|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Cytat:
nie zdażyłam wsiąść do tego samego autobusu, bo jak do niego biegłam to się minęliśmy, i on wysiadł na moim osiedlu (na którym też mieszka jego babka) i na mnie zaczekał.
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam sił. wróciłam przed chwilą od przyjaciela.
i uciekam spać
|
|
#1923 |
|
Rozeznanie
|
Kopnijcie mnie w tyłek, myślę tak intensywnie o nim, bo wiem co dokładnie rok temu robiliśmy razem, ale to było rok temu i trudno, już tak nie będzie, on nie wróci. Jakby mnie kochał, to by ze mną był, nie miałby tych lasek do "spotykania". Nie, to nie, nie mogę błagać i czekać, mam 18 lat, jestem ładna i miła i muszę dostać się na ASP, wiec nie mogę już na niego czekać mimo wielkiej miłości. Trudno, poradzę sobie, nawet jeśli mam sobie być do końca życia sama, to przynajmniej będę szczęśliwa sama ze sobą, bo jestem wartościowa i miła i wszystko mi się uda, jeżeli przestanę smęcić. Tak właśnie jest, więc idę czytać miłą książkę.
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie smęć tylko uśmiech i dżi.
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będziesz do końca życia sama kobieto! ![]()
|
|
#1926 |
|
Rozeznanie
|
Haha, chyba bym wolała. Wczoraj mój kolega podrywał obce laski na świecące w ciemnościach prezerwatywy. Po 3 koszach wyrzucili go z klubu
|
|
|
|
#1927 |
|
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny
Czytam wątek od dawna, teraz mam okazje coś napisać, a mianowicie o coś zapytać.Otoż, po trzech miesiącach odkąd się rozstaliśmy nie było ani jednego znaku życia od niego, nic. A dzisiaj dostałam smsem życzenia. Głupi wierszyk, podpisany imieniem i nazwiskiem, pewnie wysłany do wielu. Cierpię cholernie po rozstaniu, łzom nie ma końca, a tu jeszcze taki głupi sms, który dla mnie ewidentnie miał przesłanie: mam Cię w dupie, ale znaj łaskę. I w przypływie emocji też wysłałam mużyczenia, też głupawy iwerszyk, podpisany imieniem i nazwiskiem. A teraz zastanawiam się, czy w ogole dobrze zrobiłam odpisując? Jak myslicie? |
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam kochane życzę dużo spokoju i siły walki. Czy to o tych starych palantów o których warto jeszcze walczyć i zmieniać ich na tyle ile to możliwe, czy o tych nowych. Życzę zdrowia, bo bez niego nic nie ma sensu. I życzę, żeby pod waszą choinką stało wielkie pudełko a w nim wymarzony prezent.
http://patrz.pl/mp3/blue-cafe-swiateczna-muza
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
hej, dziewczyny
Trzy miesiące temu rozstaliśmy się, nie dawał przez ten czas znaku życia. Ja rozstanie bardzo przeżyłam, łzom do tej pory nie ma końca. I dzisiaj dostałam od niego życzenia- głupi wierszyk, podpisany imnieniem i nazwiskiem, pewnie wysłany do wielu. I strasznie mnie to ruszyło, że coś takiego mi wyslał, bo miało to dla mnie dosłowny przekaz: mam Cię w dupie, ale znaj łaskę. Po co w ogole się odzywał, jeśli mu na mnie nie zależy? Z grzeczności? No to super, żadna grzeczność mi jeszcze takiej przykrości nie sprawiła. I w przypływie emocjo odpisałam mu: głupawym wierszykiem, podpisanym imieniem i nazwiskiem. I dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam? Jak myślicie? Wiem, że nie będziemy już razem, choć sni mi się to po nocach... Ale nie zależalo mu na mnie, nigdy mi tego nie powiedział. Kiedy go zapytałam czy chce być ze mną odpowiedział: jeśli Ty chcesz, to ja mogę... Ja chciałam, ale nie łaski. Nie mogłam więc, powiedzieć , że chcę, powiedziałam: w takim razie lepiej nie i wyszlam. DO końca dnia nie mogłam się z łóżka podnieść. |
|
|
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-12 o 00:22 Powód: . |
|
|
|
#1931 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że nie powinnaś się skupiać i tracić energii na to.. i myśleć o tym czy zrobiłaś dobrze czy nie. . Przecież jest tyle innych rzeczy o których trzeba pomyśleć. Wysłałaś wierszyk to wysłałaś. Nie wydaje mi się, żeby go to ruszyło, zabolało czy cokolwiek. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Ja zamiast życzeń dostałam tą piosenke http://www.youtube.com/watch?v=NjvjC6Q5wYg ;|
|
|
|
#1932 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
Dzisiaj znów czuję się jakoś źle, głupia czekam na życzenia. I po co... Serio, jestem głupia. Przy okazji chciałabym życzyć Wam wszystkim (jak i sobie ) dużo ciepła, uśmiechu i radości. Żebyśmy już nigdy przez nikogo nie płakały, i żeby w naszych sercach zapanował spokój, którego żaden niedojrzały facet nie zakłóci. I zdrowia dużo, bo zdrowie najważniejsze. Wesołych Świąt, dziewczyny
|
|
|
#1933 |
|
Raczkowanie
|
Matka ex napisala mojej zyczenia swiateczne... Tak to sie nie potrafila odezwac przez miesiac , nawet zyczen na urodziny od niej nie dostalam a miałam je kilka dni po rozstaniu....a teraz życzy nam wesołych świat... Kultura wymaga zeby odpisac...i co ja mam robić?!
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Raaany... Eks mi się śnił. A najgorsze jest to, że to był fajny sen
wczoraj smsy, dziś sny, przgina pałe Napisałabym, że go nienawidzę, ale dziś Wigilia to trzeba wszystkich kochać. Ups
|
|
|
|
#1935 |
|
Rozeznanie
|
Odpisać. Bezpostacieowe, nijakie, suche życzenia- takie polskie"nawzajem".
Dziękuję, za odpisanie Szkoda tylko, że ja tak obiektywna nie jestem i wciąż marzę o tym, że jestem z nim, że do mnie wróci. A on nic do mnie nie czuje. |
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
Wy chociaz dostajecie od swoich eksow zyczenia... ja nie mam na co liczyc...
a podobno tak mnie kochal, a teraz nagle nic nie czuje, wogole mnie nie zna....Niewazne. A Wam dziewczyny zycze wesolych i spokojnych swiat, bez smutku, lez i goryczy. Duzo szczescia, a przede wszystkim wiele milosci... I aby kazda z Was znalazla swoje szczescie! |
|
|
|
#1937 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Życzę Wam wszystkim szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia ,udanego sylwestra i dobrego ,LEPSZEGO nowego roku . Przede wszystkim życzę Wam i sobie siły , wytrwałości abyśmy były silnymi kobietami ,które potrafią żyć bez eksów ! A z nowinek , to wczoraj mielibyśmy rocznice , ale powiem Wam że miło spędziłam ten dzien ponieważ zapełniłam sobie go od rana do wieczora Wczoraj odezwał się do mnie eks.. napisał mi życzenia i pozniej pytał co u mnie itd , jak to odczytałam to oczywiście łzy napłyneły ale byłam w miejscu publicznym wiec sie opanowałam . Grzecznie odpisałam , wymienilismy pare smsów i tyle. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są takie?! Łaaa przydadzą mi się, muszę poszukać.Ale będzie zabawa.
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
Mój eks mi na pewno życzeń nie złoży, wątpię żeby w ogóle jeszcze kiedykolwiek się do mnie odezwał, jak to sam stwierdził zaczyna nowe życie beze mnie i już nigdy się nie spotkamy chyba, że przypadkiem na ulicy....Stwierdzam, że dzisiaj jest mi jeszcze gorzej, te wszystkie świąteczne piosenki, uśmiechnięte pary robiące razem zakupy, powodują, że mam ochotę położyć się i przespać całe święta - chociaż i tak nie dałabym rady bo strasznie źle teraz sypiam, non stop śni mi się eks i niestety są to bardzo mile sny, a potem się przebudzam i dopada mnie szara rzeczywistość.
Tak czy siak też Wam życzę dziewczyny wesołych i spokojnych świąt, jak najmniej myślenia o byłych i żeby następny rok był lepszy niż ten obecny
Edytowane przez Madelaine Czas edycji: 2011-12-24 o 13:23 |
|
|
|
#1940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"W du.pe se wsadz to 'wesolych'. Wydaje mi sie ze zaslugiwalam na cokolwiek wiecej po tych 2.5 roku,
|
|
|
#1941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
Ja w ogóle bardzo mocno podejrzewam, że mój eks miał podczas trwania naszego związku jakąś dziewczynę na boku. Miałam takie przypuszczenia już od dłuższego czasu, dużo rzeczy na to wskazywało.
Boli mnie, że zawsze kiedy rozmawialiśmy o zakładaniu rodziny ( ostatnio miesiąc temu) mówił, że nie wyobraża sobie mieć teraz dziecka ani brać ślubu przed 30 ( ma 27 lat). A 2 dni temu kiedy ze mną zrywał nagle oświadczył, że poważnie się ostatnio zastanawiał nad rożnymi rzeczami i stwierdził, że jest już stary i chyba najwyższy czas się ustatkować i zostać ojcem. Zapytałam się z kim chcę mieć to dziecko odpowiedział, że nie wie. Zapytałam więc czy ja nie jestem dla niego wystarczająco dobra, żeby myśleć o mnie w kategoriach wspólnego życia, nic na to nie odpowiedział, powiedział tylko, że teraz ma nową pracę i chce wszystko inne też zacząć od nowa... |
|
|
|
#1943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że on nigdy nie mówił, że coś jest według niego nie tak w naszym związku. Ja jestem taką osobą, że jak jest jakiś problem to uważam, że trzeba od razu o tym porozmawiać, wyjaśnić, spróbować razem go rozwiązać. jeśli coś mi nie pasowało to zawsze mu o tym mówiłam i zachęcałam go żeby robił to samo, ale on zawsze mówił, że wszystko jest ok, że wszystko mu we mnie pasuje. A tu nagle przy rozstaniu zaczął mi wypominać rzeczy o których nie miałam pojęcia, że mu przeszkadzają i to niektóre takie głupoty np. że jak płakałam to zawsze odwracałam się do niego plecami - i to niby tak bardzo go wkurzało, a ja po prostu jak mi napływały łzy do oczu to wolałam się na minutę odwrócić ochłonąć, powiedzieć żeby zaczekał i potem na spokojnie dokończyć rozmowę, bo jakbym dalej na niego patrzyła to bym wybuchnęła płaczem...Nigdy nie zasygnalizował mi, że jest mu żle w tym związku, nigdy ani jednym słowem się nie zająknął,a przy rozstaniu płakał i rozpaczał jaki to on był nieszczęśliwy, nie wiem z jakiego powodu skoro ja zawsze byłam dla niego miła, dobra, zawsze po jego stronie, zawsze zadbana, mógł na mnie liczyć, wszystko bym dla niego zrobiła. To on mnie okłamywał, olewał, zaniedbywał, często ranił słowami i swoim zachowaniem... Edytowane przez Madelaine Czas edycji: 2011-12-24 o 14:41 |
|
|
|
|
#1945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rozumiem facetow....!!! przeplacze chyba cale swieta... jest mi strasznie zle....
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
życzę Wam miłych , spokojnych i zdrowych Świąt . Bez rozmyślania o tych pajacach ! a w Nowym Roku duużżżo miłości
|
#1947 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Wesołych świąt! Bez myślenia o eks!
Ja nie mam zamiaru dzisiaj o nim myśleć muszę się ładnie ubrać na Wigilię, makijaż perfekcyjny, spędzić trochę czasu z rodzinką a wieczorem ze znajomymi idziemy na pasterkę ( czyt. na piwko:P ) Wam też radzę robić coś przyjemnego i nie myśleć o eks!! Głowa do góry!!
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - Przyłączam się do Was.
Ja o moim byłym chłopaku nie powiem złego słowa, ale przyznaję, że też przeżywam rozstanie i te święta są dla mnie bardzo smutne
Edytowane przez Ula_87 Czas edycji: 2011-12-24 o 15:24 |
|
|
|
#1949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ------- Jeśli eks liczy na to, że złożę mu pierwsza życzenia to się chyba przeliczy w ogóle to mam cichą nadzieję, że się do mnie nie odezwie, bo jak już napisze to ciężko będzie mi się pohamować, żeby nie wpaść z nim w dłuższą rozmowę..p.s. A ja Wam życzę spokojnych świąt, bez nerwów, spędzonych w rodzinnej atmosferze, z dala od łez. Zbliża się Nowy Rok, to takie symboliczne rozpoczęcie nowego etapu w życiu.. Jesteśmy same, więc musimy mieć nadzieję, że w 2012 odnajdziemy nasze szczęście.. Nieważne czy z kimś czy same... No i udanego Sylwestra
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam w sumie tego nigdy nie praktykowałam ale dzis może gdzieś wyskoczę na lampkę winka Nie żeby sie tam zaraz schlać czy coś bo Święta nie są dla mnie okazją do picia
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

ciekawe jakby zereagował 

) dużo ciepła, uśmiechu i radości. Żebyśmy już nigdy przez nikogo nie płakały, i żeby w naszych sercach zapanował spokój, którego żaden niedojrzały facet nie zakłóci. I zdrowia dużo, bo zdrowie najważniejsze. Wesołych Świąt, dziewczyny
wczoraj smsy, dziś sny, przgina pałe
Napisałabym, że go nienawidzę, ale dziś Wigilia to trzeba wszystkich kochać. Ups
a podobno tak mnie kochal, a teraz nagle nic nie czuje, wogole mnie nie zna....
Ja tam w sumie tego nigdy nie praktykowałam ale dzis może gdzieś wyskoczę na lampkę winka