nie wliczam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 09:56   #1683
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy pralkę i lodówkę Niestety nie mieli w magazynie, więc dopiero po świętach dostaniemy.
pochwal się co wybraliście

jak widzę Wasze zużycia to strasznie zazdroszczę, u mnie jakoś mało tego idzie wczoraj za to kupiłam bazę pod cienie z bell, ma może któraś z Was? moja z joko już się nie nadaje i pójdzie do śmieci
Stary 2011-12-22, 10:25   #1684
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Pakuję się już i jutro jadę do domu na święta, jak co roku naiwnie się z tego cieszę ale pewnie rodzina szybko sprowadzi mnie na ziemię Cieszę się, że mam już wszystkie prezenty, jeszcze tylko jutro rano odbiorę prezent dla TŻ..

Macie jakieś kosmetyczne noworoczne postanowienia?
Ja też tak mam. Najpierw cieszę się jak głupia, a później już nie mogę wytrzymać w domu po kilku dniach Choć i tak jest mi tu lepiej niż było kilka lat temu...

Kosmetyczne postanowienia? Mam od dłuższego czasu, o którym pisałam kilka razy nawet, a mianowicie: kupować rzadziej, a lepsze jakościowo kosmetyki.

Cytat:
Śliczna Dla mnie też 190 zł to dużo, ale tak jak piszesz - w klasyczne rzeczy warto inwestować, bo ma się je na długi czas. Ja w Orsay'u wypatrzyłam czarną marynarkę z niebieską podszewką (ładnie wygląda z podwiniętym rękawami - to chyba ta). Mam nadzieję, że po Nowym Roku jeszcze będzie, bo teraz nie mam kasy
Dziękuję Twoja też bardzo ładna, tylko ja chciałam dłuższą, do pół biodra, żeby mi brzuszek zakrywała Jest sporo marynarek, ale jak mierzyłam za 100 zł w H&M to wyglądały masakrycznie. Z Reserved też. W Orsayu też często kupuję ciuchy, bo mam tam kartę i mają łąnie skrojone i dobre jakościowo rzeczy. I można wyhaczyć coś fajnego i taniego na przecenach

Wróciłam wczoraj do domu i jestem niezmiernie dumna z mojej mamy Kończy już 2 balsamy na raz I tonik też i w ogóle powoli się chyba odkuwa Najgorzej mamy z rzeczami do włosów, a tu jak na złość babcia na prezent przywiozła mamie 2 maski, szampon i odżywkę

Odnośnie spa to mogę skorzystać tylko do końca roku, więc wymyśliłam, że pojadę w czwartek do mojego miasta studenckiego, w piątek rano zakupy, później spa, a w sobotę już sylwester Właśnie jakie maci w ogóle plany?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:32   #1685
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
pochwal się co wybraliście

jak widzę Wasze zużycia to strasznie zazdroszczę, u mnie jakoś mało tego idzie wczoraj za to kupiłam bazę pod cienie z bell, ma może któraś z Was? moja z joko już się nie nadaje i pójdzie do śmieci
Pralka
Lodówka

Pralkę mają rodzice i mama nie narzeka
Myśleliśmy o Hotpoint Ariston bo ma wiele fajnych funkcji, drzwiczki otwierane na prawo (przy naszym układzie byłoby to lepsze), przy głębokości 45 cm ma pojemność 6,5 kg i do tego ma blokadę przed zmianami w trakcie prania (dobre przy dzieciach) i parę innych rzeczy, ale jednak opinie są średnie i wolimy dać więcej na sprawdzonego Siemensa, który nawet wizualnie bardziej nam bardziej pasował do łazienki (pralka jest delikatna, a Ariston dosyć kosmiczny )

Z moich kosmetycznych postanowień
- regularnie używać balsamu
- regularnie używać kremu do stóp
- regularnie używać kremu do rąk (kiedyś miałam obsesje na tym punkcie, ostatnio odpuściłąm i rezultatem są wysuszone i odstające skórki)

Mniejszych zakupów nie będę zakładać, bo u mnie to sprawa bardzo zmienna, poza tym hamowanie sie z zakupami wczesniej czy później kończy się zakupami takimi jak ostatnio

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-22 o 10:37
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 12:14   #1686
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Kremy do twarzy musiałam na rok odstawić i zacząć używać specyfików od dermatologa, więc automatycznie poszły tez w odstawkę maseczki, toniki itp , a maści w bilanse nie wliczam
T0 też wiele wyjaśnia. Ważne, że Tobie taki stan rzeczy pasuje, tak jak pisałaś w poprzednim poście

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Dziękuję Twoja też bardzo ładna, tylko ja chciałam dłuższą, do pół biodra, żeby mi brzuszek zakrywała
Właśnie sama się zdziwiłam, że jest taka krótka na tym zdjęciu. Ja ją widziałam na wystawie i wyglądała na taką normalnej długości. Więc nie wiem, czy po prostu na ich stronie tak dziwne wyszła, czy ja jestem już kompletnie ślepa
Stary 2011-12-22, 12:42   #1687
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Ja chciałabym kupować mądrzej i przede wszystkim wydawać mniej. Oprócz tego zużyć chore zapasy maseł i regularnie dbać o siebie.

Miałam bony za 40 zł do Hebe i wzięłam oliwkę do paznokci Eveline i krem do twarzy Avene Triacneal.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 13:42   #1688
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

A ja dalej zmniejszam moja kolorowke, doszlam juz do 95. Juz raczej nic mi nie stoi i sie nie kurzy. A jeszcze za niedlugo zrobie wymianki z mama i bedzie juz calkiem ok

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 16:19   #1689
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hosenko, cóż za zmiana w łazience! Jak się teraz patrzy na tą jaka była na początku, to kompletna ruina! Lubię takie kolory jak zrobiliście! No i z tego co piszesz to wszystko macie dokładnie obmyślone Sprzęt też świetny! Mi się właśnie podobają pralki Ariston przez te kosmiczne kształty ale ciekawe jak tam z trwałością...

zywieczdroj, śliczna marynarka! Uwielbiam ciuchy z Mohito, są eleganckie i ponadczasowe a przy tym romantyczne. Mam póki co 1 sweterek i nic się z nim nie dzieje, a często noszę już od roku. Ale ceny tam są kosmiczne... chyba zapoluję na coś na przecenach.

Ja kupiłam wczoraj w Naturze morelowy lakier KOBO- jest świetny i kolor też! oprócz tego cieplutkie rękawiczki za 7,49 i spinkę do włosów. A mama kupiła mi w Rossmannie krem brązujący Alterra brzoskwiniowy do cery normalnej i mieszanej no i kupiłam prezent dla Crześnicy- grę planszową "Gra w życie" - zapowiada się fajnie!

Moje noworoczne kosmetyczne postanowienia? Kupować minimalne ilości kosmetyków, bo moje zapasy starczą na kilka lat! Zwłaszcza balsamy! I zejść z zapasów przynajmniej o połowę. a z takich pozakosmetykowych, to chciałabym zdać prawko bez większych problemów i dostać normalną pracę... ale to raczej nie postanowienia a marzenia...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:01   #1690
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
a z takich pozakosmetykowych, to chciałabym zdać prawko bez większych problemów i dostać normalną pracę... ale to raczej nie postanowienia a marzenia...
Właśnie Lucynko jak Twój kurs?

Jutro zużyję puder mineralny loreala pełnowymiarowy, będzie wydłubany już do reszty chyba to mój pierwszy kurs.

Znajoma przyniosła mi maseczkę z ori z glinką 50 ml za 8,00 a kuzynka obiecała mi oddać tubkę maseczki pomidorowej, ma zachomikowaną a to moja . Tak żadko oglądam ich katalogi, że przegapiłam jak ją wycofywali.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 19:05   #1691
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mam kolejne zużycie - olej winogronowy do włosów.
Na razie mam 8 na minus i 14 na plus, ale moooże uda się nadrobić, trzymajcie kciuki
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 00:03   #1692
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
a z takich pozakosmetykowych, to chciałabym zdać prawko bez większych problemów i dostać normalną pracę... ale to raczej nie postanowienia a marzenia...
Na pewno Ci się uda! Ja bym chciała znaleźć lepiej płatną pracę...

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Jutro zużyję puder mineralny loreala pełnowymiarowy, będzie wydłubany już do reszty chyba to mój pierwszy kurs.

Ja w styczniu (albo może jeszcze w grudniu) wykończę puder z Ori

Dziś poszedł mi krem do stóp YR.
Stary 2011-12-23, 01:13   #1693
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Ja chciałabym kupować mądrzej i przede wszystkim wydawać mniej. Oprócz tego zużyć chore zapasy maseł i regularnie dbać o siebie.

Miałam bony za 40 zł do Hebe i wzięłam oliwkę do paznokci Eveline i krem do twarzy Avene Triacneal.
Też mam Hebe u siebie Jutro jadę do Butiku, bo podobno mają fajne bluzki

Ja jeszcze chciałabym się pozbyć tych moich nieszczęsnych próbek

Cytat:

zywieczdroj, śliczna marynarka! Uwielbiam ciuchy z Mohito, są eleganckie i ponadczasowe a przy tym romantyczne. Mam póki co 1 sweterek i nic się z nim nie dzieje, a często noszę już od roku. Ale ceny tam są kosmiczne... chyba zapoluję na coś na przecenach.

Ja kupiłam wczoraj w Naturze morelowy lakier KOBO- jest świetny i kolor też! oprócz tego cieplutkie rękawiczki za 7,49 i spinkę do włosów. A mama kupiła mi w Rossmannie krem brązujący Alterra brzoskwiniowy do cery normalnej i mieszanej no i kupiłam prezent dla Crześnicy- grę planszową "Gra w życie" - zapowiada się fajnie!

Moje noworoczne kosmetyczne postanowienia? Kupować minimalne ilości kosmetyków, bo moje zapasy starczą na kilka lat! Zwłaszcza balsamy! I zejść z zapasów przynajmniej o połowę. a z takich pozakosmetykowych, to chciałabym zdać prawko bez większych problemów i dostać normalną pracę... ale to raczej nie postanowienia a marzenia...

Dziękuję Fakt, Mohito ma piękne kobiece ciuchy z klasą i w dodatku dobrej jakości. Niestety ceny nie są zachwycające, ale udaje mi się tam czasem coś kupić tanio Postanowiłam, że będę kupować rzadziej i oszczędzać pieniądze tylko po to, zeby kupić coś w Mohito

Padam po całym dniu pracy Ale w domu już sporo zrobione. Jutro kolejny ciężki dzień. Dobranoc
Stary 2011-12-23, 15:50   #1694
Hosenka*
Zakorzenienie

Przy okazji porządków robię zdjęcia kosmetyków
Brak bieżącego aktualizowania liczby kosmetyków z danej kategorii po kupnie/zużyciu spowodowało, że całkowicie straciłąm rozeznanie ile tego mam W 2012 muszę wrócić do tej praktyki - pozwala mi to kontrolować stan kosmetyczny.

Instagram

Stary 2011-12-23, 16:37   #1695
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze chciałabym się pozbyć tych moich nieszczęsnych próbek
Ja już prawie wszystkie wykończyłam, jestem z tego powodu strasznie zadowolona

Cytat:
Przy okazji porządków robię zdjęcia kosmetyków
Ja też jakoś niedługo znów obfocę zbiór

Przyszłam dziś do pracy i czekała na mnie miła wiadomość - jednak jutro mam wolne Dziś już umyłam wszystkie lustra w domu (mam dwie szafy z przesuwanymi drzwiami ) i zrobiłam ciasto na jutro. Troszkę się stresuję, bo w tym roku TŻ spędza u mnie Wigilię (nasza pierwsza wspólna)...
Stary 2011-12-23, 16:38   #1696
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Dzis w mojej Naturze wylozyli nowa limitke Catrice Las Vegas Wzielam zloty puder z pompka, puder fixujacy i liner. Wszystko boooskie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11941.jpg (28,2 KB, 27 załadowań)

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 16:57   #1697
Konto usunięte

Pokażesz liner dokładniej?

Ja właśnie ogarnęłam, że nie zameldowałam Wam o zużytej maseczce saszetkowej Ziai
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 17:09   #1698
Ł@siczk@
Zakorzenienie

KLIK!

Swatch linerka

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-12-23, 17:17   #1699
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
KLIK!

Swatch linerka
Imejzing! *.*
Stary 2011-12-23, 17:34   #1700
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
w tym roku TŻ spędza u mnie Wigilię (nasza pierwsza wspólna)...

Ja w tym roku spędzę pierwszy i drugi dzień świąt z TŻ i jego rodziną

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-12-23, 18:37   #1701
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że mieszkając w akademiku nie za bardzo mam tam możliwość ćwiczyć :/
No fakt Chociaż dla chcącego nic trudnego, można poprzestawiać łóżka albo poćwiczyć w jakiejś wspólnej sali
Cytat:
Rzeczywiście z tymi kategoriami masz największy problem. Chociaż wydaje mi się, że ze stylizacją włosów. Mogłoby też być mniej kremów do twarzy, preparaty antycellulitowych i wyszczuplających, i peelingów do ciała.
Ta stylizacja włosów trochę stoi w miejscu, bo kiedyś używałam więcej pianek, a teraz nakładam tylko jedwab. No i zapasy pianek stoją Kremów akurat mam braki, bo tylko jeden na dzień, n noc nie mam żadnego bo używam olejów, a reszta to kremy szyjne Antycelle idą mi szybko, peelingi mam w zasadzie dwa, bo ten trzeci to końcówka małego joanny.
Cytat:
Kolejne zużycia grudniowe mogę odznaczyć "" na mojej liście planowanych zużyć w grudniu:

-tusz clinique 4ml
-serum vichy aqualia 5ml
-żel pod prysznic palmolive granat (okropny) 200ml
-deo w kulce vichy 50ml
-szampon avon nabłyszczający 400ml
-żel do mycia twarzy olay 200ml
-tonik avon 200ml
-krem do rąk mineral care 150 ml
-krem do ciała po opalaniu avon 200ml
-minaturkę sunflowers 7ml
-podkład mineralny loreala
-serum redukujące przebarwienia avon 2ml - 2szt
-balsam do ciała dotyk jedwabiu avon 7ml
-dermika balsam wyszczuplający 6 ml
-garnier balsam nawilżajacy 6 ml
-vichy maseczka oczyszczająca 8 ml

Z zakupów:
-chusteczki nawilżane z biedronki 72szt
-podkład revlon
-3 odsypki meteorytów
Super porzeczko
Cytat:
Czy tylko ja nie wiedziałam, co to jest, zanim Google mnie nie oświeciło?
Ja też nie wiedziałam I nie ciągnie mnie to wcale
Cytat:
A ja nie
Ja też nie
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Ja mam Heanu i bardzo sobie chwalę
Cytat:
Dzis w mojej Naturze wylozyli nowa limitke Catrice Las Vegas Wzielam zloty puder z pompka, puder fixujacy i liner. Wszystko boooskie
Dzizas znowu przepadłam Cudowności

Kolorówka:
- podkład 1
- bb krem 1
- podkłady mineralne 2
- podkłady mineralne - próbki 5
- korektory 2
- korektory mineralne 2
- korektory mineralne próbki 4
- pudry sypkie 4
- pudry sypkie próbki 5
- pudry w kulkach 1
- pudry brązujące i rozświetlające 9
- róże 8
- róże mineralne próbki 14
- tusze do rzęs 4
- kredki do oczu 11
- eyelinery 2
- korektory do brwi 1
- błyszczyki 24
- szminki 12
- baza pod cienie 1
- cienie pojedyncze i w paletach - ponad 300 kolorów
- lakiery do paznokci 89
- top coaty 3
- odżywki do paznokci 3
- oliwki do skórek 1

Zapachy:
flakony 35
odlewki 37
próbki fabryczne 11

Popakowałam prezenty, zrobiłam śledzie na Wigilję - z buraczkami i musztardowe (przepisy na blogu klik) i dokończyłam świąteczne porządki. Na jutro zostało już tylko ubieranie choinki.
Przy okazji kupowania prezentów kupiłam drugą farbkę do ust z wampirowej kolekcji essence i jeszcze róż w żelu.
Najlepsza wiadomość ostatnich dni jest taka, że pożegnałam się z 3 błyszczykami Dwa zużyłam do samego końca (szminka w płynie Namiętnik Paese - cudowna i Pearly Shine Lip Gloss Heanu) , a jeden wyrzuciłam bo już się przeterminował (water shine Wibo).

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-12-23 o 18:40
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 21:35   #1702
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Właśnie Lucynko jak Twój kurs?
Jak na razie chodzę na kurs teoretyczny, jakoś w styczniu zacznę jeździć, więc drżyjcie kierowcy!

Dziś dostałam od mamy śliczną bluzę butik- bardzo ciepła- z takiego ciepłego pluszu- jak misie no i cieplutkie kapcie z futerkiem- kremowe z wyszytymi płatkami śniegu
Słyszałyście, że w Wigilię trzeba mieć nowe majtki, aby zapewnić sobie szczęście i zdrowie przez cały rok? Ja w tym roku pierwszy raz o tym słyszałam od koleżanek z pracy i dziś z mamą kupiłyśmy sobie po sztuce.

Księżniczko, gratuluję zużycia błyszczyków! To nie lada wyczyn!
A ja się pochwalę, że zużyłam podkład LRP Unifiance Creme satin 10ml wprawdzie, ale bardzo się cieszę, bo został mi tylko 1 pełnowymiarowy podkład Lancome!

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2011-12-23 o 21:45
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 23:48   #1703
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
KLIK!

Swatch linerka

Cytat:

Ja w tym roku spędzę pierwszy i drugi dzień świąt z TŻ i jego rodziną
No to udanej zabawy życzę

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ta stylizacja włosów trochę stoi w miejscu, bo kiedyś używałam więcej pianek, a teraz nakładam tylko jedwab. No i zapasy pianek stoją Kremów akurat mam braki, bo tylko jeden na dzień, n noc nie mam żadnego bo używam olejów, a reszta to kremy szyjne Antycelle idą mi szybko, peelingi mam w zasadzie dwa, bo ten trzeci to końcówka małego joanny.

Kolorówka:
- pudry sypkie 4
- pudry brązujące i rozświetlające 9
- róże 8
- błyszczyki 24
- szminki 12
- lakiery do paznokci 89

Najlepsza wiadomość ostatnich dni jest taka, że pożegnałam się z 3 błyszczykami
Aha, czyli w zasadzie tylko stylizacja Ci zalega, czyli tragedii nie ma
Oj, do ogarnięcia O cieniach to nawet wspominać nie będę
za błyszczyki!

Cytat:
Słyszałyście, że w Wigilię trzeba mieć nowe majtki, aby zapewnić sobie szczęście i zdrowie przez cały rok? Ja w tym roku pierwszy raz o tym słyszałam od koleżanek z pracy i dziś z mamą kupiłyśmy sobie po sztuce.

A ja się pochwalę, że zużyłam podkład LRP Unifiance Creme satin 10ml wprawdzie, ale bardzo się cieszę, bo został mi tylko 1 pełnowymiarowy podkład Lancome!
Hehe, ja nigdy o tym nie słyszałam Ale jutro to już nie będę miała czasu latać po majty
za podkład!

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-12-23 o 23:50
Stary 2011-12-24, 11:58   #1704
Nusia7
Zakorzenienie

Kochane Wesołych, rodzinnych świąt! Zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń, dużo prezentów Żeby przyszły rok był jeszcze lepszy, niż obecny
Stary 2011-12-24, 13:04   #1705
Hosenka*
Zakorzenienie

Wesołych!!!!!

Instagram

Stary 2011-12-24, 13:04   #1706
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Już pierwsza gwiazdka, drżąc dobrą nowiną,
oczekiwaniem upływ czasu mierzy,
i by pojednań magią w dusze spłynąć,
do wigilijnej zaprasza wieczerzy.

Spróbuj ją znaleźć w ten wieczór na niebie,
a kiedy ujrzysz jej srebrzyste lśnienia,
poczuj, jak z blaskiem tym płyną do Ciebie,
Świąt najszczęśliwszych, serdeczne życzenia.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 13:07   #1707
zywieczdroj
Zakorzenienie

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Kochane Dużo radości, mniej trosk codziennych i żeby 2012 był lepszy

Ja się przed chwilą pokłóciłam z TŻ przez telefon. Jak zwykle... a jaka Wigilia taki cały rok.. Co roku jest to samo i to przez jego znajomych :/
Stary 2011-12-24, 13:46   #1708
Ł@siczk@
Zakorzenienie

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg holiday-cheer-christmas-tree.jpg (36,6 KB, 1 załadowań)

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2011-12-24, 13:53   #1709
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Udanego świętowania wszystkim.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 15:17   #1710
ganimedea
Zakorzenienie

Spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt, jak najmniej kosmetycznych prezentów, dużo miłości i pojemnego żołądka

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości