|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Wiecie nad czym się dziś zastanawiałam wychodząc z kościoła? U nas księża mają w domu parafialnym dwa okna jedno balkonowe- nie wiem czy mają dwa pokoje, czy jeden taki duży, no w każdym razie na jednym balkonie stoi choinka. I tak sobie pomyślałam, czy to nie Camelek daje znać Majce jestem tu, właśnie tu! On nie kojarzy, że my sie z Majką znamy, a nawet jak kojarzy to nie wie- ile ja i Wy dzięki Majce o nim wiemy |
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2227 |
|
szeryfcio
|
Dziewczyny, właśnie na TVN Turbo był test ekspresów na kapsułki
![]() (ale tylko trzech: pingwinka Dolce Gusto, Nespresso i Tchibo Caffissimo) i wygrał Pingwinek! To znaczy najlepszą kawę robił Nespresso, ale dwa razy droższy, wiec dobra kawa za dobrą cenę - Pingwinek . Tchibo słabiuśkie i bardzo skomplikowane. Dobra, lecę, bo precjozo woła.
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra śmigam spać... dłużej nie dam rady z Wami na tym czuwaniu Dobranoc... ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- mój też zazdrosny , już mnie ofukał że tu jeszcze siedzę ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
moja mama wczoraj od kuzynki dostała te Tchibo (fioletowe takie małe) - jakoś mnie nie podniecił i tabsy ma małe i malusie te ilości kawy i wcale nie takie smaczne i 10 kapsułek kosztuje 10zł a smaków nie ma takiego spectrum jak u nas w DG Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-12-26 o 00:47 |
||
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
No co to za spanie....wstajemy na kawkę...mój pingwinek juz sie grzeje
![]() ...a tak serio to pospałabym jeszcze...ach ta moja Olcia nie czuje ze to Swięta i trzeba(!) spać...
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Dopiero dzisiaj mam chwilkę wolnego, żeby tutaj wpaść Póki Sarna śpi i mi doopy nie truje, że są święta i mogłabym od lapka odejść
|
|
#2231 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
przyszłam z kawką pingwinkową Cortado ![]() Nie nie,kurczę trochę przesadziłam z tym 'kochaniem',to miała być taka przenośnia że sam z siebie mnie zagaduje to znaczy że ciągle kocha ![]() Cytat:
i że będzie w tygodniu sam na plebanii bo wszyscy idą na kolędę (dlatego proponuje jak nie ma nikogo,bo kiedyś napisałam mu że krępuję się iść na plebanię,bo co będzie jak ktoś zobaczy? ) ale ja wpadłam na inny pomysł i może zrobię mu tę przyjemność spotkania na 10 minut (tylko dlatego że ma urodziny niedługo) ale muszę się zastanowić czy to bezpieczne ![]() rozbawiłaś mnie z tą choinką i masz rację,oni mają dwa pokoje-jeden większy,drugi maciupki w którym jest tylko łóżko i bodajże biurko...(zaraz będzie skąd wiem? )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam szybciutko i zaraz spadam dalej jeść, wykończyliśmy bananowca i andruty ![]() Dziś powrót do domu, a mama ma 2 torty Kocham święta! Tylko potem łatwiej będzie przyprasować oponkę :/Kaszka też dostała lalki, jedną z koniem Tawny - masakra! To chodzi i jest takie mało przyjazne, foty porobię w domu ![]() papa i smacznego |
|
|
|
|
#2233 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
będzie ciaża spożywcza mama we mnie właśnie wmusiła kawałek ciasta-malutki,ale musiałam zjeść,potem u teściówki będę musiała coś zjeść,potem jedziemy w gości więc i tam No,to ja lecę do kościółka a potem w gości,zajrzę do Was dopiero wieczorem,buźka i miłego świętowania ![]() Porób zdjęcia chodzącej lalki z koniem bo jestem ciekawa
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-12-26 o 09:22 |
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
miałam pytać jak po świętach i sobie uświadomiłam, że święta jeszcze się nie skończyły
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
nadrobiłam co pisałyście i kawke przy tym wypiłam ![]() rodzinka jeszcze śpi, więc mi głowy nie zawraca, że ja przy kompie ![]() no, ale niedługo trzeba wstawać (znaczy się ich musze pobudzić) zrobić śniadanko i do kościółka iść Kasiu śliczna choineczka, ale jakie masz piękne firanki |
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Laseczki,
plik ładuję na serwery, jest duży- serwery wrzeszczą że przy mojej prędkości to jeszcze 2,5 godziny ![]() Rano ciąża spożywcza cofnęła się, ale dzisiaj do teściówki lecimy, więc pewnie znowu będzie jak przyspieszyć przemianę materii teraz?? kawy niby więcej piję, ale ona zatrzymuje wodę w organizmie, więc efekt nie jest taki super
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Coś z rana neta nie miałam...teraz piję Moche i zjadam śniadanko...po kawałku sernika, szarlotki i makowca
![]() Dziś zapowiada się spokojny dzien- zabawa z dziecmi, wizyta u moich rodziców...idę zaraz sie szykować... ![]() Powiem Wam że lubię święta ale brakuje mi...sklepów...ja chyba naprawde powinnam się leczyć
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
WItam i ja
Po śniadanku i herbatce Cytat:
Dziękuję Takie mało strojne bo nie było komu zmienić przed świętami;p---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- No nic, czas jechać do babci... Do później
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj normalny dzień, nigdzie nie jedziemy i nikt do nas nie przyjeżdża
|
|
|
#2242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć kochane Dzisiaj juz przyjechalismy do sklepuu.. Po drodzę patrzę a tam taki szczeniak lata po chodniku, a jakaś babka go odpycha... Wyglądała jak labrador.. Jedziemy dalej więc ja do R, chyba go ktoś wyrzucił i szuka nowych właścicieli... Więc R wiele ni myśląc, na hamulce i do tyłu... Wzieliśmy ją... Jest piękna, ludzie mówią, ze lbradorka, ale mniejsza z tym, widać, że ktoś prezent świateczny wyrzucił!!!!!!!! Zaraz zrobie fotę z komórki i powiedzcie, chyba labro, może któś wywiesi ogłoszenia, może tylko uciekła... Bo co ja zrobie z nią? |
||
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadlam resztę sałatki z tunczyka i pije cytryne, bo dzis dosłownie zaniemowilam, taka chrype mam
![]() A Tż juz do pracy musiał iść, ale przynajmniej ma za to stawkę x 3 Ogarnie sie i idę do miasta zobaczyć jak wyglada ten cały Boxing day musze Tżowi buty kupic i może chrzesnicy jakiś ciuch
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie aż niemożliwe chyba aby po 2 dniach wyrzucali ludzie zwierzątka, ale może źle oceniam ludzi ??
|
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
a może biegała po podwórku, bramka była niedomknięta i nie może znaleźć powrotnej drogi??
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
No taka mam nadzieję... Więc poczekam na plakaty...
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Już do pracy? Czy jakiś remament?
Cytat:
![]() ) i mimo, że miałam 4 mega siaty z zakupami to zostawiłam je (w krzakach) zabrałam kota bo inaczej bym się nie zabrała, i pędem do domu bo burza szła ale zaniosłam kota i wróciłam do domu a jak tylko zamknęłam drzwi to zaczeło lat ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- A jak Twój Borys na nią reaguje? |
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za to, aby psina była psiną poszukiwaną, czyli aby miała jednak swój dom
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Remanent to chyba później się robi- nie wiem bo nie mam sklepu tylko KŚT i w tym remanent będe robić conajwyżej u nas też dziś już sporo sklepów otwartych.. drugi dzień świąt to dla wielu ludzi czas już odpoczynku przed jutrzejszym powrotem do pracy- ja na szczęście do roboty dopiero 2 stycznia Teściowa dzwoniła, podobno mieliśmy być u niej o 11tej no to idę tyłek przebrać ![]() ale dziś.. nie będe kierowcą, jedziemy taxą.. wrocę więc bardzo niegrzeczna
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-12-26 o 11:40 |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Borysem jeszcze sie nie poznała... Troszke sie obawiam, ale mam nadz, że bedzie dobrze... Juz wR mówi, że jak nikt jej nie bedzie szukał, to ja zostawiamy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

, co?
ale Ci powiem że milusio tak poczytać te Camelkowe historie 

(dlatego proponuje jak nie ma nikogo,bo kiedyś napisałam mu że krępuję się iść na plebanię,bo co będzie jak ktoś zobaczy?