|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31244359]Czy któraś z Was nie wybiera się może dzisiaj do centrum? W Marionnaud na Szpitalnej jest wszystko -70%, a ja bardzo bym chciała meteorytki i podkład![/QUOTE]
Jak mogłaś tak poźno napisać |
|
|
|
#1802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Przepraszam, miałam zapiernicz w pracy i nie pomyślałam...
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć tak jak mówię, ja to potrafie i w swojej mieścinie wszystko przepuścić!!! |
|
|
|
|
#1804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31250217]Dziękuję
Nie chcę tu wartościować żyć, ale wujek chociaż miał szansę przeżyć wiele wspaniałych chwil a Twoja 30letnia kuzynka... to dopiero wielka niesprawiedliwość losu ![]() Diagnoza raka u dzieci i młodych ludzi zawsze wprowadza mnie w konsternację ![]() Kiedy wynajdą skuteczne leki?
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
A mój myszoskoczek nauczył sie pić z poidełka!
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
wszystko po trochu, jak mnie najdzie
biżu, kartki, decoupage... czego to ja się nie chwyciłam
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam tłuste plamy na malowanej ścianie i nie mogę zmyć
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31248457]Dopisałam Cię w klubie, będę o Tobie pamiętać
[/QUOTE] Dziękuję ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31249538]Pisałam Wam kilka tygodni temu o wujku, u którego wykryto raka. Jeszcze tydzień temu funkcjonował zupełnie normalnie, a od wczoraj leży już w łóżku, nie jest w stanie podnieść się o własnych siłach. Tata jest załamany mimo, że nie daje tego po sobie poznać... Nawet nie wiem jak go pocieszyć. W dodatku właśnie się dowiedziałam, że moja 5 lat strasza kuzynka ma raka mózgu i dają jej max pół roku. Dziewczyna miała przed sobą całe życie. Wszystko mnie dzisiaj dobija...[/QUOTE] Kurcze, tak mi przykro, aż nie wiem co powiedzieć... Wiem, że w takiej sytuacji to brzmi bardzo banalnie, ale trzeba mieć nadzieję
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam ![]() Już po świętach więc może zacząć się wiosna Cytat:
Oni likwidują ten sklep, dlatego wszystko wyprzedają. I te przeceny wyglądają tak, że 70% zniżki jest przy zakupie 7 produktów. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31249538]Pisałam Wam kilka tygodni temu o wujku, u którego wykryto raka. Jeszcze tydzień temu funkcjonował zupełnie normalnie, a od wczoraj leży już w łóżku, nie jest w stanie podnieść się o własnych siłach. Tata jest załamany mimo, że nie daje tego po sobie poznać... Nawet nie wiem jak go pocieszyć. W dodatku właśnie się dowiedziałam, że moja 5 lat strasza kuzynka ma raka mózgu i dają jej max pół roku. Dziewczyna miała przed sobą całe życie. Wszystko mnie dzisiaj dobija...[/QUOTE] przykro strasznie ![]() I to w święta takie wiadomości ![]() Cytat:
![]() Ta dostawa chyba ma być niewielka, może nie być takich chodliwych kosmetyków ![]() W ogóle jak tam weszłam to się przeraziłam, że tak pusto ale trochę rzeczy jeszcze było. O kolorówkę trzeba było pytać (wystając w dzikim tłumie) bo wszystko mieli pochowane w szufladach. Jakby ktoś był zainteresowany to mogę napisać co mniej więcej zostało. Likwidacja Marionaud odjęła mi problem wyprzedaży Nie idę na zakupy do wiosny...
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
M-ka - kupiłam sweterek, który uprzednio kosztował 260zł, przeceniony na 100, naszyjnik przeceniony z 100 na 20, drugi naszyjnik przeceniony z 50 na 20 i opaski do włosów za 10zł (przecenione z 40).
Hiper, trzymam kciuki przede wszystkim za kuzynkę
|
#1812 |
|
moderatorka też wizażanka
|
6xm,
Co wybrałaś finalnie? Jakbyś szła odbierać kosmetyki to daj mi znać, żebym pieniążki dla Ciebie miała. Chociaż pewnie przed 12 się z wyrka nie zwlokę
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dorwałam podkład Double Wear i jakiś z Lancome (chyba ten, który Ty masz tylko jaśniejszy), ale chyba wezmę tylko DW. Tylko nie było testerów moich odcieni więc to takie trochę ryzyk-fizyk... I wezmę chyba jeszcze poczwórne cienie Guerlain i pędzelki M.
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
|
Cytat:
![]() Te Panie same za bardzo nie wiedziały co jest, za duże zamieszanie tam było Jakby były jeszcze pędzle, to może na jakiś do podkładu się skuszę. ![]() A ja perfum w ilości 3 Tam to po prostu jak w raju Zazdroszczę pierwszym klientkom, które tam się zjawiły
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Myślisz, że do warto się jeszcze jutro pofatygować do MM? Marzy mi się buteleczka perfum, ale nie wiem czy cokolwiek jeszcze zastanę
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
hiper, jest mi bardzo przykro, co za biedna dziewczyna. Choroba nie powinna nikogo dotykać, ale przerażające jest, gdy pojawia się u takich młodych osób.
Ja się dowiedziałam w tym tygodniu, że mój młodszy o trzy lata kuzyn ma tętniaka mózgu i operacyjnie nie da się nic z tym zrobić. Nie widuję się z nim często, ostatnio jakieś dwa lata temu, ale to świetny chłopak i gdy usłyszałam o nim, to jakbym dostała obuchem w głowę. Nie dociera to do mnie i w moich myślach nie jest możliwe, żeby cokolwiek złego się z nim stało |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj widzialam koło drogi dojazdowej na moje osiedle wypadek, zwłoki w worku na poboczu leżały jak przejeżdzałam i ciagle myśle o tym... Kto to mógł być? Czy młody, czy stary? Gryzie mnie to. Dzisiaj w tym miejscu stał znicz...
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1821 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję kochana Cytat:
Cytat:
I bardzo mi przykro z powodu kuzyna... |
|||
|
|
|
#1822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hiper, bardzo, bardzo mi przykro. Życzę dużo siły Tobie, a przede wszystkim Twoim bliskim.
Cytat:
Ja też planuję się w takim razie jutro wybrać, można zawiązać jakąś koalicję ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1823 |
|
|
ola_gie,
Mogę, ale u mnie z gotówką naprawdę marnie jest A jak obliczyłam swoje zakupy... Na ok. 340 zł to mam ochotę walić głową w ścianę Oczywiście dam znać jak coś. Mam niedaleko więc jak się chociaż trochę wyśpię, to tam wpadnę i wypadnę. Chociaż się zastanawiam jak to zrobić, bo trzeba 7 produktów min. wziąć, więc potrzebowałabym 6xm, żeby dorzucić do naszych zakupów. Emka, jak to zrobimy? ![]() 6xm, mówiła, że Panie same nie wiedzą kiedy dokładnie dostawa będzie. |
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1825 | |
|
|
Cytat:
Jestem teraz w pracy i już wiem, że jutro czeka mnie odsypianie, bo dzisiaj sobie nie pośpię.Poza tym i tak muszę się z 6xm zgadać, bo musimy te rzeczy dorucić do reszty zakupów, inaczej to kicha. Przynajmniej biopsę sobie poczytam
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby też, ale co by było gdybyśmy tam zastały wszystko Strach się bać... Jak przy resztkach asortymentu wyszłam po 2 godzinach to co by było przy całym... [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31254192] No to nie jest źle. A wzięłabyś mi też podkład jakiś? Właśnie Double Wear jakby był... Co w ogóle jeszcze było z kolorówki? Jakieś broznery? Rozświetlacze? Róże? [/QUOTE] Double Wear zostały może 2-3 odcienie, nie wiem jakiego byś potrzebowała. Z kolorówki były na pewno bronzery. Dużo kobiet pytało o pudry i róże ale nie było Nie wiem co tam wcześniej mieli z kolorówki, byłam w tym sklepie pierwszy raz, ale teraz były tylko szafy Estee Lauder, Lancome, Guerlain i Heleny R. Zostało trochę cieni, pojedyncze podkłady (dużo ciemnych), lakiery, eyelinery, kredki, szminek sporo, błyszczyki. Nie wiadomo, zależy od kuriera... Może być już i 11 a może być później. Cytat:
) ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
) a jak będzie trochę później to skoczymy na kawę
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-12-27 o 23:24 |
|||
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogóle chciałam iść jeszcze do intimo4you bo mam ten kupon z mydeala więc jakbyśmy nie załatwiły w MM to może bym podeszła tam
|
|
#1829 |
|
|
6xm,
To wtedy daj znać Budzą mnie wibracje w telefonie Jeśli mam go na łóżku albo przy łóżku. Położę się zatem z telefonem i przybiegnę rozczochrana, niewyspana, zszokowana. Zawsze doznaję szoku po nagłym obudzeniu i wyglądam jabym była pijana i nie wiedziała co się dzieje wokół mnie Będę czekać na smsa albo telefon !Rozświetlaczy nie było jak pytałam
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ineso, może przekazać jutro którejś z dziewczyn pędzelek dla Ciebie?
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-12-27 o 23:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

Jutro mamy odebrać zakupy, bo im komputery padły, a potem były kolejki jak za czasów wspomnianego już PRLu
Więc planuję zapolować na meteoryty.