Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-25, 14:46   #2011
kasiulecka89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Cytat:
Napisane przez Madelaine Pokaż wiadomość
Właśnie mnie też boli to, że widać, że tak naprawdę niewiele dla niego znaczyłam. A on dla mnie był całym światem. Niby płakał kiedy ze mną zrywał, ale wydaje mi się, że tak naprawdę to całe rozstanie nie bardzo go obeszło( a płacz był to był tylko taki wyraz użalania się nad sobą i wzbudzenia we mnie poczucia winy) Kiedy zaproponowałam żebyśmy się spotkali i porozmawiali na spokojnie bo przez telefon to tak nie bardzo to stwierdził, że nie bo on chce sobie w spokoju poczytać książkę i żeby nikt do niego nie przychodził ani nie dzwonił

kasiulecka89
ja w sumie z jednej strony się cieszę, że się do mnie nie odzywa ale z drugiej jest mi przykro, że tak mało go obchodzę, że nawet życzeń świątecznych mi nie złoży ;( Myślę, że mój eks był tchórzem i do tego strasznie wygodnym, póki było dobrze to było dobrze, ale jak coś mu przestało pasować, to zamiast sie postarać zawalczyć o nas związek, wolał zwinąć manatki i się pożegnać, no bo po co się starać, naprawiać coś, za dużo wysiłku to kosztuje.

Chociaż do dzisiaj w sumie nie wiem co tak naprawdę mu nie pasowało w naszym związku. wydaję mi się , że jedyna osobą, która mogła mieć o cokolwiek pretensję byłam ja, bo to on mi robił rożne świństwa, a paradoksalnie to ja chciałam walczyć o ten związek, a on nie kiwnął nawet palcem żeby coś zrobić, żeby było nam lepiej.
Płakałam dlatego, że on mnie olewał, wychodził sobie ze znajomymi, jego kumple brali ze sobą swoje dziewczyny, a on mnie nie, chciałam żeby choć raz zabrał mnie z sobą, a on zawsze znajdował jaką wymówkę. A teraz niby wielkie oburzenie, że ja płakałam z byle powodu i on nie mógł nic na to poradzić...
wiesz, najlepiej tak jest - widzieć błędy innych, za to siebie uważać za świętego. "przecież ja nigdy nic Ci nie zrobiłem złego, za to Ty mi to, to i jeszcze to!". to chyba jakaś taktyka obronna.. :/
Stary 2011-12-25, 14:48   #2012
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Palinaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja chciałam was prosić o radę... Otóż rozstałam się z eks z mojej winy, nagle szybko. W zeszłym tygodniu nawiązaliśmy kontakt najpierw sms'owy, później spotkaliśmy się sami, w środę wyszliśmy ze wspólną koleżanką. Pisaliśmy teraz przez parę dni jakieś głupoty .. Wczoraj życzenia świąteczne a dzisiaj mamy znowu wyjść( z tą koleżanką).... Jak spotkaliśmy się sami opowiadał o swojej dziewczynie ( wątpi ,że coś mu z nią wyjdzie, nie jest zakochany, sylwestra spędzi albo sam albo z kolegami - z nią nie bo nie lubi jej znajomych) a na koniec powiedział "szkoda ,że nam nie wyszło". Moje przyjaciółki mówią mi,że on zaczyna pękać, tęsknić za mną.. Złość i negatywne emocje w stosunku do mnie już opadły. A ja sama nie wiem.. czy mam jakieś urojenia czy coś się zmienia? Oczywiście dodam ,że kocham go .... to jedna z tych wielkich miłości, ponad 3 lata razem robi jednak swoje.. Czy powinnam podjąć jakieś działania? Myślałam żeby napisać do niego i wyjść z psem na spacer ( kupiłam mu w zeszłym roku psa- jedno z jego marzeń ) i nie wiem powinnam mu powiedzieć o swoich uczuciach? Czy poczekać jeszcze jakiś czas, nawiązywać z nim kontakt i zobaczyć co się stanie? Z doświadczenia wiem ,że nic się samo nie stanie zawsze potrzebna jest jakaś ingerencja ze strony człowieka, a skoro związek rozpadł się przez mnie to chyba właśnie z mojej strony... :/ Co myślicie? Bo ja już totalnie nie wiem co robić
Hm, ja bym chyba zaczekała na to, jak on się bedzie zachowywal. Jeśli mu zależy to wykona jakieś kroki.
Kurde,sama nie wiem. A on teraz ma dziewczynę?
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 14:56   #2013
_Desolation
Zakorzenienie

Limonka - pamiętam Cię kochana, byłyśmy kiedyś tu na wątku w tym samym czasie.
Szkoda że obie mamy powody żeby tu znowu trafić..
Tzn. chociaż jesteś w lepszej sytuacji niż ja.

Ja dopiero wstałam ii się muszę ogarnąć bo przez całą noc mi się ex śnił.. I to jeszcze w tych snach byliśmy razem, a sceny jak z komedii romantycznej..
Aż muszę sobie coś zjeść
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-12-25 o 15:01
_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 14:57   #2014
Palinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Hm, ja bym chyba zaczekała na to, jak on się bedzie zachowywal. Jeśli mu zależy to wykona jakieś kroki.
Kurde,sama nie wiem. A on teraz ma dziewczynę?

Ma, ale mówił mi takie rzeczy : wątpię żeby z tego coś wyszło, nie jestem zakochany itd.. Gdyby zależało mu na tej lasce powiedział by coś w stylu ,że dobrze mu się układa i w ogole - wtedy wyznaczyłby granicę : jestem szczęśliwy nie mąć mi tego..... a tak sama nie wiem :/

" trzeba pocałować wiele żab , żeby znaleźć księcia... "
Palinaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 15:00   #2015
MalgosiaM
Raczkowanie

Zaczekaj, to na pewno w końcu jest związany wciąż z tamtą... a jeśli szuka tylko pocieszenia w chwili słabości i wie, że u Ciebie go znajdzie... tak było ze mną... i co i nic z tego nie wyszło a ja poczułam się jak zdzira...
MalgosiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 15:03   #2016
kasiulecka89
Wtajemniczenie

o tym samym pomyślałam - obyś tylko nie została pocieszycielką w gorszych chwilach, albo "tą trzecią"....
Stary 2011-12-25, 15:07   #2017
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Limonka - pamiętam Cię kochana, byłyśmy kiedyś tu na wątku w tym samym czasie.
Szkoda że obie mamy powody żeby tu znowu trafić..

Ja dopiero wstałam ii się muszę ogarnąć bo przez całą noc mi się ex śnił.. I to jeszcze w tych snach byliśmy razem, a sceny jak z komedii romantycznej..
Aż muszę sobie coś zjeść
Może nie jestem typowym "przypadkiem" na wątek rozstaniowy, bo z kimś jestem i jestem szczęśliwa. Jednak, nie mam pojęcia, z jakiego powodu, dopiero teraz z całą mocą przeżywam stare rozstanie. Naruszyło to też moją pewność, jeśli chodzi o obecny związek. Przeżywanie sytuacji, to za mocne słowo... Po prostu dopiero teraz przechodzę wściekłość, którą miałabym dawno za sobą, gdyby tamten palant łaskawie ze mną pogadał wcześniej i wszystko wyznał. albo byśmy byli dalej razem albo zwyczajnie przeżyłabym tego nerwa i miała typa w głębokim poważaniu. A tak, wychodzę na jakąś histeryczkę, bo wściekam się na dooopka półtora roku po zerwaniu. Podejrzewam, że ktoś, kto to obserwuje na żywo, niedługo posunie mi kontakt do psychiatry. Z obecnym facetem nie mogę szczerze pogadać, dlaczego jestem "jakaś dziwna", kumpele patrzą na mnie z politowaniem... Wiem, co myślą i rozumiem to. Kiedyś znajoma przechodziła coś podobnego i też ludzie patrzeli na nią jak na świruskę. Miała 17 lat, gdy wpadła z facetem. Ciężko przechodziła ciążę i wyszło tak, że nie sypiała z facetem. Gdy dziecko miało kilka miesięcy, rozstali się. Chyba oboje byli za młodzi i nie poradzili sobie z sytuacją. On przychodził do małej i któregoś razu jakoś tak pogadali os serca. On wyznał, że przez całą ciążę ją zdradzał. Laskę prawie szlag trafił. Ona przebywała w szpitalach, miała cesarkę, a ten się zabawiał na boku. Choć minęło dużo czasu i ona była z kimś innym, dostawała nerwicy na samo wspomnienie tego, co jej powiedział. Wtedy jej nie rozumiałam. U mnie było zupełnie coś innego, ale boli tak samo. Ta ważność kobiety dla faceta...
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 15:08   #2018
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Palinaaa Pokaż wiadomość
Ma, ale mówił mi takie rzeczy : wątpię żeby z tego coś wyszło, nie jestem zakochany itd.. Gdyby zależało mu na tej lasce powiedział by coś w stylu ,że dobrze mu się układa i w ogole - wtedy wyznaczyłby granicę : jestem szczęśliwy nie mąć mi tego..... a tak sama nie wiem :/
Eh,jeśli zależy mu jednak na Tobie to powinien podjąć decyzję. Wrócić do Ciebie, albo być z tamtą, ale nie mowić Ci takich rzeczy.. jest nie w porządku i wobec Ciebie i wobec tamtej dziewczyny. No i sieje zamęt.
Stary 2011-12-25, 15:18   #2019
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Może nie jestem typowym "przypadkiem" na wątek rozstaniowy, bo z kimś jestem i jestem szczęśliwa. Jednak, nie mam pojęcia, z jakiego powodu, dopiero teraz z całą mocą przeżywam stare rozstanie. Naruszyło to też moją pewność, jeśli chodzi o obecny związek. Przeżywanie sytuacji, to za mocne słowo... Po prostu dopiero teraz przechodzę wściekłość, którą miałabym dawno za sobą, gdyby tamten palant łaskawie ze mną pogadał wcześniej i wszystko wyznał. albo byśmy byli dalej razem albo zwyczajnie przeżyłabym tego nerwa i miała typa w głębokim poważaniu. A tak, wychodzę na jakąś histeryczkę, bo wściekam się na dooopka półtora roku po zerwaniu. Podejrzewam, że ktoś, kto to obserwuje na żywo, niedługo posunie mi kontakt do psychiatry. Z obecnym facetem nie mogę szczerze pogadać, dlaczego jestem "jakaś dziwna", kumpele patrzą na mnie z politowaniem... Wiem, co myślą i rozumiem to. Kiedyś znajoma przechodziła coś podobnego i też ludzie patrzeli na nią jak na świruskę. Miała 17 lat, gdy wpadła z facetem. Ciężko przechodziła ciążę i wyszło tak, że nie sypiała z facetem. Gdy dziecko miało kilka miesięcy, rozstali się. Chyba oboje byli za młodzi i nie poradzili sobie z sytuacją. On przychodził do małej i któregoś razu jakoś tak pogadali os serca. On wyznał, że przez całą ciążę ją zdradzał. Laskę prawie szlag trafił. Ona przebywała w szpitalach, miała cesarkę, a ten się zabawiał na boku. Choć minęło dużo czasu i ona była z kimś innym, dostawała nerwicy na samo wspomnienie tego, co jej powiedział. Wtedy jej nie rozumiałam. U mnie było zupełnie coś innego, ale boli tak samo. Ta ważność kobiety dla faceta...

Nie mam pojęcia zupełnie co Ci poradzić. Też mi jest dosyć trudno to zrozumieć bo nie byłam w takiej sytuacji.. To dość dziwna i trudna sprawa, ja tu chyba nic nie pomogę, ale trzymam kciuki żebyś sobie z tym poradziła i była w pełni szczęśliwa.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-25, 15:20   #2020
asia1010
Zadomowienie

Wracam do Was bo wróciłam kiedys do tego idio** to przyjedzal codziennie. A teraz swieta i wczoraj napisał ze dziś przyjedzie a dziś napisał ze wypił i ze go głowa boli i że jutro przyjedzie. Pojechałam do niego to go w domu nie było tel nie odbierał napisał mi "pisz smsy bo nie moge odebrać" Siedzieć z kolegami to ma czas. Teraz to go nienawidze
Stary 2011-12-25, 15:21   #2021
kasiulecka89
Wtajemniczenie

Boże, faceci są beznadziejni.. chyba zostanę lesijką jak tak dalej pójdzie
Stary 2011-12-25, 15:27   #2022
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiulecka89 Pokaż wiadomość
Boże, faceci są beznadziejni.. chyba zostanę lesijką jak tak dalej pójdzie
Próbowałam jakiś czas temu coś tam z dziewczyną nawet.
Bo wszyscy mi mówili że mam zapędy, nawet ex, ale wyszło na to że chyba nie mam tylko po prostu podoba mi się kobiece ciało, w końcu płeć piękna.
Ex to był nie raz o kobiety zazdrosny, czasem na ulicy się za dziewczyną odwróciłam, albo kiedyś na necie zaczęłam sobie oglądać jakieś dziewczyny jak u niego byłam to się zazdrosny zrobił tzn taki urażony był.
Zaczęłam mu pokazywać "ale ta jest ładna, nie? " "nie" "a ta" "nie"
Poza tym zawsze pozwalałam patrzeć facetom będącym zemną na inne kobiety bo w ten sposób skupiali się wbrew pozorom bardziej na mnie. Jak pozwoliłam kilka razy oglądnąć mu się za jakąś laską na ulicy, potem już tego nie robił, itd.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-12-25 o 15:30
Stary 2011-12-25, 15:35   #2023
kasiulecka89
Wtajemniczenie

ja też lubię patrzeć jak dziewczyna ma świetną figurę, genialne nogi czy coś tam po prostu cieszę oczy ładnymi widokami ale nic nie przebije szerokich, męskich barków...
Stary 2011-12-25, 15:37   #2024
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
ja też lubię patrzeć jak dziewczyna ma świetną figurę, genialne nogi czy coś tam po prostu cieszę oczy ładnymi widokami ale nic nie przebije szerokich, męskich barków...
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-25, 15:39   #2025
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia zupełnie co Ci poradzić. Też mi jest dosyć trudno to zrozumieć bo nie byłam w takiej sytuacji.. To dość dziwna i trudna sprawa, ja tu chyba nic nie pomogę, ale trzymam kciuki żebyś sobie z tym poradziła i była w pełni szczęśliwa.
Tez nie wiem, co miałabym sobie samej poradzić. I komuś innemu, gdyby był na moim miejscu także. To jest tak chore, że aż śmieszne. Na serio, powiedzenie, że czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Wszystko już miałam poukładanie, zdanie wyrobione, żyłam sobie spokojnie. I boli mnie też to, że na serio robiłam, co mogłam, by było fajnie, a okazało się, że facet tego nie docenił. Nie byłam na tyle dobra, by się ze mną ożenić, nie byłam na tyle wartościowa, by o mnie zawalczyć, pogadać... Strasznie podupadła moja samoocena... Za to jakaś panna poznana na piwie i znana głównie z knajpy jest potencjalnym obiektem na zostanie żoną eksa. Czasem na serio nie ogarniam tego świata. Do tego mam zaje^&^%$#stego faceta, a przejmuję się takim idiotą.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 15:43   #2026
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie mi...

Minęło nie wiele czasu od rozstania, ignorowałam teksty eksa w moim kierunku (te chamskie i te miłe też). Mam znajomych, rodzinę, perspektywy ble ble. Żyć nie umierać. W dodatku są faceci, którzy ciągle próbują mnie gdzieś wyciągnąć, okazują zainteresowanie a ja tak jak jedna z Was już zauważyła nie chcę nikogo poznawać, tęsknię do takich chwil jak z eksem, nie do niego a do tamtych chwil. Byłam wtedy zupełnie inna. Wszyscy mi mówią, że od rozstania jestem uśmiechnięta, radosna itd. Ale ja chyba trochę tęsknię za nim...
Ralph Waldo Emerson
tanczac_w_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 15:44   #2027
asia1010
Zadomowienie

I mnie głowa boli bo płakałam.

Dziewczyny nie odzywajmy sie do exów nie odpisujmy i zacznijmy odliczać te dni ?

Sylwester za tydzień. Sama go spędzę. Muszę sama dam radę. Pozatym to taki wieczór jak każdy inny
Stary 2011-12-25, 15:49   #2028
Ula_87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tanczac_w_deszczu Pokaż wiadomość

Minęło nie wiele czasu od rozstania, ignorowałam teksty eksa w moim kierunku (te chamskie i te miłe też). Mam znajomych, rodzinę, perspektywy ble ble. Żyć nie umierać. W dodatku są faceci, którzy ciągle próbują mnie gdzieś wyciągnąć, okazują zainteresowanie a ja tak jak jedna z Was już zauważyła nie chcę nikogo poznawać, tęsknię do takich chwil jak z eksem, nie do niego a do tamtych chwil. Byłam wtedy zupełnie inna. Wszyscy mi mówią, że od rozstania jestem uśmiechnięta, radosna itd. Ale ja chyba trochę tęsknię za nim...
To chyba naturalne, szczególnie jak minęło nie wiele czasu od rozstania

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
I mnie głowa boli bo płakałam.

Dziewczyny nie odzywajmy sie do exów nie odpisujmy i zacznijmy odliczać te dni ?

Sylwester za tydzień. Sama go spędzę. Muszę sama dam radę. Pozatym to taki wieczór jak każdy inny
Nie płacz

Co do sylwestra to ja też prawdopodobnie spędzę go w domu, z rodzicami.
Stary 2011-12-25, 15:51   #2029
asia1010
Zadomowienie

Nie chce z nim byći nie mogę. I nie chce po sylwestrze żałować że z nim go nie spedziłam a mogłam. Pomóżcie
Stary 2011-12-25, 15:53   #2030
kasiulecka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tanczac_w_deszczu Pokaż wiadomość

http://demotywatory.pl/3604760/Nie-z...wego-rozdzialu

musisz postawić kropkę i nie łudzić się, żyć nadzieją. nie ruszysz do przodu, skoro chcesz stać w miejscu i patrzeć za siebie, na eksa.. nie wolno rozpamiętywać, jak było dobrze bo będzie lepiej, trzeba tylko o tym pamiętać
Stary 2011-12-25, 16:04   #2031
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Wiem.. taka kolej rzeczy ale po prostu siedzę i wciąż o tym myślę.

Nie wiem po co mi to wszystko było...
Ralph Waldo Emerson
Stary 2011-12-25, 16:10   #2032
kasiulecka89
Wtajemniczenie

za dużo czasu wolnego.. skąd ja to znam jak jestem zajęta to jest dobrze, nawet bardzo dobrze, a jak nie mam zajęcia to takie myśli mnie nachodzą że masakra..

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

nie smuć się będzie dobrze, zobaczysz pomyśl sobie, że trzeba poznać kilku niewłaściwych, żeby znaleźć tego właściwego także nochal do góry, rób się na bóstwo i ruszaj na łowy
Stary 2011-12-25, 16:15   #2033
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Cytat:
http://demotywatory.pl/3604760/Nie-z...wego-rozdzialu

musisz postawić kropkę i nie łudzić się, żyć nadzieją. nie ruszysz do przodu, skoro chcesz stać w miejscu i patrzeć za siebie, na eksa.. nie wolno rozpamiętywać, jak było dobrze bo będzie lepiej, trzeba tylko o tym pamiętać
Staram się tak myśleć ale czasami mam załamanie..

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
za dużo czasu wolnego.. skąd ja to znam jak jestem zajęta to jest dobrze, nawet bardzo dobrze, a jak nie mam zajęcia to takie myśli mnie nachodzą że masakra..

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

nie smuć się będzie dobrze, zobaczysz pomyśl sobie, że trzeba poznać kilku niewłaściwych, żeby znaleźć tego właściwego także nochal do góry, rób się na bóstwo i ruszaj na łowy
Jest teraz dwóch facetów i wiem, że gdybym do nich zadzwoniła, napisała to od razu by ze mną gdzieś poszli. Jeden od 3 dni próbuje mnie gdzieś zaprosić. A ja nie umiem...
Ralph Waldo Emerson
Stary 2011-12-25, 16:16   #2034
kasiulecka89
Wtajemniczenie

dlaczego? jakieś poczucie winy czy niechęć do nowych związków, czy co?
Stary 2011-12-25, 16:20   #2035
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
To chyba naturalne, szczególnie jak minęło nie wiele czasu od rozstania

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Nie płacz

Co do sylwestra to ja też prawdopodobnie spędzę go w domu, z rodzicami.
On pewnie chciałby spedzic ze mna sylwestra ale ja musze sie od niego uwolnić
Stary 2011-12-25, 16:23   #2036
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Cytat:
dlaczego? jakieś poczucie winy czy niechęć do nowych związków, czy co?
Wobec jednego z nich to nie chcę bo powiedział mi niejednokrotnie, że się we mnie zakochał i nie chcę mu robić nadziei. Chociaż ostatnio trochę się zachęciłam...

A co do drugiego to fajny kumpel ale nie chce mi się wychodzić z domu, wolę leżeć w pidżamie...

Żałosne
Ralph Waldo Emerson
Stary 2011-12-25, 16:24   #2037
kasiulecka89
Wtajemniczenie

zaraz się znajdzie jeszcze jakiś jeden, bo gdzie dwóch się bije..
Stary 2011-12-25, 16:31   #2038
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Cytat:
zaraz się znajdzie jeszcze jakiś jeden, bo gdzie dwóch się bije..
hahaha fajnie by było

Narazie to: 'eks jedyny i 'idealny' '
Ralph Waldo Emerson
Stary 2011-12-25, 16:33   #2039
kasiulecka89
Wtajemniczenie

nie, nie, nie, on jest brzydki i okropny, takich panów nie lubimy
Stary 2011-12-25, 16:35   #2040
asia1010
Zadomowienie

Co jest gorsze jak ex jest jedyny i "idealny" i zostawia?
Czy jak ex wiele razy nas zawiódł i my musimy go zostawić?

Wiem, wiem dziwne pytanie ;p

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości