|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012az
Cytat:
![]() kl aski:gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() ło matko zaczyna mnie łapać przerażenie ]coraz wiecej bąbelków na wątku ![]() my po wigiliach lajtowo najpierw u moich rodziców, potem na troch do tesćiiow - dostalismy kase na wózek wiec w tym tyg kupujemy ![]() dzisiaj sie lenimy a jutro rodzice tesciow zaprosili Bella gratuluje zareczyn ![]() Nikotynka |
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012az
|
|
|
|
#183 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
![]() Cytat:
napewno sie przyda przez najblizsze pare miesiecy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no wlasnie mnie porod nie przeraza tylko to jaka bede mama mam nadzieje ze czas wszystko zweryfikuje i instynkt macierzynski zadziala ![]() Cytat:
Cytat:
przyjemny porod... chociaz taka kruszynka to pewnie migaczem wyskoczyla z brzuszka wyspij sie mamuska wyspij poki jeszcze daje ![]() Cytat:
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Monia, usko, klaurencja
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Klaurencja gratulacje!!!!!!!!!
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten świąteczny czas
Melduje się Wczoraj nie dałam rady już wejść o przyzwoitej porze więc dziś wam życze wszystkiego co najlepsze kochane mamusie Monia, Klaurencja GRATULACJE
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Wpadłam na chwilę zobaczyć co tam u Was, a tu takie nowosci Klaurencja serdeczne gratulacje ![]() Lecę dalej czytać, wszyscy oglądają tv to ja na chwilę na kąpa usiadłam
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Klaurencja napisz co nie co więcej o przeżyciach porodu jak będziesz miała siły
|
#190 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dzięki Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2011-12-25 o 18:50 |
|||
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamuśką
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Uśka, świetny opis porodu i super że maly się wkońcu zdecydował zassać
![]() Dziewczyny opisy porodów będą wklejane na pierwszej stronie (cc, sn) Nikotynka z tym seksikiem to super sprawa, gorzej z cholestozą, ale już niedługo ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My niedawno wróciliśmy od moich rodziców... oczywiście objedzeni sałatka zrobiła furorę (magda1804Ależ jestem śpiąca
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
klaurencja
gratulacje ! migiem Wam poszło tez bym tak chciala ! Koniecznie chcemy zdjecia i opis !
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny... weszłam poczytać co nowego i jak zaczełam kończyć czytać patrze??? - nowy wątek... i tu juz tyle stron.
Nie dałam rady teraz przed świetami czytać bo kupę roboty miałam. Zacznę od tego, że pragnę wam wszystkim życzyć radości i uśmiechu w te Święta Bożego Narodzenia, miłości i ciepła rodzinnego oraz wielu łask od narodzonej Dzieciny. Wesołych Świąt !!!!!a teraz.... pragnę pogratulować mamusią jejku aż się zdziwiłam ,że tyle się nowych pojawiło.Monia, Usko, klaurencja - moje gratulacje brawo mamusie ![]() ja sama zaczełam wczoraj 31 tydzień i przerażenie mnie ogarnia że już nie wiele zaostalo a ja jeszcze tyle mam do zrobienia i nie mówiąc do kupienia. Edytowane przez Anulka_86 Czas edycji: 2011-12-25 o 20:53 |
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
i zmien sygnaturke bo ta nieaktualna
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
hmm...
ok. 10 rano dopadl mnie bol brzucha. zasnęłam jeszcze raz, ale znów obudzil mnie ten bol. odkrylam, ze bole sa regularne, wiec poszlam budzic tz. poszlam jeszcze pod prysznic i dostalam pierwszych skurczy, co 10 minut. sprawdzilam, czy torba spakowana i wlaczylam sobie tv bo tz nie gotowy 8) skurcze co 7 minut. sprobowalam jeszcze zjesc kanapke, ale nie dalam rady. wyszlismy do auta. tam mialam juz skurcze co 5 minut (czy 4). na ip polozna ledwo zdolala mnie zbadac, takie sie wiercilam poszlismy na porodowke, a tz zostal i probowal dodzwonic sie do mojego lekarza. podpieli mnie pod ktg. na porodowce tzta nie bylo, ale w sumie to dobrze zaczeli przygotowywac cala porodowke na szybko, a ja mialam juz skurcze co dwie min. polozyli mnie i zaczelam przec. i tak godzine, bo maly nie zamierzal szybko wyjsc. o 13 40 uslyszalam placz - to byl moj filipek
|
#201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
My w domu, nogi mam tak opuchnięte że chyba na całej długości są tak samo grube OOO, jakie wieści. Dziewczyny, chyba regularnie zaczynamy się sypać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Hej mamuśki
Cytat:
AgaMili fajnie, że wigilia udana i że mogliście spędzić czas z siostrą. Bybella gratulacje zaręczyn My wigilię spędzaliśmy najpierw u teściów potem u moich rodziców, w sumie to jesteśmy u nich do jutra, przyjechała siostra z mężem i córką i tak sobie posiedzieliśmy rodzinnie, ide się polozyć bo cały dzień jakoś się dziwnie czuję a nie mam torby spakowanej także mam nadzieję że jak coś to mały zaczeka jednak z narodzinami. |
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje |
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
klaurencja gratuluje Synka i szybkiego porodu!!
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Fifik spi a ja znow na wizazu
nie mam co robic.na jutro zapowiedzieli fotografa. I takie moje male pytanko, bo pielegniarek nie spytalam : takiego noworodka trzeba kapac codziennie
|
#206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
My Wigilię mieliśmy o 18.00 zjedliśmy, około 20-21 przysnęłam bo byłam zmęczona i się obudziłam przed 24.00 a na pytanie 'a jak nowa koleżanka?' odwrócił głowę troszkę zniesmaczony... ![]() A dziś koło 15stej teście&szwagier pojechali do babci a my zostalim sami ![]() A jutro się pakuję do szpitala ![]() Cytat:
sól, pieprz, troszkę majonezu- żeby się wszystko połączyło 2 słoiki selera 'rolnik'- te małe, 2 kukurydze, puszka ananasów, 30 dag szynki konserwowej i wychodzi taka miska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!!!!!! GPRS załączony oł jeeeah ![]() bambusek moje też w 34/35 tyg ważyło 2200! Po świętach nadrobi MartuNiunia87 strasznie mi przykro a myślałam, że się chłop ogarnie do Wigili... Klaurencja szok!!!!!!!! GRATULACJE!!!! Fajnie, że mężulek nas ładnie poinformował
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=klaurencja;31220520]hmm...
ok. 10 rano dopadl mnie bol brzucha. zasnęłam jeszcze raz, ale znów obudzil mnie ten bol. odkrylam, ze bole sa regularne, wiec poszlam budzic tz. poszlam jeszcze pod prysznic i dostalam pierwszych skurczy, co 10 minut. sprawdzilam, czy torba spakowana i wlaczylam sobie tv bo tz nie gotowy 8) skurcze co 7 minut. sprobowalam jeszcze zjesc kanapke, ale nie dalam rady. wyszlismy do auta. tam mialam juz skurcze co 5 minut (czy 4). na ip polozna ledwo zdolala mnie zbadac, takie sie wiercilam poszlismy na porodowke, a tz zostal i probowal dodzwonic sie do mojego lekarza. podpieli mnie pod ktg. na porodowce tzta nie bylo, ale w sumie to dobrze zaczeli przygotowywac cala porodowke na szybko, a ja mialam juz skurcze co dwie min. polozyli mnie i zaczelam przec. i tak godzine, bo maly nie zamierzal szybko wyjsc. o 13 40 uslyszalam placz - to byl moj filipek Ostatnie zdanie najbardziej mi się podoba A jak zdrowie małego? bo coś kojarzę, że miałyśmy jeden dzień różnicy w tp ![]() :co nfused:_________________ Mąż poszedł na spacer z koleżanką, która zjechała do domu tylko na święta jakoś średnio mi się to podoba, ale wiem, że to tylko spotkanie![]() Zgaga mnie co chwilę łapie A młody właśnie zaczął czas swojej nocnej aktywności
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-12-25 o 21:51 |
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję ,wspaniała wiadomość i super szybki poród.Uciekam bo mąz chce kompa
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Telefon mi wariuje , jakby wyzej byla moja wypowiedz to sroki
![]() Przeczuwam na dzis noc wizazowa u siebie ![]() bambusiek mi lekarz przesunal tp o dwa tygondie prawie wiec jest ok z filipkiem bybella gratulacje
Edytowane przez klaurencja Czas edycji: 2011-12-25 o 21:56 |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe... zjadłam mandarynkę i od razu czkawka się pojawiła
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() Mi powiedział, że bardzo możliwa jest "obsuwa" do 2 tygodni
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

jestescie tutaj? Jestem strasznie zmeczona ale filip wszystko wynagradza. ide odpoczazac i z gory dziekuje za gratulacje
kl aski:
]
wiec w tym tyg kupujemy 

. Kosztowała 4f

to znaczy, ze cialo szykuje sie do porodu
i się obudziłam przed 24.00 
a myślałam, że się chłop ogarnie do Wigili...
szok!!!!!!!! GRATULACJE!!!!