Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-23, 14:31   #1891
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

ON nie mieszka juz ze mna od pazdziernika... tysiac razy na dzien otwieram szafe i ja przegrzebuje - normalne.

dzis sobie ja otwieram, szukam koszuli...a tu... cos dziwnego, mysle.. co to za metka? wyciagam, a tu co? ulubiona bluza mojego ex. dalej pachnie jak on

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:49   #1892
Malla
Nie depcze krokusów

to wypierz :P
Stary 2011-12-23, 14:52   #1893
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

niee tam ladnie pachnie

słodycze? MÓJ WRÓG!

Edytowane przez ofaku
Czas edycji: 2011-12-23 o 15:01
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:16   #1894
Madelaine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inez3 Pokaż wiadomość
Dziś jadę do rodziny jak pisałam w rodzinne strony eksa gdzie tak na prawdę wszystko się zaczęło. Pierwszy raz od 5 miesięcy wiem dokładnie gdzie będzie itp. Boję się strasznie tego wyjazdu, tych wszystkich wspomnień. Ostatni raz byłam tam w lipcu u niego w domu, klika dni przed tym jak mnie zostawił...
Rozumiem Cię, ja mieszkam 5 minut od mojego eksa i właśnie to jest najgorsze, każda uliczka, ławka, sklep w którym robiliśmy razem zakupy kojarzą mi się z nim. W ogolę wynajęłam pokój właśnie w tym mieszkaniu ze względu na niego, żebyśmy blisko siebie mieszkali, a teraz strasznie tego żałuję. Boję się, że spotkam go gdzieś w sklepie czy na przystanku, a nie chcę tego. Teraz na szczęście jestem w domu u rodziców, ale już się boję powrotu na studia, do tego pokoju gdzie jest tyle wspomnień z nim związanych.

Ja bym może nawet gdzieś wyszła w tego sylwestra, ale nie chcę iść na imprezę gdzie będą praktycznie same pary, żeby patrzeć potem o północy jak się całują i przytulają szczęśliwi, a ja będę sama... na bank bym się poryczała.
Madelaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:27   #1895
Gupia
Raczkowanie

Dopadł mnie mega-dół
Dostałam smsa z lufthansy - że mogę się już odprawić na mój jutrzejszy lot do niego
Gupia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 15:31   #1896
aaanuuusiaaa
Raczkowanie

A mój bracik dopadł przypadkiem katalog avonu a ja głupia potarłam stronę zapachową i ćpam teraz fullspeeda którego używał eks w najlepszych momentach naszego związku mam ochote walić głową o biurko...
dobrze że lece dziś na piwo z kumplem
Stary 2011-12-23, 16:01   #1897
MalgosiaM
Raczkowanie

Dziewczyny, odpisac na życzenia czy nie??? wiem, że dostanę... bezosobowe, uprzejme życznia pod tytułem jestem dobrze wychowany ale mam Cię w nosie... wdałam się w przyjaźń z eksem dla wyjaśnienia, znaczy pseudoprzyjaźń plus raz seks... niby mielismy sie zastanowic, pogadac... niby mu zalezalo... niby mial byc wyjazd w nasze miejsce... ale nie widzieliśmy się od miesiąca... pisze zdawkowo, nie pyta o córkę... zazwyczaj ja się martwię, co u niego... on wiecznie zajęty, chory, zapracowany... odpisac czy olac? po raz pierwszy od trzech lat.. ale to w końcu Święta... plotę bzdury...

Edytowane przez MalgosiaM
Czas edycji: 2011-12-23 o 16:05
MalgosiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 17:12   #1898
patrysiowa_
Zakorzenienie

Głowa do góry - jutro święta! Życzę Wam wszystkiego najlepszego dziewuszki
Stary 2011-12-23, 17:16   #1899
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

A ja rano wstałam nawet z dobrym humorem.. tęskni za Nim strasznie.. pisze ciągle, ale nie odpisuje mu.

Gdybym jutro nie miała okazji to życzę Wam dziewczynki Wesołych Świąt, udanego sylwestra i spełnienia Waszych marzeń!

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 17:31   #1900
MalgosiaM
Raczkowanie

Dziękuję za życzenia... wzajemnie wszystkiego co najlepsze i wiary, że to jeszcze przed nami... niezależnie od wieku
Stary 2011-12-23, 17:45   #1901
the magus
Wtajemniczenie

Mój do mnie dziś wysłał życzenia, odpisałam, luźna gadka chociaż jak zobaczyłam jego imię na ekranie telefonu to serducho trochę mocniej zabiło
Życzę Wam mnóóóóstwo ciepła podczas tych świąt dziewczyny, uśmiechu, pysznego jedzonka, relaksu! Żebyście nie miały czasu ani ochoty myśleć o eksach.
the magus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 18:00   #1902
oh Mandy
Zakorzenienie

Jestem głupia!!!!!!!!!!

ex miał dziś kolejną wymówke - że nie spotkamy sie, bo niby po ciotke jedzie. Postanowiłam że ja do niego pojadę i sprawdze czy faktycznie go nie ma w domu. Zobaczyłam, że stoi na jednym z przystanków, natychmiast wysiadłam, biegłam przez czerwone światła na skrzyżowaniu do niego, ale się minęliśmy. Napisałam że mnie oszukał, bo go widziałam. Wysiadł potem z autobusu i na mnie zaczekał.

Gadaliśmy chwilę i wyszło, że ja jestem niedobra, ale on chce żeby było dobrze i żebyśmy się spotkali w święta. Odpowiedziałam mu tylko, że ja już nie chcę, że mam dosyć... Chciał mnie odprowadzić do domu,ale się nie zgodziłam. Po prostu odwróciłam się na pięcie i poszłam od niego.

Teraz mi wypisuje, że pierwszy raz widać ze mi na nim zależy i że mnie kocha... Ja już nic nie odpisuje, przekonałam się,ile te słowa sa warte. Po co kłamał że po kogoś jedzie, a tak naprawde jechał do babki na moje osiedle?!?!!?! ....... Powiedziałam mu też "no tak, przecież mi nie powiesz, że jesteś na moim osiedlu i mnie obsrywasz, trzeba było coś wkręcić".

Koniec historii. Ostatni raz jestem taka głupia.
Stary 2011-12-23, 18:09   #1903
MalgosiaM
Raczkowanie

Nie dajmy się... przecież to tylko ludzie, z wieloma wadami... ja wiem , jak to jest ... sama się wkręciłam w przyjaźn a skończyło się na seksie... teraz sama nie wiem co robic, tzn wiem ale nie mam siły... i nie robie nic... siedzę i czekam na jego życzenia jak głupia.... i pewnie odpisze jak to ja miło słodko pierdząco... i znow dam mu satysfakcje, ze jestem gdy zagwizda... a jego ego urosnie jak choinka pod sufit.... napisałam wczoraj, ze mi zalezy na naszym kontakcie... jesteśmy już dorośli nawet bardzo a gramy w jakies gierki... nie mam juz siły .... nawet chyba widziec go juz nie chce... potem tak boli... ale tesknie... i tak od dwóch lat lecze sie z niego... okropnośc... buuuuuuuuuu........... niech go...
Stary 2011-12-23, 18:19   #1904
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Teraz mi wypisuje, że pierwszy raz widać ze mi na nim zależy
Stary 2011-12-23, 18:21   #1905
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Stary 2011-12-23, 20:37   #1906
_Desolation
Zakorzenienie

Oj co ja zrobiłam.. Sama wam tu morały prawie a ja nie lepsza.
Błagam was tylko nie tłumaczcie mi tego co tu było wałkowane bo ja wiem że źle robię.

Byłam na zakupach. Coś mnie tknęło napisałam do exa , w tym samym momencie on napisał do mnie, dosłownie w tej samej sekundzie co wysłałam, dostałam smsa, i po kilku sekundach on napisał "telepatia?"
A ja "no na to wygląda" i tak od słowa do słowa wyszło że przyjechałam do niego do biura,powiedział że dziś on sam jest, bo zwolnił pracowników do domu bo nie ma ruchu. Aa 13 była i tak przesiedziałam u niego do tej pory,potem pojechaliśmy do restauracji, tak tak spaliśmy ze sobą. Tylko mi nie mówcie jaka ja głupia bo ja wiem. W sumie fajnie było,przemeblowanie robił w biurze pomogłam mu tzn mówiłam co gdzie ma stać, porysowałam sobie,zaczął się zachwycać moimi rysunkami i powiedział że sobie do domu na pamiątkę weźmie. I zdaliśmy sobie sprawę że on nigdy nie widział jak ja rysuje nie wiem czemu. (bo ja dosyć poważnie się zajmuje też rysowaniem jak coś, to nie były jakieś bazgroły) A w sumie większość czasu siedzieliśmy przytuleni, brakowało mi tego.. ehh
Kurde miał za mną zatęsknić a ja mu dupy daje ale ze mnie idiotka, muszę się ogarnąć.
No kurde brakowało mi go.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 20:39   #1907
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Oj co ja zrobiłam.. Sama wam tu morały prawie a ja nie lepsza.
Błagam was tylko nie tłumaczcie mi tego co tu było wałkowane bo ja wiem że źle robię.

Byłam na zakupach. Coś mnie tknęło napisałam do exa , w tym samym momencie on napisał do mnie, dosłownie w tej samej sekundzie co wysłałam, dostałam smsa, i po kilku sekundach on napisał "telepatia?"
A ja "no na to wygląda" i tak od słowa do słowa wyszło że przyjechałam do niego do biura,powiedział że dziś on sam jest, bo zwolnił pracowników do domu bo nie ma ruchu. Aa 13 była i tak przesiedziałam u niego do tej pory,potem pojechaliśmy do restauracji, tak tak spaliśmy ze sobą. Tylko mi nie mówcie jaka ja głupia bo ja wiem. W sumie fajnie było,przemeblowanie robił w biurze pomogłam mu tzn mówiłam co gdzie ma stać, porysowałam sobie,zaczął się zachwycać moimi rysunkami i powiedział że sobie do domu na pamiątkę weźmie. I zdaliśmy sobie sprawę że on nigdy nie widział jak ja rysuje nie wiem czemu. (bo ja dosyć poważnie się zajmuje też rysowaniem jak coś, to nie były jakieś bazgroły) A w sumie większość czasu siedzieliśmy przytuleni, brakowało mi tego.. ehh
Kurde miał za mną zatęsknić a ja mu dupy daje ale ze mnie idiotka, muszę się ogarnąć.
No kurde brakowało mi go.
To dziś obie odwaliłyśmy
Stary 2011-12-23, 20:42   #1908
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
To dziś obie odwaliłyśmy
No właśnie.

Chowam się, mnie tu niema.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-12-23 o 20:44
Stary 2011-12-23, 21:23   #1909
Tort
Rozeznanie

Nakrzyczałabym na was, ale i tak wiecie co bym powiedziała, poza tym myślę sobie 'może zmądrzeje, może wróci', więc taka sama ze mnie pipa.
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 21:30   #1910
_Desolation
Zakorzenienie

Kurde nawet mój silny charakter z miłością nie da rady.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-23, 21:38   #1911
sheneedslove
Rozeznanie

laski, dałyście czadu Kop w dupsko się należy.
desolation Ty to przynajmniej coś z tego miałaś fajnego

pomyślcie może w ten sposób, że kończy się rok 2011 i macie ten tydzień do końca roku na ogarnięcie się, ZAMKNIĘCIE pewnego etapu.
Bo ja szczerze mówiąc wątpię, żeby było dobrze. Nie znam ŻADNEJ osoby, która po takich szarpaninach emocjonalnych stworzyła szczęśliwy związek z tą osobą.
Trzeba zamknąc pewien rozdział. Tylko nie tak jak zrobiła to Rachel w Przyjaciołach ;p

http://www.youtube.com/watch?v=PJHVxG1-GRs

Edytowane przez sheneedslove
Czas edycji: 2011-12-23 o 21:39
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 21:47   #1912
sudenly
Zakorzenienie

Laski moje piękne ! Chciałabym Nam wszystkim życzyć wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia Przede wszystkim aby w końcu zaczęło nam się układać i żebyśmy znalazły wspaniałych facetów i nigdy nie trafiały już na ten wątek Merry Christmas !!!

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 21:48   #1913
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
laski, dałyście czadu Kop w dupsko się należy.
desolation Ty to przynajmniej coś z tego miałaś fajnego

pomyślcie może w ten sposób, że kończy się rok 2011 i macie ten tydzień do końca roku na ogarnięcie się, ZAMKNIĘCIE pewnego etapu.
Bo ja szczerze mówiąc wątpię, żeby było dobrze. Nie znam ŻADNEJ osoby, która po takich szarpaninach emocjonalnych stworzyła szczęśliwy związek z tą osobą.
Trzeba zamknąc pewien rozdział. Tylko nie tak jak zrobiła to Rachel w Przyjaciołach ;p

http://www.youtube.com/watch?v=PJHVxG1-GRs
No miałam, całkiem miły dzień ale sama sobie tym dokopałam.

Dobra rada, postaram się tak myśleć zobaczymy czy coś wyjdzie.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-23, 22:03   #1914
Tort
Rozeznanie

Wczoraj poznałam tylu beznadziejnych facetów, że tracę wiarę w cokolwiek. Ale poznałam też miłych żołnierzy, którzy byli bardzo kulturalni i po usłyszeniu historii mojego rozstania bardzo go wyzywali i życzyli mu, żeby się nie dostał do wojska
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 22:09   #1915
the magus
Wtajemniczenie

Desolation, Mandy - nieładnie, nieładnie!
Nic więcej nie mówię, bo czuję u was skruchę

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Kurcze, a ja myślę, że powroty się czasem udają... Ale dłuuuugo po rozstaniu, gdy się zaczyna od zera budować ten dom, na zupełnie nowych fundamentach. Na zasadzie "tęsknie cholera, muszę do niego wrócić bo oszaleję" to się nigdy nie udaje. Ale po łzach, chwilach załamki, po roku przerwy i życia swoim życiem...? Czemu nie. Oczywiście zależy od okoliczności, tego czemu się związek rozpadł, ale myślę, że to jest możliwe. W swoim otoczeniu widziałam 2 takie przypadki.
Kurde, teraz nie wiem czy sama sobie nadziei nie chce narobić takim myśleniem...
the magus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 22:20   #1916
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the magus Pokaż wiadomość
Desolation, Mandy - nieładnie, nieładnie!
Nic więcej nie mówię, bo czuję u was skruchę

Kurcze, a ja myślę, że powroty się czasem udają... Ale dłuuuugo po rozstaniu, gdy się zaczyna od zera budować ten dom, na zupełnie nowych fundamentach. Na zasadzie "tęsknie cholera, muszę do niego wrócić bo oszaleję" to się nigdy nie udaje. Ale po łzach, chwilach załamki, po roku przerwy i życia swoim życiem...? Czemu nie. Oczywiście zależy od okoliczności, tego czemu się związek rozpadł, ale myślę, że to jest możliwe. W swoim otoczeniu widziałam 2 takie przypadki.
Kurde, teraz nie wiem czy sama sobie nadziei nie chce narobić takim myśleniem...
No właśnie, ja bardzo żałuje i chcę się szczerze poprawić proszę o rozgrzeszenie, iiii pokutę!
Dobrze że nie chodzę do kościoła bo jakbym chodziła to bym już tam była

Pieprz.. nadzieja, coś takiego w ogóle nie powinno istnieć..
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-23, 22:22   #1917
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez the magus Pokaż wiadomość
Wiesz, co innego jak ludzie dochodzą do pewnego etapu w życiu i oboje stwierdzają, że nie są pewni czy to jest faktycznie 'to' i chcą trochę pobyć sami. NIE SYPIAJĄ wtedy ze sobą i mają czas żeby sobie przewartościować pewne rzeczy. I jeśli po czasie oboje dochodzą do wniosku, że żyć bez siebie nie mogą to owszem, jest to realne. Wszystko odbywa się kulturalnie, bez uwłaczania czyjejś godności.

Ale jeśli facet krzywdzi kobietę na tyle, że ta ma myśli samobójcze albo gdy z nią sypia wciskając bajki o wielkiej miłości zamiast wprost powiedzieć że chodzi tylko o seks albo pojawiają się równolegle inne kobiety ('bądź wierna jak pies a jak tamte mnie kopną w tyłek to się zejdziemy') to ja uważam, że nic z tego dobrego nie będzie.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 22:35   #1918
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Pieprz.. nadzieja, coś takiego w ogóle nie powinno istnieć..
święte słowa.
Ja dziś zalatana w kuchni byłam i nie miałam za bardzo czasu na myślenie. I czuję się lepiej niż wczoraj. Dostałam od niego smsa. Jakże treściwego: "" Wzruszające. Jutro pewnie dostanę życzenia. "Nawzajem" chyba powinno załatwić sprawę.

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 23:13   #1919
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem głupia!!!!!!!!!!

ex miał dziś kolejną wymówke - że nie spotkamy sie, bo niby po ciotke jedzie. Postanowiłam że ja do niego pojadę i sprawdze czy faktycznie go nie ma w domu. Zobaczyłam, że stoi na jednym z przystanków, natychmiast wysiadłam, biegłam przez czerwone światła na skrzyżowaniu do niego, ale się minęliśmy. Napisałam że mnie oszukał, bo go widziałam. Wysiadł potem z autobusu i na mnie zaczekał.

Gadaliśmy chwilę i wyszło, że ja jestem niedobra, ale on chce żeby było dobrze i żebyśmy się spotkali w święta. Odpowiedziałam mu tylko, że ja już nie chcę, że mam dosyć... Chciał mnie odprowadzić do domu,ale się nie zgodziłam. Po prostu odwróciłam się na pięcie i poszłam od niego.

Teraz mi wypisuje, że pierwszy raz widać ze mi na nim zależy i że mnie kocha... Ja już nic nie odpisuje, przekonałam się,ile te słowa sa warte. Po co kłamał że po kogoś jedzie, a tak naprawde jechał do babki na moje osiedle?!?!!?! ....... Powiedziałam mu też "no tak, przecież mi nie powiesz, że jesteś na moim osiedlu i mnie obsrywasz, trzeba było coś wkręcić".

Koniec historii. Ostatni raz jestem taka głupia.

Nie rozumiem czemu Cię oszukał. Najpierw mówi, że chce, żebyście się spotkali a teraz szuka wymówki już drugi raz, żeby nie doszło do tego spotkania

Skoro już chciałaś go sprawdzić to trzeba było za nim jechać do końca i mu niespodziankę zrobić ciekawe jakby zereagował
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 23:15   #1920
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem czemu Cię oszukał. Najpierw mówi, że chce, żebyście się spotkali a teraz szuka wymówki już drugi raz, żeby nie doszło do tego spotkania
Czemu? Bo ma ją w nosie i uraziło jego męskie ego, gdy zaczęła mu umykać.
Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Skoro już chciałaś go sprawdzić to trzeba było za nim jechać do końca i mu niespodziankę zrobić ciekawe jakby zereagował
Nie zniżajmy się do takiego poziomu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości