![]() |
#721 |
Komplikatorka
|
Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty
Dzisiaj koleżanka z pracy opowiadała, że rok temu pod choinkę jej mama dostała od jej teściowej w prezencie... ulotke
![]() ![]()
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
Nie cierpię superdrogich łańcuszków z tandetnymi cyrkoniami, maleńkich, nie pasujących do niczego.Moja babcia swego czasu zarzucała mnie takimi "cudami" z Yes. Po co to komu? Brrr!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tej kobiecie przyszlo do glowy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam cały wątek i sikam ze śmiechu
![]() ![]() Moja biedna koleżanka od exTŻa dostawała najgorsze prezenty świata. Do dziś się z nich śmiejemy przy każdej możliwej okzji ![]() - sztuczny, wielki plastikowy brylant - gumową piłeczkę (taką jak dla psa) z 'kolcami' i buzią (oczy,nos, usta) coś w tym stylu: http://golemar.home.pl/grafiki/zabawki/pilka2.JPG ![]() Jeszcze przypomniała mi się taka historia, że TŻa mama zawsze mówiła w żartach, że przy nich (TŻcie i jego siostrze) nawet na majtki nie ma ![]() ![]() - w podstawówce na mikołaja dostałam taką skarbonkę-skarpetę z drewienkiem i napis: "zbieram na piwo" ![]() - na 18-stkę dostałam taki ubijacz do piany z rączką w kształcie penisa. Bardziej mi to na prezent dawany na wieczorze panieńskim wygląda no ale.... ![]() - ja w zeszłym roku kupiłam nietrafiony prezent TŻowi ![]() ![]() ![]() Moja babcia za to bardzo martwi się prezentami już w sierpniu, więc zwykle moja mama albo ciocia kupują coś, a ona zwraca pieniążki i prezent wtedy jest od niej - całe szczęście ![]() ![]()
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Ojej! ja też miałam sporo różnych beznadziejnych prezentów :/
- Figurka żubra - Szklana kula ze śniegiem z "Me to you" (tylko ze miałam już 17 lat, a kula była strasznie dziecinna i śmiesznie wyglądała w moim pokoju) - Plastikowe dzwoneczki z księżycami - Szkatułka a'la miedziana z syrenką - Torebka z Diddl'a, cała futrzasta, z dzwoneczkiem z boku (byłam już w gim, i to był już przypał pokazać się z taką torebką) - Na rozpoczęcie liceum >> zestaw linijek i ekierek z Barbie - Książki!!! które były spoza mojego ulubionego działu książek które czytam - Skarpetki "Mikołaje" z których odpadały głowy tych Mikołajów już na drugi dzień - Plecaki, torebki... kompletnie nie w moim guście - Gdy miałam fazę rockową, chciałam pasek nabijany ćwiekami - a dostałam wysadzany cyrkoniami <bling bling> - Piżama z żyrafą, która była strasznie dziecinna (czasy liceum) - I oczywiście masa tandetnych figurek i ramek, tak zwana chińszczyzna Jak coś mi się jeszcze przypomni, to jeszcze dopiszę ![]()
![]() |
#728 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
BAN stały
|
a mi się jeszcze przypomniało:
Miałam kiedyś TŻ-a, pojechał do USA na pół roku, do pracy, już miesiąc przed świętami opowiadał mi przez telefon, jaki to czaderski prezent ma dla mnie na święta........ a dostałam..... wielkiego ( ok. 2 metry ), grubego ( średnica jakiś metr) ...................dmucha nego bałwana ( wylądał prawie jak prawdziwy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- przypomiał mi się jeszcze jeden prezent, mocno nietrafiony, ale dany bardzo od serca: ![]() mój TŻ ma kumpla, obaj mają wspólną pasję, superszybka jazda na nartach. Nowa dziweczyna tego kumpla podpytała mojego TŻ, co ów kolega chciałby dostać na gwiazdkę. Mój TŻ odpowiedział, że kumpel marzy o żółwiu ![]() ![]() Wyobrażacie sobie, co kupiła ta panna w sklepie zoologicznym. najlepszy był telefon do kumpla po świętach ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszka197 Czas edycji: 2011-12-23 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
po prostu Em :)
|
Historia z żółwiem świetna.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorszy, najbardziej nie trafiony prazent jaki dostałyście?
Ja kiedyś dostałam od ciotek czekoladę, którą trzeba było rąbać siekierą (nie była przeterminowana)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej nie dostałam nic nietrafionego. Dostaję zazwyczaj książki thillery, hororry, bo takie uwielbiam, jak dostałam np taką nie w moim guście kiedyś, to też nie uważam, by był to nietrafiony prezent, bo ta osoba nie znała dokładnie mojego gustu i nic strasznego się nie stało, liczy się gest
![]() ![]() Jeżeli jednak chodzi o taki naprawdę nietrafiony prezent, to chyba dostała go taka dziewczyna ode mnie z gimnazjum, jakiś chłopak na Mikołajki szkolne dał jej kość dla psa... To nie tyle nietrafione, co chamskie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Jutro Wigilia, więc liczę na więcej epickich historii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Inkwizytor
|
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Kiedy miałam naście lat dostałam od chrzestnej kapcie o rozmiarze 46, nie byłoby może w tym nic dziwnego gdyby nie to, że mój rozmiar to 34
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Na komunię dostałam złoty pierścionek w rozmierze 20. Dziś mam prawie 25 lat a pierścionki noszę w rozmiarze 9.
![]() Mając 18 lat, mój były TŻ kupił mi na świeta wielkiego tygrysa, prawie się popłakałam jak go zobaczyłam, był strasznie tandetny, w dodatku powiedział mi, ile kosztowała ów zabawka. Pamiętam, że moja siostra dostała wtedy od niego takiego łosia, który się fajnie ruszał i śpiewał angielskie kolędy, byłam zła, że ja nie dostałam czegoś takiego. Na urodziny kupił mi disc mana, choć wchodziły już mp3 ale powiedział mi, że mam się cieszyć, bo kosztował 200 zł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
ja od ciotki, ktora widzialam ostatnio jakies... 10 lat temu dostaję ostatnio dziwne prezenty, zaczeło sie od koszulki w kolorze pistacjowo blekitnym, z przodu sama koronka, z tylu jakis sztuczny material na ramiaczka... pachnie szafą... TŻ kwiczy ze smiechu i prosi zebym na randke rozbierana zalozyla.
A ostatnio dostałam od tej samej ciotki cos, czego moje pokolenie nie zna juz. Moze starsze kolezanki pamietajace czasy prlu to znają. Szukałam zdjecia, ale nie znalazłam. Rajstopy, takie wiece, paskudne jak teraz najtansze w kiosku sa. Ale ich urok tkwi gdzie indziej. One na palcach nie sa takie jak teraz sa rajstopy, zszywane. one sa jakby.... obciete (jest na koncu nogawki dziurka) wywiniete i zakutane do srodka. Słuchajcie, ja Wam tego opisac nie umiem. To sie nadaje do muzeum. A dostałam nie w celach pokazowych, tylko zebym ponosila sobie. Ubawilam sie tym prezentem, ze hej, mama plakała ze smiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
Słowem wstępu - w mojej rodzinie nie ma tradycji dawania prezentów, każdy kupuje sobie coś co chce i wszyscy są zadowoleni. Dopóki z kuzynką byłyśmy młodsze nasi rodzice dawali nam jakieś upominki. Parę lat temu doprowadziło mnie to po prostu do płaczu. Byłam wtedy w pierwszej klasie gimnazjum, wiecie - bardzo dorosła itd
![]() http://img51.imageshack.us/img51/403...719073005a.jpg Choć biorąc pod uwagę niektóre wasze prezenty, mój chyba nie był taki zły ![]() Edytowane przez ourlastsummer Czas edycji: 2011-12-26 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
smieszy mnei to, ze w tym roku od cioci dostalam zestaw tusz do rzecz maybelline i kilka lakierów 'za 2 zł'. Ciocia dobre wie, ze uzywam kosmetyków ' z wyzszej pólki ' i dlatego nierozumiem tego zupelnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
Emememsik, serio?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
|
To jest właśnie na myślenie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
najgorsze prezenty w moim życiu:
-gimnazium, dzień kobiet, wszystkie dziewczyny dostały jakieś kosmetyki, natomiast ja nie dostałam nic, jak prszyszłam do domu to się popłakałam -na 17stke zostawił mnie chłopak, a bardzo tego nie chciałam ![]()
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.