Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-26, 19:43   #2221
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Więc tak żeby nie było żadnych nieprzyjemności i kłótni, dziękuję za Wasze słowa, rady.
Przepraszam, że to tak długo trwało, ale musiałam dostać dobrze po dupie, żeby do tego dojść jak to mówią, lepiej późno niż wcale

Powiem tyle, że jest lepiej, a jak się dalej wszystko rozwinie to zobaczymy!

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:46   #2222
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

musialas dostac dobrze po dupie? czyli kolega ex cos odwalil, czy rady dziewczyn Ci daly do myslenia?

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:48   #2223
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Walić jego sumienie, rób to Słońce, co dla Ciebie i Twojego szczęścia najlepsze
On chyba nawet nie ma sumienia. Ból w tym, że z moją głową nie do końca dobrze, bo nie wiem czy chcę zupełnie zrywać z nim kontakt... Wiem że to mi na dobre z pewnością nie wyjdzie, no ale nie umiem się pogodzić nawet z myślą, że on po prostu miałby zniknąć... Może za jakiś czas spojrzę na to inaczej
Cytat:
Napisane przez ofaku Pokaż wiadomość
ohhhh SKAD JA TO ZNAM! LOVE IT!
Nie wiem jak u Ciebie było, ale u mnie gościu praktycznie zawsze wszystko odkręcał tak żeby wychodziło że to moja wina, że się czepiam, że nie rozumiem. To takie słodkie

To błogosławieństwo, że nie słychać myśli.
BeforeIForget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:52   #2224
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

no u mnie z kolei " nie chce zrywac z Toba kontaktu, bo po tych 2 i pol roku tak dziwnie..chce wiedziec co u Ciebie" ( ...a tak na prawde mam Cie w dupie )...

ile razy sie to tu powtarza, ze nie licza sie SLOWA a CZYNY!

PS : baardzo czesto tez slyszalam : znow sobie wymyslasz, przesadzasz, jak zawsze wiesz najlepiej ;]

słodycze? MÓJ WRÓG!

Edytowane przez ofaku
Czas edycji: 2011-12-26 o 19:56
Stary 2011-12-26, 19:53   #2225
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez BeforeIForget Pokaż wiadomość
On chyba nawet nie ma sumienia. Ból w tym, że z moją głową nie do końca dobrze, bo nie wiem czy chcę zupełnie zrywać z nim kontakt... Wiem że to mi na dobre z pewnością nie wyjdzie, no ale nie umiem się pogodzić nawet z myślą, że on po prostu miałby zniknąć... Może za jakiś czas spojrzę na to inaczej

Nie wiem jak u Ciebie było, ale u mnie gościu praktycznie zawsze wszystko odkręcał tak żeby wychodziło że to moja wina, że się czepiam, że nie rozumiem. To takie słodkie
Ale to normalne, że ciężko podjąć tak trudną decyzję, musisz się na tym poważnie zastanowić, co Ci pomoże. Czasami zostawianie takiej otwartej furtki nie jest dobrym wyjściem. Jeżeli Twoje uczucia do niego się nie wypaliły, nie jest on Ci obojętny, a jednocześnie wiesz, że ten związek nie ma sensu, to musisz urwać kontakt kompletnie.

Ależ u mnie też tak zawsze było, to JA źle coś odbierałam, to JA nadinterpretowałam, to JA wymyślałam, przesadzałam, wieczne odwracanie kota ogonem, nawet nie wiesz jak mnie to drażniło
Check out your worth because you're worth more than that."

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2011-12-26 o 19:54
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 19:57   #2226
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to normalne, że ciężko podjąć tak trudną decyzję, musisz się na tym poważnie zastanowić, co Ci pomoże. Czasami zostawianie takiej otwartej furtki nie jest dobrym wyjściem. Jeżeli Twoje uczucia do niego się nie wypaliły, nie jest on Ci obojętny, a jednocześnie wiesz, że ten związek nie ma sensu, to musisz urwać kontakt kompletnie.

Ależ u mnie też tak zawsze było, to JA źle coś odbierałam, to JA nadinterpretowałam, to JA wymyślałam, przesadzałam, wieczne odwracanie kota ogonem, nawet nie wiesz jak mnie to drażniło
Skąd ja to znam.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 20:00   #2227
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:

Ten 'związek' nie ma najmniejszego sensu, to wiem. Muszę tylko poważnie przemyśleć czego chcę i co bardziej jestem w stanie znieść: odcięcie się od niego czy 'przyjaźń' i informację, że ma kogoś. Bo jestem pewna(po tym co mówił) że prędzej czy później jakaś dziewczyna przy nim się pojawi. Choćby to miała być tylko 'panna do łóżka'.
Mnie też takie coś drażniło - on nie odzywał się 3 dni, a jak już się odezwał to miał pretensje do mnie, bo nie zawalałam go smsami jak to bardzo za nim tesknię. A po co miałam pisać 50 wiadomości, skoro na żadną by nie odpisał? A jak ja przez godzinę nie odpisywałam, to koniec świata po prostu...
ofaku takie teksty to u mnie na porządku dziennym były

Edytowane przez BeforeIForget
Czas edycji: 2011-12-26 o 20:02
Stary 2011-12-26, 20:05   #2228
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam.
Dlatego tak cieszę się, że się od tego wyrwałam....
Cytat:
Ten 'związek' nie ma najmniejszego sensu, to wiem. Muszę tylko poważnie przemyśleć czego chcę i co bardziej jestem w stanie znieść: odcięcie się od niego czy 'przyjaźń' i informację, że ma kogoś. Bo jestem pewna(po tym co mówił) że prędzej czy później jakaś dziewczyna przy nim się pojawi. Choćby to miała być tylko 'panna do łóżka'.
Mnie też takie coś drażniło - on nie odzywał się 3 dni, a jak już się odezwał to miał pretensje do mnie, bo nie zawalałam go smsami jak to bardzo za nim tesknię. A po co miałam pisać 50 wiadomości, skoro na żadną by nie odpisał? A jak ja przez godzinę nie odpisywałam, to koniec świata po prostu...
ofaku takie teksty to u mnie na porządku dziennym były
Ale po co Ci taki przyjaciel? Nie masz lepszych? Po co marnować czas na ludzi, którzy nas nie szanują. Ja też chciałam przez jakiś czas 'zachować' eksa jako przyjaciela, ale z niego byłaby dupa, a nie przyjaciel. Zero wsparcia, szacunku, więc i w przyjaźni by nam nie wyszło Szkoda czasu i moich never ending uczuć do ludzi, którzy SĄ tego warci
Stary 2011-12-26, 20:07   #2229
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

no widzisz... wielka szkoda, ze nie mozemy byc aktywne w watkach o szczesliwych zwiazkach, niesamowitych i cudownych partnerach..

słodycze? MÓJ WRÓG!
Stary 2011-12-26, 20:14   #2230
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Desolation Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś do czynienia z takim osobnikiem. Postawiłam ultimatum, albo przestanie tak do mnie mówić i się tak zachowywać albo koniec i przestałam się odzywać. Za jakiś czas zaczął przepraszać i poprawił się.
Ja Ci też radzę tak zrobić, a jak nie da rady się poprawić -widać nie kocha.
Tylko on należy jest taki uparty i nigdy pierwszy się nie odzywa, ale postanowiłam, że jeśli coś powie nie tak to od razu mu tak powiem co pewnie obróci w żart
paranoidalna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 20:18   #2231
BeforeIForget
jesterhead

Cytat:
Dlatego tak cieszę się, że się od tego wyrwałam....

Ale po co Ci taki przyjaciel? Nie masz lepszych? Po co marnować czas na ludzi, którzy nas nie szanują. Ja też chciałam przez jakiś czas 'zachować' eksa jako przyjaciela, ale z niego byłaby dupa, a nie przyjaciel. Zero wsparcia, szacunku, więc i w przyjaźni by nam nie wyszło Szkoda czasu i moich never ending uczuć do ludzi, którzy SĄ tego warci
Właśnie ja nie mam wielu znajomych, moje życie koncentrowało się głównie na nim. To był błąd bo jak widzę teraz to ja dla niego byłam tylko 'opcją' i miał dla mnie czas kiedy nic ciekawszego nie znalazł...

Stary 2011-12-26, 20:41   #2232
paranoidalna1
Raczkowanie

Tak w ogóle to ja mam jeszcze taką beznadziejną sytuację o której Wam nie wspomniałam. Jakoś w sierpniu odezwałam się do swojego byłego (tak, wiem głupia jestem) ponieważ utrzymywaliśmy normalny kontakt, mówiliśmy sobie o wszystkim. Pisałam do niego zazwyczaj, gdy pokłóciłam się z M, albo coś innego się stało. Zawsze mnie pocieszył. Zawsze. Wiem, że Go zraniłam, bo Go oszukałam i On powiedział mi, że mimo wszystko nie podobało mu się jak zakończył się nasz związek. Uświadomiłam sobie, że B(byłego) kocham bardziej niż M. I powiedziałam mu o tym. Mówiłam, że nie chcę Go stracić, a on mówił tylko 'będzie dobrze'. Mieliśmy się spotkać, ale niestety nie wyszło. Miałam nawet plan, że gdy B da mi szansę, zostawię M. No, ale nie spotkaliśmy się i od tamtej pory kontakt się urwał. Mówimy sobie tylko cześć, czasem zamienimy kilka słów, ale najgorsze jest to, że straciłam w Nim przyjaciela, zapewne dlatego, że ciągle robiłam sobie nadzieję. On wie, że mi na nim zależy, bo tyle razy mu o tym mówiłam, ale on powiedział że mi nie wierzy. Ehh straszna sytuacja. Widzę jak na mnie patrzy tak inaczej i ciągle o nim myślę. Nie sądziłam, że można czuć takie coś będąc w trakcie związku.
Stary 2011-12-26, 20:46   #2233
paulinka_47
Rozeznanie

Cytat:
' i miał dla mnie czas kiedy nic ciekawszego nie znalazł...
o to to, tak u mnie było
a wczoraj pojechałam na dyskotekeę i miałam tego pecha, że widziałam jak świetnie się z jakąś panną bawił, taki usmiechnięty był.
i jeszcze jakiś miesiąc temu też go na tej dyskotece spotkałam, jak ze mną był to nie miał czasu do mnie przyjechać, taki zarobiony był. dziwne, teraz ma więcej czasu
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 20:48   #2234
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
musialas dostac dobrze po dupie? czyli kolega ex cos odwalil, czy rady dziewczyn Ci daly do myslenia?
Nasze rady traktuje takie którymi można sobie tyłek podetrzeć sama to potwierdziła, skoro jej radziłyśmy "odetnij sie od niego, nie pisz, nie spotykaj sie" a napisała, że widzieli się kilka dni temu.
Żenada roku.
Obstawiam, że może były nie chce się już z nią seksić i to nazywa "dostaniem po dupie" hah żart taki, nieudany, bo przecież jak daje za darmo, to co ma nie korzystać chłopak..
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 20:48   #2235
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
o to to, tak u mnie było
a wczoraj pojechałam na dyskotekeę i miałam tego pecha, że widziałam jak świetnie się z jakąś panną bawił, taki usmiechnięty był.
i jeszcze jakiś miesiąc temu też go na tej dyskotece spotkałam, jak ze mną był to nie miał czasu do mnie przyjechać, taki zarobiony był. dziwne, teraz ma więcej czasu
właśnie ja się tego obawiam, że nie zdołam tego znieść gdy już zerwę ze swoim facetem, jak bawi się z jakąś inną czy coś takiego...
Stary 2011-12-26, 20:50   #2236
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paranoidalna1 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to ja mam jeszcze taką beznadziejną sytuację o której Wam nie wspomniałam. Jakoś w sierpniu odezwałam się do swojego byłego (tak, wiem głupia jestem) ponieważ utrzymywaliśmy normalny kontakt, mówiliśmy sobie o wszystkim. Pisałam do niego zazwyczaj, gdy pokłóciłam się z M, albo coś innego się stało. Zawsze mnie pocieszył. Zawsze. Wiem, że Go zraniłam, bo Go oszukałam i On powiedział mi, że mimo wszystko nie podobało mu się jak zakończył się nasz związek. Uświadomiłam sobie, że B(byłego) kocham bardziej niż M. I powiedziałam mu o tym. Mówiłam, że nie chcę Go stracić, a on mówił tylko 'będzie dobrze'. Mieliśmy się spotkać, ale niestety nie wyszło. Miałam nawet plan, że gdy B da mi szansę, zostawię M. No, ale nie spotkaliśmy się i od tamtej pory kontakt się urwał. Mówimy sobie tylko cześć, czasem zamienimy kilka słów, ale najgorsze jest to, że straciłam w Nim przyjaciela, zapewne dlatego, że ciągle robiłam sobie nadzieję. On wie, że mi na nim zależy, bo tyle razy mu o tym mówiłam, ale on powiedział że mi nie wierzy. Ehh straszna sytuacja. Widzę jak na mnie patrzy tak inaczej i ciągle o nim myślę. Nie sądziłam, że można czuć takie coś będąc w trakcie związku.
Po co jesteś z M. ?
Stary 2011-12-26, 20:54   #2237
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Po co jesteś z M. ?
Bo Go kocham. Jestem tak strasznie do Niego przyzwyczajona. Tyle razem przeszliśmy, ale ostatnimi czasy chyba trochę wygasła z mojej strony miłość do Niego. Myślę, że to przez to jak mnie traktuje.
A z drugiej strony. Nie chcę być sama.
Stary 2011-12-26, 20:55   #2238
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo Go kocham. Jestem tak strasznie do Niego przyzwyczajona. Tyle razem przeszliśmy, ale ostatnimi czasy chyba trochę wygasła z mojej strony miłość do Niego. Myślę, że to przez to jak mnie traktuje.
A z drugiej strony. Nie chcę być sama.
To moje odczucia: chyba jednak go nie kochasz, skoro piszesz, że jakby B. dał ci szansę to zostawiłabyś M. Wydaje mi się, że z B. jesteś z przyzwyczajenia, jesteś jego pewna i dlatego z nim jesteś, a nie z miłości..
Stary 2011-12-26, 20:57   #2239
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
To moje odczucia: chyba jednak go nie kochasz, skoro piszesz, że jakby B. dał ci szansę to zostawiłabyś M. Wydaje mi się, że z B. jesteś z przyzwyczajenia, jesteś jego pewna i dlatego z nim jesteś, a nie z miłości..
Po prostu chodzi o to, że B. mnie dobrze traktuje, nigdy mnie nie zawiódł, a z M. jest zupełnie odwrotnie. Tyle, że z B. dłużej byliśmy super znajomymi niż parą.
Stary 2011-12-26, 21:07   #2240
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Po prostu chodzi o to, że B. mnie dobrze traktuje, nigdy mnie nie zawiódł, a z M. jest zupełnie odwrotnie. Tyle, że z B. dłużej byliśmy super znajomymi niż parą.
Tak samo pomyślałam większe uczucia masz do M. mimo tego, że Cię zawiódł, to według mnie. Ale jesteś egoistką, powiem Ci szczerze, bo uważam, że jak M. by chciał wrócić to w każdej chwili odeszłabyś od B. i byś go skrzywdziła.. Już teraz go krzywdzisz, bo jesteś z nim dlatego, że nie chcesz być sama, a on Cię dobrze traktuje..
Stary 2011-12-26, 21:09   #2241
asia1010
Zadomowienie

Nie umówiłam się z nim dziś bo byłam u rodzinki dopiero wróciłam.
Oby ten wieczór ta noc jak najszybciej mineła Pewnie ex dziś na impreze jedzie. Też bym z nim pojechała jakbym sie z nim dziś spotkała, ale ja sie nie odzywam on tez nic nie pisał ma mnie gdzies i bawi sie w najlepsze
Mam doła tyle mam teraz wolnych dni on tez i zamiast ten czas ze mną spędzić to woli się bawić wyszaleje sie a po kilku dniach napisze i zacznie przepraszać jak zawsze... smutnooo mi
Stary 2011-12-26, 21:11   #2242
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
Tak samo pomyślałam większe uczucia masz do M. mimo tego, że Cię zawiódł, to według mnie. Ale jesteś egoistką, powiem Ci szczerze, bo uważam, że jak M. by chciał wrócić to w każdej chwili odeszłabyś od B. i byś go skrzywdziła.. Już teraz go krzywdzisz, bo jesteś z nim dlatego, że nie chcesz być sama, a on Cię dobrze traktuje..
Źle zrozumiałaś mnie. Jestem w tej chwili z M. który mnie źle traktuje.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Nie umówiłam się z nim dziś bo byłam u rodzinki dopiero wróciłam.
Oby ten wieczór ta noc jak najszybciej mineła Pewnie ex dziś na impreze jedzie. Też bym z nim pojechała jakbym sie z nim dziś spotkała, ale ja sie nie odzywam on tez nic nie pisał ma mnie gdzies i bawi sie w najlepsze
Mam doła tyle mam teraz wolnych dni on tez i zamiast ten czas ze mną spędzić to woli się bawić wyszaleje sie a po kilku dniach napisze i zacznie przepraszać jak zawsze... smutnooo mi
Po co z nim kontakt utrzymujesz skoro to Twój EX?
Stary 2011-12-26, 21:13   #2243
magda170325
Wtajemniczenie

paranoidalna1 - więc kim jest B.?
Stary 2011-12-26, 21:14   #2244
paranoidalna1
Raczkowanie

Cytat:
paranoidalna1 - więc kim jest B.?
B. to mój były do którego odezwałam się jakoś w sierpniu.
Stary 2011-12-26, 21:15   #2245
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
nie rozumiem o co Ci tu chodziło

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
Stary 2011-12-26, 21:17   #2246
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
B. to mój były do którego odezwałam się jakoś w sierpniu.
Aha czyli w jednym poście po prostu pomyliłam który jest który ale przekaz nadal pozostaje ten sam

Chociaz w sumie juz nie wiem o co mi chodzilo

Edytowane przez magda170325
Czas edycji: 2011-12-26 o 21:18
Stary 2011-12-26, 21:18   #2247
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Źle zrozumiałaś mnie. Jestem w tej chwili z M. który mnie źle traktuje.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Po co z nim kontakt utrzymujesz skoro to Twój EX?
To mój ex od soboty. Od wczoraj dałam sobie spokoj. Nie utrzymuje z nim kontaktu.
W ogóle jestem strasznie zmeczona a nie moge spać i to juz trzeci dzień. I to zmeczenie wpływa na moj nastruje tysiące mysli.
Mam dość.
Stary 2011-12-26, 21:18   #2248
BeforeIForget
jesterhead

A ja zapomniałam Wam powiedzieć, że w Wigilię podczas kolacji moja kuzynka się zaręczyła... Z jednej strony cieszę się, że jest szczęśliwa, ale no jest mi smutno. Mnie facet zostawił, okazało się że nic dla niego nie znaczę, że mnie ciągle oszukiwał, a ona planuje sobie ze swoim już narzeczonym wspólną przyszłość. I jeszcze jak zobaczyłam minę mojej mamy, coś jakby: widzisz Magda? Ona się zaręczyła, może Ty też powinnaś, bo bym chciała bawić się na weselu jedynej córki. Przykro mi się zrobiło, ciągle mnie trzyma. I tak potrzyma jeszcze pewnie kilka dni

Stary 2011-12-26, 21:18   #2249
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Nasze rady traktuje takie którymi można sobie tyłek podetrzeć sama to potwierdziła, skoro jej radziłyśmy "odetnij sie od niego, nie pisz, nie spotykaj sie" a napisała, że widzieli się kilka dni temu.
Żenada roku.
Obstawiam, że może były nie chce się już z nią seksić i to nazywa "dostaniem po dupie" hah żart taki, nieudany, bo przecież jak daje za darmo, to co ma nie korzystać chłopak..
Radziłyście i ja to przyjmuję do świadomości
Kontaktu, ot tak nagle z Nim nie zerwę, mówiłam dlaczego więc nie będę powtarzać milion razy
Seksu, itp NIE MA - a to jest najważniejsze.

i weź lepiej się zajmij sobą, swoim Eksem, Ciebie o zdanie nie proszę więc jak miałaś się nie udzielać w moje sprawy to trzymaj się tego Pani Idealna bo mówisz o mnie jaka to ja jestem, nie słucham się, a robisz to samo tylko w innej sytuacji!

Stary 2011-12-26, 21:19   #2250
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez superMENKAAAAAAA Pokaż wiadomość
nie rozumiem o co Ci tu chodziło
o byłego chodzi, mniemam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości