|
|
#2311 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Nie znam Twojej sytuacji więc nie wiem. Jeżeli jest jakaś szansa to czemu by nie? |
|
|
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
idę spać drogie Panie, przepraszam za dołujące zakończenie II dnia Świąt i początek nowego dnia...
Muszę jakoś wstać do pracy... |
|
|
|
#2313 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
Ale po tym wszystkim z panem frajerem przekonałam się, że mam najwspanialszych rodziców pod słońcem. Inez nie czekaj na żadne info, chociaż wiem, że jest ciężko, to Cię tylko w jeszcze większy dół wpędza.
|
|
|
#2315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I błagam Cię nie pij tyle. Alkohol nie usunie Twoich problemów. No może na chwilę zapomnisz, ale to nic nie da prawda? Możesz się jedynie uzależnić, ot co. A co do sprawdzania Go, śledzenia Jego życia - zły pomysł. Wiem, że ciężko jest, że kusi by sprawdzić, ale przecież to Ci nie pomoże tylko zaszkodzi. Nie czekaj na żadne informacje tylko zacznij nowe życie. Może zacznij robić coś nowego? Wyjedź gdzieś, poznaj kogoś. Jesteś młoda, korzystaj z życia, a smutek minie z czasem. Powodzenia kochana
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie mam zbyt wielu znajomych. Za to rodzice bardzo mnie wspierają. Jeśli chodzi o mnie to ja na mojego ex-chłopaka nie powiem złego słowa, to świetny facet, ale też odczuwam smutek związany z rozstaniem i samotnością
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli masz, to moze wyjedz, odetnij sie, rodzicom i tak bys wysylala na kretyt, ktory pewnie o wiele szybciej bys splacila, pozalabys nowych ludzi, bylabys tak daleko od tego toksycznego czlowieka i jego laski, ze moze szybciej bys zapomniala? ja jestem tyle tysiecy kilometrow od mojego ex, nie widuje go , nie patrze na jego laski, kolezaneczki i jest mi z tym dobrze...chociaz tak jak kazdej z nas miewam kryzysy..itp itd a w ogóle to koniecznie obejrzyjcie " Friends with benefits", o rozstaniach, szaleństwie i happy endzie
Edytowane przez ofaku Czas edycji: 2011-12-27 o 08:46 |
|
|
|
|
#2318 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Robie nowe rzeczy, więcej wychodzę, poznaję nowych ludzi itd., ale niestety wciąż mi go brakuje i wciąż tęsknie, a to wszystko nie jest prawdziwe. Cytat:
Właśnie siedzę w pracy, nic się nie dzieję, więc mogę sobie tutaj z Wami posiedzieć. Dziwne to jest jak najbliższa osoba wykręca taki numer. Mój błąd polegał na tym, że myślałam, że zawsze będziemy razem. Przeszliśmy sporo cięzkich sytuacji, był ze mną w najtrudniejszych dla mnie chwilach. Rozmawialiśy o wszystkim, pomagałam rozwiązywać mu problemy, mówił, że znam go jak nikt inny... Po czym usłyszałam, że nie miał zdania, że poznaje się na nowo, a a czemu tak szybko ma już kogoś: "Na co miałem czekać?". To jak zderzenie ze ścianą... Okazuje się, że wiele rzeczy to były kłamstwa i to na krótko przed tym jak mnie porzucił... Planowaliśmy urlop, a on za moimi plecami szukał już sobie mieszkania... Z jej pomocą... |
|||
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
to jest takie przykre... czytam te historie i boje sie po porstu poznawac jakikolwiek mezczyzn.. jakas paranoja mnie lapie, ze za kazdym razem bedzie tak samo
-klamstwa, zdrady + moje ulubione "chyba cie juz nie kocham"
|
|
#2320 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie dzisiaj snil eks
spotkalam sie z nim po dlugim czasie po rozstaniu.... okazalo sie ze stoczyl sie na samo dno... w dodatku nie mial zeba... az mi sie go zal zrobilo
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
Spędziłam smętne święta na płaczu, piciu wina i oglądaniu jego zdjęć - - wiem, że powinnam usunąć go ze znajomych poblokować kontakty itp. Ale nie mogę - chyba stosuję metodę wyparcia - po prostu nie dociera do mnie co się stało. Zdjęłam całą biżuterię od niego - schowałam prezenty i na tyle wystarczyło mi odwagi. Nie mam kilkunastu lat, nie jest to moje pierwsze rozstanie - ale po tak instensywnym związku i takich planach boli jak cholera. Ja zaczęłam ''zwijać" moje życie tutaj, żeby się do niego przeprowadzić. Teraz muszę wszystko odbudowywać na nowo.... |
|
|
|
#2322 |
|
Przyczajenie
|
ex sie nie odzwa ja też. Mogłam sie spodziewać tego że tak mnie w święta załatwi.
|
|
|
|
#2323 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak byłam na pasterce to było kazanie odnośnie tego, że święta to czas wybaczania i pojednania... ja tak sobie stałam w tym kościele i myślałam, że nie zamierza mu wybaczać, a tak na prawdę życzę mu wszystkiego najgorszego (poza śmiercia, chorobą itp.) ![]() Cytat:
a jak to u Ciebie było? chyba tu nie opisywałaś swojej historii albo ja cos przegapiłam. |
|||
|
|
|
#2324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo niby czemu mialybysmy zyczyc im dobrze? potraktowali nas jak jakas rzecz ktora im sie znudzila a sami maja sie teraz swietnie. jedynie sobie mozemy zyczyc wszystkiego co najlepsze ![]() wiem ze on jest teraz szczesliwy ale ja jak sie do konca pozbieram bede jeszcze bardziej szczesliwa niz on i tak mam plan, o!widocznie nie bylismy dla siebie przeznaczeni, wiem ze jakbysmy mieli spedzic ze soba zycie (chociaz bardzo tego chcialam) to bysmy sie wkoncu nawzajem pozabijali. |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie umiem sobie powiedzieć, że będe szczęśliwsza niż on. Mam zerowe poczucie własnej wartości, zero planów jakichkolwiek, widzę tylko jego z tą wywłoką i mnie samą... Chore. Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-12-27 o 11:07 |
|
|
|
|
#2327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczesniej w zwiazku nie bylam nigdy, byl to jedyny powazny facet i myslalam ze juz ostatni.... ja tez go kocham i pewnie gdyby wrocil z podkulonym ogonem przyjelabym go z powrotem... a poczucie wlasnej wartosci? nawet nie wiem co to jest, jestem taka zakompleksiona ze masakra.... kocham go mimo swinstw jakie mi wyrzadzal. klamal, pil, wyzywal, potrafil uderzyc i na koniec zdradzil. poprostu wiem ze nie zaslugiwal na mnie nawet w 1%. zrozumialam ze nie ma co rozdrapywac starych ran, nie mozna rozmyslac o tym co bylo.... ja zamierzam wziac sie za siebie (fizycznie, psychicznie, zawodowo...). zaczynam nowy rozdzial i zyje dla siebie.... jeszcze udowodnie sobie ze stac mnie na duzo wiecej niz takie zero jak on... i Tobie tez radze... bedzie dobrze, zobaczysz (tylko nie wracaj do tego co bylo...)
Edytowane przez emilka531 Czas edycji: 2011-12-27 o 11:19 |
|
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry, dzień dobry
|
|
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obiektywnie nie był ideałem - ale naprawdę trudno jest mi znaleźć coś, o co mogłabym się go czepić. Przez 14 miesięcy był ideałem ![]() i nagle BUM. Nie wierzę, że będzie ktoś taki jak on, a co dopiero, że będzie lepszy Edytowane przez Gupia Czas edycji: 2011-12-27 o 11:32 |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Flawless
|
Cytat:
ale ja nie rozumiem co, facet zmusi Cię do związku? ja jak spotykam totalnego tępaka, to nawet nie postrzegam go jako potencjalnego wybranka
|
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do seksu to zupełnie inna bajka... Ostatnio u nas był bardzo słabo i wiem, że z mojej winy, może nie bezpośrednio, ale siebie za to obwniniam. Pamiętam jak mówił, że mógłby ze mną robić to non stop i było świetnie... Też mnie wielbił, mówił, że jestem idealna niemal, a ja tylko wciąż o swoich kompleksach... Boże, aż mi się płakać chce mając świadomość, że teraz to wszystko mówi jej... |
|
|
|
|
#2337 | ||
|
jesterhead
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2338 | |
|
Flawless
|
Cytat:
![]() Trzeba starać się być optymistą - mimo wszystko - i wierzyć, że a nuż - tym razem się uda. Negatywne nastawienie przyciąga też negatywne rzeczy. Dużo wiary, ale też i dużo rozsądku
|
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2340 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

I błagam Cię nie pij tyle. Alkohol nie usunie Twoich problemów. No może na chwilę zapomnisz, ale to nic nie da prawda? Możesz się jedynie uzależnić, ot co.

spotkalam sie z nim po dlugim czasie po rozstaniu.... okazalo sie ze stoczyl sie na samo dno... w dodatku nie mial zeba...