|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Ja planuję jutro upolować spódnicę ze skóry ekologicznej, taką lekko przed kolano
Jestem ciekawa, czy coś znajdę. Bo jak na razie widziałam skórzane spódnice tylko w Stradivariusie i New Yorkerze i były dość krótkie, przy czym gdyby w New Yorkerze zeszli ze 100 zł na 50 zł, to bym ją wzięła |
|
|
|
#842 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, jak Wy i czy w ogóle jeszcze jesteście, ale ja idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#843 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o aktywność ruchową w domu, to ja lubię skakać na skakance
Mam duży przedpokój, więc sobie od czasu do czasu mogę pozwolić;D Przypomniałyście o mojej skakance, pisząc o hula-hoop![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31236036]Nie wiem, jak Wy i czy w ogóle jeszcze jesteście, ale ja idę spać, dobranoc [/QUOTE]Dobranoc, chochliku
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A co Wy, jeszcze śpicie? No nieładnie Co do wagi... U mnie to masakra jest Przy wzroście 166cm ważę ok 70 kg Choć bywało, że ważyłam i 85 Najmniej miałam kilka lat temu po chorobie - 63 kg i wtedy się nieźle czułam No i ćwiczenia też będę uskuteczniać, ale to już sobie sama zorganizuję zestawik i połączę sobie po kilka ćwiczeń na każdą partię ciała. Będzie dobrze i zejdę do 60 kg Co to na mnie 10 kg, jak kiedyś spadłam z wagi o ponad 20 kg, phi
|
#845 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zwlokłam się
Ostatnio mam problemy ze snem i usypiam po 2w nocy, wczoraj z tego wszystkiego zrobiłam kilka zadań z książki
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei ostatnio chodzę cały czas zmęczona i niewyspana :/
Tylko czekam na jakiś wolny dzień od pracy i sobie zrobię mały maraton spania Może to mi jakoś pomoże ![]() nicRu widzisz, bezsenność bywa czasem pożyteczna
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że o wadze rozmawiacie. Ja powinnam przytyć.
Mam 160 cm i ważę 40 kg |
|
|
|
#848 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No chociaż ją spożytkowałam, mój brat za to śpi ile wlezie, można go kijem szturchać i się nie obudzi...
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh, zazdroszczę takim ludziom mocnego snu... dużo bym za to dała.
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak mam. Mam nadzieje, że mi minie i zacznę o normalnych porach wstawać i się uczyć, chociaż sesja idzie, będzie noc do nauki, to może dobrze, że nie śpię. Ja jestem z tych, który bardziej wydajni są wieczorem niż rano
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo - nieważne czy kładę się o 21, 23 czy po północy, rano i tak ma problem żeby wstać, a nim wypiję pierwszą kawę to chodzę jak zombie...
Czuję, że mam jeszcze pełny żołądek - na śniadanie zjadłam mały kawałek sernika i czuję, że nawet tyle to za dużo. Muszę sobie chyba zrobić dwudniowy post po tym świętowaniu
|
|
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
Mój facet też śpi tak, że nie da się go obudzić...
![]() Kiedyś byłam chora strasznie i byliśmy akurat pod namiotem w dziczy. Miałam go budzić, jeśli będę chciała wyjść się przewietrzyć czy wysikać, no ale... nie mogłam go dobudzić Więc próbowałam się sama wymknąć z namiotu, ale zakręciło mi się w głowie i upadłam dupskiem mu na brzuch. Obudził się
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj próbowałam się ratować Colą, ale z marnym skutkiem ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31237564]Mój facet też śpi tak, że nie da się go obudzić... ![]() Kiedyś byłam chora strasznie i byliśmy akurat pod namiotem w dziczy. Miałam go budzić, jeśli będę chciała wyjść się przewietrzyć czy wysikać, no ale... nie mogłam go dobudzić Więc próbowałam się sama wymknąć z namiotu, ale zakręciło mi się w głowie i upadłam dupskiem mu na brzuch. Obudził się [/QUOTE]Ha ha dobra historia nie chciałabym być tak obudzona
|
|
#854 |
|
Konto usunięte
|
Hehe, ani ja
![]() Ja za to często jestem budzona przez mamę poprzez wpuszczenie mi psa i kota do pokoju... Kot od razu wciska się pod kołdrę i łaskocze, a pies wskakuje na łóżko i liże po twarzy Koszmar, ale pobudka murowana ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Na blogu kosmetycznym wrzuciłam "sprawozdanie" ze świąt - z prezentami, makijażem, wypiekami ^^ Zapraszam
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31237829]Hehe, ani ja
![]() Ja za to często jestem budzona przez mamę poprzez wpuszczenie mi psa i kota do pokoju... Kot od razu wciska się pod kołdrę i łaskocze, a pies wskakuje na łóżko i liże po twarzy Koszmar, ale pobudka murowana [/QUOTE]Haha, to z kolei mój rudy kot nauczył się i jak usłyszy budzik w komórce (po którym z TŻ dosypiamy jeszcze od 30 minut do godziny nim wstaniemy) i nikt mu nie otworzy drzwi do sypialni to zaczyna tak przeraźliwie płaczące miauki z siebie wydawać, że któreś z nas musi wstać i go wpuścić. Po tym oba koty pakują się na łóżko (albo pod kołdrę, w zależności od temperatury ) i dosypiają z nami, dopóki nie wstaniemy
|
|
|
|
#856 |
|
po prostu Em :)
|
http://www.youtube.com/watch?v=CNMza3HXvNU zobaczcie od 7:40
![]()
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w kolei recenzja najgorszego błyszczyka świata
a jak uda mi się zrobić zdjęcia po pracy to wrzucę też najgorszy tusz do rzęs świata - mam ostatnio pecha do kosmetyków chyba
|
|
|
|
#858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja mam takowy z Bell. Normalnie porażka
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! |
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
A ja budze się po tej .. spontanicznej wczorajszej imprezie ... i no lekki dół mnie łapie, że faceci nadal myślą, że dziewczyny polecą na czerne bmw
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy myślą, że na Audi Nie no, żartuję
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
No ale bez jaj - chłopak zamiast zapytać się mnie jak mam na imie ... wcześniej padło pytanie : Zgadnij jakim autem jeżdze ...
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to faktycznie as jakich mało Swoją drogą przypomniało mi się, jak się poznałam z TŻ. Miał mnie wziąć na imprezę, a ja nie wiedziałam jakim samochodem jeździ. Nie chciałam się rozczarować, więc zapytałam, a ten skromnie odparł, że zielonym traktorem...moja mina - bezcenna
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopak się lekko zdziwił bo ja mu odpowiedziałam, że nie wiem jak wygląda bmw bo nie jestem blacharą
I Pan M stwierdził, że to ostatni taniec i idzie
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle strasznie lubię Kasię słuchać Ale mnie to denerwuje, że chodzę spać o północy i przez minimum godzinę się kręcę w łóżku, zanim zasnę. Wrr.
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
No po ostatniej piosence upomniałam się, że to miała byc ostatnia piosenka i zasugerowałam, że nie chce mi się już tanczyć bo mnie nózki bolą.
Potem po 20 minut jechaliśmy do domu a kolega stał na dworze i może myślał, że jakos specjalnie się z nim pożegnam Nie ma specjalnych pożegnań .
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy faceci mają widać wyjątkowe mniemanie o sobie
zawsze mnie śmieszą takie sytuacje
|
|
|
|
#870 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Kiedyś jak byłam mała, tata w pokoju obok wiercił wiertarką, a ja spałam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

Jestem ciekawa, czy coś znajdę. Bo jak na razie widziałam skórzane spódnice tylko w Stradivariusie i New Yorkerze i były dość krótkie, przy czym gdyby w New Yorkerze zeszli ze 100 zł na 50 zł, to bym ją wzięła
Mam duży przedpokój, więc sobie od czasu do czasu mogę pozwolić;D Przypomniałyście o mojej skakance, pisząc o hula-hoop
Przy wzroście 166cm ważę ok 70 kg
Najmniej miałam kilka lat temu po chorobie - 63 kg i wtedy się nieźle czułam
No i ćwiczenia też będę uskuteczniać, ale to już sobie sama zorganizuję zestawik i połączę sobie po kilka ćwiczeń na każdą partię ciała. Będzie dobrze i zejdę do 60 kg
Ostatnio mam problemy ze snem i usypiam po 2w nocy, wczoraj z tego wszystkiego zrobiłam kilka zadań z książki 

dobra historia