|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
Ja od rana spać nie mogę Synek kopie mnie od 5, a nigdy wcześniej się to nie zdarzało chyba dostałam prezent świąteczny od mojego Skarba Idę zjeść lekkie śniadanko Na wieczór trzeba będzie miejsca zostawić---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Specjalnie dla Was dziewczyny !!! http://mamy.zyczeniadlaciebie.pl/kartka.php/782ek0
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt
|
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
ehss nie dałam rady już wpaść wczoraj, więc dziś na szybcika składam Wam życzenia
Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie i spełnienie marzeń w Nowym Roku. Wesołych Świąt dziewczyny !!!
|
#664 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do 8 miałam wyrywane 2 w ciąży pierwsza jak jeszcze nie wiedziałam że jest nas 2 a drugą 4 listopada dostałam 3 znieczulenia tzw czyste i dało się przeżyc ale musze przyznac że dentystę cudotwórcę mam taki delikatny, miły i w ogóle fajny ale pamiętam ból wyrzynających sie 8 ![]() Cytat:
i życzę spokojnych miesięcy i dochodzenia w dwupaku do samego końca
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
||
|
|
|
#665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej dać takie ultimatum może się opamięta.. a Mój wczoraj mi napisał życzenia z okazji Świąt Napisałam że wzajemnie i dziękuje i spytałam z grzeczności jak samopoczucie a on na to "Źle, bo jak ma być bez Ciebie"
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Dolina Nocy
)nie wiem czy mi juz tak zostanie, ale coraz ciezej mi sie oddycha, wczoraj myslalam ze sie udusze, nie moge normalnie jesc przy stole, problem mi sprawia pochylenie sie do talerza zupy, dluzsze siedzenie bez oblozenia poduchami, a swoich łydek nie ogladalam juz hoho i tak sobie mysle ze te 3 miesiace ostatnie to chyba rzeczywiscie beda dosc ciezkie, no ale nic damy rade![]() TZ pojechał do sklepu po pieczywko i czekam az wroci , bo juz umieram z glodu. a przed chwila byl jeszcze pan , który wymierzył szafke dla naszej dzidzi ) wiec moze po swietach poukladam sobie juz rzeczy synka na jego nowym mebelku![]() CLaudia to moze jakis sygnał nawrócenia twojego TZ trzymam kciuki zeby tak bylo
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
DolinaNocy
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - ja tak na szybko z życzeniami - niech te święta będą tak magiczne jak święta z dzieciństwa, pełne radości i wiary w rzeczy nierealne. i tego sobie i Wam życzę....
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
My witamy sie w 30 tygodniu ciazy i zyczymy Wam wszystkim cudownych swiat, spedzonych w rodzinnym gronie, cieplej atmosferze, pieknych prezentow, pysznosci na stole, zdrowych dzieciaczkow i grzecznych mezow
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 3 w nocy nie spie
![]() Jolka dobrze zrobiłaś! moze mu przemówi do rozumu! Claudia moze twoj sie nawrócił?
|
|
|
|
#671 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj juz jakos mniej na szczescie ![]() Cytat:
My p oswietach kupujemy farby i bedziemy malowac pokoj Juleczki w styczniu musze pojechac do Ikei po kilka gadzetow dla malej wlasnie podliczylam grudzien i masakra, jak zesmy poszaleli z kasa normalnie w dwa miesiace tyle wydajemy
|||||
|
|
|
#672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ja rowniez chcialam Wam zyczyc Zdrowych i Spokojnych Swiat w gronie rodzinnym
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę dużo szczęścia i wytrwałości
|
|
|
|
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja niestety pozdrawiam ze szpitala.Przyjechalismy w czwartek wieczorem,bo do twardnien brzucha dolaczylo sie ciagniecie w podbrzuszu. Szyjka jest żelazna n 3,6cm,diagnostyka wykazala bezobjawowe zakazenie drog moczowych,dostajeantybiot yk i magnez w kroplowce. Dodatkowo i rutynowo jak sie okazuje dostalam Deksawer na rozwiniecie plucek dzidziusia.Jutro wychodzimy i bedziemy swietowac 30tydzien w Boze Narodzenie
Takze wam wszystkim zycze blogoslawionych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia!
|
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć...no pewnie niewiele z Nas tu dziś zaglądnie
...U mnie pachnie sernikiem...odpukać...wys zedł ładnie, mam nadzieję, że nie opadnie Paszteciki z kapustą i grzybami zrobiłam już wczoraj...też pycha! a teraz w piekarniku siedzi schab ze śliwką...no zobaczymy??? bo to debiut! Cytat:
Ahh... te Święta...oby w nim ta aura Świąteczna na zawsze została Tego Wam Życzę Prawdziwej Miłości![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Zmartwiłaś mnie troszkę...bo ja też mam twardnienia i właśnie od 2-3 dni czuję takie dziwne ciągnięcie w podbrzuszu...wczoraj byłam u mojego Gina...szyjka pozamykana ale nie sprawdził dł. Mam brać fenoterol, nospę i magnez... Kochana czym jest spowodowane to ciągnięcie...tylko pęcherzem? Jak je odczówałaś? mocno lekko jak? no i ile razy twardniał Ci brzuszek i co na to powiedzieli w szpitalu??? Dzięki z góry jeśli dasz radę odpisać OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE
|
|
#676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Z okazji Swiat Bozego Narodzenia chcialam Wam zyczyc z rodzinka, przede wszystkim duzo zdrowia dla Was i maluszkow w brzuszkach, oby te ostatnie miesiace i tygodnie nie dluzyly sie a zlecialy szybciutko i zycze wymarzonego szybkiego i lagodnego porodu! Cytat:
Wiesz moj np przez telefon czasem jak cos sie dzieje to kaze brac leki bez zbadania ale przy najblizszej okazji dokladnie bada, co musi. A moze zmierzyl ta dlugosc szyjki a nie wiesz nawet. Albo po prostu zobaczyl to twardnienie i na tej podstawie przepisal....Zapytaj nastepnym razem. Nie wiem mala co mam myslec, nie chce byc madrzejsza od lekarza, mysle zebys brala ten fenoterol tak jak Ci przepisal, on Ci przepisal 6xdz ale w mniejszej dawce bo kazda masz po pol tabletki. Moze samej lepiej nie ograniczac.A procz fenoterolu masz jeszcze nospe dalej tez brac? Cytat:
A z jakiego sera robisz? Ja daje taki z wiaderka zmielony: Moj ulubiony, jest bardzo miekki i delikatny. Ogladalam te misie z filcu, super! Ale to chyba dosc pracochlonne co?Cytat:
Cytat:
Gratuluje i zycze duzo zdrowka dla Was!!! Zawsze po deszczu wychodzi slonce!
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
Nawet nie mogę zjeść pysznego placka z ajerkoniakiem.. ;/ Bo boję się że mi zaszkodzi nawet kawałek ..
|
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie zaslablo lekko robilismy z mezem porzadek w pokoju malej i zaczelam sie czuc jak przed omdleniem, wiec nogi do gory, kilka kawalkow czekolady i zyje znowu Julka to wykorzystuje bo fika jak szalona Niedlugo trzeba zaczac sie szykowac i jechac do tesciowej, pomoc jej w przygotowaniach
||
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Aguśka No właśnie zapomniał zmierzyć sprawdził tylko czy jest ok! wewnętrznie przez usg nie mierzył! i powiedział że jest OK.
A nospę powiedział, że też mogę brać ale wystarczą góra dwie tabl. Sama nie wiem co mam myśleć??? chciałbym znać dł. swojej szyjki byłabym spokojniejsza!... i jeszcze czasami mam takie lekkie kłucia czy ciągnięcia...w podbrzuszy w sumie nie wiem co to?? A mojego synusia czuję już pod żebrami...
|
#681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla dzidzi wszystko dobrze że są jeszcze 3 inne rodzaje placka Ja również zasłabłam jak myłam naczynia.. Musiałam okno otwierać.. Oj nie przyjemne to.. |
|
|
|
|
#682 |
|
Gang Iren
|
Ja w oglole nie wiem co z szyjka,nikt mi tego nie mierzyl,a twardnienia mam,czasem bolesne.Polozna tylko maca brzuch,slucha serduszka i to wsio.Usg juz miec nie bede.Musze po prostu wierzyc,ze wszystko jest ok.
Zycze Wam kochane zdrowych,spokojnych Swiat.Najedzcie sie pysznosci,byle nie za dwoch,bo co za duzo to nie zdrowo ![]() Niech ten czas bedzie spedzony w milym,rodzinnym gronie.
|
#683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt kochane Mamusie
|
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie potraktował poważnie
Od rana znowu piwko, mam dość - najgorsze Święta w życiu!! Najgorszy facet w życiu! ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
ja już powiedziałam sobie, że nie popuszcze. A jutro niech sam sobie jedzie do swoich rodziców !!! ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- źle?? to mało powiedziane, aż tak jeszcze nie było... a może ja aż tak zaczęłam się tym przejmować?;/ sama nie wiem ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Siedzę i rycze mam dość...;/ żałuję wszystkiego... |
||
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wiem, ze poki sam nie bedzie chcial nie pic to Twoje nerwy nic nie dadza mam nadzieje, ze sam zrozumie a Ty staraj sie nie stresowac, dla maluszka Dziewczynki jeszcze raz zycze Wam wszystkim wesolych swiat, my zbieramy sie do tesciowki powoli
|
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane mamusie,
wpadłam tylko pożyczyć Wam spokojnych, radosnych i pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i opieki Bożej w Nowym Roku. Żeby te święta były przepełnione mocnymi kopniaczkami naszych pociech, które za rok już będą świętować z nami ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT ! PS. Nie objadać się albo objadać, co tam
|
#689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej to bym tego Twojego chłopa potraktowała właśnie tak, może by zmądrzał.
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Nio my wrocilismy od mojej mamy z kolacji, bylo jak zawsze pysznie
![]() Filip padl zmeczony wrazeniami ![]() Jutro robimy sobie wolne a pojutrze mamy my gosci, ale spokojnie bedzie. Cytat:
Malutka ja chyba na Twoim m-scu poszlabym na sprawdzenie dlugosci szyjki po swietach do jakiegos innego gina, tak dla spokoju.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Synek kopie mnie od 5, a nigdy wcześniej się to nie zdarzało
chyba dostałam prezent świąteczny od mojego Skarba
Na wieczór trzeba będzie miejsca zostawić
jutro rano tylko upieke jeszcze jedno ciacho i zrobie sledzika i moga byc swieta
Najlepiej dać takie ultimatum może się opamięta.. a Mój wczoraj mi napisał życzenia z okazji Świąt

normalnie w dwa miesiace tyle wydajemy 

robilismy z mezem porzadek w pokoju malej i zaczelam sie czuc jak przed omdleniem, wiec nogi do gory, kilka kawalkow czekolady i zyje znowu
albo objadać, co tam