Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-26, 17:15   #2191
poprostu
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

będzie gorzej po złości trzeba się uspokoić i na prawdę zacząć walkę z emocjami ale później już będzie lżej... musisz zacisnąć zęby i przetrwać te najgorsze chwile... Faceci często robią coś źle, zdradzają i nie mają z tym problemu. Mój Ex tez nie widzi nic złego w tym, że po kilku dniach związał się z inną a na moje zarzuty, że pewnie romans trwał wcześniej mówił: nie. I tyle
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:24   #2192
paranoidalna1
Raczkowanie

Tak sobie Was czytam dziewczyny i postanowiłam, że i ja opiszę swoją historię. Może to nie jest odpowiedni wątek, bo w sumie jeszcze nie zostawiłam chłopaka - BRAK ODWAGI, STRACH. Otóż jestem z M prawie 2 lata. Na początku był miły, czuły, romantyczny no i może za bardzo pewny siebie, uważał, że może mieć każdą. Na początku nie znałam jego złej strony, ale po jakimś czasie pokazał swoje prawdziwe i dziwne oblicze. Po tygodniu bycia razem zraniłam Go bo całowałam się z innym na dyskotece. Na drugi dzień powiedziałam mu o tym, ale on powiedział, żebyśmy po prostu o tym zapomnieli. No i tak było. Na początku naszej znajomości powiedział mi, że ma dziecko ze swoją byłą, ale że nie utrzymuje z nią kontaktu. Byłam w szoku, ale jednak byliśmy razem. Po jakimś czasie bycia razem dziwnie się zachowywał. Ciągle do mnie dzwonił i pisał pytając co robię, z kim jestem itp. Zabronił mi pisać i rozmawiać z chłopakami. Wkurza się gdy chodzę w spódniczkach, sukienkach. Chciałam sobie pomalować włosy na inny kolor i zrobić kolczyk w języku - powiedział, że nie ma mowy bo, że jego była miała ten kolor i kolczyk w języku i że całując się ze mną będzie myślał o niej... Odpuściłam. Nie mogę wychodzić z domu, gdy jest ciemno bo się o mnie martwi, że coś mi się stanie. Na dyskoteki, ogniska etc też bez niego nie wychodzę. On też bo w sumie tak sobie ustaliliśmy. W tamtym roku gdy byłam na wycieczce ze znajomymi ciągle dzwonił, powiedział, że ma szpiega! , który mu o wszystkim mówi gdybym zrobiła coś nie tak. Robił mi jakieś awantury w sumie nawet nie wiem z jakiego powodu, ale zawsze wychodziło na to, że zasypiałam cała we łzach. Może ostatnio taki nie jest. Już tak często nie dzwoni i jest ok. Nie czepia się gdy wychodzę z koleżankami, ale mimo to strasznie się zmienił. Ciągle mówi, że go wku**iam. Kiedyś zdarzyło mu się powiedzieć idiotko pie***olona, a innym razem ostrzej (był pijany, ale nie ma prawa tak do mnie mówić). Prawie przy każdej kłótni wypomina mi, że przecież ja go zdradziłam. Mimo wszystko bardzo go kocham, bo czasami potrafi być kochany, miły taki jak na początku naszej znajomości, taki w którym się kiedyś zakochałam. On nie widzi tego, że się zmienił. Chciałam go zostawić, ale jest mi bardzo ciężko. Jakoś nie wyobrażam sobie siebie bez niego. Tyle dobrych wspomnień... Ciągle się waham.

Edytowane przez paranoidalna1
Czas edycji: 2011-12-26 o 17:26
paranoidalna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:24   #2193
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
będzie gorzej po złości trzeba się uspokoić i na prawdę zacząć walkę z emocjami ale później już będzie lżej... musisz zacisnąć zęby i przetrwać te najgorsze chwile... Faceci często robią coś źle, zdradzają i nie mają z tym problemu. Mój Ex tez nie widzi nic złego w tym, że po kilku dniach związał się z inną a na moje zarzuty, że pewnie romans trwał wcześniej mówił: nie. I tyle
myslę, że nie będzie dla mnie gorzej, bo ważne jest to, że w końcu dowiedziałam się o wielu rzeczach. gdyby nie to to cały czas pewnie łudziłabym się. czekała, miała nadzieję. on też pewnie nie miałby nic przeciw, żebyśmy się spotykali i zachowywali jak para. bo co mu szkodzi. jednak jest łatwiej gdy się wie tak 'oficjalnie', że nic z tego nie będzie. teraz mam taki stan obojętności na wszystko
no właśnie od mojego eksa też takie coś usłyszałam: ''nie i tyle''. podstawiłam mu dowody pod nos, a on dalej szedł w zaparte 'nie i tyle'. a jak zapytałam o te dowody 'to nieporozumienie'.
i gadaj sobie z takim. dlatego naprawdę się cieszę, że to już za mną. że to wreszcie koniec. bo to się ciągnęło o 9 miesięcy za długo.
kto wie... może wiele umknęło mi do drodze, bo byłam zajęta kolesiem, który robił ze mnie durnia na każdym kroku.
teraz poszłam dalej
szkoda, że nie mogę tak zrobić, żeby całkowicie zniknał z mojego życia.
ale jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę, o !
tak w ogóle to Cię podziwiam, że jednak zdecydowałaś sie na te wspolne wakacje. ja bym na pewno się wykręciła. dobrze przynajmniej, że nie udało mu się Ciebie złamać !
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:28   #2194
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

Nie wiem.. ale jak tam myślę to mimo tego, że tak bardzo pragnę mojego ex.. że sex z nim był naprawdę za☠☠☠isty. To jakbym się z nim pieprzyła tak se to jak Boga kocham zrzygałabym się patrząc na moje odbicie w lustrze. -_-

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:34   #2195
monilkaa
Zakorzenienie

Mandy, trzymam za słowo. Daj znać jutro co załatwiłaś.

Kiedy odbyła tamta rozmowa, którą opisałaś wcześniej?

Edytowane przez monilkaa
Czas edycji: 2011-12-26 o 17:35
monilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:38   #2196
poprostu
Zakorzenienie

Paranoidalna jak już raz stracił do Ciebie szacunek to będzie mu coraz łatwiej, myślę, że związek w którym jesteś nie szanowana nie ma racji bytu. Mimo, że życie nie jets czarne albo białe. Porozmawiałaś z Nim jaką sprawia Ci przykrość tak Cię traktując? Sama masz do Niego szacunek? Ludzie często coś sobie wypominają... zastanów się czy dasz radę ciągnąc taki związek... co do ubioru często faceci są o to zazdrośni

Shenee w takim razie obyś była coraz silniejsza! musimy wszystkie być silne a po chwilach cierpienia w końcu musi być dobrze

Ruda
też tak uważam!

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2011-12-26 o 17:40
Stary 2011-12-26, 17:48   #2197
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda9215 Pokaż wiadomość
Nie wiem.. ale jak tam myślę to mimo tego, że tak bardzo pragnę mojego ex.. że sex z nim był naprawdę za☠☠☠isty. To jakbym się z nim pieprzyła tak se to jak Boga kocham zrzygałabym się patrząc na moje odbicie w lustrze. -_-
A ja patrzę i nie rzygam.
Ale Boga nie kocham
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:49   #2198
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Paranoidalna jak już raz stracił do Ciebie szacunek to będzie mu coraz łatwiej, myślę, że związek w którym jesteś nie szanowana nie ma racji bytu. Mimo, że życie nie jets czarne albo białe. Porozmawiałaś z Nim jaką sprawia Ci przykrość tak Cię traktując? Sama masz do Niego szacunek? Ludzie często coś sobie wypominają... zastanów się czy dasz radę ciągnąc taki związek... co do ubioru często faceci są o to zazdrośni
On często mówi jakieś bzdury typu zesraj się albo inne tego typu, które uważa za bardzo zabawne. Naprawdę męczę się w tym związku. Ja jestem dla niego dobra. Mówiłam mu, że nie chcę żeby w ten sposób żartował, że nie życzę sobie by tak do mnie mówił, ale On niczego nie bierze na poważnie. Chyba za bardzo chciałabym Go zmienić ;/
Stary 2011-12-26, 17:57   #2199
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paranoidalna1 Pokaż wiadomość
On często mówi jakieś bzdury typu zesraj się albo inne tego typu, które uważa za bardzo zabawne. Naprawdę męczę się w tym związku. Ja jestem dla niego dobra. Mówiłam mu, że nie chcę żeby w ten sposób żartował, że nie życzę sobie by tak do mnie mówił, ale On niczego nie bierze na poważnie. Chyba za bardzo chciałabym Go zmienić ;/
A może tylko Ty uważasz, że jesteś dla niego dobra? Może tak na prawdę czepiasz się go a jego to denerwuje...
Ja też chciałam zmienić swojego chłopaka, na siłę, ciągle mi coś nie pasowało, a on był dla mnie po prostu za dobry. Swoich błędów nie widziałam, aż on w końcu mnie zostawił
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 17:59   #2200
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
A może tylko Ty uważasz, że jesteś dla niego dobra? Może tak na prawdę czepiasz się go a jego to denerwuje...
Ja też chciałam zmienić swojego chłopaka, na siłę, ciągle mi coś nie pasowało, a on był dla mnie po prostu za dobry. Swoich błędów nie widziałam, aż on w końcu mnie zostawił
Co nie zmienia faktu że takich odzywek ze strony swojego faceta ja bym nie tolerowała.
Czy byłabym dobra czy zła, a paranoidalna toleruje, tego nie zrozumiem, następny syndrom bitej żony.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Edytowane przez _Desolation
Czas edycji: 2011-12-26 o 18:00
Stary 2011-12-26, 18:01   #2201
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie ja się nie czepiam, uważam, że nic złego nie robię. To ja zawsze przepraszam, a on nigdy nie widzi swoich błędów. Zadzwoniłam do niego na gg, zacięła mu się gra - moja wina, wku***łam Go, wielki foch...
Stary 2011-12-26, 18:02   #2202
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz jakby koleś mówił do mnie zesraj się to by dostał w twarz :/ co za prostackie odzywki...
Stary 2011-12-26, 18:04   #2203
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Co nie zmienia faktu że takich odzywek ze strony swojego faceta ja bym nie tolerowała.
Czy byłabym dobra czy zła, a paranoidalna toleruje, tego nie zrozumiem, następny syndrom bitej żony.
Mi jest przykro bardzo, bo przecież skoro mnie tak bardzo kocha,a tu wyskakuje z takimi tekstami. Postanowiłam sobie, że nie będę już dzwonić i tak się nim interesować. Może zatęskni i zmieni zdanie, że go ciągle wkurzam.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Wybacz jakby koleś mówił do mnie zesraj się to by dostał w twarz :/ co za prostackie odzywki...
On uważa to za normalne i po prostu się śmieje z tego. A ja już nie mam siły do Niego.
Stary 2011-12-26, 18:07   #2204
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Mi jest przykro bardzo, bo przecież skoro mnie tak bardzo kocha,a tu wyskakuje z takimi tekstami. Postanowiłam sobie, że nie będę już dzwonić i tak się nim interesować. Może zatęskni i zmieni zdanie, że go ciągle wkurzam.
Miałam kiedyś do czynienia z takim osobnikiem. Postawiłam ultimatum, albo przestanie tak do mnie mówić i się tak zachowywać albo koniec i przestałam się odzywać. Za jakiś czas zaczął przepraszać i poprawił się.
Ja Ci też radzę tak zrobić, a jak nie da rady się poprawić -widać nie kocha.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-26, 18:16   #2205
Cassandre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Jak mi sie chce dziś spać
Śnił mi sie kolega z dawnych lat że miałam z nim brać ślub a niekochałam go
Pozatym moje postanowienia:
- nieodzwyać sie do ex,
- siłownia,
- basen,

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

długo byliście razem ?

Prawie 1,5 roku...

Niektórzy myślą,że jestem taką wredną suką,że go zostawiłam,że nie dałam szansy.Ale dawałam mu szansę jak byliśmy w związku...ile można?
Cierpiałam jak zawsze się cierpi po rozstaniu mimo tego,że to ja go zostawiłam..czułam się podle,ale teraz z perspektywy czasu wiem,że ten związek to była pomyłka i dziękuję Bogu ze nie podkusiło mnie żeby do niego pisać czy dzwonić.To są emocje i zaraz po rozstaniu człowiek nie myśli racjonalnie,serce wali jak młot,chce się biec i zapomnieć o tym co było złe i znów być razem,albo na odwrót- zapomnieć ,że ktoś istniał i zniszczył nam życie.Niestety,dopiero po jakimś czasie możemy sobie uzmysłowić i pomyśleć,że jednak potrafimy pokochać inną osobę i życ bez tamtej choć początkowo wydaje się to być niemożliwe.

Edytowane przez Cassandre
Czas edycji: 2011-12-26 o 18:18
Cassandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 18:51   #2206
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandre Pokaż wiadomość
Prawie 1,5 roku...

Niektórzy myślą,że jestem taką wredną suką,że go zostawiłam,że nie dałam szansy.Ale dawałam mu szansę jak byliśmy w związku...ile można?
Cierpiałam jak zawsze się cierpi po rozstaniu mimo tego,że to ja go zostawiłam..czułam się podle,ale teraz z perspektywy czasu wiem,że ten związek to była pomyłka i dziękuję Bogu ze nie podkusiło mnie żeby do niego pisać czy dzwonić.To są emocje i zaraz po rozstaniu człowiek nie myśli racjonalnie,serce wali jak młot,chce się biec i zapomnieć o tym co było złe i znów być razem,albo na odwrót- zapomnieć ,że ktoś istniał i zniszczył nam życie.Niestety,dopiero po jakimś czasie możemy sobie uzmysłowić i pomyśleć,że jednak potrafimy pokochać inną osobę i życ bez tamtej choć początkowo wydaje się to być niemożliwe.
Każdy ma prawo być szczęśliwym, skoro nie byłaś to się rozstaliście. Nikomu nic do tej decyzji. Brawo za odwagę. Bo nawet odchodząc od drugiej osoby trzeba mieć odwagę. Ludzie boją sie samotności.
Stary 2011-12-26, 19:10   #2207
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandre Pokaż wiadomość
Prawie 1,5 roku...

Dobrze prawisz.

Cytat:
Każdy ma prawo być szczęśliwym, skoro nie byłaś to się rozstaliście. Nikomu nic do tej decyzji. Brawo za odwagę. Bo nawet odchodząc od drugiej osoby trzeba mieć odwagę. Ludzie boją sie samotności.
Ja odeszłam i co z tego jak definitywnie nie potrafię zerwać kontaktu..
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-26, 19:11   #2208
Phoce
Flawless

Cytat:

Ja odeszłam i co z tego jak definitywnie nie potrafię zerwać kontaktu..
To znaczy, że tak naprawdę wcale nie odeszłaś
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:12   #2209
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Ja NIGDY nie spędziłam walentynek z kimś, sylwestra z kimś.
zawsze sama. myślałam, że tym razem będzie inaczej.

dlatego wierzę, że mojego eksa kiedyś też ktoś kopnie w dupę. wiem, to okropne. ale nie życze mu dobrze. Nie musze byc Jezusem, żeby wybaczac zawsze.
Mam tak samo. Tego sylwestra miałam spędzić tylko i wyłącznie z nim. Miała być bajka. Wyszła dupa. I też nie życzę mu dobrze. Chciałabym żeby kiedyś chociaż przez jeden dzień czuł się tak, jak ja się czuję przez niego. Nie potrafię tylko ogarnąć, czemu on uważa, że nic a nic złego nie zrobił. Ba, on twierdzi że zrobił to dla mojego dobra, bo gdyby kogoś poznał i mnie zdradził to by mnie skrzywdził... W ogóle zdrada to nic takiego złego wg tego buraka. Wiecie jak mi ją tłumaczył? Na przykładzie jedzenia owoców. 'kotek, przecież nie jesz ciągle tylko jabłek, próbujesz różnych owoców, tak samo z seksem - nawet jak jesteś mężatką, a poznasz gościa który będzie cie pociągał, to będziesz chciała to z nim zrobić, żeby zobaczyć jak z nim jest.' Zupełnie jak by nie wiedział co to jest małżeństwo czy jakikolwiek związek, co to są uczucia i szacunek do drugiego człowieka dla którego jest się wszystkim...

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:12   #2210
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

ale mi dziś złe i smutno, tak bym się przytuliła do mojego ex mięsa

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:16   #2211
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Jestem bezczelna do Ciebie i będę, bo mnie szlag trafia jak czytam co wyprawiasz.. Tyle dziewczyn Ci tu radziło: żadnego seksu, odetnij sie od niego, daj mu zatęsknić.. A ty co ? JUŻ W LIPCU PISAŁAŚ, ŻE NIE BĘDZIESZ TEGO Z NIM ROBIĆ. Później znowu ta sama żałosna bajka. Grubo ponad miesiąc temu pisałaś, że zero seksu. I co? Wczoraj mi piszesz, ze "tydzień albo dwa temu to robiliście" żenada.
Druga sprawa. Niedawno zapytałam Cię na forum czy on od rozstania był z inną. Odpisałaś, że nie. Więc sobie przeszukałam Twoje stare posty i co znalazłam? pisałaś, że był z inną, że się spotykali, a Ciebie to strasznie zabolało i zerwałaś z nim kontakt. Więc skoro mówisz, że nie kłamiesz, to jak to nazwać? Zapomniałaś, że miał inną?
Po drugie, jeśli chodzi o kłamstwo, to teksty tupu "nie będę na jego zawołanie, zrobię tak jak mi radzicie, postaram się, zmienię się, będę niedostępna" i robienie zupełnie odwrotnie to jest kłamstwo dziecko drogie.
Napisałam Ci, żebyś lepiej tu nic nie pisała po to, ŻEBYŚ NIE MARNOWAŁA CZASU INNYM DZIEWCZYNOM, KTÓRE DO TEJ PORY CHCIAŁY CI POMÓC A TY ICH RADY MIAŁAŚ ZWYCZAJNIE W TYŁKU I ROBIŁAŚ CO CHCIAŁAŚ I TAK.
Zmiany są trudne? Mi to mówisz? Dziewczyno, proszę Cię jak się chce to można wszystko. I tu nie chodzi o zmianę Twojego charakteru tylko o zmianę tego, ŻEBYŚ W KOŃCU PRZESTAŁA DAWAĆ MU DUPY.
Z Twoich postów wynika, że widzieliście się ostatnio 18.12 więc chyba już wiadomo dlaczego mówisz, że jakiś tydzień czy dwa seksu nie uprawiacie ale to mogą być tylko moje przypuszczenia.
Dotarło?
Nie mam nic więcej do dodania w Twojej sprawie. Powodzenia z ukochanym.[COLOR="Silver"]

Nie był z inną tylko się z Nią spotykał więc nie kłamałam..
Widzieliśmy się ostatnio w czwartek, kalendarzyka moich spotkań z Nim prowadzić nie musisz

PRZESTAŁAM - dość długo to trwało, ale zawsze coś.
I weź przestan na mnie ciągle nadawać bo mi się chce już rzygać na Ciebie. Nie chcesz to się nie udzielaj w mojej sprawie, ale nie szykanuj innych na mnie bo to nie fair

A poza tym, czy tylko ja nie jestem (a raczej byłam) twarda w swoim postanowieniu? Nie i na nikogo innego nie naskakujesz tylko na mnie.

I jeszcze jedno, nie mam żadnej dziewczyny tutaj rad 'gdzieś' - nawet Twoje wczorajsze dziś jeszcze czytałam, analizowałam i jak najbardziej chcę je zastosować.
Dostosowuję się JUŻ więc nie czepiaj się.

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe

Edytowane przez superMENKAAAAAAA
Czas edycji: 2011-12-26 o 19:20
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:18   #2212
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Tego sylwestra miałam spędzić tylko i wyłącznie z nim. Miała być bajka. Wyszła dupa. I też nie życzę mu dobrze. Chciałabym żeby kiedyś chociaż przez jeden dzień czuł się tak, jak ja się czuję przez niego. Nie potrafię tylko ogarnąć, czemu on uważa, że nic a nic złego nie zrobił. Ba, on twierdzi że zrobił to dla mojego dobra, bo gdyby kogoś poznał i mnie zdradził to by mnie skrzywdził... W ogóle zdrada to nic takiego złego wg tego buraka. Wiecie jak mi ją tłumaczył? Na przykładzie jedzenia owoców. 'kotek, przecież nie jesz ciągle tylko jabłek, próbujesz różnych owoców, tak samo z seksem - nawet jak jesteś mężatką, a poznasz gościa który będzie cie pociągał, to będziesz chciała to z nim zrobić, żeby zobaczyć jak z nim jest.' Zupełnie jak by nie wiedział co to jest małżeństwo czy jakikolwiek związek, co to są uczucia i szacunek do drugiego człowieka dla którego jest się wszystkim...
Oooo ciekawe
Ja się kiedyś swojego eksa spytałam, czy kiedys kogoś zdradził, to powiedział, że raz. Gdy zaciekawiłam się, dlaczego to zrobił, to usłyszałam "bo nie czułem się już psychiczne w tym związku" Kretyn.
Stary 2011-12-26, 19:23   #2213
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
To znaczy, że tak naprawdę wcale nie odeszłaś
To mnie trzaśnij.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-26, 19:24   #2214
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Oooo ciekawe
Ja się kiedyś swojego eksa spytałam, czy kiedys kogoś zdradził, to powiedział, że raz. Gdy zaciekawiłam się, dlaczego to zrobił, to usłyszałam "bo nie czułem się już psychiczne w tym związku" Kretyn.
No, tak ciekawe, że do dziś nie wiem jak można być takim dupkiem.
Nie czuł się psychicznie... Pierwszy raz się z takim tłumaczeniem spotykam.

Stary 2011-12-26, 19:29   #2215
Phoce
Flawless

Cytat:
To mnie trzaśnij.
Przecież Cię trzaskam, jak mogę, a Ty i tak mu masujesz penisa
Cytat:
No, tak ciekawe, że do dziś nie wiem jak można być takim dupkiem.
Nie czuł się psychicznie... Pierwszy raz się z takim tłumaczeniem spotykam.
On i tak nie ma jaj, więc nawet nie stać go na zerwanie
Stary 2011-12-26, 19:32   #2216
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

Stary 2011-12-26, 19:34   #2217
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:

On i tak nie ma jaj, więc nawet nie stać go na zerwanie
Mało który ma jaja. On jak mi tłumaczył to wszystko, to powiedział że ze mną nie zrywa, ale chce by związek zamienić na przyjaźń Porażka roku 2011. Nie chce ze mną zrywać kontaktu, bo póki co nie ma nikogo na boku. A jak ja zerwę, to wyjdę na złą niedobrą fuuuj i on by się tylko cieszył, że ma czyste 'sumienie'.

Stary 2011-12-26, 19:35   #2218
emilka531
Raczkowanie

ale tu naskrobalyscie chyba tydzien bede nadrabiala zaleglosci...

u mnie po staremu ale z dnia na dzien coraz lepiej, zaczynam rozumiec ze nie mozna sie ogladac w tyl i rozmyslac o tym co bylo... faktycznie, jak nie rozpamietuje - jest dobrze.

a wczoraj na grouponie wykupilam sobie tatuaz i robie sobie nad pupa napis: la vie est belle (zycie jest piekne). ten tatuaz bedzie symbolizowal nowy rozdzial w moim zyciu....
bo poradze sobie bez niego świetnie, swieta tez jakos przezylam i tragedii nie bylo czas na zmiany!
emilka531 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:40   #2219
Phoce
Flawless

Cytat:
Mało który ma jaja. On jak mi tłumaczył to wszystko, to powiedział że ze mną nie zrywa, ale chce by związek zamienić na przyjaźń Porażka roku 2011. Nie chce ze mną zrywać kontaktu, bo póki co nie ma nikogo na boku. A jak ja zerwę, to wyjdę na złą niedobrą fuuuj i on by się tylko cieszył, że ma czyste 'sumienie'.
Walić jego sumienie, rób to Słońce, co dla Ciebie i Twojego szczęścia najlepsze

Cytat:
Napisane przez emilka531 Pokaż wiadomość
ale tu naskrobalyscie chyba tydzien bede nadrabiala zaleglosci...

u mnie po staremu ale z dnia na dzien coraz lepiej, zaczynam rozumiec ze nie mozna sie ogladac w tyl i rozmyslac o tym co bylo... faktycznie, jak nie rozpamietuje - jest dobrze.

a wczoraj na grouponie wykupilam sobie tatuaz i robie sobie nad pupa napis: la vie est belle (zycie jest piekne). ten tatuaz bedzie symbolizowal nowy rozdzial w moim zyciu....
bo poradze sobie bez niego świetnie, swieta tez jakos przezylam i tragedii nie bylo czas na zmiany!
No i o to chodzi Brawo
Stary 2011-12-26, 19:41   #2220
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

Cytat:

ohhhh SKAD JA TO ZNAM! LOVE IT!

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości