jak powiekszyc piersi?? Ale nie operacja. czy sa jakieś tabletkii POMOCYY - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-08, 08:26   #211
ofiaralosu
Raczkowanie

Dot.: jak powiekszyc piersi?? Ale nie operacja. czy sa jakieś tabletkii POMOCYY

Jesli chodzi o zalozenie klubu,to jestem ZA...Nie wiem czy w ten sposob,drogie Panie,urosna nam piekne piersi naszych marzen,ale moze wspolnymi silami cos wymyslimy aby pozbyc sie kompleksow i aby nasi panowie patrzyli na nas jak na jedyny obiekt pozadania,a nie tylko wzdychali,marzac w glebi serca o kims innym,bo nie ukrywajmy ze to Nasze Piersi sa podstawa naszej kobiecosci a dla nich wabikiem...My same tez poczulybysmy sie bardziej kobiece i dowartosciowane i zapomnialy o kompleksach.Szkoda,ze nie ma takich lekarzy,ktorzy za niewielka oplata zechcieliby nam pomoc,a moze jednak???To byloby cudowne-co Wy na to?
Stary 2006-08-08, 10:15   #212
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ofiaralosu
Probowalam cwiczen,ale moj problem polega na czyms wiecej...Protezy sie obracaja we wszystkie strony i czesto mnie rania.Sterczy jakas czesc dosyc ostra i sprawia mi duzo bolu.Wiem,ze powinnam je usunac ale w tej chwili jest to niemozliwe-brak funduszy na kolejna operacje...Mowie sama sobie-cierp cialo czegos chcialo...
hm ale ja myslalam, ze jesli stanie sie takie cos po operacji to lekarz sam powinien Ci to, że sie tak wyraze, naprawic? przeciez to nie Twoja wina ze sie tak stalo, powinien Ci pomoc, jego rola jest polepszenie twojego wygladu. no tez jetsem za tym, zeby sie tu wzajemnie wspierac i robic razem rozne cwiczenia, masaze itd buzka;*
Stary 2006-08-08, 18:58   #213
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: jak powiekszyc piersi?? Ale nie operacja. czy sa jakieś tabletkii POMOCYY

Cytat:
Napisane przez ofiaralosu
Probowalam cwiczen,ale moj problem polega na czyms wiecej...Protezy sie obracaja we wszystkie strony i czesto mnie rania.Sterczy jakas czesc dosyc ostra i sprawia mi duzo bolu.Wiem,ze powinnam je usunac ale w tej chwili jest to niemozliwe-brak funduszy na kolejna operacje...Mowie sama sobie-cierp cialo czegos chcialo...
Ale przecież to jest niebezpieczne dla twojego zdrowia? Przecież każdy implant ma gwarancę dożywotnią i jeśli coś się dzieje z tym implantem to wymiana jest za darmo. Dowiedz się na pewno jest jakieś wyjście .
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-09, 14:17   #214
ofiaralosu
Raczkowanie

Sprawdze przy okazji czy rzeczywiscie lekarz ktory mi to zrobil-poprawi.Szczesciem w nieszczesciu jest tylko to ze to nie silikon a sol fizjologiczna...No coz,zanim jednak wroce do Polski na dluzej na pewno minie troche czasu,wiec na razie musze jakos zyc z defektem na ktory nie mam wplywu,ale psychika juz mi siadla
P.s.Dzieki za wsparcie
Stary 2006-08-15, 12:41   #215
ginett
Przyczajenie

do ofiaralosu
Jak to możliwe, że implant pękł?? Mialaś jakiś wypadek? Przecież każde implanty mają dożywotnią gwarancję! Ja od 12 dni mam implanty silikonowe. Lekarz tłumaczyl mi, że to niemożliwe aby pękły. Uraz musialby być tak silny, ze male mialabym szanse na przeżycie. Same z siebie NIGDY nie pękną. Jesli rzeczywiście mialas wyjątkowego pecha i oba implanty byly wybrakowane, to jest to wina producenta! Przecież kazdy dostaje karte gwarancyjną na implanty. Dlaczego nie zglosisz tego lekarzowi albo producentowi? W razie komplikacji poprawka jest za darmo!
Dziewczyny... nie chce was namawiac.. bo to indywidualna sprawa... ale ja jestem zachwycona! zrobilam operacje dla siebie.. i to byla najlepsza inwestycja w moje samopoczucie. To nic, że będę teraz splacac kredyt miesiącami - było warto! Implanty mialam wkladane pod gruczoł - wiec od poczatku czuje się rewelacyjnie. praktycznie zero bólu! Chodzilo mi tylko o proporcjonalnośc - nawet nie marzylam, ze bedą takie piękne.. pozdrawiam
ginett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-15, 16:07   #216
Maggie_90
Wtajemniczenie

Ginett, z implantami z solą fizjologiczną jest nieco inaczej. Właśnie dlatego ewentualnie w przyszłości zdecydowałabym się na żelki.
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Takie implanty wkłada się cięciem przez pępek, a dopiero później napełnia do pożądanego rozmiaru, czyż nie?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post47604606
Maggie_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-15, 19:22   #217
Mysia_
Zadomowienie

ja sie na tym nie znam ale strasznie wam zazdroszcze nowych piersi
Stary 2006-08-15, 19:28   #218
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie_90
Ginett, z implantami z solą fizjologiczną jest nieco inaczej. Właśnie dlatego ewentualnie w przyszłości zdecydowałabym się na żelki.
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie. Takie implanty wkłada się cięciem przez pępek, a dopiero później napełnia do pożądanego rozmiaru, czyż nie?
pierwszy raz słysze o takiem metodzie z tego co wiem to imlanty silikonowe wkłada się poprzez nacięcie pod piersią, pod pachą lub wokół otoczki brodawki.
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-16, 07:57   #219
ofiaralosu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ginett
do ofiaralosu
Jak to możliwe, że implant pękł?? Mialaś jakiś wypadek? Przecież każde implanty mają dożywotnią gwarancję! Ja od 12 dni mam implanty silikonowe. Lekarz tłumaczyl mi, że to niemożliwe aby pękły. Uraz musialby być tak silny, ze male mialabym szanse na przeżycie. Same z siebie NIGDY nie pękną. Jesli rzeczywiście mialas wyjątkowego pecha i oba implanty byly wybrakowane, to jest to wina producenta! Przecież kazdy dostaje karte gwarancyjną na implanty. Dlaczego nie zglosisz tego lekarzowi albo producentowi? W razie komplikacji poprawka jest za darmo!
Dziewczyny... nie chce was namawiac.. bo to indywidualna sprawa... ale ja jestem zachwycona! zrobilam operacje dla siebie.. i to byla najlepsza inwestycja w moje samopoczucie. To nic, że będę teraz splacac kredyt miesiącami - było warto! Implanty mialam wkladane pod gruczoł - wiec od poczatku czuje się rewelacyjnie. praktycznie zero bólu! Chodzilo mi tylko o proporcjonalnośc - nawet nie marzylam, ze bedą takie piękne.. pozdrawiam
Gdy mialam poddac sie operacji,zapewniano mnie ze to dozywotnia gwarancja i tylko w razie jakiegos wypadku np. przy zlamaniu zeber,moze dojsc do pekniecia implantow.Nie mialam zadnego wypadku,nawet nie spalam na brzuchu.Nie robilam zupelnie nic aby tak sie moglo stac...Przy najblizszej okazji zglosze sie do lekarza,ktory mnie operowal i zobacze co mi powie...
Stary 2006-08-16, 11:18   #220
ania1989
Przyczajenie

a ja wam zazdroszcze chlopakow
ja tez mam male piersi ..a kiedy potrzebowalam oparcia zjego strony i juz sie odwazylam z nim o tym pogadac to mi powiedzial : w zasadzie nie przeszkadza mi to duzo ( czyli jednak przeszkadza!! )a w dzisiejszych czasach sa takie mozliwosci ze jesli bardzo przez to jestem nieszczesliwa to zawsze moge czegos poszukac zeby byly wieksze...
no wiecie co...;( chyba przerzucam sie na dziewczyny :/
jus sama nie wiem czy on poprostu nie wie ze powinien mi powiedziec ze lubi je jakie sa czy nie wiem co... bo niby staral sie pomoc mi jakos tam to rozwiazac...
czuje sie tak niesczzesliwa jak nigdy czasem to mam ochote sie zabic przez te wsyztskie moje kompleksy ...
napiszcie prosze cos co mnie moze pocieszyc...bo czuje sie tak do bani jak nigdy
ania1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-16, 13:17   #221
Mysia_
Zadomowienie

Aniu czasem facet moze zranic slowami nie zdajac sobie w ogole z tego sprawy. pogadaj z nim i spytaj wprost:czy podobaja Ci sie moje piersi?! co do facetow to wg mnie to jest tak: jesli ciągle sie marudzi przy facecie np. o tych naszych nieszczesnych piersiach, ze sa za male, brzydkie, obwisle, i w ogole okropne to facet po jakims czasie bedzie to zauwazal, choc wczesniej byly dla niego idealne. Natomiast jesli ebdzie widzial ze jestes dumna z nich, ze wg Ciebie sa piekne, najladniejsze na swiecie, ze sie ich nie wstydzisz, tylko wymieniasz ciagle ich zalety i mocne strony [np. nie beda obwisle, a dziewczyny z duzymi piersiami nawet gdy sa mlode to juz maja obwisle, sa wygodne, 90%mezczyzn a nawet moze wiecej% woli naturalne piekno kobiety nawet gdyby mialy byc malutkie itp] to On zacznie zauwazac ze sa jeszcze piekniejesze a Ty dzieki temu bedziesz bardziej pewna siebie. ja to mowie na wlasnym przykladzie, bo sama tak robie, choc moj TZ wielbi od dawnaa moje piersi. W kazdym badz razie ja i tak bym sie chetnie zdecydowala na operacje powiekszenia biustu dla siebie, dla wlasnego lepszego humoru, samopoczucia i wiekszej wiary w siebie. szkoda tylko ze nie mam na to srodkow finansowych
Stary 2006-08-17, 01:19   #222
Maggie_90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kodeina
pierwszy raz słysze o takiem metodzie z tego co wiem to imlanty silikonowe wkłada się poprzez nacięcie pod piersią, pod pachą lub wokół otoczki brodawki.

Mówiłam o implantach z solą fizjologiczną . Najpopularniejsze są w USA.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post47604606
Maggie_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-20, 01:04   #223
lucy4u
Raczkowanie

ofiaralosu mi się wydaje ze powinnaś jak najszybciej udac sie do tego lekarza, ktory robił ci zabieg. Masz prawo do bezplatnego naprawienia tego co spartaczyli... no bo jak to mozliwe zeby oba implanty pekły...
Musisz się tego domagać! czy masz jakis dowód na to gdzie i u kogo robilas zabieg?? (a'propos- gdzie to bylo?)??nie czekaj az uzbierasz pieniazki-moze byc za pozno-stanowczo domagaj sie bezplatnej korekty; albo chociaz wyciagniecia implantow bo z takimi nie mozesz chodzic!narobia ci tam szkody w srodku-ja sie tam dokladnie na tym nie znam-no ale skoro one są w takim wrazliwym miejscu jak biust i dodatkowo nie sa odpowiednio 'przymocowane"- mogą cos uszkodzić (gruczoł???nie wiem..) albo spowodowac stan zapalny! Im dłuzej będziesz zwlakać tym gorzej- taki uszkodzony implant na pewno nie jest obojętny dla twojego zdrowia-tym bardziej ze -jak mówisz- ugniata i uwiera. Trzymaj sie! i glowa do gory!
lucy4u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-21, 10:58   #224
ofiaralosu
Raczkowanie

Witaj lucy4u.Wiem ze powinnam jak najszybciej isc do lekarza ale obecnie nie ma mnie w kraju.Obiecalam juz sobie ze jak tylko wroce to pojde do lekarza i zobacze co mi powie.Nie wiem czy powinnam mowic gdzie robilam zabieg poniewaz nie moge obwiniac lekarza za trefne implanty...Dziekuje Ci za wsparcie i troske.Pozdrawiam
Stary 2006-08-22, 22:40   #225
lucy4u
Raczkowanie

Ofiaralosu- musisz isć koniecznie do tego lekarza u którego robiłaś implanty- masz prawo do tej wizyty i nie bedzie to wcale niesłuszne obwinianie. Bo ewidentnie wina leży po ich stronie i musisz się tam udać. Już nie wnikajmy w to czy lekarz nieprawidłowo wykonał swoją pracę, czy materiał, z ktorego były wykonane implanty był trefny- musisz iść do tej kilniki-masz takie prawo.
Pozdrawiam cieplutko!
wszysko bedzie ok.
Uwierz w to!!!
Stary 2006-08-23, 07:41   #226
ofiaralosu
Raczkowanie

Witaj lucy4u.Jeszcze raz dziekuje Ci za troske i pozdrawiam serdecznie.3maj sie
Stary 2006-08-27, 23:43   #227
Oktavia
Przyczajenie

Witam drogie Panie... Również jestem posiadaczką skąpego rozmaru A... Niedawno trafiłam na ziołowe kapsułki - BEAUTY BREAST , które podobno pobudzają w naturalny sposób "pobudzają produkcję naturalnych kobiecych hormonów i ponownie uwrażliwiają receptory estrogenu w piersiach", w efekcie czego biust (podobno) może sie powiększyć od jednego do dwóch rozmiarów. Postanowiłam je kupić... biore je od tygodnia... teraz tylko pozostaje cierpliwie czekac na pożądany efekt Czy któraś z pań brała może owe kapsułki?
Oktavia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-28, 01:48   #228
lucy4u
Raczkowanie

znalazłam na stronce internetowej:
składniki jakie zawiera Beauty Breast:

Angelica sinensis (Dong Quai Wurzel)
jest azjatyckim korzeniem, pobudzającym w naturalny
sposób własną pro-dukcję hormonów, niezbędnych do wzrostu piersi.

L-tyrozyna
jest występującym w naturalnej formie aminokwasem,
odgrywającym ważną rolę w pracy nadnerczy, przysadki mózgowej i tarczycy, kontrolujących produkcję hormonów.
Badania wykazują, że tyrozyna pobudza także produkcję hormonu wzrostu piersi. Fenugreek zwiększa naturalną produkcję hormonów i budowę gruczołów mlecznych.
Blessed thistle (ekstrakt z ostu)
jest znaną na całym świecie substancją balansującą gospodarkę hormonalną.

Hymmmm
Stary 2006-11-08, 21:34   #229
achaya
Przyczajenie

GG do achaya

Kochane,

same jestem posiadaczką małego 75A a jestem z figury kawałem baby , więc różnica jest mocno widoczna. Mam 18 lat, ale nie licze, że będzie jakaś poprawa. ALE nie rozumiem tym z pań, które wstydzą się pokazywać swój mały biust ! chodzi mi zwłaszcza o bluzki- ja wręcz podkreślam swoje cycuszki przez dekolty, wycięcia itd. bo gdzieś mi ktoś powiedział, że małe biusty stanowią dla mężczyzn pewny rodzaj tajemnicy, który kusi, żeby go odkryć . oczywiście, że chciałabym mieć miseczkę B, ale cóż - nie można mieć wszystkiego. i to nic, że tam gdzie powiniem być biust ja dalej mam dekolt dekolt sam w sobie też jest seksowny ;D
Stary 2006-11-15, 11:53   #230
Żmija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brenda_19 Pokaż wiadomość
eh.. ale pewnie zaden facet nie pogardził by tez wiekszymi...:P Mimo ze on akceptuje to ja nie moge Wiecie nawet.. nie wiecie co sie ze mna dzieje, przez jakies ostatnie kilka miesiecy płacze przez to, jak widze jakikolwiek plakat, czy nawet jakas dziewczyne na ulicy, czy gdziekolwiek i widze ze ma ..czym oddychac, to mi sie az cos dzieje, podobnie mam z odchudzaniem waze 50 kg, mam 166 ale wydaje mi sie ze jestem cholernie gruba, ale to juz nie ten wątek. Ale z piersiami mam cholerny kompleks, zastanawiam sie nad operacja, ale skad tyle kasy wziasc Tylko nie mowcie zebym szla do psychologa, bo juz tyle osob mi to mowi ;9 jak zaakceptowac sibie????

Dokładnie mam ten sam kompleks mam 67 pod biustem i 86 w biuscie czasem sie to wacha o cm wiecej np pod ale zregoly mam wlasnie taki...mimo iz roznica niby doza to tak duzy wlasnie mam kompleks...chcialabym miec normalny biust bo majac 7 od biustem zaden stanik nie lezy dobrze gdyz musialabym miec 65 a takich stanikow nigdzie dostac nie mozna a z kolei 70 pod biustem to z moja miseczka b za male c za duze...porazka juz dawno zrobilabym operacje gdyby nie przerazajace blizny pod biustem ktore mialam okazje widziec i dzieki temu sie z tego pomyslu wyleczylam czesciowo...czesciowo bo dalej chce miec wiekszy biust...i zaden psycholog tu nie pomoze...nawciska kitow"rzeciez jest pani piekna" a ja wyjde z gabinetu i zobacze gdziekolwiek jakakolwiek laske z wiekszym biustem i znow kompleks wroci...nie wiem co za brednie z psychologiem ktos nawymyslal...psycholog jest dobry na filmach w zyciu wyglada to troche inaczej...
Stary 2006-11-19, 09:44   #231
Żmija
Raczkowanie

Piekne ale trudne w realizacji...
Stary 2006-11-19, 09:50   #232
Żmija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
nie wyobrażam sobie jak można mieć "małe" C ???

mozna...ja wlasnie mam...male c...i nie bardzo w to umiem uwiezyc ma 67/68 pod biustem i 86/87 w biuscie co daje 65d lub 70c no i co z tego jak wcale mi na taki biust nie wyglada
Stary 2006-11-19, 10:03   #233
Żmija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iwona31 Pokaż wiadomość
Droga Wiktorio!
Nie chcę Cię namawiac na operację, bo jeszcze nie czas na to w Twoim przypadku. Ja w wieku 18 lat miałam identyczną sytuację - nic mi nie pomogło - a o operacji nie myślałam, bo bałam się bólu i komplikacji. Po urodzeniu I-go dziecka biust powiększył się do rozmiaru D, ale tylko na okres 3-4 m-cy po czy powrócił do rozmiaru - lewa pierś - B, prawa- A. Teraz wygląda jak wygląda. Nie chodzę na basen, nie noszę "kobiecych" ciuchów, a to, że mój mąż twierdzi, że mój biust jest ok. jakoś mnie nie przekonuje, bo choc czuję się kochana i akceptowana przez męża to widzę, jak spogląda czasem ukradkiem z pewnym rozrzewnieniem w kierunku obfitych kształtów.
Nie mogę pominąc tu kwestii współżycia, bo to istotne; najchętniej robię TO po ciemku, bo wstydzę się tego jak wygladam, a faceci są wzrokowcami i prędzej czy póxniej mojemu TŻ zacznie brakowac tego przysłowiowego "czegoś" w sexie ze mną. Nie umiem się przełamac i psycholog też nie da rady nic zdziałac.
Zdecydowałam sie na operację. W końcu mam 31 lat, a życie płynie. Chcę jeszcze spróbowac jak smakuje ten owoc, gdy akceptujesz swoje piersi.
Także wszystko przed Tobą!
Mam to samo uczucie mam 22latka i tez wole TO robic po ciemku mimo ze moj facet wrecz przeciwnie...dlaczego? bo krepuje sie swojego ciala...ogólnie moze i nie jest doskonale ale cala reszta nie przeraza mnie tak ak kwestia biustu...czuje sie strasznie plaska(68podiustem i 87w biuscie czasem86) mimo iz moj facet mowi ze mam piekne cialo a szczegolnie zachwyca sie biustem ja jakos nieptrafie sie zaakceptowac i racja psycholog w tej kwesti to bzdura!!! stosowalam swego czasu masazer do biustu no i troszku pomog urosl mi biust o ok 2 cm, ale tez mam lekka dysproporcje miedzy piersiami ok 1cm podobno niewielka i rzecz naturalna ale mnie sie ywdaja ze widac ja jak niewiem co choc zapewne tak nie jest:P operacja odpada bo jak dotad nie widzialam dobrze zrobionych piersi tzn wygladajacych naturalnie a blizny mnie przerazaja...
Stary 2006-11-19, 12:11   #234
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Żmija Pokaż wiadomość
Mam to samo uczucie mam 22latka i tez wole TO robic po ciemku mimo ze moj facet wrecz przeciwnie...dlaczego? bo krepuje sie swojego ciala...ogólnie moze i nie jest doskonale ale cala reszta nie przeraza mnie tak ak kwestia biustu...czuje sie strasznie plaska(68podiustem i 87w biuscie czasem86) mimo iz moj facet mowi ze mam piekne cialo a szczegolnie zachwyca sie biustem ja jakos nieptrafie sie zaakceptowac i racja psycholog w tej kwesti to bzdura!!! stosowalam swego czasu masazer do biustu no i troszku pomog urosl mi biust o ok 2 cm, ale tez mam lekka dysproporcje miedzy piersiami ok 1cm podobno niewielka i rzecz naturalna ale mnie sie ywdaja ze widac ja jak niewiem co choc zapewne tak nie jest:P operacja odpada bo jak dotad nie widzialam dobrze zrobionych piersi tzn wygladajacych naturalnie a blizny mnie przerazaja...
Ile masz wzrostu? Wnioskuję, że raczej jesteś niska/średnia, więc twój biust na pewno nie jest mały. Ile ty byś chciała mieć?
Stary 2006-11-19, 22:52   #235
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Wybacz, ale mnie się wydaje, że u Ciebie to chyba jest problem o podłożu psychologicznym, tak jak anorektyczka, będąc bliska śmierci z wygłodzenia nadal uważa się za grubą, to Ty mając różnicę dość sporą pomiędzy biustem a obwodem pod nim, uważasz, że masz za mały
Tutaj wypowiadają się dziewczyny które tą różnicę mają sporo mniejszą niż Ty (ja też mam mniejszą) i to jakiś żart chyba jest z Twojej strony
Z tego co opisujesz to jesteś drobnej budowy i Twój biust na pewno pięknie się prezentuje i na pewno nie należy do małych.

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-21, 08:30   #236
Żmija
Raczkowanie

tak z 90 w biuscie ale to juz chyba dla mnie nieosiagallne...no bo juz nie urosnie...
Stary 2006-11-21, 08:34   #237
Żmija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bergamia Pokaż wiadomość
Wybacz, ale mnie się wydaje, że u Ciebie to chyba jest problem o podłożu psychologicznym, tak jak anorektyczka, będąc bliska śmierci z wygłodzenia nadal uważa się za grubą, to Ty mając różnicę dość sporą pomiędzy biustem a obwodem pod nim, uważasz, że masz za mały
Tutaj wypowiadają się dziewczyny które tą różnicę mają sporo mniejszą niż Ty (ja też mam mniejszą) i to jakiś żart chyba jest z Twojej strony
Z tego co opisujesz to jesteś drobnej budowy i Twój biust na pewno pięknie się prezentuje i na pewno nie należy do małych.

Nie to nie zart mam okropne kompleksy jak sie przygladam kolezanka (juz mam chyba obsesje:P) to wydaje mi sie ze nawet te co t tweirdza ze majab maja i tak wiekszy biust od mojego...moj wglada na mniejszy moze dlatego ze jestem drobniejsza moze inaczej wylada 75 czy 80 b niz jak sie ma 68 pod biustem...nie wiem ale dziekuje bardzo za te slowa dodaly mi otuchy choc chwilowo poczulam sie jak nienormalna czytajac o tym podlozu psychologicznym:P ale nieszkodzi dziekuje wam bardzio
Stary 2006-11-21, 08:46   #238
Żmija
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ofiaralosu Pokaż wiadomość

a jakas reklamacja?
Stary 2006-11-21, 22:16   #239
bergamia
Rozeznanie

GG do bergamia

Cytat:
Nie to nie zart mam okropne kompleksy jak sie przygladam kolezanka (juz mam chyba obsesje:P) to wydaje mi sie ze nawet te co t tweirdza ze majab maja i tak wiekszy biust od mojego...moj wglada na mniejszy moze dlatego ze jestem drobniejsza moze inaczej wylada 75 czy 80 b niz jak sie ma 68 pod biustem...nie wiem ale dziekuje bardzo za te slowa dodaly mi otuchy choc chwilowo poczulam sie jak nienormalna czytajac o tym podlozu psychologicznym:P ale nieszkodzi dziekuje wam bardzio
No właśnie ja celowo użyłam porównania do anorektyczki, żebyś wiedziała o co mi chodzi. Absolutnie nie chciałam żebyś poczuła się nienormalna, psychologia a psychiatria to dwie różne nauki jednak bardzo bliskie sobie i wcale nie miałam na myśli, że jesteś chora, tylko że coś sobie wmawiasz po prostu.
Mam koleżankę bardzo szczuplutką, nosi staniki z miseczką B lub C i przy jej sylwetce piersi tej wielkości wyglądają pięknie, wiec w głowie mi się nie mieści, ze u Ciebie może być inaczej.
Po prostu szukasz dziury w całym ja myślę i nie dołuj nas tu proszę w wątku o małych biustach, bo przy Twoim my jesteśmy deski (masz prawie 20 cm różnicy, a my tu z 15 się cieszymy!),to irytujące

bergamia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-03, 10:17   #240
mi mimi
Przyczajenie

w innym temacie podawalam link do stronki o naturalnym powiekszaniu piersi ale nie bede sie powtarzac wiec dam tylko link do tego tematu w ktorym wspomnialam o tym

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81978
mi mimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości