|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłosniczki zary- bez klótni!
|
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Cen nie ma jeszcze......ide spac
ale jak patrze na strone brytyjska i rzeczy oraz ceny to marnie to widzę i szczerze to sie łamie czy wogóle jechac tymbardziej że mam kawałek, cos nie jestem przekonana....albo pojade i wyląduje w innych sklepach nie wiem....musze rano sie zdecydowac a teraz spac i nie myslec ![]() |
|
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie obczailam ceny na str Zary
![]() bez rewelacji, ale to przeciez 1 tura jest. Mam juz kilka rzeczy upatrzonych, jeden plaszcz, 2 pary butow... jakas bluzke tez bym kupila ale bez presji. Sama nie wiem czy isc dzisiaj do sklepow, moze przejde sie tylko tak na chwilke do osiedlowego CH. Zobaczymy ![]() Zyczę Wam dziewczyny udanych łowów i czekam na relacje
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz prawie gotowa, czekam do 8:30(mojego czasu) i lece na tramwaj
![]() U mnie Inditex ruszyl wczoraj, mam nadzieje,ze cos dla mnie zotalo W sumie bardziej od Zary interesuje mnie BSKa, jakies spodnie, tshirty
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2011-12-27 o 08:45 |
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Najzabawniejsze ceny niektórych płaszczy, przecena z 399 na 359, poszaleli!
|
|
#4357 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam pewna ze % w Zarze będą w połowie stycznia, więc dzisiaj zajdę, do Wawy wracam 2.01 więc tam pewnie będzie większy wybór
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
żenujące te obniżki... nawet nie jadę
|
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam prośbe. mogłaby mi któraś kupic tą bluzkę w rozmiarze s??
![]() wszelkie koszty pokrywam ![]() ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BINED%2BBLOUSE Edytowane przez delan0ue Czas edycji: 2011-12-27 o 12:21 |
|
|
|
#4360 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby mogl ktos zerknac na L http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ELOUR%2BBLAZER obojetnie ktory kolor
|
|
|
|
#4361 | |
|
Wtajemniczenie
|
macie rację - obniżki żenujące, nawet mi się nie opłaca iść: 40 zł przeceny na płaszczu wartym 560 zł
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
|
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
Pozostaje czekać na II turę...
|
|
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam rano, trochę jestem zawiedziona, niektóre rzeczy uszkodzone, buty pozdzierane... No i totalny sajgon, w galerii cicho, a w Zarze - masakra. Ostatecznie wzięłam dwie rzeczy. Przecenioną spódnicę (różową): http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../TULLE%2BSKIRT i bluzkę w kropki z nowej: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BDOT%2BT-SHIRT
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwróciłaś może uwagę, czy są wszystkie rzeczy ze strony internetowej? |
|
|
|
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie mogłabym znaleść ten zakiet w warszawie? Chciałabym jutro z rana po niego pojechać ale nie wiem gdzie moze być
z góry dziękuje za odphttp://www.zara.com/webapp/wcs/store...ASY%2BCARDIGAN
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Słabe te obniżki, no ale to dopiero 1 tura. Sukienki z TRF przecenione średnio o 30zł, porażka.
No nic, czekamy na 2 turę. |
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31232102]zgadzam się
i bardzo ładnie eksponuje figurę a przy tym jest skromna [/QUOTE]Jak na złość schowali ją na magazyn i jeszcze nie było w ogóle XS Dziewczyny gdzie są wypisane numery do poszczególnych sklepów Zary? Sprzedawczyni dziś mi mówiła żebym dzwoniła w poniedziałki i w piątki w sprawie jednej sukienki i pytała czy jest, ale w tym szale zakupowym zapomniałam ją poprosić o numer ) Dla osób, które nie wiedzą- przecenione rzeczy można zwracać tak jak nieprzecenione, czyli do 30 dni ) Co do women- bardzo mało rzeczy przecenionych- faktycznie niby znaczna część podpada pod nową kolekcję, większość jakie są to na TRF i Basic. Dużo ubrań zostało pochowanych i jak co roku klasycznie zostały wyciągnięte zwyklaki kardigany za 50 zł. Duże przeceny na buty- to fakt, ale małych rozmiarów ze świecą raczej szukać )Koszule faktycznie po 99 zł. Kupiłam dziś tylko 2 sukienki przecenione ze 169 na 129, więc zupełnie bez szału. |
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
kiedy zaczyna sie II tura?
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie dzisiaj kupiłam tę bluzkę i ona występuje w rozmiarze XS
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, która jedzie teraz do Zary z działem dziecięcym i pomogłaby mi w zakupie jednej rzeczy z działu Kids? Bardzo mi zależy, a niestety u mnie Zary nie ma
|
#4373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
daj znac, może kupię
|
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś około 12tej w Zarze w Bonarce i istny sajgon - mnóstwo ludzi, kolejki do kasy i przymierzalni, rzeczy porozrzucane.
Wzięłam: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OILE%2BT-SHIRT (ta akurat wpadła mi w ręce spontanicznie , nawet jej nie mierzyłam, ale mam nadzieję, że okaże się dobra) orazhttp://www.zara.com/webapp/wcs/store...SHEATH%2BSKIRT
|
|
#4376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Numery tel możesz znaleźć na stronach intermnetowych poszczególnych galerii lub centrów handl ![]() A zwróciłaś może uwagę, czy były te koszule na wyprzedaży: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OMBINED%2BFLAP |
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam czerwonego large shoppera
![]() A jakies 2 tygodnie temu chcialam go kupic w regularnej cenie, nawet odlozylam w sklepie do odbioru
|
#4378 |
|
Rozeznanie
|
Byłam od razu po otwarciu Zary ,a i tak ludzi było sporo jak poszłam do 2 następnych Zar to same wiecie co się działo
Torebki i buty na prawdę warto kupić bo co niektóre były mocno przecenione. Cała reszta czyt. sukienki,koszule spodnie,to tak jak co roku przecenione o 20-50 zł. A więc nawet za tym się nie rozglądałam, bo czekam na następną turę![]() Moje zakupki: Płaszcz 399 z 499 Botki 199 z 329 ( Cały czas się nad nimi zastanawiam )Torebka 199 na metce jest z 489 a na stronce z 289 były jeszcze takie kremowe.Sweterk 49,90 z 79, 90
Żaden dzień sie nie powtórzy, Nie ma dwóch podobnych nocy, Dwóch tych samych pocałunków, Dwóch jednakich spojrzeń w oczy. ... Edytowane przez chupa90 Czas edycji: 2011-12-27 o 13:40 |
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam z samego rana, nawet czekałam kilka minut na otwarcie. I z tego co zauważyłam to było o wiele wiecej torebek niż na letniej obniżce, niektórych rodzajów było po kilka sztuk . Niektóre torby to nawet po połowe poprzeceniane![]() I od teraz wiem że w pierwszy dzień tylko i wyłącznie z samego rana chodzić. Wyrobiłam się w pół godziny i jeszcze nie było takiego tłumu ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- w połowie stycznia załapie się jeszcze na II ture prawda ? |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

ale jak patrze na strone brytyjska i rzeczy oraz ceny to marnie to widzę i szczerze to sie łamie czy wogóle jechac tymbardziej że mam kawałek, cos nie jestem przekonana....albo pojade i wyląduje w innych sklepach
nie wiem....musze rano sie zdecydowac a teraz spac i nie myslec 

W sumie bardziej od Zary interesuje mnie BSKa, jakies spodnie, tshirty