|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam
To mój pierwszy post - wiec jeśli coś xle to od razu przepraszam (człowiek na bledach się uczy )Czy ktoś widział/zamawiał/miał w łapkach torebkę Kithira (tą niebieską)? Kolezanka jest zainteresowana, ale zaznaczyła od razu że jeśli sie nie spodoba to zwroci.. WIęc wolalabym wczesniej dac jej jeszcze jakies zdjęcia, rady itp A mowiąc szczerze nie widziałam jej nigdy..Wydawalo mi sie, że przeglądając watek nie znalazłam nigdzie info ten temat..Ale jeśli jest to bardzo prosze o skieowanie mnie tam ![]() Dzieki wielkie A tak na marginesie: jestem konsultantką od okolo pól roku (Kraków) ![]() pozr |
|
|
|
#16382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#16383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mogę Ci pomóc tylko tymi czterema zdjęciami:
|
|
#16384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś strasznie dużo braków ma teraz avon, czy oni wyprodukują ich taką masę, żeby nie podosyłac z K01 i żeby w ogóle były dostępne z K01 |
|
|
|
|
#16385 |
|
Raczkowanie
|
już dzisiaj paczki
|
#16386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie ma COKu to idz z klientką do sowjego biura <---byc moze beda w nim mieli torebkę i będzie mogła ja sobie obejrzec, ale najpierw przejdz sie/zadzwon do biura ii spytaj czy ją mają
|
|
|
|
|
#16389 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Ładna ta torebka, na tych zdjęciach - to jest skóra ??? Co do gwiazdek, to oczywiście nie zauważyłam opisu, ze one są właśnie takie małe, za to wychwyciłam stary opis, że są fajne, i któraś z Was bawiła się i przyciągała je magnesem - no i ten opis mnie zachęcił. A teraz news: Miż WCALE nie grzeje Koleżanka trzymała go ponad 2 godziny na gorącym kaloryferze, miś sie nagrzał, i po chwili juz temperatura zaczęła spadać z misia. Więc ten kto ma nie pogrzeje sie nim zbyt długo |
|
|
|
#16390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem z k-wa. jest tu COK oraz kilka biur. juz proponowałam jej ze mozemy najpierw zoabczyc w biurze lub CoKU (po wczesniejszym sparawdzeniu przeze mnie gdzie i czy mają) ale ona.. coz twierdzi że nie ma czasu, ochoty, ze jest zabiegana itp. torebeczka wyglada na ładna wiec jak nie ona to może ktos inny
|
|
|
|
|
#16391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez musze potweirdzić iż misiaczek niestey nie grzeje ..) o 21 mis idzie do łózeczka - jest wtedy cieply - ale mysle że to wynika tylko z tego że lezal na czyms cieplym .. jak zagladam potem (tak z pol godziny pożniej) mis jest "zimny"..cale szczęscie że moja coreczka i tak zasypia wczesniej (zanim mis straci temperaturę) a misia i tak pokochała - za sam wygląd
|
|
|
|
|
#16393 |
|
Zadomowienie
|
Wcześniej ktoś napisał,że w paczce miał pogniecioną torebkę na prezenty, bo włożyli ją między kosmetyki.
Ja kiedyś miałam taką sytuację,że wszystko w paczce było umazane. Jeden róg kartonu był przesąknięty nie wiadomo czym. Okazało się,że jedna próbka(żel pod prysznic senses niebieski) była jakby rozcieta żyletką. No cóż myślę sobie, chyba nikt specjalnie tego nie zrobił, ale nie wiadomo na pewno. To co było pobrudzone umyłam, a próbkę wyrzuciłam bo niewiele z niej zostało. Nawet nie dzwoniłam do biura, bo to się stało na początku konsultantkowania i nawet nie wiedziałam, że można do nich zadzwonić i ich opitolić
|
|
|
|
#16394 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zawsze może się też znaleźć inna chętna na torebkę Cytat:
co do misia to FAKT: bardzo długo się nagrzewa i krótko trzyma ciepło. w sam raz na tyle, żeby się położyć do łóżka i zasnąć, jak to czyni moja siostra.
|
|
#16395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podziwia m cię za spokój ja na szczęście problemu z paczkami nie mam-zawsze są dobrze zapakowane, perfumy są przeważnie w osobnym kartonie-chyba mam szczęście
|
|
|
|
|
#16396 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie byłam zła, ale z niewiedzy nie mogłam się wyładować na kimś z firmy, bo nie wiedziałam ,że można do nich zadzwonić.
Dopiero za jakiś czas moja koordynatorka powiedziała mi,że jakby coś było nie tak to mam dzwonić na infolinię albo do biura i ich równo zbesztać, im więcej zadzwoni konsultantek i klientek tym lepiej. |
|
|
|
#16397 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mam pytanie nie chce mi się szukać nigdzie...a jestem juz w trakcie wysyłania zamowienia... czy oferta demo wlicza się do ogólnej kwoty wielkosći zamówienia i ma wpływ na opust??bo ja zawsze ssię w tym gubię
|
|
|
|
#16398 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mam pytanie nie chce mi się szukać nigdzie...a jestem juz w trakcie wysyłania zamowienia... czy oferta demo wlicza się do ogólnej kwoty wielkosći zamówienia i ma wpływ na opust??bo ja zawsze ssię w tym gubię
|
|
|
|
#16399 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#16400 |
|
Zadomowienie
|
Nie jestem pewna jak to jest z tą ofertą demo, ale wydaje mi się, że wlicza się do ogólnej wartości zamówienia, ale nie ma wpływu na upust.
|
|
|
|
#16401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16402 |
|
Raczkowanie
|
wlicza się do ogólnej kwoty zamówienia a tym samym podbija upust, ale od ceny demo są ostateczne i nie odlicza się od nich wytargowanego upustu.
|
|
|
|
#16403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo ja nie rozumiem ![]()
|
|
#16406 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() o tym nie pomyślałam ![]() ja zbieram na razie zamówienia na k01, na razie mam 200zł, liczę, że uda mi się załapać na V etap TPS.
|
|
#16408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja czekam na paczkę z pierwszego terminu 12-tki. Mam nadzieję, że przyjedzie dzisiaj Brakuje mi jeszcze troszkę do ostatniego etapu Sake i szlafroczka ale pewnie na drugi termin nazbieram
|
|
|
|
|
#16409 |
|
Zadomowienie
|
ja zbieram na razie zamówienia na k01, na razie mam 200zł, liczę, że uda mi się załapać na V etap TPS.
[/quote]Co to za V etap TPS? |
|
|
|
#16410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na katalog 01 mam na razie 100zł,nie wiem jak dojdę do 650(VI poziom TPS),no ale najwyzej trudno sie powie
![]() Mam takie głupie pytanie ![]() Jak to jest z COKiem? Nie mam w swoim mieście COKu i zawsze paczki przychodzą mi do domu, ale np jakbym pojechała do COKu to wchodzę do niego i co? I czy jak coś uda mi się dokupić to wtedy automatycznie anuluje się z mojego zamówienia(jak mam np. że doślemy w jednym z kolejnych zamówień)? Zastanawiam się, bo może jak będą jakieś duże braki z drugiego terminu katalogu 13 to przejadę się do Poznania Chociaż jak dostanę paczkę 4 grudnia to nie będzie już za późno na zakupy w COKu z katalogu 13?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

(człowiek na bledach się uczy