|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szerokiej drogi i nie zamęczaj się tam Ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego ![]() "Aby Święta Bożego Narodzenia były Bliskością i Spokojem, a Nowy Rok - Dobrym Czasem."
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie nadrobię tego co tu na klikałyście
weszłam tylko żeby złożyć wam życzonka bo pewnie dopiero po świętach tu zawitam jak nie później ![]() Więc Życzę wam moje dziewuszki i waszym przyszłym mężom Zdrowych, Radosnych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i dużo miłości od waszych TŻtów
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc całkowicie odpada ta piosenka ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- tak w ogóle to dziewczyny życzę wam i waszym tżtom wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka szczęścia pomyślności worka kasy , aby ten WASZ dzień był najpiękniejszym dniem w waszym życiu a w późniejszym czasie aby małżeństwo przysparzało wam tylko radości
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
jako że jutro może mnie już nie być na wizażu, chcemy Wam z TŻtem
![]() życzyć zdrowych, radosnych i przepełnionych miłością
Świąt Bożego Narodzenia ![]() Pamiętajcie że kolejne Święta będą jeszcze lepsze ![]() Bo z TŻtami ! Także Wesołych! ![]()
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak nie udało się zamknąć wątku
ciacha zrobione, dom posprzątany prezenty pod choinką teraz kroję sałatkę
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
każdy zajęty przygotowaniami do świąt... a ja marnuję czas w pracy:/
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Moje najukochańsze wirtualne Pmki
przyszłoroczne młode panienki z okazji Świąt i Nowego Roku życzę Wam najpiękniejszego kokoloku Chatce - jej falbanek wymarzonych Sztuczce - dużo motylków uskrzydlonych Kici - cierpliwości przy kulach z papieru Koziczce - pięknych górskich plenerów Gosza - złap koszulkę Kiedisa kochana Arletka i Seagirl - już niebawem balujcie do rana Jagodziu - spełnienia jagodowych inspiracji Blacky - szybkich efektów aktualnej kuracji Kindziulindzi - orzeszka w 2012-tym Magdzi - szybkiego śmigania z jej prawem jazdy niutkowi i Brydzi - pięknych sigmowych szpili kooocurowi - niezłego lasta na Malediwy każdej z osobna i wszystkim Pmkom 2012: wyglądajcie i czujcie się na lat 18 cudnych najbliższych dni - to ostatnie takie Święta kiedy myślimy o sobie "jeszcze Pm-ka" a na Sylwestra - szampana i radosnych podskoków i wszystkiego najlepsiepsiejszego w NASZYM najpiękniejszym ślubnym roku |
|
|
|
#4868 |
|
Podróżniczka
|
Również mogę już jutro nie mieć okazji zaglądnąć, więc:
Wszystkim Wam Kochane życzę dużo ciepła na te Święta, uśmiechu, radości, zdrowia i miłości ze strony rodziny i najważniejsze - Waszych TŻtów Żeby wszystkie marzenia się spełniły - szczególnie te najskrytsze ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT! |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej a do ktorej masz zmiane
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Pomału udzielił mi się klimat świąteczny, właśnie opuściłam kuchnię, uwielbiam gotować bardzo mnie to odstresowuje
![]() Piękne te wasze życzenia... też się przyłączam życzę niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodzinnym oraz w ramionach TŻów Niech ten nadchodzący rok przyniesie wam spełnienie wszystkich marzeń i pragnień ... A to moja dzisiejsza zdobycz z ciuchlandu za całe 7 PLN - może się przyda nie tylko do ślubu. Torebka jest w kolorze ecru tak jak moja sukienka. Muszę ją tylko troszkę odświeżyć.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-12-23 o 22:20 |
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie Kochana spełnienia wszystkich marzeń i zdania tych wszystkich arcytrudnych egzaminów (na 6!), które Cię jeszcze czekają ![]() A po świętach będzie MP1279-KEEP-CALM-shopping.jpg
|
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
Dancing_Lady, _kamea_, Chatka, magdzia, Sevoonia86
Dziękuję dziewczyny, bardzo mi miło się zrobiło ![]() Co do opisywania prezentów to w sumie to zależy jak mi się pomyśli, czasem piszę imiona rodziców, tym razem wypisałam mama tata ![]() Co do zaproszeń: będę pisać do tej dziewczyny, ale wydaje mi się, że nawet jeśli mozna u niej kupić te zaproszenia będą bardzo drogie w końcu to rękodzieło ![]() Ja dziś jakoś nie miałam czasu żeby was odwiedzić, cały dzień taka zabiegana byłam, ale uwaga uwaga, w końcu ruszyliśmy z miejsca i znaleźliśmy dziś obrączki po Świętach idziemy je zamówić Nie mogę się jeszcze zdecydować czy te okrągłe czy proste, jak myślicie? Bez brylancików. http://jubiler-bomar.eu/476-227-larg...-proba-585.jpg http://jubiler-bomar.eu/480-231-larg...-proba-585.jpg
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mamy półokrągłe.
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
zależy o której szef przyjdzie
ale między 4 a 5 rano powinien przyjść
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ale moje zdanie się nie liczy, wiec przejdę do konkretu. Jaki wymyślny pierścionek mam, to każdy wie, wiec z doświadczenia powiem,że przy codziennym użytku ta przerwa będzie się brudzić, między to łączenie wpadają drobinki kurzu i jeśli robisz prace domowe to pomyśl o wodzie, która się będzie tam dostawać. Wiem, że woda nie niszczy złota, ale ważne, żeby za 30 lat wyglądała tak pięknie jak w dniu ślubu. Jestem za modelem nr 2, bo takie mi się bardziej podobają ale podobno lepiej w użytku dziennym sprawdzają się te 1. Buziaki świąteczne
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Moczka gotowa. Ktoś chętny?
Wszystkiego |Dobrego na te nadchodzące święta |
|
|
|
#4877 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za opinie
w rzeczywistości obrączki wyglądają o wiele ładniej jak będę miała to oczywiście pokażęA tymczasem życzę wam kochane samej radości w te Święta, żebyście zapamiętały je jak najlepiej - w końcu to ostatnie panieńskie Hoł hoł hoł
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz, jakie podobne w yesie ![]() http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...Z-R04-OBR-908K
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane PM_ki Wszystkiego najlepszego. Spokojnych Świąt w gronie rodziny i przyjaciół. Świąt pełnych miłości, wzajemnej troski i serdeczności
|
|
|
|
#4880 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki Kochana Cytat:
![]() Cytat:
Więc musicie po prostu wybrać te, które Wam się bardziej podobają ![]() Dobranoc Kochane, już jutro prezenty
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
Kindziu - gratulacje! Wiem jak ważne jest poczucie niezależności, a prawie nic go tak nie zapewnia jak dobra praca i dobra pensja.
Bardzo bardzo dziękuję Niestety mam złe wieści - kostka jest w gorszym stanie niż myślałam. W czwartek po świętach będę miała artroskopię, potem 3 tygodnie w gipsie, jeśli wszystko będzie ok, to trzy kolejne w ortezie, a potem 2 miesiące rehabilitacji. Więc nie mam szans na treningi przez 3 miesiące, ale szanse na pełną sprawność kostki po zabiegu to 90%. Kochane, wszystkiego dobrego - samej pomyślności i sukcesów, a przede wszystkim chwili zasłużonego odpoczynku i wytchnienia od problemów.
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie,a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku!
Nie mam nawet czasu z wami pogadać ale od stycznia to sie zmieni !!P.S. Facet wynajął nam mieszkanie pomimo, że inni chcieli na dłużej to my zrobiliśmy na nim lepsze wrażenie ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, życzę Wam spokojnych, cudownych Świąt, spędzonych dokładnie tak, jak sobie życzycie, wymarzonych prezentów, bielutkiego śniegu, ogromnej choinki i przede wszystkim zdrówka, radości i pogody ducha |
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobacz tehttp://www.yes.pl/obraczki_slubne/ws...-Z-R04-OBR-914 Ja też nie chciałam łączonych kolorów ale w rzeczywistości nie wygląda to tak odrażająco Zmykam w końcu spać bo już wykończona jestem tym dniem, na dodatek wyciągam choinkę żeby ubrać i okazało się, że nie mam nóżek pod nią i zostały u rodziców :/ kolorowych snów!!
|
|
#4885 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Dz dz dzięki Cytat:
![]() Dobrej nocy i przyjemnych przygotowań jutro!!! (tzn dzisiaj )
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje życzę Wam
Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia Wczoraj miałam niezbyt miłe zdarzenie Pośliznęłam się na lodzie i z pozycji stojącej znalazłam się w pozycji leżącej Łokieć potłuczony, nadgarstek nadwerężony a najgorzej że coś mi się stało w odcinek szyjny, chyba ponaciągałam mięśnie i ścięgna ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-12-24 o 08:13 |
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szliśmy z fajerwerków oczywiście już byłam wcięta i w sumie to nawet tego upadku nie czułam tylko się zaczęłam śmiac jak głupia a tż ze szwagrem próbowali mnie podnieśc dziewczyny śnieg zniknął!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4889 |
|
Zadomowienie
|
Niech w te święta w Waszych sercach zagości pokój, radość i szczęście. Niechaj maleńki Jezus Wam błogosławi w każdym dniu Nowego Roku.
Kochane!!! Z całego serca życzę Wam spełnienia marzeń i wszystkiego, co najlepsze a przede wszystkim dużo miłości od Waszych Tż.
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki w ten wigilijny poranek.
Ja właśnie dalej kroje sałatkę a potem biorę się za pierogi. U mnie trochę śniegu jest ale mogło by popadać żeby taki miękki kożuszek był ![]() nenus piękny wierszyk Kochana
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-24 o 11:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

U nas jeśli chodzi o film, od początku faworytem jest Bruno Mars - Marry you, z tego względu, że ta piosenka była z nami w fajnych chwilach, kojarzy nam się z naszymi ostatnimi wakacjami

, aby ten WASZ dzień był najpiękniejszym dniem w waszym życiu a w późniejszym czasie aby małżeństwo przysparzało wam tylko radości

Dzięki Kochana
ale od stycznia to sie zmieni !!
Dz dz dzięki
Pośliznęłam się na lodzie i z pozycji stojącej znalazłam się w pozycji leżącej