Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-24, 23:01   #961
miucciaable
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
To jakaś specjalna dieta?? Może też bym się skusiła. Wszak grejfruty są dla mnie okrutnie gorzkie, ale warto się przemęczyć
Bo grejfruty powoduja, ze sie nie czuje glodu. Podobno modelki tak zaczynaja dzien i mniej jedza...

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale z bratem np lubię porozmawiać, a pytanie o moje życie od dalszej rodziny to jedno robią- drażnią mnie
Dlatego skutecznie unikam rodzinnych spędów.
Znam ten bol. A tez tak macie, ze te wszystkie ciocie i babcie strasznie krzycza w czasie rozmowy?
A jak im mowie, czemu oni tak glosno mowia, to sie dziwia, i, ze normalnie mowia
Stary 2011-12-24, 23:05   #962
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Tylko, ze do takiej diety trzeba organizm przygotowac, a nie z dnia na dzien przestac jesc i zaczac jesc te grejfruty. Moja znajoma robila sobie czasem 3 dniowa glodowke. Ale przygotowywala organizm do tego ok tygodnia. Jesz mniej i mniej, lzejsze i lzejsze rzeczy. Bo jesli tak z kopyta zaczniesz, to mozna sobie krzywde zrobic...
dziękuję za info to może faktycznie po nowym roku się za to zabiorę...

w ogóle irytuje mnie strasznie moja figura, utyłam sporo ostatnio a nie zmieniałam sposobu żywienia ani trybu życia- mam nadzieję że badania coś wyjaśnią....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 23:07   #963
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo grejfruty powoduja, ze sie nie czuje glodu. Podobno modelki tak zaczynaja dzien i mniej jedza...

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Znam ten bol. A tez tak macie, ze te wszystkie ciocie i babcie strasznie krzycza w czasie rozmowy?
A jak im mowie, czemu oni tak glosno mowia, to sie dziwia, i, ze normalnie mowia
hmmm wydawało mi się raczej że grejfruty po prostu sprzyjają spalaniu tłuszczu, ale może też mają wpływ na apetyt... Chodziło mi raczej o jakieś wytyczne ale już przeczytałam że to tak zainspirowane po prostu...
Stary 2011-12-24, 23:09   #964
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Chcialam Wam wszystkim zyczyc spokojnych, rodzinnych, radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz duzo duzo szczescia w jeszcze aktualnym oraz nadchodzacym nowym roku

Ja w domku rodzinnym
Dzis przyjechalam, niestety czekala na mnie smutna wiadomosc - nasz drugi piesek jest chory Ma nadcisnienie tetnicze, arytmie i czeka go operacja prostaty po nowym roku. Zaslabl, na szczescie interwencja weterynarza bardzo pomogla, juz jest lepiej, bo byl bliski smierci - jak to weterynarz powiedzial - psi zawal. Ma 12 lat i bedzie na lekach kardiologicznych do konca swojego zycia ale widac ze mu pomagaja Byl dokladnie osluchany, zrobione usg, jestesmy dobrej mysli.
Bo pierwszemu psiakowi niestety nic juz zycia nie zwroci
Rodzice mi chcieli powiedziec osobiscie a nie przez telefon zebym nie jechala jak wariat i sama sie gdzies nie rozbila.
No i moj chomiczek tez sie robi coraz bardziej powolny, wiecej spi - ech, boje sie ale juz swoje lata ma, ja wiem ze nikt nie zyje wiecznie ale ja tak kocham moje zwierzaki.

A co do prezentow - ja od TZ dostalam profesjonalny kuferek na kosmetyki, czarno - srebrny, dosc duzy, jest przesliczny
Z Bratem sobie nie dajemy prezentow, zwykle kupujemy razem dla Rodzicow i Babci
No a od Rodzicow i Babci $$$ i slodycze

Aaa i moj prezent urodzinowy od Brata - Jack Daniel's w zestawie ze szklankami - zebym sobie wychylila szklaneczke jak bede miec gorszy dzien
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 23:20   #965
zielone_oko
Zakorzenienie

Tallu mam nadzieję, że pieskowi się polepszy
Ja z moją sunią teraz jeżdżę do weta bo ma problem z uszami.. Byliśmy w czwartek i dzisiaj na kontroli i już jest jakaś poprawa, bo się nie drabie, 30.12 kolejna wizyta.

Ja już wykąpana i idę zaraz spać.
Od rodziców dostałam kasę, od siostry kosmetyczkę, a od tŻ rodziców zestaw kosmetyków z Dove
Stary 2011-12-24, 23:28   #966
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kurczę strasznie napaliłam się na paletke sleeka au naturel....w sumieto tylko 33 zł....
Ja ją mam i polecam.

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
A ja na stacji benzynowej...
A to rozumiem i współczuje.

Był Tż. u mnie z przyjacielem i dostałam książkę Terakowskiej, a od rodziców Tżta. bluzkę, stroik i słodycze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 23:34   #967
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
nałożyłam maseczkę avon planet spa z białą herbatą... w ogóle uważam że avonowi ta seria się bardzo udała, uwielbiam te kosmetyki
własnie sobie pllanuję zamówić jakieś dwie maseczki z tej serii jako, że będą w promocji

ehh Wy mówicie o dietach a ja już sama nie wiem Zawsze byłam szczupła a w liceum po lekach ciut przytyłam i nie idzie tego zrzucić. Teraz mimo, ze i basen chodze, i tenisa tego i diete stosuje to róznicy nie widze
Stary 2011-12-24, 23:36   #968
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za info to może faktycznie po nowym roku się za to zabiorę...

w ogóle irytuje mnie strasznie moja figura, utyłam sporo ostatnio a nie zmieniałam sposobu żywienia ani trybu życia- mam nadzieję że badania coś wyjaśnią....
Wiecie jak nie chce sie madrzyc jakos... Tylko sie naogladalam jak np moja madra siostra wiecznie sie odchudzala i robila glodowki itp i tylko chorowala i zniszczyla sobie zoladek. A teraz musi uwazac. A wiadomo jak cos wiemy, to lepiej ostrzec w pore

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
hmmm wydawało mi się raczej że grejfruty po prostu sprzyjają spalaniu tłuszczu, ale może też mają wpływ na apetyt... Chodziło mi raczej o jakieś wytyczne ale już przeczytałam że to tak zainspirowane po prostu...
Pewnie ile poadnikow tyle teorii o tych nieszczesnych owocach xD
Stary 2011-12-25, 00:10   #969
Shadii
Wtajemniczenie

Talullah, życzę zdrowia dla pieska

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 00:17   #970
angelinmyheart
Zakorzenienie

Talullah też życzę zdrowia dla pieska.

Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-25, 10:55   #971
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja dzisiaj jadę do dziadków Tżta, a później do koleżanki mamy zaproszenie. Miłego dnia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-25, 11:00   #972
Soph
Zakorzenienie

witam dziewczyny

wczoraj nie było najgorzej... dziś przyjeżdża część rodziny i TŻ,
a jutro ja jadę do rodziny..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 11:04   #973
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Ja w domku rodzinnym
Dzis przyjechalam, niestety czekala na mnie smutna wiadomosc - nasz drugi piesek jest chory Ma nadcisnienie tetnicze, arytmie i czeka go operacja prostaty po nowym roku. Zaslabl, na szczescie interwencja weterynarza bardzo pomogla, juz jest lepiej, bo byl bliski smierci - jak to weterynarz powiedzial - psi zawal. Ma 12 lat i bedzie na lekach kardiologicznych do konca swojego zycia ale widac ze mu pomagaja Byl dokladnie osluchany, zrobione usg, jestesmy dobrej mysli.
Rodzice mi chcieli powiedziec osobiscie a nie przez telefon zebym nie jechala jak wariat i sama sie gdzies nie rozbila.
No i moj chomiczek tez sie robi coraz bardziej powolny, wiecej spi - ech, boje sie ale juz swoje lata ma, ja wiem ze nikt nie zyje wiecznie ale ja tak kocham moje zwierzaki.
dużo zdrowia dla pieska życzę

u mnie była śmieszna historia z moim owczarkiem- mama wystawiła na balkon świeżo upieczone mięso żeby trochę ostygło... i potem zapomnieliśmy o nim i otworzylismy balkon żeby pies sobie świeżego powietrza zażył... No i po jakimś czasie wchodzimy na balkon a tam- połowa mięsa zjedzona zrobił sobie piesek święta

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja ją mam i polecam.
kusisz.... pewnie się zdecyduje i zamówię po świętach

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
własnie sobie pllanuję zamówić jakieś dwie maseczki z tej serii jako, że będą w promocji
polecam , naprawdę jak dla mnie są bardzo dobre- szczególnie ta z sake i ryżem

Cytat:
Wiecie jak nie chce sie madrzyc jakos... Tylko sie naogladalam jak np moja madra siostra wiecznie sie odchudzala i robila glodowki itp i tylko chorowala i zniszczyla sobie zoladek. A teraz musi uwazac. A wiadomo jak cos wiemy, to lepiej ostrzec w pore

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

masz rację , jeżeli się coś wie to lepiej ostrzegać

ja już po śniadaniu, teraz godzina z BP nie przeszkadza mi za bardzo, wkurza mnie tylko to że nie mogę mówić... w ogóle czuję sie z tymi aplikatorami jak z aparatem na zębach

Pewnie ile poadnikow tyle teorii o tych nieszczesnych owocach xD

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-12-25, 11:07   #974
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja nigdy w zyciu nie bylam na pasterce
za to co roku chodze na JAsna Gore poogladac sobie szopkę ;-)
Też nigdy nie byłam na pasterce
Tj raz sie wybierałam, jak miałam 15 lat, ale koleżanka mnie wkurzyła i wróciłam do domu

Cytat:
Chociaż tyle, że mało bo sprowadza się to do tego że jesz mało okropnych rzeczy Ja mam straszne wachania. niekiedy zjem tylko obiad, nastepnego dnia wciągam wszystko jak odkurzacz... strasznie mnie to irytuje, mam już nad tym większe panowanie niż kiedyś ale wciąż czasami ciężko mi się powstrzymać. Jestem strasznym łasuchem i nie wynika to z niczego innego jak po prostu z łakomstwa.
Ja przed okresem mam tak, że jem wszystko co się nawinie. I nie dlatego ze mam ochotę czy coś, ale autenycznie wiecznie chodzę głodna Podejrzewam, że to przez tabletki, ale po nowym roku jak wcielę w życie plan 'ekstra laska do wakacji";D to postaram się nad tym zapanować.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
wczoraj nie było najgorzej... dziś przyjeżdża część rodziny i TŻ,
a jutro ja jadę do rodziny..
Ja za chwilę idę do kościoła, potem chyba przyjedzie rodzina, albo my do rodziny... Chyba dzisiaj TŻ nie zobaczę...;/

Na śniadanie znów same pyszności były, ale nie jestem tak napchana jak wczoraj
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 11:20   #975
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
właśnie sobie mazidła przeglądam
jakie?
wybrałaś coś ?
kusi mnie zamówienie na biochemii, ale na razie stosuję kurację od
dermatologa i nie chcę mieszać...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-25, 11:27   #976
samaraNW
Zakorzenienie

witam

dostałam wczoraj m.in. tangle teezer i bb cream skin79
mam też farbę do włosów i jutro poskromię odrost

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ja w domku rodzinnym

mam nadzieję, że z pieskiem będzie dobrze...

Dziewczyny, głodówki to głupota zwalniają metabolizmy, osłabiają organizm, a to co się na niej zrzuci wróci szybciej niż bumerang chcecie schudnąć, to jedzcie zdrowo i nie opychajcie się jak świnie, a nie chwytajcie się takich metod na szybko.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 11:36   #977
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze do takiej diety trzeba organizm przygotowac, a nie z dnia na dzien przestac jesc i zaczac jesc te grejfruty. Moja znajoma robila sobie czasem 3 dniowa glodowke. Ale przygotowywala organizm do tego ok tygodnia. Jesz mniej i mniej, lzejsze i lzejsze rzeczy. Bo jesli tak z kopyta zaczniesz, to mozna sobie krzywde zrobic...
dokładnie, trzeba stopniowo wykluczać pewne produkty z diety
i najlepiej przeprowadzić oczyszczanie po konsultacji z lekarzem

ja mam zamiar jeść po prostu zdrowiej, rzadziej jeść na mieście i nie pić tyle kawy

Talullah
pokażesz kuferek? świetny prezent
trzymam kciuki za psiaka

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-12-25, 11:40   #978
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Też nigdy nie byłam na pasterce
Tj raz sie wybierałam, jak miałam 15 lat, ale koleżanka mnie wkurzyła i wróciłam do domu

Ja przed okresem mam tak, że jem wszystko co się nawinie. I nie dlatego ze mam ochotę czy coś, ale autenycznie wiecznie chodzę głodna Podejrzewam, że to przez tabletki, ale po nowym roku jak wcielę w życie plan 'ekstra laska do wakacji";D to postaram się nad tym zapanować.

Ja za chwilę idę do kościoła, potem chyba przyjedzie rodzina, albo my do rodziny... Chyba dzisiaj TŻ nie zobaczę...;/

Na śniadanie znów same pyszności były, ale nie jestem tak napchana jak wczoraj
Mnie przy okresie okrutnie bierze na słodkie, niemal mnie roznosi dopóki nie zjem słodkiego, ale ja generalnie mam prawdopodobnie mocno zaburzoną gospodarkę hormonalną bo zawsze jem na zmianę posiłek słodki ze słonym/ostrym...

Talullah zdrowia dla pieska! Oby wszystko się potoczyło jak najlepiej

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

W sprawie głodówek jak najbardziej się zgadzam, ale co innego głodówka a co innego ograniczanie niezdrowego jedzenia

Zaraz sobie mini SPA urządzę i troszkę się ogarnę
Stary 2011-12-25, 11:42   #979
samaraNW
Zakorzenienie

ja zawsze wiem, kiedy dostanę @, bo dzień przed mam wzmożony apetyt ale co śmieszniejsze - często w trakcie @ mnie strasznie suszy, jakbym kaca miała
Stary 2011-12-25, 12:35   #980
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ja tez staram sie zmienic nawyki zywieniowe - mniej fast foodow, lodyczy itp, wiec mam nadzieje, ze troche kilogramow mi spadnie

jejku jestem masakrycznie zmeczona, zjadlam na sniadanie kawalek rybki, treoszke sałatki i poszlam spac na sofie w pokoju, gdzie kazdy jadl i tak sobie popsalam 2 h teraz wszyscy poszli na spacer, ja musialam zostac z dziadkiem
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 12:51   #981
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

Dziewczyny, głodówki to głupota zwalniają metabolizmy, osłabiają organizm, a to co się na niej zrzuci wróci szybciej niż bumerang chcecie schudnąć, to jedzcie zdrowo i nie opychajcie się jak świnie, a nie chwytajcie się takich metod na szybko.
Mozna robic cos, zeby oczyszczac organizm. Z tym opychaniem jak swienie to wyrabalas

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
ja tez staram sie zmienic nawyki zywieniowe - mniej fast foodow, lodyczy itp, wiec mam nadzieje, ze troche kilogramow mi spadnie

jejku jestem masakrycznie zmeczona, zjadlam na sniadanie kawalek rybki, treoszke sałatki i poszlam spac na sofie w pokoju, gdzie kazdy jadl i tak sobie popsalam 2 h teraz wszyscy poszli na spacer, ja musialam zostac z dziadkiem
Mnie lekarz powiedzial, ze nie musze jesc jakos super lekko, bo waze tyle ile powinnam i waga mi sie dobre kilka lat nir rusza. Ala od kad jem mnie fast foodow i ogolnie zwracam wieksza uwage na to co jem, to brzusio jest mniejszy. Jakos lzej sie czuje, nie taki balon w srodku xD
Stary 2011-12-25, 12:53   #982
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Mozna robic cos, zeby oczyszczac organizm. Z tym opychaniem jak swienie to wyrabalas

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Mnie lekarz powiedzial, ze nie musze jesc jakos super lekko, bo waze tyle ile powinnam i waga mi sie dobre kilka lat nir rusza. Ala od kad jem mnie fast foodow i ogolnie zwracam wieksza uwage na to co jem, to brzusio jest mniejszy. Jakos lzej sie czuje, nie taki balon w srodku xD
no właśnie, nie ma to jak to swietne uczucie lekkosci tak samo dobrze czuję się po ćwiczeniach
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 13:57   #983
kobietasukcesu
zawsze mam racje

loluska: to dziadkowie ładnie duży salon mają, że tyle ludzie się mieści, chyba że tak ciasno jeden koło drugiego siada.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
ja grejpfruty lubię więc... moja koleżanka sobie kiedys te dietę robiła, chodziło mniej więcej o to że przez 3 dni jadło się tylko grejpfruty i piło bardzo dużo wody- super mądre i zdrowe to zapewne nie jest ale to tylko 3 dni więc- w sumie taki detoks dla organizmu
Ja w takie detoksy nie wierzę

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:

Dokładnie, ja specjalnie nie stosowałam celowo głodówki, ale jakoś tak miałam, że 2 lata temu totalnie apetytu nie miałam, wieczorami dopiero chciało mi się jeść, wcale na tym nie schudłam, odwrotnie wręcz, bo organizm włączył tryb oszczędzania i jak zaczęłam jeść normalnie to się rozrosłam w boki nieźle

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 14:52   #984
miucciaable
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie, nie ma to jak to swietne uczucie lekkosci tak samo dobrze czuję się po ćwiczeniach
Fajnie, jak zawsze chcialam biegac, ale serce mi nie pozwala
Ale brzuszki to moze bym zaczela robic. Poza tym chcialabym rower zalatwic sobie jak bedzie cieplej, bo tez sluzy. Kiedys to po 30 km robilam i nic, a teraz.... Normalnei az wstyd...
Stary 2011-12-25, 14:57   #985
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Mnie przy okresie okrutnie bierze na słodkie, niemal mnie roznosi dopóki nie zjem słodkiego, ale ja generalnie mam prawdopodobnie mocno zaburzoną gospodarkę hormonalną bo zawsze jem na zmianę posiłek słodki ze słonym/ostrym...
A ja wtedy mam ochotę na słone a najlepiej mięsko
Od słodyczy wtedy mnie odrzuca, chociaż ostatnio czekolada mnie nie kusi

Cytat:
ja zawsze wiem, kiedy dostanę @, bo dzień przed mam wzmożony apetyt ale co śmieszniejsze - często w trakcie @ mnie strasznie suszy, jakbym kaca miała
Z piciem mam podobnie

Ja dopiero z kościoła wróciłam, zamiast pójść do naszego osiedlowego, to poszliśmy 5 km dalej. Jak szliśmy to było pięknie - słońce, zero wiatru, a jak wracaliśmy to słońce zaszło i zaczął wiać mroźny wiatr... Ale zmarzłam, zaraz się barszczykiem rozgrzeję
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 16:19   #986
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Z piciem mam podobnie
to dobrze, że nie tylko ja tak mam, bo już myślałam, że jakaś dziwna jestem

Cytat:
Z tym opychaniem jak swienie to wyrabalas
tak mi się jakoś świątecznie skojarzyło

byłam na spacerze, szkoda tylko, że deszcz pada też bym chciała mieć słoneczne święta, jak niektóre z Was mają ogólnie humor mi jakoś siadł, wiele rzeczy idzie nie po mojej myśli, ale nie będę smęcić...
Stary 2011-12-25, 17:10   #987
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jakie?
wybrałaś coś ?
kusi mnie zamówienie na biochemii, ale na razie stosuję kurację od
dermatologa i nie chcę mieszać...
jakiś hydrolat bym sobie chciala kupić i jakiś ekstrakt do maseczek Ale u siebie w mieście obok mam sklep zsk więc może bym się przeszła jak tam będe

A ja dopiero wróciłam i już mam dość swiat;

W ogóle w kwietniu ciocia bede i maju
Stary 2011-12-25, 19:16   #988
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia zdrowia dla naszego psiaka Ma sie juz lepiej

Jak Wam czas mija? Ja ogladam wlasnie rzeczy z pewnego sklepu internetowego i chyba sobie uplynnie troche $$ z prezentow W koncu pieniadze szczescia nie daja, dopiero zakupy

Soph - nie mam tu u Rodzicow kuferka, ale znalazlam zdjecie na necie, wyglada jak moj:
http://tanie-kupowanie.com/data/gfx/.../4/4/644_2.jpg

I otwarty wyglada tak - oczywiscie ja nie mam tyle rzeczy, na razie
http://i2.pinger.pl/pgr20/13d254f6000ca8434e9dbeb7

A lustro mam dokladnie takie:
http://backup.api.kupic.pl/img/elect...hoto_id=970682

Wiec idelanie do siebie pasuja kolorystycznie, ogolnie bardzo mi sie podobaja

I tez musze zaczac jesc bardziej zdrowo i wiecej sie ruszac, w sensie ze cwiczyc bo ruchu na codzien mam sporo
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 19:23   #989
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mnie zamiast hydrolatu posłali wodę różaną I skoro to samo leją do hydrolatów to wcale nie jest to 100% naturalne, bo ma to substancje zapachowe jak geraniol itp

A lawendowy hydrolat już normalnie dostałam

Polecam wziąć żel z kwasem hialuronowym 1% i algi ze spiruliną (tylko uwaga zapach fiołkowy nie jest)

Ja naolejowałam włosy olejem migdałowym, zaraz idę nałożyć maskę natur vital z dodatkami z zsk, na twarz algi właśnie, a na koniec maseczkę beeco z aloesem.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 20:09   #990
CABIN CREW

a ja zaraz zmykam na świąteczną imprezkę już się wyszykowałam, czekam na taksi, oj jutro będzie kac

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości