|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XXV
bo tak jest
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
To Cię przywołałyśmy
heej Isabelle Stromberg zmieniła brwiska swoje Lecę na jakieś małe zakupy + do rossmanna wykorzystać moją kartę podarunkową, którą dostałam od mamy na święta. Całkiem fajna rzecz, za stówkę na tę kartę mogę zrobić sobie zakupy
|
|
|
|
#663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeneneeeeeeee ![]() Cytat:
![]() ja po malych zakupach mam 2 pary "emu" ale ze skory przynajmniej czarne i szare 2 sweterki, sukienke i wiecej grzechow nie pamietam aa i taka bluze z misia rozpinana z new yorkera jutro ide reszte kupowac. ehhh, masakra ciezkie jest zycie ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ja mialam kiedys takie karty podarunkowe... raz 100zl do reserved, a raz 50 zl do douglasa. |
|||
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie co z tym tatuażem?
jak sie to robi?
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Buah... znalazlam co to za lakier jest ten holograficzny... to jest firma butter. widzialam ja tutaj w douglasie za jakies 6 erło bodajże, takze nie jakis majatek.. ale tego koloru nie ma, bo to byla jakas kolekcja alexandra mcqueena
takze sobie kupilam patrzylam, ze podobny byl z nyxa.. w ogole tyle kolorow bylo slicznych, ze mi sie mozg zlasowal za 4,95. taki byl wybor, ze w koncu zrezygnowalam i wyszlam
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekonomicznie
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Buahhot, nie wiem czy widziałaś, ale maski Kallosa sprzedają teraz w Realu na Przymorzu - na przeciwko kas jest takie stoisko z opaskami, gumkami do włosów itp. i tam rzuciła mi się w oczy ta maska https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ta.html&next=1
nie wiem może jeszcze jakieś inne fajne maski były, ale się spieszyłam i już nie oglądałam
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
buahahaha wiadomka
![]() tak samo jak w deichmannie przymierzalam "emu" z takim zamkiem z boku. za☠☠☠iste byly... byly tylko 2 kolory.. czarny i takie kakaowe. i moja mama mowila, ze te kakaowe, a ja wolalam czarne. w koncu wyszlam powiedzialam ze przemysle poszlam do c&a, a tam poprzeceniane, to wzielam 2 pary
|
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogemmm prosic o adres bo mi wcielo po formacie?? Cytat:
a to jest zrobione metodą piórkowa, czyli imituje brwi.Chyba sie przezuce na farbowanie Henna, wlasnie sie czaje na stronie Khadi i znajac zycie zaraz cos kupie ![]() Wogole zaczynam miec szmergla na punkcie naturalnych kosmetyków Ostatnio bylam bardzo zla na moje wlosy bo jakies takie sianowate byly no i oczywiscie sie okazalo ze przeciazalam je niedomywajac maski z wlosów albo za duzo odzywki walilam, dzisiaj nalozylam minimalnie, porzadnie spłukalam i odrazu lepiej klaczki wygladaja, wkoncu sie błyszcza uffff bo juz nawet myslalam o scieciu
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-12-27 o 20:50 |
||
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo spamerka agg jest
![]() Raczej permanentny :P Swieta,swieta i po swietach ![]() agg jak tam plany sylwesttrowe? Ostatnio latalam po sklepach ale to zadna radocha jak kupujesz od pol roku tylko tuniki ![]() Wystroilam sie w te kozaki w wigilie i od razu inaczej sie czulam, co prawda wychodzac nie moglam jednego dopiac bo mi troche nogi spuchly hehehe i to tyle ciekawostek z zycia mego ![]() Piore ciuchy, koncze wyprawke, zamawiam wozek i czekam jeszcze 6 tyg a wg usg 4
|
|
|
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
http://quiz.pl/sklep/product_info.ph...266114a2f9fd5a najpierw były pękacze, a teraz coś takiego
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalu nie ma ale mowilam... tamten sylwester byl fajny a rok beznadziejny... wiec moze jak sylwester bedzie beznadziejny, to rok bedzie faaaaaajny
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
http://www.isabelles.nu/ prooszę
![]() Wróciłam z rossmanna. W☠☠☠☠iona jak cholera Ta karta podarunkowa to jednak beznadziejny prezent, bo nie dość, że wiadomo, że nie będę chodziła z kalkulatorem w ręku żeby zmieścić się w tej stówie to się dłużej zastanawiałam co jeszcze dokupić a ochroniarz to łaził za mną i autentycznie jak mazałam sobie po ręku odcienie podkładu to stanął obok mnie i te podkłady które ja brałam do ręki zaczął nagle układać No przecież myślałam, że walne w kąt ten koszyk i wyjdę. W skali miesiąca to ja tam pół swojej wypłaty potrafię zostawić a oni traktują klienta jak intruza jakiegoś. Ja nie wyglądam na dziadówe, która ukradnie im błyszczyk no halo, normalnie odechciało mi się tam robić zakupy. :/ Nie było na półce mojego podkładu więc kupiłam już na odklepanie rimmel match perfection i teraz w domu patrzę, że to "kremowy podkład w żelu" nakładam na twarz i nie widać w ogóle różnicy takjakbym nie miała nic na buzi |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvana mnie własnie ochroniarze odrzucają w rossmanie , łażą za Tobą wszędzie , mnie to osobiście tak czasem wkurza , że połowy rzeczy nie kupię tylko wychodzę :/
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-12-27 o 21:20 |
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Agg no buahahahaha tamten byl niezly
Pod tytulem halo halo tu londyn i klotnie z łodzią... Hehehe artur dzwoni boszzzz to byl czas i moc ![]() Pojechalabym sobie w gorki jakies... |
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tak ostatnio wkur*** baby z natury, robilam zakupy i lazilam duzo po sklepie a te mi zagladaly w koszyk czy sa jeszcze tam te produkty ktore z polki wzielam, wiec jak widzialam katem oka ze stoi picza i sie na mnie gapi to odwracalam i patrzylam jej sie prosto w oczy. Strasznie sie wtedy peszyly. Z ochroniarzami robie tak samo, jednego to nawet zapytalam czy jest jakis problem ... nie ma nic bardziej rozpraszajacego przy robieniu zakupów niz patrzenie komus na rece ....
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
W Tych sklepach to standard, ja nie zwracam uwagi i robie swoje
|
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet z tego wszystkiego kolor nie taki wzięłam. Nie no bez jaj z tym koszykiem Masakra jakaś w tych sieciach, ja bym chyba zaczęła rzucać w nie tymi produktami z koszyka z moją nerwowością |
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ten z magnesem to pewnie też jakieś dziwne wzorki robi.
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
O jeszcze mnie ktoś pamięta
No więc kilka słów ode mnie do ludu: -Aga nalegam na zdjęcie Twoich nowych włosów (ja znalazłam świetną farbę bardzo jasną mogę zarzucić nazwą) -Star u Ciebie na fb widziałam coś pięknego, powiem Ci, że wyglądasz jak Megan Fox z tymi ustkami -Prrrriinc my też się wybieramy do Zakopca na Sylwestra! gdzie dokładnie będziesz? To tyle ode mnie, jak zwykle pierd*lę o głupotach Nie czytałam regularnie, wcześniej były tu jakieś lasunie ch&j wie skąd i szkoda mi było czasu, ale dzisiaj mi intuicja podpowiedziała, że jak na AG wspominają o Zenku to znak, że coś się dzieje
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj gadalismy na skypie pierwszy raz od... łoooooooooooo... i czulam sie jakbym z jakims obcym gadala jeszcze sie smialismy, ze zapomnielismy jak nasze glosy brzmia i nawet uslyszalam, ze mam fajny glos Cytat:
mialam dzisiaj prostowac, ale tutaj jest taka beznadziejna pogoda, ze szok |
||
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja też maskuję, niedawno robiłam dekolorkę to mi tragedia została, ale czarny gliss kur, dolce latte i sleek line i wracają do normy w piątek będę w auchanie (mam odłożoną kasę na odżywki do włosów ) to obkupię się w glorię, lorysy i co tam popadnie ![]() poza tym Star tu coś dla Ciebie- od 2 tyg nie używam nic przeciwtrądzikowego na twarz tylko same naturalne rzeczy między innymi babydream dla dzieci i nic nowego nie wyskakuje i jest coraz lepiej Siwa, a henną nie da się rozjaśnić włosów?
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jestem zbyt leniwa zeby gdzies jechac, ale zamawiac i czekac
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zenobiusz witaj
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

heej