|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
andrzejkowy-rózowy no moj andrzejkowy,z mocnym różem co widac i z kreska i z dołem starałam sie zdjecia z komórki wiec za jakosc przepraszamko dermacol 213 podkład manhattan pure make up róz miss rose brazer biedronowski kulki cantare szminka miss sporty kredka jakas czarna tusz maybelline cienie maybelline kremowe puder constance caroll
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: andrzejkowy-rózowy
sliczne usteczka, sliczne policzki, ale oczka....hmmm...w tych odcieniach i swietle mam wrazenie, ze masz since pod oczami...moze to wina tego, ze zdjecia sa z komorki...nie wiem, w kazdym razie odnioslam takie wrazenie,
buziaki
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja nie cierpię zdjęć z komórki
. Chyba ładnie Proszę oddać aparat Olivii!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie, podoba mi się
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tym razem będą baty...róż wybrałaś moim zdaniem zbyt różowy, przez co makijaż jest przerysowany i zbyt lalkowy. Dół (o oczkach) roztarty, ale to niekoniecznie tak powinno wyglądać. Moim zdaniem to roztarcie jest zbyt płaskie, tzn. powinnać grubiej rozetrzeć po zewnętrznej i zwężać kreskę do wewnątrz. Poza tym, być może to wina aparatu, ale mam wrazenie, że trochę nierówno nałożyłaś i za daleko wyjechałaś z cieniem.
Ajm sori nie bij...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Olivia
sliczniecudnie wygladasz w takich kolorkach piekne zielone oczy poliki chyba za sztuczne
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka cienie mam od niewyspania 15 miesiecy i zadnej przespanej nocy buuu może i to widac
Agus ja tez chce aparat Kobieto_Słonecznik dziekuje Madzia w koncu , no to nie bedzie dołua róz bo beda lata 80 heheh Belcia poskładałas moje wrazliwe ego po Madzi
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jestesmy dwie, ja też zbieram.....
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka strasznie przepraszam strasznie Twoje wrażliwe ego, jakbym wiedziała, że ono takie wrażliwe to bym baranka w ścianę...zanim coś napisałam.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny makijażyk. Policzki genialne, absolutnie wyjątkowe i charakterysztyczne. Oczka też mi się podobają.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Jak zawsze- bardzo mi się podoba.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Aga może zrobimy jakas aukcje charytatywna
Madziunia wybaczam Ci wspaniałomyslnie Pasywno-agresywna slicznie dziekuje i bardzo sie ciesze że Ci sie podoba Aleksandra_119 bardzo dziękuje
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
ladnemu we wszystkim ladnie
|
|
|
|
|
#14 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
na lewej powiece chyba odbił się cień.
Makijaż przerysowany ale skoro to szalone lata 80' to nie krytykuję
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mi kolorystyka bardzo się podoba. Gdzieś tam cień faktycznie jest niezbyt dokładnie nałożony, ale już pisałam że mi to nie przeszkadza.
Dziś jednak przyczepię się do różu ![]() Wiem że celowo nałożyłaś go sporo, ale postarałabym się o bardziej równomierne jego nałożenie. Przed nałożeniem zawsze warto strzepnąć nadmiar różu z pędzla i nakładać go na policzki warstwami, stopniując w ten sposób jego intensywność. Tu mam wrażenie że pacnęłaś pędzlem policzki przez co w jednym miejscu tworzy mocną plamę (widać to na lewym policzku). Podsumowując- kolorystyka mi się podoba- pasuje do bluzki Mocne policzki również, lecz popracowałabym nad techniką szczególnie że ten kolor różu przyciąga wzrok i stanowi ważny element makijażu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli makijaz ma być na imprezę w stylu lat 80' to jest on jak najbardziej odpowiedni
oczywiści na wyjście do masta to zmienilabym kolor rózu ; jest zbyt różowy
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam bardzo za komentarze
róz jest nałożony specjalnie dosc mocno to jedyna stylizcja na jaka sie zdobede nie lubie lat 80
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powalił mnie ten makijaż , moż przez ten odbity cień, policzki ... - a róż to już drugi raz chyba sie tak trafił krzywo ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Mona dziękuję za komentarz
skoro Wy go tak widzicie to znaczy że trafiony zatopiony a ten róż to przez dziadowski pędzel i pospiech starałam sie skupic na oczach pozdr.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak:
ogólnie makijaz bardzo ładny i Ty bardzo ładnie wyglądasz jednak za duzo tego różu i to wszystko psuje. policzki sa przejaskrawione. Gdyby to zmienić byłoby świetnie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Sathi
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie wygladasz , tak kororowo
oj Olivia chyba Ci sie nudzi w domku bo co dzien jakis nowy makijaz wklejasz he![]() ![]()
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ten róż spartaczył efekt koncowy - biorąc pod uwagę, że to makijaż szalony, to kolor rozu może być - ale wygladasz w nim...srednio
Ale przyczepię się do jego nałożenia - wyszło krzywo, o czym tez wiesz. Oczka troszkę nierówno, ale szczególik to już.Jest 4- za brak staranności i dopracowania, gdyby nie to byłaby 5 ![]()
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Fioletowo...mnie sie podoba, bo lubie ten kolor
na szaloną imprezkę - pasuje. obejrzałam twoja galeryjkę - cudowna rodzinka, wspaniałe fotki. Olivio, moge sie zapytać ile masz lat? Na tych fotkach wyszłas bardzo poważnie |
|
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Antii nudzi
wykorzystuje kazda wolna chwile Rybka mówisz średnio to spróbuje z innym i zobacze, musze poogladac jakies 80 letnie makijaże Candibar cieszę sie ze sie podoba Natalka
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam czy ty naprawdę tak lubisz róż na polikach, czy go poprostu tak kładziesz dla hecy.
Makijaż spox, jeśli ma być on utrzymany w latach 80-tych to pasuje.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Pomadko lubie róz co widac w moich wczesniejszych makijażach
, a dla hecy jest nałożony w tym makijażu, cieszę sie ,że uwazasz, że może byc na takowa impreze
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ładnie choć powiem szczerze że widziałam ładniejsze Twoje makijaże
zbyt dużo różu nawet jak na lata 80te Ale i tak ślicznie wyglądasz - ładnemu wszystko pasuje
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Magi sama juz nie wiem co z tymi latami 80
pomyslę dziekuje za komentarz
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

no moj andrzejkowy,z mocnym różem co widac i z kreska i z dołem starałam sie
zdjecia z komórki wiec za jakosc przepraszam

. Chyba ładnie
Proszę oddać aparat Olivii!!!!!!!!!!
slicznie

MIŁEGO DNIA
Ale przyczepię się do jego nałożenia - wyszło krzywo, o czym tez wiesz. Oczka troszkę nierówno, ale szczególik to już.
wykorzystuje kazda wolna chwile