Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 13:04   #391
Anabellita
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
na formularzu nigdy nic nie wypełniałam ale każdy na all po zakupie, jeśli sama się nie odezwałam pisał jakie wzory kolory chcę danych rzeczy
nie ma co panikować bo ledwo święta się skończyły a moż enie mają automatycznej wysyłki tych formularzy więc spokojnie, poczekaj dzień i odezwij się sama mailem do nich
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
To chyba chodzi o to, że jak zamawiasz i wybierasz opcję dostawy, adres itp. to tam jest taka opcja "wiadomość dla sprzedającego". Też miałam z tym problem i chyba tam właśnie wpisywałam kolory.
Napisałam do GR-AN maila, szybciutko odpisali, ze kolory należy wpisać przy przelewie przy wyborze formy płatności, a ja przelew już zrobiłam. Kolory wysłałam mailem, mam nadzieję, że wezmą to pod uwagę

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:05   #392
klaurencja
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Kobieto! Ty nas tu napawasz tak ogromną nadzieją, że nie jesteś chyba sobie tego w stanie wyobrazić. Poród migiem, mąż daje znać, 1,5 h i po krzyku, dzidzi zdrowe i śliczne, Ty się dobrze czujesz, bez znieczulenia, przystawiasz do cyca i je z miejsca aż mu się pewnie uszy trzęsą, jutro domu i jeszcze Cię nie nacięli!!!
Jak mi jedna chociaż napisze z wątku, że nie chciałaby takiego porodu to się chyba w buty schowam!
Jesteś teraz chyba naszym guru kurcze
dziękuję, dziękuję
Stary 2011-12-27, 13:06   #393
Lucy1111
Zakorzenienie

cześć Kochane...

Ja również dołączam do grona cieszących się z faktu minionych świąt... Mimo, ze moje były nawet udane.

Od jakiegoś czasu mam tak zryty beret, że nie wytrzymuję sama ze sobą
Non stop nie mam humoru, wszystko mnie drażni, wkurza... Właśnie mój tż, który jest oazą spokoju stwierdził, że nie będzie ze mną rozmawiał, bo zachowuję się jak rozkapryszone dziecko ;(

Leżę w łóżku i nie mam zamiaru z niego wychodzić...

Co do wkurzających hasełek świątecznych - podczas wigilii nie mogłam podawać misek z potrawami, bo "Lucy nie może dźwigać!"
Albo kolejny raz wkur***ła mnie babcia Tż, która uparcie twierdzi, że mam brzuch na chłopaka ;( wrrrrrrrrrrrr
Najgorsze jest to, że mój Tż jej wtórował, mówiąc że na zdjęciu usg widzi jajeczka, a nie wargi sromowe!! ;( jaka jestem wściekła!!! chce mi się ryczeć!

dobra, idę sobie, nie smęcę ;(

Agatko, niech czas w szpitalu szybko Ci zleci!
Monia, Michałek śliczny będzie wszystko dobrze
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:09   #394
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ja bym mu jeszcze podstawiła kawał ciasta z kremem pod nos i włączyła głośną muzykę, albo zaczęłabym odkurzać

Odkurzałam wczoraj
"nigdy takiego kaca nie miałem" "zrobię co zechcesz, wynagrodzę Ci to" "kocham cie" "to jakiś kac gigant" "ide sie wykąpać (i śpi dalej)"

Blanszor no to Ty chyba następna jesteś (o ile Kasik i Nawojka się nie rozpakują przez ten tydzien)

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-12-27 o 13:11
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:13   #395
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Pearl no wlasnie mam dokladnie to samo. Moj teraz przez swieta pil i wczoraj powiedzialam, ze do porodu nie ma prawa ruszyc alkoholu. Mowie mu, ze przeciez ja w kazdej chwili moge zaczac rodzic i wtedy nawet nie bedzie mial mnie kto zawiezc do szpitala, to on do mnie: "to pojedziemy taksowka" chyba bym ze wstydu zapadla sie pod ziemie gdyby on podchmielony wszedl ze mna na porodowke. Faceci nie maja w ogole wyobrazenia, ze pokazuja sie z tej najgorszej strony. Co personel szpitala pomysli sobie w takim momencie: ojciec alkoholik?
ahhh szkoda nerwow
Tak sobie czasem myślę, że faceci to nie mają rozumu .... żona na wylocie a ten pije i nie widzi w tym żadnego problemu
Mój TZ wczoraj wypił tylko jeden kieliszek (dosłownie) z ojcem, bo ojciec miał smaka, a teściowa chora to się nie miał z kim napić i myśmy akurat na kawę przyjechali Ja tam nie miałam nic przeciwko, ale jak wróciliśmy do domu, jak wysiadałam z auta zaczał mnie jakoś tak podejrzanie mocno boleć brzuch I się przestraszyłam trochę,TZ też I od razu powiedziałam Tztowi, że to był jego ostatni kieliszek do porodu, bo ja się sama na porodówkę nie zawiozę (tzn. już nie chodzi o to, że byłby pijany, bo na pewno nie - ale nawet po tym jednym kieliszku by do auta nie wsiadł). Zgodził się ze mną oczywiście
A jakbym uslyszała tekst, że pojedziemy taksówką, to zamiast swojej torby do szpitala spakowałabym jego torbę do mamusi
A już tekst o teściowej na porodówce to się nadaje chyba do jakiegoś konkursu

Cytat:
Ja swój też nosiłam na prawej. Zdjęłam razem z obrączką jakiś m-c temu bo mnie koleżanka nastraszyła, że ona zapomniała ściagnąć obrączkę i w czasie porodu musieli jej przecinać bo palec był granatowy
Ja swoją obrączkę jeszcze noszę, czasem czuję, że jest taka zbyt dopasowana. Ale i tak zawsze w domu ściągam wszystkie gazety z palców, więc mam nadzieję, że obejdzie się bez cięcia biżuterii na porodówce

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:17   #396
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Blanszor no to Ty chyba następna jesteś

Ale jestem w szoku - poszłam na oddział, weszłam do pokoju lekarzy, powiedziałam o skierowaniu na cc a młoda Pani Doktor wyliczyła najlepszy termin i po prostu mnie wpisała w grafik. Miło, sympatycznie i bez problemu. Bez dodatkowych konsultacji i wielu pytań. Jest skierowanie i jest honorowane, a mój lekarz tam nie pracuje. Jej za tydzień będę mieć synusia..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:24   #397
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry.
Ja tyle co wstałam i pojadłam śniadanko
Czy wam też zostało mnóstwo jedzenia po świętach? Ja to muszę dzisiaj pomrozić.
Widzę że moje skitlesy się spodobały właśnie je jem (te z wczoraj).
TZ zdycha i dobrze mu tak

No mój po pierwszym porodzie wypił tylko 2-3 kieliszki, postawił wódke i goście pili a on zajmował się mną i małą. Chciałabym żeby teraz też tak było ale tylko słyszę "i co nie opije narodzin syna"?

[...]
A mój leży i jęczy jak to mu niedobrze i głowa boli
Powiedz mu, żeby sobie ten ból dobrze zapamiętał i przypomniał, jak będzie chciał opijać narodziny syna
Cytat:
Eliza za wyniki.
U mnie taki jeden Szkot w pracy tłumacząc mi jak boli poród wsadził sobie dwa wskazujące palce w kąciki ust i rozciągał

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Napisałam do GR-AN maila, szybciutko odpisali, ze kolory należy wpisać przy przelewie przy wyborze formy płatności, a ja przelew już zrobiłam. Kolory wysłałam mailem, mam nadzieję, że wezmą to pod uwagę
Myślę, że wezmą

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość

Non stop nie mam humoru, wszystko mnie drażni, wkurza... Właśnie mój tż, który jest oazą spokoju stwierdził, że nie będzie ze mną rozmawiał, bo zachowuję się jak rozkapryszone dziecko ;(

Co do wkurzających hasełek świątecznych - podczas wigilii nie mogłam podawać misek z potrawami, bo "Lucy nie może dźwigać!"
Albo kolejny raz wkur***ła mnie babcia Tż, która uparcie twierdzi, że mam brzuch na chłopaka ;( wrrrrrrrrrrrr
Najgorsze jest to, że mój Tż jej wtórował, mówiąc że na zdjęciu usg widzi jajeczka, a nie wargi sromowe!! ;( jaka jestem wściekła!!! chce mi się ryczeć!
Współczuję nastroju

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość

Ale jestem w szoku - poszłam na oddział, weszłam do pokoju lekarzy, powiedziałam o skierowaniu na cc a młoda Pani Doktor wyliczyła najlepszy termin i po prostu mnie wpisała w grafik. Miło, sympatycznie i bez problemu. Bez dodatkowych konsultacji i wielu pytań. Jest skierowanie i jest honorowane, a mój lekarz tam nie pracuje. Jej za tydzień będę mieć synusia..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Stary 2011-12-27, 13:30   #398
klaurencja
Raczkowanie

jak wczoraj nie mialam co robic, tak teraz ni nadazam nadrabiac!
Stary 2011-12-27, 13:39   #399
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaurencja Pokaż wiadomość
jak wczoraj nie mialam co robic, tak teraz ni nadazam nadrabiac!
no nie wierze dopiero co urodzila, malenkie dziecko ma przy sobie i sie nudzi...
Klaurencja tak sie zastanawiam na co zwrocic uwage przed porodem. czy u Ciebie to bylo tak z zaskoczenia? czy wczesniej czulas sie jakos inaczej? jak to jest np. ze śluzem??? czy jest go wiecej/ mniej, jak wyglada? bylas zmeczona czy bardziej pobudzona? mam setki pytan, ale nie chce Cie zadreczac

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Cześć Brzuszki

byłam w szpitalu i wpisali mnie na cc na 3 stycznia
w szpitalu mam być 2 stycznia o 8.30.

Już nie mogę się doczekać, chociaż boję się..tzn cesarki nie, ale wszystkiego jak Małego wyjmą z brzucha

Serdecznie gratuluję nowym mamusiom
Blanszor to super wiadomosc

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:40   #400
klaurencja
Raczkowanie

Cytat:
no nie wierze dopiero co urodzila, malenkie dziecko ma przy sobie i sie nudzi...
Klaurencja tak sie zastanawiam na co zwrocic uwage przed porodem. czy u Ciebie to bylo tak z zaskoczenia? czy wczesniej czulas sie jakos inaczej? jak to jest np. ze śluzem??? czy jest go wiecej/ mniej, jak wyglada? bylas zmeczona czy bardziej pobudzona? mam setki pytan, ale nie chce Cie zadreczac
dziecko śpi, a ja nie mam co robić, rozwiązałam już 30 krzyżówek i siedze na laptopie
W wigilie wyleciał mi czop, a obudził mnie taki ból brzucha, jak przy okresie. Zmęczona to ja i tak bym była, bo przecież to wigilia, a i jeszcze brzuch wielki to wiecie...
Stary 2011-12-27, 13:50   #401
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hej

Agatek rano mi napisała, ze lezy w sali 3 osobowej, ze ogolnie luz. nie wie czy cos jej beda dzis robic. strasznie ją zgaga męczy i pytała o Nikotynke ale widze ze tu cisza w jej sprawie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:57   #402
klaurencja
Raczkowanie

Miss Patologii się odezwała

magda (niżej), miałam to samo!

Edytowane przez klaurencja
Czas edycji: 2011-12-27 o 13:59
klaurencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:57   #403
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej

Agatek rano mi napisała, ze lezy w sali 3 osobowej, ze ogolnie luz. nie wie czy cos jej beda dzis robic. strasznie ją zgaga męczy i pytała o Nikotynke ale widze ze tu cisza w jej sprawie
Neska jak zobaczylam pogrubiona czcionkę i na poczatku "Agatek" to serce mi na chwile stanelo i przez mysl mi przelecialo: o nie!!! Agatek urodzila

Nawojka snilo mi sie dzisiaj, ze urodzilas

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 14:01   #404
AgaMili
BAN stały

A ja mam przeczucie ze znowu się "przeterminuję". Brzuch wysoko, oddechu brak itd. Kurcze cieżko już z tym bębenem cokolwiek zrobić, nawet się schylić żeby paproch z dywanu zebrać ciezko

Mąż usnął na dobre . A mi się nudzi, dom posprzątany, obiad ze świąt i co tu robić?
Stary 2011-12-27, 14:05   #405
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
dziecko śpi, a ja nie mam co robić, rozwiązałam już 30 krzyżówek i siedze na laptopie
W wigilie wyleciał mi czop, a obudził mnie taki ból brzucha, jak przy okresie. Zmęczona to ja i tak bym była, bo przecież to wigilia, a i jeszcze brzuch wielki to wiecie...
Mnie właśnie wczoraj wieczorem bolało trochę tak jak na okres, a trochę tak jakby jajnik Dlatego dzisiaj staram się jak najwięcej leżeć i nic nie robić

Stary 2011-12-27, 14:16   #406
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
cześć Kochane...

Ja również dołączam do grona cieszących się z faktu minionych świąt... Mimo, ze moje były nawet udane.

dobra, idę sobie, nie smęcę ;(
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 14:20   #407
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
no nie ma to jak rodzić z teściową, ciekawe czy chciałby aby twój ojciec był z nim podczas jakiegoś intymnego zabiegu
nie no, az taki "rezolutny" to on nie jest i chodzilo mu tylko o to,ze tesciowa by nas zawiozla... "on by byl przy mnie, tylko ze nie moglby prowadzic"
Cytat:
Eliza mnie nie nacinali Kontakt jest, u nas jakąś godzinkę.
o jaaaaa
fantastycznie
zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
ja nosiłam na prawej dłoni, w miejscu gdzie mam teraz obrączkę a zaręczynowy przeskoczył na środkowy
ja poki co nosze na prawej dloni zareczynowy, a pozniej chyba zareczynowy przeskoczy na lewa dlon, jak sie pojawi obraczka...
chyba ze jeszcze troche podenerwuje mnie tym pijanstwem, to oba znikna

Cytat:
Napisane przez Czubasek
u nas tez był problem z pępkowym. Powiedziałam M że może sobie zrobić pępkowe jak ja będę w szpitalu w innym wypadku nie ma pępkowego, bo ja nie zamierzam sama z dzieckiem w domu zostać. A teraz tz sam wymyslił że zaprosimy jego kolegów z żonami, bo jego koledzy przyniosą wódkę a nic dla dziecka a jak będą z kobietami to mała coś dostanie (materialista jeden ) więc sobie zbytnio nie popiją
No i wczoraj ostatni raz pił bo się wystraszył moich skurczy i dziś sakcze koło mnie a ja leże
widze,ze tez musze ze swoim zrobic porzadek
najpierw sie zarzekal,ze od 12 grudnia (2 miesiace przed) juz nie bedzie pil, teraz jakby zapomnial o calej sprawie, wiec chyba musze mu dosadnie przypomniec
Cytat:
Pearl no wlasnie mam dokladnie to samo. Moj teraz przez swieta pil i wczoraj powiedzialam, ze do porodu nie ma prawa ruszyc alkoholu. Mowie mu, ze przeciez ja w kazdej chwili moge zaczac rodzic i wtedy nawet nie bedzie mial mnie kto zawiezc do szpitala, to on do mnie: "to pojedziemy taksowka" chyba bym ze wstydu zapadla sie pod ziemie gdyby on podchmielony wszedl ze mna na porodowke. Faceci nie maja w ogole wyobrazenia, ze pokazuja sie z tej najgorszej strony. Co personel szpitala pomysli sobie w takim momencie: ojciec alkoholik?
ahhh szkoda nerwow
Mnie tam nie obchodzi, co sobie personel pomysli (chociaz wiadomo,ze nie byloby mi milo...) tylko boje sie tego,ze jakby byl wstawiony, to mogliby go nie brac na powaznie pod uwage i nie mialabym w nim wsparcia, bo nie mialby sie jak ewentualnie "wyklocac" o pewne sprawy. Przeciez moga go po prostu wyprosic i tyle
Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Kobieto! Ty nas tu napawasz tak ogromną nadzieją, że nie jesteś chyba sobie tego w stanie wyobrazić. Poród migiem, mąż daje znać, 1,5 h i po krzyku, dzidzi zdrowe i śliczne, Ty się dobrze czujesz, bez znieczulenia, przystawiasz do cyca i je z miejsca aż mu się pewnie uszy trzęsą, jutro domu i jeszcze Cię nie nacięli!!!
Jak mi jedna chociaż napisze z wątku, że nie chciałaby takiego porodu to się chyba w buty schowam!
Jesteś teraz chyba naszym guru kurcze
Calkowicie sie zgadzam!!!
Milo "chwycic sie" takiego przezycia, bo te opisy typu "masakrejszyn" wcale nie pomagaja i tylko napedzaja wiekszego stracha. Tak wiec teraz kazda ma nadzieje na wspoldzielenie Twoich przezyc
Cytat:
No mój po pierwszym porodzie wypił tylko 2-3 kieliszki, postawił wódke i goście pili a on zajmował się mną i małą. Chciałabym żeby teraz też tak było ale tylko słyszę "i co nie opije narodzin syna"?
taaaa
ja jeszcze slysze, ze przeciez "trzeba opic, zeby sie dobrze w nowym miejscu mieszkalo"
mnie tam sie na pewno bedzie lepiej mieszkac bez wódy
Cytat:
Napisane przez AgaMili
A mój leży i jęczy jak to mu niedobrze i głowa boli
SZKODA !!!

Cytat:
Cześć Brzuszki

byłam w szpitalu i wpisali mnie na cc na 3 stycznia
w szpitalu mam być 2 stycznia o 8.30.

Już nie mogę się doczekać, chociaż boję się..tzn cesarki nie, ale wszystkiego jak Małego wyjmą z brzucha
no to kciuki za kolejna Mamusie

chyba ze Nikotynka cos tam teraz "czaruje"
Cytat:
Kochana, spokojnie... Poczytaj sobie cos ciekawego lub obejrzyj przyjemny filmik i nie bierz do glowy

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Tak sobie czasem myślę, że faceci to nie mają rozumu .... żona na wylocie a ten pije i nie widzi w tym żadnego problemu
no przeciez maja tylko te tik taki
Cytat:
Napisane przez Agawoo
Mój TZ wczoraj wypił tylko jeden kieliszek (dosłownie) z ojcem, bo ojciec miał smaka, a teściowa chora to się nie miał z kim napić i myśmy akurat na kawę przyjechali Ja tam nie miałam nic przeciwko, ale jak wróciliśmy do domu, jak wysiadałam z auta zaczał mnie jakoś tak podejrzanie mocno boleć brzuch I się przestraszyłam trochę,TZ też I od razu powiedziałam Tztowi, że to był jego ostatni kieliszek do porodu, bo ja się sama na porodówkę nie zawiozę (tzn. już nie chodzi o to, że byłby pijany, bo na pewno nie - ale nawet po tym jednym kieliszku by do auta nie wsiadł). Zgodził się ze mną oczywiście
A jakbym uslyszała tekst, że pojedziemy taksówką, to zamiast swojej torby do szpitala spakowałabym jego torbę do mamusi
A już tekst o teściowej na porodówce to się nadaje chyba do jakiegoś konkursu
no juz go troche wybronilam, ze nie chodzilo mu o porodowke, ale o odwiezienie do szpitala
mimo wszystko i tak zasluguje na jakies wyroznienie w kategorii "glupota i bezmyslnosc"

Agawoo, a Twoj tz to dobry chlop

Cytat:
nie no...dziewczyno, Ty chyba cos dobrego w poprzednim zyciu zrobilas, ze masz tak dobrze teraz

a jaki byl w brzuszku? bardzo aktywny?

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-12-27 o 14:22
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 14:22   #408
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hej

Pozdrowienia dla Agatka

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Nawojka snilo mi sie dzisiaj, ze urodzilas
A że sny są zawsze na odwrót tzn że pierwsza urodzisz Bolało mnie? Długo rodziłam?
Stary 2011-12-27, 14:22   #409
klaurencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

a jaki byl w brzuszku? bardzo aktywny?
nie miał jak się ruszać, czułam tylko jak trochę przesuwał się po brzuchu, jakbym o coś pocierała
Stary 2011-12-27, 14:23   #410
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam przeczucie ze znowu się "przeterminuję". Brzuch wysoko, oddechu brak itd. Kurcze cieżko już z tym bębenem cokolwiek zrobić, nawet się schylić żeby paproch z dywanu zebrać ciezko

Mąż usnął na dobre . A mi się nudzi, dom posprzątany, obiad ze świąt i co tu robić?
Hmmm Może tak odpocząć wreszcie???
Stary 2011-12-27, 14:26   #411
pearpearl
Wtajemniczenie

Aaaa... i snilo mi sie dzisiaj,ze z Agatkiem zabilysmy jakiegos starego dziada-pijaka,ktory nam dokuczal, zatailysmy to morderstwo i pozniej caly czas sie modlilysmy,zeby to nie wyszlo
ale czym nam dokuczal i co to byl za koles to nie jestem w stanie powiedziec

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
nie miał jak się ruszać, czułam tylko jak trochę przesuwał się po brzuchu, jakbym o coś pocierała
hm...ale czesto to czulas?
tak wypytuje, bo ja sie martwie,ze moj w ogole nie bedzie spal - w brzuchu non stop jest disco bango lub wlasnie takie pocieranki, przekladanki, wyrastajace pagorki - generalnie non stop sie rusza, a mam nadzieje,ze jednak po urodzeniu troszke pospi...

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 14:28   #412
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Hmmm Może tak odpocząć wreszcie???
no wlasnie nie wiem co sie dzieje ze mną w tych ostatnich tygodniach. Ledwo chodze, wszystko boli ale na tyłku nie usiedzę. Co chwila coś poprawiam, myje, czyszcze. Wczoraj odkurzyłam cały dom mimo że to drugi dzień świąt ale mnie paprochy wkurzały. A dziś już myślę co dokupić jutro i namówić tż na IKEE ( to nie bedzie trudne). A wczesniej bylam leń, tz odkurzał i mył łazienke raz w tygodniu a ja tyle co obiad i naczynia pomyć
Cytat:
Aaaa... i snilo mi sie dzisiaj,ze z Agatkiem zabilysmy jakiegos starego dziada-pijaka,ktory nam dokuczal, zatailysmy to morderstwo i pozniej caly czas sie modlilysmy,zeby to nie wyszlo
Stary 2011-12-27, 14:29   #413
klaurencja
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

hm...ale czesto to czulas?
tak wypytuje, bo ja sie martwie,ze moj w ogole nie bedzie spal - w brzuchu non stop jest disco bango lub wlasnie takie pocieranki, przekladanki, wyrastajace pagorki - generalnie non stop sie rusza, a mam nadzieje,ze jednak po urodzeniu troszke pospi...
w okolicach poludnia co chwila, w nocy rzadziej
a sen mega, też takie chcę!
Stary 2011-12-27, 14:29   #414
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
nie no, az taki "rezolutny" to on nie jest i chodzilo mu tylko o to,ze tesciowa by nas zawiozla... "on by byl przy mnie, tylko ze nie moglby prowadzic"
No ale on i tak chyba nie może teraz prowadzić
Stary 2011-12-27, 14:30   #415
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

no przeciez maja tylko te tik taki

no juz go troche wybronilam, ze nie chodzilo mu o porodowke, ale o odwiezienie do szpitala
mimo wszystko i tak zasluguje na jakies wyroznienie w kategorii "glupota i bezmyslnosc"

Agawoo, a Twoj tz to dobry chlop
No własnie już doczytałam, że tylko o odwiezienie chodziło, ale i tak został nominowany

A na swojego naprawdę, narzekać nie mogę, chociaż mnie wkurza na maksa czasem

Cytat:
A że sny są zawsze na odwrót tzn że pierwsza urodzisz Bolało mnie? Długo rodziłam?
Ty myślisz, że jej się aż tak szczegółowo Twój poród przyśnił?

Dziewczyny, a ja chyba mam paciora i to jeszcze opornego na antybiotyki buuuuuuuu Wyniku jeszcze nie widziałam, ale dzwoniłam do labo i pani mnie już poinformowała, że nie wiadomo co oni mi będą musieli podać, bo na penicylinę jestem uczulona (chyba), a na cośtam innego to g**no jest oporne Buuuuuuuuu

Stary 2011-12-27, 14:32   #416
klaurencja
Raczkowanie

TŻ zadzwonił do mnie, że matka chce mu dać kota Na szczęście wspaniałomyślnie odmówił.
Stary 2011-12-27, 14:35   #417
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuuu, a Ty mówisz na Tzta, że niedobry bo pije A czegoś ty się na noc nawąchała, co

Cytat:
No ale on i tak chyba nie może teraz prowadzić
A własnie, racja - teraz to i tak nici z prowadzenia

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
TŻ zadzwonił do mnie, że matka chce mu dać kota Na szczęście wspaniałomyślnie odmówił.
Oplułam monitor Po co ???????

Stary 2011-12-27, 14:35   #418
AgaMili
BAN stały

agawo nie martw się , na pewno lekarze coś Ci podadzą co nie zaszkodzi i pomoże
Stary 2011-12-27, 14:39   #419
klaurencja
Raczkowanie

Bo u niej jest za dużo
Stary 2011-12-27, 14:48   #420
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Śni mi się chyba, że to czytam.
Nagłówek w gazecie: "Młode gniewne podczas spaceru zabijają pana w podeszłym wieku, który zabrał ich dzieciom kromkę chleba przeznaczoną do karmienia parkowego ptactwa celem przepuszczenia przez nią trunku koloru fioletowego. Sprawczynie nakarmiły wygłodniałe ptaki owym mężczyzną i odeszły w pośpiechu. Ktokolwiek widziaał, ktokolwiek wie..."

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości