Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 15:01   #1141
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Talullah to faktycznie musisz przemyslec czy zostajesz czy wracasz nie wiem jak nawet wyglada sprzedaz mieszkania z kredytem, czy jest na to popyt Bo jesli ciezko bedzie je odsprzedac to lepiej faktycznie poczekac i kupic tam gdzie zamierzasz zostac
ehh nie ma to jak wazne, zyciowe decyzje

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 15:22   #1142
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

a ja lece na zakupy, a pozniej chyba widze sie z TŻ, milego dnia, dziewczeta
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 16:21   #1143
Lainathiel
Wtajemniczenie

Jejku nie sądziłam, że balsam brązujący (nie samoopalacz) tak śmierdzi na skórze. Stwierdziłam, że lepiej się pobalsamować niż skwarzyć na solarium i teraz śmierdzę chyba z odległości 100 metrów...
Stary 2011-12-27, 16:23   #1144
NUTELLA87
Raczkowanie

hej dziewczynki mam nadzieje,że miałyście udane święta
ja muszę sie przyznac do światecznego obżarstwa ale przynajmniej bede miec motywacje do zaczęcia ćwiczeń (jedno z postanowień noworocznych )

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 17:03   #1145
kobietasukcesu
zawsze mam racje

talu: jest po kilka/kilkanaście miejsc na wojewódzctwo czy jak?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
teraz bardziej przymierzam się do studiowania na UŚ niż na UJ
(także ze względu na TŻ )
ale chcesz mieszkać w Katowicach czy dojeżdzać?

i na co się wybierasz?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
TZ nie chce, bo jego bracia po kolei mieszkali mniej wiecej po 2 lata wlasnie u niego z jego rodzicami, a potem wyprowadzili sie kazdy do innej babci, i teraz mieszkaja tez we wspolnym domu z babciami, wiec on jest tego zdania ze skoro jego bracia nie mieli problemow z mieszkaniem z jego rodzicami to jak ja moge miec jakies problemy?..(dodatkowo jego bracia mieszkali tylko w jedym pokoju, reszta pokoji byla dzielona miedzy wszystkich domownikow) no i druga kwestia to ze ten dom bedzie kiedys nasz i ze bez sensu sie z niego wyprowadzac placic gruba kase tylko za wynajem, u rodzicow bysmy mase zaoszczedzili... ja juz sama nie wiem, marzy mi sie nasz wlasny dom, ale nijak nie potrafie z tego wybrnac, skoro inni mieszkaja z rodzicami i jakos wszystko im sie uklada to moze nam tez sie udasama nie wiem, a TZ tylko mowi "nie martw sie na zapas, tym sie nie przejmuj" i to jest jego wylumaczenie ehh..
wszystko zależy od charakteru teściowej i reszty rodziny, fakt wynajem kosztuje, ale czasami święty spokój nie ma ceny

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
g

Jakbyś nie doczytała to podałam przykład kuzynki, która przed dwa lata z mężem częściowa uzbierała na mieszkanie własne jakos nigdzie nie pisałam za to, ze juz po pierwszej pensji trzeba się wyprowadzać...
A co do kolegi - niektórzy tak maja że szaleją ponad swoje możliwości finansowe.
w dużym mieście to raczej w rok się i na część nie uzbiera licząc średnie pensje
Albo kuzynka dużo zarabia, albo małe miasto i niedrogie mieszkania.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 17:08   #1146
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Talullah to faktycznie musisz przemyslec czy zostajesz czy wracasz nie wiem jak nawet wyglada sprzedaz mieszkania z kredytem, czy jest na to popyt Bo jesli ciezko bedzie je odsprzedac to lepiej faktycznie poczekac i kupic tam gdzie zamierzasz zostac
ehh nie ma to jak wazne, zyciowe decyzje
Mój brat kupił teraz mieszkanie na kredyt - dwa pokoje, kuchnia, lazienka, toaleta - 300 tys. No i ma zamiar po 5 latach sprzedać, spłacić hipotekę i kupić większe. Narazie nie dostał by kredytu na większe, a dzięki temu, że będzie miał dobrą historię kredytową może dostac potem większy kredyt z niższym procentem Ja się na tym nie znam i narazie nie muszę się o to martwić, bo w razie czego czeka na mnie mieszkanie po babci TŻ - maleńke jednopokojowe mieszkanko, ale bez rodziców żadnych z żadnej strony. Ja uważam, że mieszkanie z rodzicami obojętnie czyimi to najgorszy błąd jaki można popełnić. Oczywiście to zależy od osób i ich możliwości, bo jak bym nie miałą gdzie mieszkać z TŻtem to wiadomo, że poszlibyśmy do rodziców, ale mam nadzieję, że nigdy do tego nie dojdzie, bo nie wytrzymałabym psychicznie.

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Jejku nie sądziłam, że balsam brązujący (nie samoopalacz) tak śmierdzi na skórze. Stwierdziłam, że lepiej się pobalsamować niż skwarzyć na solarium i teraz śmierdzę chyba z odległości 100 metrów...
Ja używałam kiedyś Dove Summer Glow i cuchnął okrutnie;/

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
wszystko zależy od charakteru teściowej i reszty rodziny, fakt wynajem kosztuje, ale czasami święty spokój nie ma ceny
Obojętnie jaki ktoś ma charakter i tak na swoim jest inaczej
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 17:21   #1147
kobietasukcesu
zawsze mam racje

tallu: ale na początku nie spłaca się samego kredytu tylko odsetki zwykle, więc mało opłacalne kupić i sprzedać.

Zresztą moim zdaniem ceny mieszkań jeszcze spadną.

nieidealna: No ja sobie nie wyobrażam teraz mieszkać w domu rodzinnym z wtrącającą się babcią. No i sobie nie można półgołym biegać ani na spokojnie się zmacać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-27 o 17:25
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 17:50   #1148
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Co do avonu - to ja nie znosze. Co mialam to sie okazalo wielkim bublem - jak dla mnie szkoda pieniedzy
ja też avonu nie lubię

Cytat:
No baaa
Wyemigrowalo mi sie troche na studia i tak zostalo na specke ale baaardzo powaznie mysle nad powrotem
A i co do gwary to mam dokladnie to samo
Jeszcze jak dziadek gornik zyl to cos tam mowilam bo przynosil do domu ale to byly czasy podstawowki

A kluseczki slaskie ubostwiam

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Dziekuje
choć nie jestem ze ślaska to kluseczki również ubóstwiam

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
wybieram się dziś na zakupy (wyprzedaże i te sprawy ),
na angielski, a później widzę się z przyjaciółką

Czekoladowa1
mam podobne plany/ cele / postanowienia
chcę zacząć ćwiczyć, ale nie żeby schudnąć, ruchu też niby mam
dużo, ale takiego, że chodzę, więc to nie to samo co ćwiczenie...
no i matura to priorytet

ParoleParole
wkleję zdjęcie jak znajdę czas

aaa i muszę się pochwalić, że w końcu nauczyłam się robić kreskę na górnej powiece...

w Kato jest lepsze faktycznie Kraków ma bardzo niekorzystne położenie
geograficzne pod tym względem podobno
teraz bardziej przymierzam się do studiowania na UŚ niż na UJ
(także ze względu na TŻ )
i jak tam łupy? ja też buszowałam od rana

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo zle wygladam? wg mnie tragedii nie ma, moja mama tez tak uwaza, ale mowi, ze ta sukienka jest [uwaga] na co dzień i żer mam sobie kupić coś bardziej 'wyjscioweho'. Cos czuje, ze czeka mnie dlugi dzien w tej galerii.
wyglądasz ładnie ale ja bym jednak postawiła na jaśniejszą marynarkę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:00   #1149
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
tallu: ale na początku nie spłaca się samego kredytu tylko odsetki zwykle, więc mało opłacalne kupić i sprzedać.

nieidealna: No ja sobie nie wyobrażam teraz mieszkać w domu rodzinnym z wtrącającą się babcią. No i sobie nie można półgołym biegać ani na spokojnie się zmacać :brzydal:
bosko to ujęłaś
ja tez jestem za tym żeby nie mieszkać z rodzicami/teściami ale wiadomo- nie zawsze jest to możliwe i to też zależy od indywidualnych przypadków, więc party - trzymam kciuki że bedzie wszystko w porządku

ja siedzę z BP i zaraz idę do wanny... planuje też dziś stopy ogarnąć bo nadniach się na basen wybieram a pedi dawno nie robione więc trzeba się nimi zająć

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:10   #1150
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:

nieidealna: No ja sobie nie wyobrażam teraz mieszkać w domu rodzinnym z wtrącającą się babcią. No i sobie nie można półgołym biegać ani na spokojnie się zmacać
To juz nawet nie chodzi o to bieganie Ale jakby rodzice cudowni nie byli... to ani pogotować po swojemu, ani swojego bałaganu mieć nie można... Ja bym tego nie wytrzymała psychicznie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
bosko to ujęłaś
ja tez jestem za tym żeby nie mieszkać z rodzicami/teściami ale wiadomo- nie zawsze jest to możliwe i to też zależy od indywidualnych przypadków, więc party - trzymam kciuki że bedzie wszystko w porządku
Też trzymam kciuki za party. W domku to może inaczej wygląda, ja w mieszkaniu naszym nie dałabym rady...

Ale się wkurzyłam. poszłam odebrać zamówienie z DOZu, nie było a pół godziny później jak wróciłam do domu dostałam sms, że już jest do odbioru... I dostałam odpowiedź z Diverse odnośnie reklamacji. # razy reklamowałam tą samą wadę w butach i za każdym razem dostaję nową parę. I czeka na mnie już 4 para tych butów do odbioru
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:12   #1151
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja wlasnie pofarbowalam wlosy i siedze z maska

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:18   #1152
Elvii
Zadomowienie

zaraz sobie maseczkę położę na moje kłaki
pięknie mi wygładza włosy tylko muszę ją zawsze przed myciem kłaść bo mam cienkie włosy i wtedy już 2 dnia są do umycia a tak normalnie 2 dnia są jeszcze do noszenia

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:23   #1153
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
witam

U mnie na szczęscie po świetach i dzisiaj lecę już do pracy. Ja dostałam aparat i bardzo sie cieszę, chciałam trochę zdjęc ze świąt i tak patrze jestem na jednym :co jest:

Co do studiow prywatnych to zgadzam się z buahhot co do chęci, nawet ktoś nie idąc na studia jest w stanie pochłonac pewna wiedze.
A opini psują niestety sami wykladowcy - przychodza na uczelnie państwowej i opowiadają perełki z egzaminów, jacy to studenci nie sa tępi... Tylko, ze kadra jest identyczna niemal.

Ja dzisiaj przejdę się przez CH zobaczymy czy są jakieś wyprzedarze, no i zlukam buty na sylwestra

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

ramoncia w tym roku slub?
Cytat:
Czesc
Ja specjalnie dzis wstalam wczesniej a tu agent od ubezpieczen sie spoznia - nieladnie

Ramoncia - gratulacje z okazji slubu
Ghana - okulista A do jakiego LO chodzilas? Ja do siodemki, Kopernika

Kurcze, napalilam sie na czarne klasyczne huntery Wybijcie mi to z glowy bo TZ padnie jak to ode mnie uslyszy - w ostatnim czasie juz i tak kupilam 2 x emu, kozaki pepe jeans a teraz to, normalnie jeszcze troche i bede uzalezniona od butow

ślub planujemy po nowym roku, gdzieś kwiecień na początku wybraliśmy.

I dziękuję za gratulacje : roza:

Dziś robiłam mamie pasemka , szydełkiem przez czepek wyciągałam aż 2 godz ale się udało

Jutro jadę z mamą do warszawy może do auchan zajadę po glorię i lorysa jak znajdę . snow może wiesz jak z ul.koziej natrafić do auchana??
Stary 2011-12-27, 18:26   #1154
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
party
tak jak mówisz, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz i nie ma co gdybać i martwić się na zapas. Bądź dobrej myśli, urządź swój mały świat tak jak pragniesz i myśl pozytywnie
dziekuje za te slowa, podtrzymaly mnie na duchu po tych komentarzach ktore to zostaly napisane juz sie balam ze bede miala pieklo zamiast zycia
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo zle wygladam? wg mnie tragedii nie ma, moja mama tez tak uwaza, ale mowi, ze ta sukienka jest [uwaga] na co dzień i żer mam sobie kupić coś bardziej 'wyjscioweho'. Cos czuje, ze czeka mnie dlugi dzien w tej galerii.
wg mnie to nie pasuja te ponczochy, ale ja po prostu takich nie nosze, moze dlatego... a sukienki zbyt nie widac, zlewa sie z marynarka, ale ogolnie ladna jest
Cytat:
Swinki sa fajne
A na powaznie to fatalny odcien, moj wpada bardziej w zolc niz roz i jest ok

Co do kredytu to watpie zebys dostala 500 tys przy 2000 pensji.
Przed swietami bylam na spotkaniu z doradca finansowym, siedzialam 1,5 godziny i przerobilismy mase wyliczen, tak w skrocie:

Jako singiel w 2012 gdybym chciala brac sama kredyt na 300 000 to pensja na poziomie 4,5 tys do 5 tys zeby bank mial zabezpieczenie.

Gdybym byla zamezna to lacznie z mezem okolo 4000 - czyli po 2 tys na glowe - wtedy banki sa bardziej tolerancyjne.

No a wiadomo ze w obecnych czasach kiedy ceny mieszkan sa tak niesamowicie wywindowane to minimm 400 000 bym potrzebowala.
kwoty horrendalne...
Cytat:
Zgadzam sie
Uwazam ze nie ma szans uzbierac na mieszkanie nawet w kilka lat przy obecnych cenach i pensjach. Wszystko idzie w gore a pensje takie same albo i zmniejszaja sie.

Poza tym dla niektorych osob kredyt to jedyne wyjscie - mowie o osobach ktore nie mieszkaja z Rodzicami tylko wynajmuja - jak np ja - wcale na tym nie oszczedzam bo musze i odkladac i placic normalnie czynsz pluz za wynajem wlascicielowi wiec bardziej juz mi sie oplaca kredyt bo przynajmniej splacalabym cos swojego.

I gleboko sie nad tym zastanawiam ale tez mysle nad tym czy nie wrocic wiec nie oplaca mi sie kupowac mieszkania teraz, mam tetlik w glowie i sama nie wiem co lepsze, ladowac sie w kredyt i ew za 4 lata odsprzedac mieszkanie z kredytem czy wynajmowac jeszcze 4 lata zeby kupic mieszkanie zupelnie gdzie indziej na czysto na dluzszy okres.

To sa ciezkie decyzje

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

I uzbierali na samodzielne mieszkanie w 2 lata?
jezeli mozna spytac to ile bo wydaje mi sie to nierealne
Albo zarabiaja po 15 tys.
to sa mega ciezkie decyzje niestety ehh...
Cytat:
Hej dziewczyny! Nie ma sensu się tutaj kłócić, każdy orze tak jak może. Na pewno za każdą decyzją stoją przemyślenia i rozsądek, jednemu będzie tak pasować, innemu inaczej

Muszę się pochwalić że od 4!! dni systematycznie stosuje balsamy
Wyczyn jak nie wiem. :P
wow oby tak dalej
Cytat:
no niestety to chyba jedyny ich najwiekszy minus... ale albo smrodek albo niszczace lampy UV wiec chyba smrodek ktory jednak nei jest wyczuwalny przez osoby przechodzace obok
Cytat:
talu: jest po kilka/kilkanaście miejsc na wojewódzctwo czy jak?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

ale chcesz mieszkać w Katowicach czy dojeżdzać?

i na co się wybierasz?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

w dużym mieście to raczej w rok się i na część nie uzbiera licząc średnie pensje
Albo kuzynka dużo zarabia, albo małe miasto i niedrogie mieszkania.
no a ja sie pocieszam tym ze mam bardzo fajnych, tolerancyjnych tesciow, a tesciowa nawet nowoczesna jest, tym bardziej ze juz sa przetarte szlaki przez braci i bratowe TZta wiec teraz juz tesciowie sa bardziej wyrozumiali i bedziemy sobie mogli pozwalac na wiecej niz bracia TZta.
Cytat:
bosko to ujęłaś

ja siedzę z BP i zaraz idę do wanny... planuje też dziś stopy ogarnąć bo nadniach się na basen wybieram a pedi dawno nie robione więc trzeba się nimi zająć
dziekuje, przydaja sie
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
To juz nawet nie chodzi o to bieganie Ale jakby rodzice cudowni nie byli... to ani pogotować po swojemu, ani swojego bałaganu mieć nie można... Ja bym tego nie wytrzymała psychicznie

Też trzymam kciuki za party. W domku to może inaczej wygląda, ja w mieszkaniu naszym nie dałabym rady...

Ale się wkurzyłam. poszłam odebrać zamówienie z DOZu, nie było a pół godziny później jak wróciłam do domu dostałam sms, że już jest do odbioru... I dostałam odpowiedź z Diverse odnośnie reklamacji. # razy reklamowałam tą samą wadę w butach i za każdym razem dostaję nową parę. I czeka na mnie już 4 para tych butów do odbioru
pogotowac bede mogla sobie kiedy bede chciala, tzn jak np zwolni sie kuchnia to bede mogla robic w niej co zechce a co do balaganu to w sumie bedziemy go mogli zrobic w swojej czesci domu, raczej tesciom bede sie starala sprzatac sprzed nosa moje brudy no i faktycznie co innego pietrowy domek a co innego mieszkanie my bedziemy w domku wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja wlasnie pofarbowalam wlosy i siedze z maska
pokaz sie potem jak tam dlugosc wlosow? bo ostatnio podcielas, ale chyba Ci dosc szybko rosna?
Stary 2011-12-27, 18:29   #1155
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ślub planujemy po nowym roku, gdzieś kwiecień na początku wybraliśmy.

I dziękuję za gratulacje : roza:

Dziś robiłam mamie pasemka , szydełkiem przez czepek wyciągałam aż 2 godz ale się udało

Jutro jadę z mamą do warszawy może do auchan zajadę po glorię i lorysa jak znajdę . snow może wiesz jak z ul.koziej natrafić do auchana??
musiałam wygogolować, bo nie słyszałam o koziej z tego co widzę to przy starówce, najlepiej byłoby dostać się do pl. bankowego (metro ratusz) i tam wsiąść w autobus 171 (kierunek nowe bemowo) i wysiąść na przystanku Góralska, pod samym auchan (CH wola park)

Dbam o siebie

Stary 2011-12-27, 18:38   #1156
samaraNW
Zakorzenienie

My z TŻem kupujemy w przyszłym roku tak na 99%(zostawiam jeden procent na różne nieprzewidziane sytuacje ) mieszkanko mamy jedno upatrzone, 47mkw za 249tys. teraz jest ciężko ze sprzedażą i ceny cały czas spadają, liczę na to, że jeszcze spadną plus zawsze się trzeba potargować znajomy TŻa handluje mieszkaniami i mają teraz ogromne problemy, do tego zmienią się zasady przyznawania kredytów i to na pewno też spowoduje spadki cen
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 19:01   #1157
kasieni887
Wtajemniczenie

witam
mozna dolaczyc

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

no niestety to chyba jedyny ich najwiekszy minus... ale albo smrodek albo niszczace lampy UV wiec chyba smrodek ktory jednak nei jest wyczuwalny przez osoby przechodzace obok
w sumie niszczace lampy UV tez pozostaiaja smrodek ja jak narazie dobralam dla siebie idealny jak narazie zestaw samoopalaczy z sunozon z rossmana: ten w areozolu do ciala + saszetki na twarz mega tanie ale jakze skuteczne

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 19:06   #1158
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
musiałam wygogolować, bo nie słyszałam o koziej z tego co widzę to przy starówce, najlepiej byłoby dostać się do pl. bankowego (metro ratusz) i tam wsiąść w autobus 171 (kierunek nowe bemowo) i wysiąść na przystanku Góralska, pod samym auchan (CH wola park)

dziękuję ślicznie
Stary 2011-12-27, 19:14   #1159
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
witam
mozna dolaczyc

w sumie niszczace lampy UV tez pozostaiaja smrodek ja jak narazie dobralam dla siebie idealny jak narazie zestaw samoopalaczy z sunozon z rossmana: ten w areozolu do ciala + saszetki na twarz mega tanie ale jakze skuteczne
a nie zapychają Cię te chusteczki- bo ja kurczę z każdym samoopalaczem prawie mam ten problem że potem twarz straszna jest

kurczę zaczynam się nad tatuażem zastanawiać ale nie wiem czy potem nie bedzie problemem gdy do szkoły oficerskiej będę chciała iść...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-12-27, 19:19   #1160
kasieni887
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie zapychają Cię te chusteczki- bo ja kurczę z każdym samoopalaczem prawie mam ten problem że potem twarz straszna jest

kurczę zaczynam się nad tatuażem zastanawiać ale nie wiem czy potem nie bedzie problemem gdy do szkoły oficerskiej będę chciała iść...
wlasnie nie! a uwiez mi bylam peelna obaw smarujac nimi twarz,gdyz moja cera do idealnych nie nalezy i bywa kaprysna
jak mam ciemniejsza twarz uzywam tez mniej podkladu, korektora a i makijaz wyglada duuzo lepiej

jakie macie postanowienia noworocne? ja planuje jakis karnecik na silownie, diete, dalsze nieoprostownie wlosow i dbanie o nie oraz rzucenie palenia

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 19:20   #1161
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
witam
mozna dolaczyc

ale znika po kapieli, a po samoopalaczu wlasnie wraz z kapiela i smrodkiem znika opalenizna no moze nie po pierwszym myciu, ale wraz z kazdym kolejnym... ja wole samoopalacz, choc jednak na slub zastanawiam sie nad solka zeby bylo rownomiernie
Stary 2011-12-27, 19:24   #1162
ramoncia217
Wtajemniczenie

znacie dobry płyn do zmywania makijażu najlepiej żeby był do wrażliwej, atopowej skóry??
Stary 2011-12-27, 19:27   #1163
samaraNW
Zakorzenienie

muszę Wam powiedzieć, że bardzo zadowolona jestem z bb creamu nie muszę używać korektora w końcu tylko jedynie kolor mógłby być ciemniejszy.
szczotka tangle teezer też bardzo fajna jest, ale nie aż tak cudowna jak niektórzy opisują. muszę się więcej nią namachać, żeby rozczesać dokładnie włosy - tam gdzie jest ich najwięcej muszę przeczesywać od góry i od spodu, bo jakoś mi wszystkich włosów nie łapie.
Stary 2011-12-27, 19:30   #1164
ramoncia217
Wtajemniczenie

idę zmyć makijaż ( mam jeszcze dwu fazuwkę z ziaji), i kąpiel , balsam a potem to spać Rano muszę wcześnie wstać, i się jeszcze naszykować )
Stary 2011-12-27, 19:36   #1165
CABIN CREW

Cytat:
wlasnie nie! a uwiez mi bylam peelna obaw smarujac nimi twarz,gdyz moja cera do idealnych nie nalezy i bywa kaprysna
jak mam ciemniejsza twarz uzywam tez mniej podkladu, korektora a i makijaz wyglada duuzo lepiej

jakie macie postanowienia noworocne? ja planuje jakis karnecik na silownie, diete, dalsze nieoprostownie wlosow i dbanie o nie oraz rzucenie palenia

super będę musiała je wypróbować - bo na sol szkoda mi ostatnio kasy i skóry

co do postanowień noworocznych...jak na razie:
-dalej dbać o włosy tak jak do tej pory i zawalczyć o przyspieszenie porostu
-zmienić nawyki żywieniowe na zdrowsze
-więcej ruchu- do lata być szczupla
- wrocić do częstszego czytania ksiązek
-opanować włoski w stopniu umożliwiającym komunikowanie się (podstawy )
- pracować nad charakterem- walka z lenistwem i szybkim denerwowaniem się

ZALATANA......
Stary 2011-12-27, 19:36   #1166
samaraNW
Zakorzenienie

u mnie po południu było: pełna depilacja, nawilżanie plus balsam łagodzący po depilacji, pedicure, maseczka na stopy. niby mało, a dużo czasu mi zajęło
Stary 2011-12-27, 19:38   #1167
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
witam
mozna dolaczyc

o a dla mnie ten w sprayu za delikatny efekt daje ale mleczko sun ozon do ciemnej już bajka tylko mocno nietrwałe jest
jednak z balsamów brązujących moim naj jest dove do ciemnej

Dbam o siebie

Stary 2011-12-27, 19:41   #1168
samaraNW
Zakorzenienie

ja mam nadal powakacyjną opaleniznę i nie potrzebuję na razie balsamów brązujących i raczej przez dłuższy czas nie będę ich potrzebować w ogóle marzą mi się już wakacje i wyjazd nad morze
Stary 2011-12-27, 19:45   #1169
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja mam nadal powakacyjną opaleniznę i nie potrzebuję na razie balsamów brązujących i raczej przez dłuższy czas nie będę ich potrzebować w ogóle marzą mi się już wakacje i wyjazd nad morze
ja też chcę wakacji.... i słoneczka i żaglówki....

ZALATANA......
Stary 2011-12-27, 19:47   #1170
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
no mi też nadal odznacza się opalenizna (a raczej jej brak ) od kostiumu

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości