|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
tylko w takich pasuje mi rozmiar 34
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz malutką stópkę ;-) ja tak kupuje 35-36
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 37-38 i uważam że jest mała a co dopiero 34
hehe
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
37-38 fajny rozmiar. Nie za małe, nie za duze. Zawsze gdy rozmiarowka jest niestandarowa to mozna siegnac po 36 albo wyzej. Ja zawsze szukam najmniejszych, bo najczęściej 36 sa za duze. A 35 rzadko sie spotyka, ale bywalo ze 35 byly male i bralam 36.
Mi zawsze kolezanki zazdroscily malej stopy, mowily , że mala jest ładna i zgrabna ;-)
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
I właśnie takie stópki powinny być
Ja kiedyś widziałam faceta, co miał takie dłuuuuuuuugie nogi, że tragedia Okropnie to wyglądało Rozmiar chyba przed 50
|
|
|
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie szybko się opalam, słonko mnie lubi Aczkolwiek widze różnicę w odcieniu jak się opalam u siebie i nad morzem ![]() Cytat:
Możesz podać linka do aukcji? Bo chcę właśnie czarną koronkową sukienkę ![]() Cytat:
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
w sportowych mam 36
na obcasie 35 ale moja stopa jest strasznie dziwna i w tych platformach przydalby sie 34 rozmiar![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
a tu ja http://img403.imageshack.us/img403/9...1220112400.jpghttp://img802.imageshack.us/img802/8...1220112402.jpg
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
evelineau - Maluuutkie te zdjęcia
![]() Co do kiecki, to fajna Ładnie wyglądasz
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz. No i cena mnie zaskoczyła. Szkoda, że nie ma innych kolorów. Kupiłabym sobie na sylwestra. W czarnym sie nie czuję, jestem drobna i szczupla, a w tym kolorze wygladam jeszcze gorzej, na dodatek mega blado i bez wyrazu. A w szarym tez nie jest mi ładnie.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-12-22 o 12:18 |
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na plaskim co dziwne jest ok ale im wyzsze tym gorzej![]() a pozatym 35 a 35 w kazdym sklepie jest inne czasem patrze 36 i jest dobre a 35 za duze, w tych platformach siostra zamiast 38 ma 37 a ja z 35 spadam na nieistniejące u mnie 34![]() dziekuje sukienka jest bardzo tania wiec sie troche balam tego co mi dojdzie ale jest sliczna i jakosc tez jest ok ![]() tylko z romiarem przesadzili, ja mam miedzy xs a s i ledwo w nia weszlam ![]() ja tez jak widac jestem bardzo drobna i blada a chyba jest ok , jeszcze dzis mi doszla henna i bede miec czarne(ale o cieplym odcieniu) wlosy jutro
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam w końcu wolne
17 dni... Niestety głowa mnie jakoś pobolewa i najchętniej poszłabym spać
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam załamkę
![]() Chciałam dzisiaj sobie zafarbować włosy- miałam taki już troszkę sprany brąz po ostatnim farbowaniu i kupiłam sobie krem koloryzujący jasny brąz, a włosy wyszły... czarne Nie wiem co zrobić, żeby do soboty pozbyć się tego okropieństwa
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
90agnieszka90 - Współczuję
Też tak miałam ostatnio :/ Podobno miód, rumianek, cytryna i inne cuda rozjaśniają włosy, więc może intensywne maseczki by chociaż troszeczkę pomogły? Szanse są marne, bo na to trzeba czasu, ale zawsze można spróbować. Mi na szczęście kolor się "sprał" i mam swój naturalny
|
|
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem na poczatku sa duzo ciemniejsze, myj codziennie wloski moze zjaśnieją![]() Cytat:
ja zmylam niedawno henne, mam nadzieje ze jeszcze pociemnieja bo inaczej i ja dolacze sie do niezadowolonych z koloru
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyjeżdża do mnie TŻ i robimy sobie wigilię
Chcąc nie chcąc musiałam udać się do łazienki umalować się, uczesać i zmierzyć ze swoim odbiciem w lustrze I wiecie co? Jak tak dłużej popatrzyłam na moje włosy to... już zaczęło mi się nawet podobać, wyglądam tak poważniej A że jestem blada to chyba tylko kwestia odpowiedniego makijażu i będzie ok ![]() Swoją drogą- nie wiecie może jak naturalnie " przyciemnić" cerę? Bo mi tak to średnio wychodzi. Zawszę maluje się różem, ale niestety czasami nałoży mi się go za dużo i to źle wygląda. Z kolei sypkim pudrem też kiedyś próbowałam i miałam wrażenie, że to wygląda strasznie nienaturalnie, jak nie moja skóra ![]() Aaa opowiem Wam jeszcze sytuacje sprzed kilku dni. Miałam okienko i wyskoczyłam sobie pochodzić po galerii i weszłam do tesco po batona musli. Wiadomo jak to przed świętami, każdy miał obładowany wózek Widząc, że ja tylko z jednym marnym batonikiem stoje, przepuścił mnie 1 chłopak, później chciała mnie przepuścić jedna starsza pani, ale ze już wystawiła zakupy na taśmę, to podziękowałam. I wiecie co mi powiedziała? Że jestem grzeczne dziecko ![]() EDIT- mój naturalny kolor to taki dziwny, ciemny blond, a od prawie 3 lat farbuję na brąz. A teraz jestem królewna śnieżka
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2011-12-23 o 11:30 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam bardzo jasna skore, czrne brwi i rzesy i wczoraj nalozylam czarna henne ale wloski czarne nie sa jednak moga jeszcze sciemniec o co sie modle jakby co to mam jeszcze jedna henne
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam problem z doborem, potrzebuje w cieplej tonacji, ciezko znalesc jakis jasniutki. Zakupilam ostatnio sobie roz z firmy paese, teraz alkemika i jestem zadowolona. Raz mazniety jest bardzo delikatny, naturalny. Kosztowal mnie chyba tylko 15 zł Podoba mi sie bronzer nalozony pod kosci policzkowe, ale wszystkie bronzery maja kolor jak dla mulatki. Mozesz probowac jeszcze rozswietlaczy, ale ja na tym kompletnie sie nie znam.Trochę boje sie nakladac takie kosmetyki nie majac o nich pojecia. Nie chcem wygladac jak debil, jesli nieumiejętnie to nałożę ![]() Ja uzywam tylko rozu i przynajmiej nie mam pyztej buzi, zawsze te kosci policzkowe sa zarysowane, mam rumieniec, no ale dalej na ulicy mowia do mnie na "ty" co bym ze soba nie zrobila i tak bede wygladac jak 15stka
|
|
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dzieciństwie miałam czarne, ale z wiekiem jakoś mi się rozjaśniły ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Ja ostatnio użyłam nienaturalnego sposobu i posmarowałam się samoopalaczem. Dopiero za trzecim razem zobaczyłam różnicę ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Moja koleżanka kiedyś tak miała jak jeszcze do gimnazjum chodziłam. Wzywali nawet higienistkę bo myśleli że chora No ale zawsze można spróbować. Nawet na necie coś takiego znalazłam: Inny sposób poradzenia sobie z piegami to nadanie całej twarzy wrażenia pełnej, brązowej opalenizny, na której piegi nie będą po prostu widoczne. W tym celu codziennie rano i wieczorem należy wmasowywać w skórę świeży sok marchwiowy, a po jego całkowitym wchłonięciu nacierać twarz odrobiną olejku migdałowego. Kurację uzupełnia się popijając dwa razy dziennie kapsułkę tranu szklanką soku z marchwi. |
|||
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś piłam namiętnie soki z marchwi. Szybko je odstawilam, gdy moja cera zrobiła się zółta. Dosłownie żółta. Wole byc blada
![]() Pochwale sie moimi pierniczkami. Sama robiłam, sama stroiłam ![]() Zwykle i nadziewane musem jabłkowym, te drugie wyszły przepyszne
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-12-23 o 13:58 |
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maseczki tez sobie robie![]() czarne
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() Wyglądają przepysznie!
|
||
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nagle zauwazylam, ze nie widze wieczorem osob ktore mnie mijaja jak jest slonce widze wszystko idealnie, wieczorem nic w sztucznie oswietlonych pomieszczeniach tez nie za dobrze, biore borowke z luteina i pije sok z marchewki
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem krótkowidzem
![]() Jak np. zbyt długo czytam lub w ogóle patrzę się w coś, co jest blisko a potem skieruję wzrok na coś, co jest daleko to tragedia ![]() No ale w domu cały czas noszę okulary Jak wychodzę to je ściągam.
|
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale okulary nosze tylko wieczorem bo jak jest slonce to widze idealnie a im ciemniej tym gorzej widze, po zmroku to nawet pol metra przed siebie :/ i to jest dziwne, tez tak masz?
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Ja tak nie mam
Bez okularów czy to w dzień czy w nocy widzę tak samo
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zle sie z tym paznokcie maluje bo jak sie na nie napatrze to potem jest problem z czytaniem tak samo pomagaja przerwy i patrzenie w dal![]() czyli jak myslalam dziwne to jest, ze wzrok tak mi sie zmienia w zaleznosci od natężenia swiatla, bralam wit a nie pomoglo, od pol roku biore luteine, borowke, i pije sok a tu zero poprawy ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- jak duza masz wade?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem krótkowidzem
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Lewe oko mam bardziej "zepsute"
No i nie pamiętam ile tych minusów czy tam plusów Dawno byłam u okulisty i zapodziałam gdzieś tą kartkę ![]() W każdym bądź razie nie mam grubych szkiełek i nie jest jeszcze ze mną tak źle
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Mada super są
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Okropnie to wyglądało 

Ładnie wyglądasz
na plaskim co dziwne jest ok ale im wyzsze tym gorzej