|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
parole: a jakie są Twoje ulubione blogi? proszę o linki
party: a kuchnię będziecie mieć wspólną? Ja mam problem, że łóżko jest nie przy ścianie od mojej strony, dopiero teraz po 2 miesiącach nauczyłam się na tym spać. A nie ma jak dopchnąć bo szafa rozsuwana jest, a z strony nierówno ściana, bo jest wcięta w jednym momencie. A ja się rzucam w nocy i bałam, że spadnę kiedyś a gdzie planujecie kupić i o jakich wymiarach? dla mnie podstawa to duże łóżko- my mamy 200x220 i jak dla mnie mogłoby być większe, mnie zawsze mało miejsca i nie takie mega niskie tuż przy ziemii, bo się wstać nie chce.angel: ja postanowień innych niż urodowe robić nie będę, bo i tak by mi się nie chciało, szkoda postanawiać a potem się denerwować, że nie spełniło ![]() Chociaż możliwe, że popracuję nad angielskim.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-26 o 22:12 |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff.... poczytałam dziś na tyle długo, ze mi się aż humor poprawił bo doła miałam niezłego od wczoraj....
![]() Testowałam dziś świeczkę z Briss i powiem Wam ze na żywo jak się ją zapali to nie ma już tak intensywnego zapachu jak w opakowaniu ale taki delikatny i długo się utrzymujący ![]() Fajne prezenty Tż. Wam pokupowali
|
|
#1054 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam żadnych nowych noworocznych postanowień. Kiedy zauważam, że coś jest do naprawy/wypadałoby nad czymś popracować, wtedy powstaje postanowienie którego staram się trzymać. Nie widzę większego sensu w robieniu całej listy na nowy rok, a potem ta frustracja zazwyczaj bo zmiany wprowadza się stopniowo, ciężko obrócić swoje życie o 180 stopni z dnia na dzień.
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno wróciłam z kina, byłam na "Mission Impossible" i mi się podobał
od razu po powrocie zrobiłam peeling i teraz siedzę z maseczką algową
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Lece doczytać książkę, potem moze zrobię podstawy albo zrobię sobie dzień dziecka
Dobrej nocy
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z lozkiem to niestety bedziemy mieli do swojej syspozycji tylko 2 pokoje i w sumie lazienke, z czego jeden to bedzie taki pokoj dzienny z TV, jakims kompletem wypoczynkowym, a drugi malenki pokoik bedzie przejsciowo nasza sypialnia, ale tak zeby nie bylo problemu z przerobka na pokoj dzieciecy jak sie kiedys malenstwo pojawi, wiec raczej bedzie sofa rozkladana na ktorej bedziemy tam spac, nie wiem gdzie kupimy. Nawet mebli tam nie kupujemy tylko stare z pokoju TZta wykorzystamy na ubrania i wszystko inne co trzeba bedzie tam zmiescic, a sciany odnowimy. Potem bedziemy musieli spac i zyc w tym jedym pokoju, zeby dziecko mialo swoj wlasny pokoj.
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1059 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jestem na etapie układania planu i też mam włosy dopiero obmyślone ![]() Cytat:
Ale w tym roku nie miałam kasy i głupio bym się czuła dając mu drobiazg a on mi coś kosztownego, więc poprosiłam go żebyśmy nie robili sobie prezentów Zwłaszcza, że kupił mi wodę toaletową z Escady na mikołajki i to 50ml ![]() Cytat:
Moim pierwszym postanowieniem jest pozbycie się mojego paskudnego cieniowania z włosów, bo przez nie moje krótsze włosy wyglądają jak siano, bo się kręcą, podczas gdy dłuższe są piękne i gładkie i prawie proste Naolejowałam włosy i kładę się spać, bo jestem padnięta Spędziłam dzisiaj cudowny czas z TŻ i cieszę się, że go mam
|
|||
|
|
|
#1060 |
|
zawsze mam racje
|
party: większość kanap rozkładanych nie jest za wygodna, na tym kiedyś spałam http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59874368/ i wygodne było moim zdaniem
![]() No i cena przyjazna. są też ładniejsze pokrycia
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest dosc twarda,ale mi to pasuje, zalezy co kto lubi![]() a ta calkiem fajna jest, ale chyba nie ma pojemnika na posciel a to musi byc, tzn jest to bardzo praktyczne, wiec lepiej jakby bylo na wszelki wypadek jakby przyszla potrzeba zlozyc.w ogole to ciekawe jak wyjdzie nam ten pokoj, mam kilka ciekawych pomyslow np z luster ale dopiero sie pochwale jak bedzie zrobione
|
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale akurat taka uczelnia mi podpasowała i zdecydowałam się na nią. Myślę że gdyby inna publiczna uczenia wpadła mi w oko to zdawałabym jakiś dodatkowy przedmiot. A tak to jeden przedmiot na maturze z głowy, zresztą mam taki "świetny pomysł" że w wakacje przypomnę sobie podstawy biologii i chemii przepraszam że tak rozwinęłam ten temat, ale zazwyczaj kiedy ludzie pytają się mnie o przedmioty na maturze i mówie ze nie zdaje nic dodatkowego to robią wielkie oczy i myślą że na tym moja edukacja się kończy, no bo jak to bez dodatkowego przedmiotu na studia? aaa i to jeszcze nie jest ze mysle ze jak ja sobie zapłace to wszystko mam zalatwione i luz, wiem że czeka mnie dużo nauki itp. calkiem zdaję sobie z tego sprawę. irytują mnie ci ludzie, więc musialam się wyżalić
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robię postanowień noworocznych
jak będę potrzebowała coś w życiu zmienić, to będę to robić na bieżąco dobranoc
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#1065 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() To jest dośc twarde, ale nie takie na maxa, ja miękkich nie lubię, bo się zapadam za bardzo A wprowadzacie się tuż po ślubie czy jak? ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sie wybrac do ikei kiedys w koncu...no tak, po slubie, robimy teraz zeby bylo wszystko juz potem porobione i zeby dalo sie mieszkac, potem zabieramy sie za generalny remont lazienki.
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja osobiście robię postanowienia, ale nie nowowroczne tylko już teraz Od jutra zaczynam pić pokrzywę, skrzyp i drożdże w tabletkach
|
|
|
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sama siebie przerażam, bo nawet mam ochotę na tą naukę
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Slyszalyscie, ze wydaja paletke NAKED2? Nie mam tej pierwszej, ale marzy mi sie taka...
Dziewczyny pierwszy raz od dluzszego czasu porzadnie sie wyspamowalam. Nawet rano powiedzialam TZtowi, ze ma mnie wieczorem zmusic i sie udalo mu, bo ja zalapalam lenia xD
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
zastrzeliłaś mnie tym pytaniem
![]() Bo ja nie mam ulubionych blogów ![]() Mam 4 adresy w zakładce: Jeden dwa trzy cztery a tak to strasznie lubię przeglądać bloga Kasi Tusk, ale tez nie przegladam go stale bo nie lubie pojedyńczych notek wolę jak się nazbiera przez tydzień i siąść i wtedy poprzeglądać. Oczywiście przeglądam blogi dziewczyn z naszego wątku, jak i z innych, w których się wypowiadam. Tylko raczej juz z góry wiem po nicku czyjego bloga warto luknąć a czyjego można sobie darować bo albo laska założyła go "bo mają wszyscy mam i ja" i totalnie nie ma nic do powiedzenia, albo ceny kosmetyków które ona recenzuję są nie na moją kieszeń Na szczęście u nas na wątku nie zauważyłam takich jeszcze![]() Blogów typowo makijażowe omijam bo nie potrafię malować się cieniami i mnie totalnie nie interesują. Blogów ze stylizacjami też nie oglądam Bo najczęściej prezentowane tam stroje są w rozmiarach poniżej mojego i najzwyczajniej bym w nich okropnie wyglądała Więc nie chce się dołować, że wszyscy są piękni, szczupli![]() Lubię jeszcze wątki z wizażu o zakupach z danego miesiąca bo niektóre ciuchy są świetne A mój cel na nowy rok to chciałabym się nauczyć malować cieniami!
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1072 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ba! nawet mam ciotke, ktora powiedziala moim rodzicom, ze zdaje, bo place za studia no coz, zasciankowe podejscie, ludziom trudno zrozumiec, ze nie na kazdej panstwowej uczelni sa kierunki, ktore chce sie studiowac. Jak bylam pod pokojem dzialu stypendialnego, dwie nieznane mi dziewczyny rozmawialy o mojej bylej uczelni nie odzywalam, sie tylko sluchalam- nie mialy dobrego slowa o niej, a wrecz nia gardzily, no ale- spotkalysmy sie teraz na drugim stopniu na tej samej (panstwowej) uczelni i co? Jestem gorsza? Bo studiowalam prywatnie to co chcialam a nie np ekonomie, na ktora na pierwszy stopien jest przyjmowanych 450studentow dziennych kazdego roku? No chyba nie jestem, skonczylam mniej popularny kierunek, mam za soba dwa staze, dwie praktyki... I absolutnie nie czuje sie gorsza. Jak mozna w ogole oceniac ludzi nie znajac ich, albo oceniac ich przez pryzmat skonczonej uczelni ten kto chce, to sie nauczy w kazdej szkole, niezaleznie od poziomu uczelni. Kazdy student kazdej uczelni moze wziac podrecznik do reki, usiasc i sie nauczyc, tylko, ze nie kazdemu sie chce ![]() Czeko nie przejmuj sie ludzmi, mojego kolegi narzeczona jak poznala mnie i moja kolezanke i uslyszala od nas, ze studiujemy na prywatnej uczelni to naprawde spojrzala na nas przesmiewczym, pogardliwym wzrokiem i powiedziala: "prywatna? to nie to co polibuda' i jest ok, chyba jej nie przeszkadzam? no ale juz mnie nie lubi pewnie, bo uwaza mnie za mniej zdolna od siebie ![]() ale wirtualnie pozdrawiam kolezanke Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-12-26 o 23:30 |
|
|
|
|
#1073 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Ale szybko Swieta minely. Ja mam jeszcze 2 dni urlopu (ktore uzyskalam wrecz cudem w pracy, z wielkim fochem "szefowej") no ale mam swoje prywatne rzeczy do pozalatwiania ktor musze zrobic na slasku to raz, dwa potrzebuje tez czau na dojazd. No ale nic, ciesze sie ze je mam bo mi sie prawnie naleza, jeszcze mi nawet zostanie bo nie wykorzystalam wszystkich dni urlopowych w tym roku i juz nie wykorzystam. Dzis wieczorem bylam w Teatrze Slaskim - spektakl fantastyczny, dawno sie tak nie usmialam ![]() Dzieki Dziewczyny za pochwale kuferka, Wasze prezenty tez sa super ![]() Co do avonu - to ja nie znosze. Co mialam to sie okazalo wielkim bublem - jak dla mnie szkoda pieniedzy ![]() Jezeli chodzi o Caate to rozmawialysmy chwilke na gadu, ale doslownie chwile bo obie zabiegane ![]() Buahhot - cytuje Cie "ten kto chce, to sie nauczy w kazdej szkole, niezaleznie od poziomu uczelni. Kazdy student kazdej uczelni moze wziac podrecznik do reki, usiasc i sie nauczyc, tylko, ze nie kazdemu sie chce "I podpisuje sie pod tym moimi 4 konczynami Czeko - nie przejmuj sie, idz tam gdzie chcesz i ucz sie tego co Cie kreci - super jest jak sie ma potem prace ktora sie lubi bo to prawie tak jakby sie nie pracowalo ![]() Co do moich postanowien noworocznych - hmmm ![]() Chcialabym sie spamowac regularniej Bo teraz nawet jak mam czas to mi sil brakuje i mowie sobie - aaa, jutro a jak jutro nadchodzi to juz czasu nie mam i tak w kolko Wrocic do regularnego picia pokrzywy i skrzypu ![]() Uczyc sie wiecej - jeszcze wiecej fachowej literatury i doszkolic jezyk. No i koniecznie pojechac na wakacje - a wlasnie, moi Rodzice polecaja mi Peru zamiast Karaibow i zaczelam nad tym intensywniej myslec ![]() I nie wiem co jeszcze, wyjdzie w praniu Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-12-26 o 23:34 |
|
|
|
#1074 |
|
Wtajemniczenie
|
parole musze iść do dermatologa żeby na pewno zdiagnozował moje objawy. I szukam czegoś co by złagodziło moje swędzenie na powiekach.
Smaruję naprzemiennie maść z wit a + bambino ale to działa na chwile. Po umyciu buzi mam tak ściągnięte powieki że to na prawde boli. I malowac sie nawet nie moge. Jedynie tusz daję. Co do postanowień to ja mam kilka urodowych -nadal zapuszczać i dbać o włoski -leczyć sórę na powiekach - zadbać o paznokcie i zapuścic - schudnąc parę kg ( przez okres ok 4 mieś , mam wielką motywację . nasz ślub ) -poprawić jędrność ciała -i lepiej się odżywiać
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz klade sie spac, dobranoc
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1077 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale podnioslaś mnie na duchu Cytat:
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej, ze sie nie jest samemu... U mnie ostra nauka jezyka. Jakis plan na spa. Wiecej sie ruszac, chodzic, rozciagac miesnie. Dzis moja masazystka dala mi zestaw cwiczen, bo mam tak spiete miesnie, jakbym rowy kopala.
|
|
#1079 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Talullah
Ale Peru to tez ciekawe Miucciable no wlasnie czasami to nie szkola jaka sie skonczy a szczescie decyduje o przyszlosci i pracy ![]() swoja droga kiedys kolezanki ciocia chciala otworzyc salon fryzjerski i jak przeprowadzala rozmowy z potencjalnymi fryzjerkami to sie mocno zdziwila jak na tamte czasy (z 6-7lat temu) srednio fryzjerka chciala 2000zl na reke, niezaleznie od ilosci klientow |
|
|
|
#1080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie wiem co ta moja kuzynka w sobie ma, ale zawsze czuję się przy niej nikim
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

i nie takie mega niskie tuż przy ziemii, bo się wstać nie chce.