|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cześć Kochane, mogę zaprosić do siebie?
http://fashionery.blogspot.com Miło by mi było jakbym została dodana do listy. Dużo bloggrek z listy znam, ale zaraz przejrzę resztę. W wątku jestem nowa.Miałam iść na kosmetyczny odwyk a znowu dzisiaj poszłam na zakupy... Aaa!
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Quera, w zeszłym, roku w czasie wyprzedaży poświątecznych pisałam o tym notki na blogu i bardzo mi wtedy skoczyła oglądalność a obserwatorów miałam dosłownie kilku, więc jest to dość dobry temat na autopromocję. Z resztą w tym roku też na pewno coś takiego zrobię, tylko ja po prostu pisałam tak jakby sprawozdania z mojego buszowania po centrach handlowych, nie wklejałam zdjęć konkretnych produktów ze stron internetowych, jedynie zdjęcia tego co sama kupiłam.![]() Co do tematu odnośnie wagi, to bez sensu jest patrzeć na cyferki, ile kto waży, nawet ze wzrostem to jest niezbyt miarodajne. Ja mam 168/170, ważę 55kg a jestem bardzo szczupła (tzn według mnie w normie ).Wszystko zależy od budowy ciała, mięśni, kości, tłuszczu, bo u każdego proporcje rozkładają się inaczej, a i mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, więc osoba szczupła i wysportowana, może ważyć więcej niż ta z nadwagą. Ja zawsze ważyłam około 50kg i byłam normalnej budowy, jak zaczęłam trenować (taniec . Nie rzucało się to jakoś strasznie w oczy, typu łydka jak u rzymskiego piechura
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit:@ Drozja, nie, nie widziałam
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2011-12-27 o 15:39 |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja, a co tanczylas?
|
|
|
|
#905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to wtedy też raczej przy okazji kina/zakupów w alfie
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie moja miejscowośc nic by CI nie powiedziała ![]() Punktem orientacyjnym mogą być Strzelce Opolskie - tu pracuję ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31244840]Ja najbliżej mam chyba w Olsztynie I to wtedy też raczej przy okazji kina/zakupów w alfie[/QUOTE]A, to chyba lepiej dla naszych portfeli Choć nie powiem - Inglot ma świetne kosmetyki
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
Z jednej strony lepiej, ale z drugiej wkład inglota to 10 zł, a np kobo 14
Więc nie do końca ;p
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, ze jesteś swoja :P
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha
Fajnie to zabrzmiało ![]() chochlik kornwalijski - to zamiast kupować te z KOBO, trzeba odkładać na Inglotowe i przy okazji zakupić je w większej ilości
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Na razie nic nie kupuję
ale jak chociaż trochę pozużywam to pewnie znów się zacznie ![]() Chyba zacznę mamę wysyłać po tonik, żel do twarzy itp do drogerii, żeby mnie nic nie kusiło |
|
|
|
#911 | ||||
|
keep calm and contour on
|
No
Ja praktycznie od czerwca do sierpnia kompletnie nie mogłam spać, potrafiłam 3 dni być na chodzie, nic nie pomagało, jak się melisy napiłam to może po 4 godzinach zasnęłam,próbowałam wszystkiego,nawet na wizażu pytałam, ale stwierdziłam,że trudno, nie mogę spać to coś będę robić i nocami remontowałam pokój,czego bym normalnie nie zrobiła przez kolejny rok z braku czasu, i odświeżałam mój francuski i teraz sobie wspominam,że o ile dłuższe byłyby święta gdyby mój dzień trwał 24h.. Cytat:
ja mam 167/8 i ważę ok 55kg . Nie przeszkadza mi moja waga, jem ile chcę, jak przytyję to nic się nie stanie, chudnąć nie chcę,więc na luzie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31237564]Więc próbowałam się sama wymknąć z namiotu, ale zakręciło mi się w głowie i upadłam dupskiem mu na brzuch. Obudził się [/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
chociaż mój konad się kurzy bo mam teraz za długie paznokcie i bym musiała dwa razy odbijać ![]() Cytat:
tzn nie jak kulturysta,ale bardzo mi się podobają umięśnione nogi [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31244956]Z jednej strony lepiej, ale z drugiej wkład inglota to 10 zł, a np kobo 14 Więc nie do końca ;p[/QUOTE]a mi się kobo jakoś bardizej podobają, Ingloty mam ze 4 w mieście i nie chodzę tam, nie lubię. Kobo mam 2 sztuki i są fajne, m.in. legendarny Golden rose ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31245230]Na razie nic nie kupuję ale jak chociaż trochę pozużywam to pewnie znów się zacznie ![]() Chyba zacznę mamę wysyłać po tonik, żel do twarzy itp do drogerii, żeby mnie nic nie kusiło możesz też zrobić taki podstęp,że powiesz: mamo,kup mi tonik, żel aa i wiesz ,jest w rossie promocja na ten tusz który mi się właśnie kończy, kup bo mi nie podrodze
|
|
|
#912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś na pewno ich spróbuję, a póki co zużywam to co mam. Chociaż atmosfera w samym sklepie jest masakryczna..Z kobo mam 2, 102 chyba, taki prawie biały i 104 brzoskwiniowy ![]() Ale póki co i tak męczę sleeki
Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2011-12-27 o 16:15 |
|
|
|
|
#913 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do wagi - ja ważę 58-59kg przy 171cm wzrostu. Chciałabym jakieś 3kg mniej z brzuszka i z ud
Edytowane przez Quera Czas edycji: 2011-12-27 o 16:15 |
|||
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tabletki do dzisiaj leża w szufladzie i zbierają kurz [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31245562]ja w sumie z inglota miałam tylko 1 cień, ale czarny, więc to w sumie inaczej Kiedyś na pewno ich spróbuję, a póki co zużywam to co mam. Chociaż atmosfera w samym sklepie jest masakryczna..Z kobo mam 2, 102 chyba, taki prawie biały i 104 brzoskwiniowy ![]() Ale póki co i tak męczę sleeki [/QUOTE]Otóż to. Ja tam wchodzę, recytuję co trzeba, płacę i wychodzę
|
|
#915 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Atmosfery to nienawidzę w Sephorze. Co wchodzę to dopada mnie wylaszczona ekspedientka i z cudnym zgryźliwym uśmieszkiem pyta czy może mi w czymś pomóc. Kiedy ja sobie lubię sama pooglądać, powybierać spokojnie... Ech
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#917 |
|
Klientka w krawacie
|
Dlatego kupuję na wyspach- łatwiej się ewakuować i udawać, że właściwie to ja sobie tylko tutaj stoję i niczego nie oglądam
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31245853]To jest najgorsze, bo ja sobie lubię postać, popatrzeć , pomacać, a tam nawet nie ma jak... zresztą ten ich wzrok
[/QUOTE]Też właśnie tak lubię a jak ostatnio byłam pierwszy raz w Inglocie, to mnie zaraz Pani dopadła, a czego Pani szuka, a w czym pomóc, a ja nawet nie wiedziałam, co chcę i chciałam się rozejrzeć
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Ekspedientki w ogóle odstraszają
|
|
|
#920 |
|
Klientka w krawacie
|
Eee tam, ochroniarza z Rossmanna nic nie pobije
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
A myślałam, że to tylko ja mam takie wrażenie
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa czy wy też dostałyście e-maila z propozycją współpracy z Oriflame.
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Jego wzrok jest szczególnie zachęcający do zakupów
![]() ale oni muszą tak za ludźmi chodzić, kuzyn mi mówił, co jest ochroniarzem w R.
|
|
#925 |
|
Klientka w krawacie
|
Rozumiem, tylko robienie zakupów z dyszącym ochroniarzem jest raczej mało przyjemne. Ja dziś wlazłam po peeling Isany, obleciałam kolorówkę- on za mną, doszłam o perfum- dalej słyszę kroki, przeszłam na kremy- lezie wytrwale, skręciłam do kasy, płacę, oglądam się, a ten wystawia głowę zza winkla...
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koleżanki nie wiedzą. Ostatnio miałam nawet taką śmieszną sytuację, bo wchodząc na wykładzie z mojego bloga na inne blogi, koleżanka zapytała się mnie o lakier z mojego bloga to jej powiedziałam, ale chyba się nie zorientowała, że to mój lakier i moje palce No a ja nic nie mówiłam, bo się nie pytała. Nie ukrywam tego, ale i się nie chwalę.Ja najbardziej nie lubię tego, że gdy chcę sama coś zobaczyć to lecą tłumy i co chwila się pytają w czym pomóc. A gdy potrzebuję pomocy, nagle nikt nie jest mną zainteresowany. A i nie lubię, gdy ekspedientka twierdzi, że wie o moich preferencjach więcej niż ja. No cóż, ostatnio chciałam kupic podkład i pani wmawiała mi, że powinnam mieć najjaśniejszy podkład z całej gamy. Pomyślałam no dobra, dziewczyny piszą, że nie mogą w drogeriach kupić wystarczająco jasnych podkładów, więc grzecznie poprosiłam o próbki by sprawdzić w domu. Efekt taki, że nie mogłam z taką twarzą wyjść z domu- spokojnie mogłabym zagrać wampirzycę i to w dodatku chorą... No ale pani wie lepiej.. Lubię obsługę w MAC- wiedzą chociaż co mają w ofercie i z jakim zastosowaniem.. W sumie w drogeriach nie lubię ignorancji i niekompetencji, a i jeszcze trakowania z góry |
||
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#928 | |
|
Konto usunięte
|
najgorzej jest jak wchodzę do drogerii sama albo z koleżanką to wtedy oka nie spuszczają :/ i najczęściej okrążę półkę i wychodzę, bo nie idzie tam wytrzymać..
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

Dużo bloggrek z listy znam, ale zaraz przejrzę resztę.

Średnio odwiedzam Opole raz na kilka miesięcy

tzn nie jak kulturysta,ale bardzo mi się podobają umięśnione nogi