|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
Myślałam, że to od razu na stronie...Jestem mistrzem zdecydowania - w jedno popołudnie wybrałam dwa rodzaje paneli, płytki do kuchni i łazienki i oświetlenie też do łazienki i przedpokoju
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wony na dziś
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2675 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i spokojnych Świąt Polly
|
|
|
|
#2677 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam już od dawna wizję, jak chciałabym mieć urządzone mieszkanie
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Wpadłem tylko pochwalić się chuinką ![]() Teziak miewa się koszmarnie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne zielone drzewko ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- piękny zakup Cytat:
to przynajmniej kojarzysz sie erotycznie ![]() ja wyglądam jak zombie ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Jakies sluby milczenia czynicie
|
|
#2681 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31202157] Już skleroza doskwiera ![]() [/QUOTE]![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31202157]Dziś nastąpił ciąg dalszy tarć z przyszłą przełożoną, ja z tą ... nie wytrzymam. Ale już mam plan, cwany plan ![]() I to ją usadzi, albo wyleci krowa z hukiem [/QUOTE]Nie wyglądasz na brutala ![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Walczę z Borneo i chyba polegnę
|
|
|
|
#2683 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moge Cię uwolnić od mdlenia
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie fiem, co rozumiesz przez piesni ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZZ3D_GDtGho http://www.youtube.com/watch?v=nHPCt...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=JQw92...el_video_title http://www.youtube.com/watch?v=6ZUVk...el_video_title http://www.youtube.com/watch?v=e8rLl...el_video_title http://www.youtube.com/watch?v=xdtv1...eature=related
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-24 o 00:40 |
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Spooro - kupiłam w Castoramie, przeglądałam w necie katalog na 2011 r ale tam akurat nie widzę tego modelu.
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
346.77
mało ![]() kryzys ![]() dbry wieczór
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2693 | ||||||
|
Panaroja
|
Macham ponownie znad
prodiża buraków śledzi brudnych garów Łojezusicku , a skont ja chiński jedwab wezna z chińskich rzecy to mom purcynele , pałecki i zielonum hyrbate Gun Powder ![]() Cytat:
no nie mów że masz zabawne wypustki i karbowania dla zwiększenia doznań ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tesz mnie to zastanowiło ![]() Cytat:
2.a na kim testował oooo nieeee , we wtorek mam wolne za dyżur Cytat:
![]() Coś kciałam napisać.... ale mi umkło ![]() Nie złapię Więc niniejszym składam Fszystkim życzenia śfiąteczne albo i nieśfiąteczne , zależnie od potrzeb , coby się dobrze działo kiedyś frucem pa pa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-23 o 23:47 |
||||||
|
|
|
#2694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
end te łyner is....... Ewusia chyba nikogo nie pominęłam ale jakby co, to krzyczeć ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- za dużo nooo zawsze było ponad cztery stówki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-23 o 23:47 |
||
|
|
|
#2695 | ||
|
Nindżopesz
|
Ja ubierałam chujkę, robiłam sałatkę, bawiłam dida i oglądałam film. Cytat:
![]() Talking Heads Our house in the middle of the street Nie wiem co jeszcze bo mi weny zabrakło. Cytat:
2. nawzajem Teziak, czym się Naiat, wesołych Załamuje mnie Szafa. Zestawy na Wigilię/domówki na Sylwestra ze szpilkami, kopertówkami, ramoneskami, żakietami itp. Nie wiem jak u Was ale u mnie na domówkach chodzi się boso i nikt się nie prowadza z kopertówkami, żakietami ani niczym w tym guście Musi to jakieś wyższe sfery i salony.
|
||
|
|
|
#2697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem wzruszona ![]() Właśnie niedawno zakończyłam spotkanie z kumpelą, którą nie widziałam od lat bo wyjechała za zagranicę i cóż, trzeźwa nie jestem ale jeszcze piszę, wiec ok
|
|||||
|
|
|
#2698 |
|
Nindżopesz
|
Piniu, może Cream, The Who, The Animals, Led Zeppelin, The Doors i cała reszta
|
|
|
|
#2699 | |||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31203524]1. Jasne
[/quote]No jasne, że ciemne! ![]() Cytat:
Ale... ale jak to nie?! Z Bąbelkiem moim, to wszystko wypiję i zawsze! Moja Łinterra postawi mi... oczy w słup A skąd Agnyska zna takie tańce dzikie? ![]() I czy "oł jeee" będzie, to też tylko i wyłącznie ode mnie zależy ![]() Cytat:
Cytat:
Samemu?! Przeiebana sprawa, nie dasz rady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aj law ju, mery mi, nał!
|
|||||
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ nie wiem o której jutro wstanę i czy w ogóle dorwę się do kompa to: Życzę Wam kochani Barowicze bardzo, bardzo bardzo Wesołych Świąt obyście mogli je spędzić dokładnie tak, jak chcecie A teraz dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Myślałam, że to od razu na stronie...

[/QUOTE]

no nie mów że masz zabawne wypustki i karbowania dla zwiększenia doznań 
ale jakby co, to krzyczeć
i cóż, trzeźwa nie jestem