|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16321 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam
![]() Czy któraś z Was jest może z okręgu 144?? bo chciałabym sie dowiedzieć od kiedy do kiedy obowiązuje w nim katalog 13 Pozdrawiam
|
|
|
|
#16322 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz sobie ta z surreal ustawiam Cytat:
1. tusze "pełnia rzęs" dostałam wszystkie - 11 czarnych, 1 brown/black i 1 navy 2. zestawy FOR MEN ze strony 57 przyszły w całości wszystkie zamówione 3. zestaw upominkowy Full Speed też mi przyszedł w całości reszty z Twoich rzeczy nie zamawiałam. Ale teraz dziewczyny tu pisałay, że te zestawy FOR MEN nie przychodzą wcale albo nie przychodzą w całości Cytat:
sprawdź sobie swój harmonogram w sterfie konsultantki Vanilla - nowy avatarek, nie poznałam Cię na poczatku
|
|||
|
|
|
#16324 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#16325 |
|
Przyczajenie
|
Sprawdziłabym ale tymczasowo mam zablokowane konto z powodu długu- 30gr
heh a koordynatorkę mam taką, że nawet nie chcę się z nią kontaktować![]() Nie składałam zamówienia przez ostatnie 3katalogi i teraz sie w ogóle nie orientuje w termianch:/ No nic, mam nadzieję że jednak znajdzie sie tu choć jedna osoba z okregu 144
|
|
|
|
#16326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#16327 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się muszę Wam pochwalić - z katalogu 13 póki co nic nie zamówiłam i zamierzam się tego trzymać. Choć dużo rzeczy kusi, to ja testuję silną wolę. O tyle łatwiej, że portfel pusty, a w notesie lista długów
Zresztą, jak zwykle, kusi mnie kolorówka, a teraz jak na złość wszystko z pielęgnacji mi się zaczyna kończyć, więc muszę odłożyć gotówkę na zakupy w sklepie. Bo jakoś do Avonowej pielęgnacji, szczególnie twarzy, nie mam przekonania
|
|
|
|
#16328 |
|
Wtajemniczenie
|
Z k02 biorę na 85%:
1.naszyjnik ząb-15.90 2.baza pod podkład 19.90 3.szarlotkowy płyn do kąpieli ![]() 4.jedwabisty olejek do ciała 5.serum na końcówki9.90 no i muszę się pochwalić ![]() mam już 3 zamówienia z k01 na 250zł ![]() |
|
|
|
#16329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamaiwałam tusz pełnia rzęs, zest. błyszczyk i lakier (te odcienie), odżywczy krem do rąk, zestaw dla mężczyzn, zestaw full speed, i to mam, przynajmniej na FV a jestem dzien J pozdrawiam |
|
|
|
|
#16330 |
|
Zakorzenienie
|
noseknosek- mnie się jeszcze przypomniało, że 2 klientki wzięły ten błyszczyk o odcieniu TOPAZ PATINA - i oba przyszły, natomiast lakier jaki do tego wybrały był koloru RAVE i też przyszedł
|
|
|
|
#16331 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie patrzyłam podgląd swojej faktury z 13. i nie mogę wyjść z podziwu, bo poza srebrną kosmetyczką nie mam żadnego braku
Przyszedł nawet świetlisty cień- stary odcień (mam nadzieję, że w starym opakowaniu). Poza tym nazamawiałam sobie mnóstwo rzeczy i teraz mam wyrzuty sumienia. Avon spakował moją paczuszkę błyskawicznie, bo wysłałam zamówienie wczoraj późnym wieczorem a już dzisiaj rano miałam fakturę. No i dorzucili mi 12szt. katalogów 13. gratis a poza tym przesunęli mi dostawę na wcześniejszy dzień ![]() Na mleczko sake zabrakło mi na razie 50zł ale to sobie dobiję w drugim zamówieniu. Pewnie by na razie i tak nie przyszło. |
|
|
|
#16332 |
|
Zadomowienie
|
Na początek dziękuję badzo
Tylko ja nie wiem kiedy to odeśpię... ale nic ![]() Przed wyjazdem dostałam od klientki kartkę z zamówniem... i krczę... nie mogę jej znaleźć, gdzieś krde ją zawieruszyłam Nie wiem co zrobić... powiedzieć kobicie otwarcie wprost, że zgubiłam żeby napisała jeszcze raz... Nie straci do mnie zaufania?
|
#16333 |
|
Raczkowanie
|
Ja mialam tak z odzywka do wlosow, napisalam maila i mi przyslali w koljnym zamowieniu jako produkt bezplatny.
|
|
|
|
#16334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zestaw błyszczyk+lakier dokładnie w tych odcieniach co podałaś też mi przyszedł ![]() krem do rąk też przyszedł ![]() reszty nie zamawiałam
|
|
|
|
|
#16335 |
|
Raczkowanie
|
Asiuchna-ja miałam podobną sytuację i załatwiłam to w ten sposób,że zadzownilam do klientki i przeprosiłam ale wyskoczyła mi niefortunna sytuacja gdy chcialam siaść do spisywania zamowienia nie chcacy wylalm kawe i wszystko sie rozmazalo i nie jest zbyt czytelne wiec prosze by jeszce raz je napisala jak to nie problem
|
#16336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze poszukam tego zamównia... może znajdę. Ech...
|
|
#16337 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że czegoś nie dopatrzyłaś Cytat:
![]() widocznie avon za dużo stracił przez to serum, bo się kobiety rzyuciły a jest duża przecena w netto Cytat:
![]() Cytat:
avon i cos na święta dla konsultantek ![]() irytuje mnie ich skąpstwo...albo tej firmie mało albo w Polsce jakieś przekręty robią, bo to przesada mi też pobrali do realizacji i czekam na FA |
||||
|
|
|
#16338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z K13 wzielam dla siebie: - błyszczyk CT wink + lakier Berry Divine i kosmetyczkę tą różową co była w zestawach (tzn to bedzie prezent od siostry - błyszczyk Glistenig peach + spray nabłyszczający (to tez na prezent dla mnie )a z K01: - krem do stóp z AHA FW (tez prezent dla mnie ![]() - krem + scrub oliwkowy PS
|
|
#16339 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3120546]
a w katalogu jest? ciekawe ![]() widocznie avon za dużo stracił przez to serum, bo się kobiety rzyuciły a jest duża przecena w netto [/quote] Ja zamawiam serum z katalogu bo mi taniej wychodzi 6,50 za jedno wiec netto sie mi nie opłaca i mam nadzieje ze to z katalogu przyjdzie na drugi termin bo wtedy dopiero kasę będe miałam na nie ![]() Faktycznie avon skąpi coraz bardziej np w tyamtym roku w katalogu chyba -01 dawali kalendarze a teraz nic o tym nie słychać ,niby prezenty sa ale co z tego jak nie każdy może uzbierac np 500zł zamówienia.No ale cóz nic nie poradzimy
|
#16340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#16341 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanki,
dziś był mój sądny dzień Przed dwunastą dostałam paczkę i.... niestety, nie pomyliłam się. Podane przeze mnie produkty nie przyszły... O przepraszam, zestaw ultimate przysłali. Napisałam wczoraj do nich wiadomość,w miarę grzeczną,ale oczywiście odp. nie dostałam. Dziś natomiast dzwoniłam i przemiły pan na infolinii bronił honoru firmy jak tylko mógł. Aż mnie wścieklizna brała, taki był uprzejmy. Coś tam biadolił o tym,że firma nie jest czasem w stanie zrealizować całego zamówienia z powodu braków jakichś składników itp. Wymknęło mi się parę razy,że są niekompetentni i nielojalni wobec konsultantek,ale chyba z bezradności nie byłam nawet w stanie nakrzyczeć,co jednak nie uwolniło ich od bury. Bo moja koleżanka,z którą współpracuję ma cięty język i zadzwoniła ponownie. Nie chcę nawet przytaczać jej słów,bo aż wstyd normalnie No, w skrócie mówiąć, opitoliła ich równo ALE,teraz najważniejsze ---> reakcja moich klientek. To z ich powodu nie mogłam wczoraj zasnąć, a dokładnie dlatego,że nie wiedziałam jak im się wytłumaczyć.... Jak zaparkowałam auto przed domem pierwszej,to myślałam,że mi serce wyskoczy. Tak się bałam. Prawie się rozpłakałm,jak dawałam jej marne resztki jej zamówienia,ale ta... nie zrobiła problemu! Wyobrażacie sobie???!! Powiedziała,że i tak to co nie przyszło miało być na prezenty,więc poczeka na nie (II zam. przychodzi 30 listopada). Kolejne 3 to samo.... No w szoku jestem!!!!! KOCHANE KOBITY Strasznie się cieszę,że tak to się skończyło. Tylko mam nadzieję,że i tym razem avon nie nawali... Chciałam wam serdecznie podziękować za odpowiedzi na moje wiadomości i za zainteresowanie. Jesteście wspaniałe!!!!
|
#16342 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co
Tylko Tomorrow dla niego nie przyjdzie ![]() Serum są dwie sztuki, ProVibe zestaw z kulką alternatywną a ProSport najpierw 0 ale niżej już 1 Cieszę się, że tylko tyle.Choć szkoda, bo ten zestaw sporo kosztuje i na szczęście nie przyślą mi z niego nic
|
|
|
|
#16343 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Avonomaniaczki moje drogie
Ależ piszecie tu dużo aż mi się nie chce nadrabiać
|
#16344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dziewczyny pisały że czasem mają w paczkach.Ostatnio coraz bardziej mnie wkurza ta firma jak mozna w mikołajowym katalogu zrobić tyle błędów jak mozna umieszczać inne zdjęcia np opakowania tych świetlistych cieni pozatym żel na wągry tez inaczej wyglada niz w katalogu po prostu kpiny sobie robią na szczęscie ja nie miałam braków tylko tarkę do stóp ale tylko dlatego że zamawiałam w 1 terminie na cok.
|
|
#16345 |
|
Konto usunięte
|
littlevenus współczuję
I dziwi mnie to, bo rzeczy, których nie dostałaś ja mam na FA I mam do was pytanko, bo nie wiem czasem jak z tym Avonem jest Jak mam termin płatności do 8.12 a zamówienie z drugiego terminu do 2.12 to moge je spokojnie złożyć i przyjdzie, tak? |
|
|
|
#16346 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja tez mam duzo wspolnych rzeczy i ja je na fakturze mam..
zestawy przy ktorych jest 0 ale pod koniec faktury sa policzone kazdy osobno: ZEST.WYGLADZ.SOLUT. K13/2006 ZESTAW PROVIBE K13/2006 ZESTAW CELEBRAT.ME K13/2006 ZESTAW FOR MEN K13/2006 ZESTAW MUSN.SLONCA K13/2006 z alternatywnych mam: PRO VIBE ANTYP.DEO.KULKA.CE AC INTENS.NAW.KREM/TW.CE w brakach mam jedynie z oferty netto AT NAW.ODZYW./WL.BEZ SPLUK. zamiast sake mam RE-CHARGE SCRUB/CIALA reasumujac nie jest najgorzej :p
|
|
#16347 |
|
Zakorzenienie
|
littlevenus - dobrze, że klientki nie zrobiły problemów
ale widzisz jak to jest - niektórzy mają ten sam dzień wysyłkowy i dostają rzeczy, a inni tych samych nie dostaną...nie wiem jak oni rozdzielają te paczki - nie mam pojęcia czym oni się kierują jak wkładają produkty , bo już parę razy mi się zdażyło, że koleżanka z tego samego okręgu, ten sam dzień wysyłkowy, w tym samym dniu dostawa itp. co ja dostała jakieś produkty a ja nie i na odwrót - ja dostałam a ona nie...dlatego na przyszłość (nauczona własnym doświadczeniem) proponuję Ci molestować ich mailami ![]()
|
|
|
|
#16348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny(nie chce mi się szukać
), czy w kat. 13 miałyście może w brakach zestaw świąteczny z perfumami Black Suede Touch? Czy dochodzą już te perfumy, czy nadal są w brakach? ![]() Chcę dla TŻ zamówić ten zestaw i się boję czy dojdzie
|
#16349 | |
|
Konto usunięte
|
Ja tak zrobię jak będę miała na prezent przed świętami samymi cuś od kobit do zamówienia
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#16350 |
|
Zakorzenienie
|
reeva - wydaje mi się nie przyjdzie i żeby przyszło musisz zapłacić wcześniej
littlevenus - a w ogóle to możesz do nich maila napisać jeszcze, że co za bzdury gadają, że nie mają jakis składników i nie ma dlatego produktów itp. skoro inne osoby dostały te rzeczy w swoich zamówieniach - a dostawały zamówienia w tym smaym dniu co Ty |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

no a ja czekam na podgląd faktury i jeszcze nie wystawili
no i poza DOWNLOAD to za dużo tam nie zrozumiałam
heh a koordynatorkę mam taką, że nawet nie chcę się z nią kontaktować
Zresztą, jak zwykle, kusi mnie kolorówka, a teraz jak na złość wszystko z pielęgnacji mi się zaczyna kończyć, więc muszę odłożyć gotówkę na zakupy w sklepie. Bo jakoś do Avonowej pielęgnacji, szczególnie twarzy, nie mam przekonania 

Przyszedł nawet świetlisty cień- stary odcień (mam nadzieję, że w starym opakowaniu). Poza tym nazamawiałam sobie mnóstwo rzeczy i teraz mam wyrzuty sumienia. 

Przed dwunastą dostałam paczkę i.... niestety, nie pomyliłam się. Podane przeze mnie produkty nie przyszły...
, bo już parę razy mi się zdażyło, że koleżanka z tego samego okręgu, ten sam dzień wysyłkowy, w tym samym dniu dostawa itp. co ja dostała jakieś produkty a ja nie i na odwrót - ja dostałam a ona nie...