|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Marzy mi się... DOLCE VITA DIORA ,oby to marzenie mi się ziściło
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Bal d'Afrique Byredo
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazała mi samej sobie prezent wybrać )
|
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Konto usunięte
|
Trochę poteściłem i jest nowa, zaskakująca lista chciejstw
Czas na nową listę: Chcę: - Creed Aventus (marzę o nim - Versace The Dreamer (bardzo mnie zaskoczył ten zapach) - Pal Zileri Sartoriale (teraz ubolewam, że nie klikłem jak była wyprz na e-glamour) Mógłbym chcieć: - Issey Miyake L'Eau d'Issey Intense PH Chcę potestować: - Creed Virgin Island Water - Amouge Epic Man - Amouge Gold Man - Amouge Lyric Man - Amouge Honour Man - Amouge Jubilation Man - Amouge Memoir Man - Amouge Reflection Man - Chanel Egoiste - Kenzo PH Boisee - Kenzo PH - Kenzo L'Eau par Wild PH - Jennifer Lopez Deseo Men - Shiseido Zen Men - Shiseido Zen Men White Heat Edition - Loewe Esencia PH - Hermes Equipage - Frederic Malle French Lover - Guerlain Heritage - Guerlain Habit Rouge - Narciso Rodriguez for Him - Narciso Rodriguez Musc for Him - Christian Audigier PH - Mugler A*Men Sunessence Edition Orage d'Ete - JPG Le Male Silver My Skin - Al-Rehab Silver |
|
|
|
|
#2825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Parfum d'Empire Aziyade też już do mnie leci |
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Raczkowanie
|
Ahh... Coty Exclamation... piękna!
|
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
W nowym roku kcem
Praline de Santal PG- miało byc na urodziny, ale wyszlo coś innego. Rose 31 Le Labo Sa Majeste la Rose SL Bell'Antonio Hilde Soliani Lily and Spice Penhaligon's
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour - mam odlewkę
Black XS - odlewka przybędzie niebawem So Elixir na razie odpuszczam... Moja aktualna lista marzeń: 1. Euphoria 2. Magnetism 3. In2u Teraz już nie odlewki a flakony
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie moje marzenia z listy zostały spełnione
Teraz chcę już tylko zapasiku Miss Dior Cherie (edp), ale to jak trafi się okazja i może na wiosnę zapoluję na coś ładnego i może ciut lżejszego? Parę typów już mam
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
Pure Poison
212 sexy CH Code edp Flowerbomb edp |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Eden
Jakaś bezpretensjonalna róża (YR) i coś z L'Occitane (werbena)- znaczy proste jednoskładnikowce Coś dziennego i jasnego- może Saab, może Indigo? Może Amarige Mariage? I chyba nowy Givenchy- ten od Liv Tyler (skleroza) I może w ramach odnowy wspomnień Vanilla Fields
|
|
#2832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Frederic Malle, Musc Ravageur 2. Nasomatto, Black Afgano 3. Profvmvm Roma, Olibanum 4. M.Micallef, Gaiac 5. S.Lutens, Fille en aiguilles 6. SL/Shiseido, Feminite du Bois- bo już na wykończeniu 7. OI, Givenchy - bo już malutko, dno widać 8. i za Theoremką też troszkę tęsknię... (bo tylko opary i miniaturka pozostały...)
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Musze uzupelnic braki bo oddalam Mamie ogrodek nilowy i Samsare, siostrze Feerie i zostawilam do odsprzedania komus Escade Especially- nie zastapi mi Addicta 2. Tak wiec do kupienia:
-Samsara 50ml -Feerie 100ml -Kenzo Amour Indian Holi 50ml- bo tez oddalam ![]() -Ogrodek Nilowy 100ml -Paisley Etro 100ml bo koncze probeczke a jest cudny. To tyle.
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie do czołówki pragnień wepchały się ostatnio CdG i CdG 8 88.
|
|
#2835 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja
1. Princess Very Wang - kliknieta 100 ml 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - oprócz Eau de Shalimar, którego mam mały zapas 4. Lolita Lempicka edt - dostane na Swieta 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() 11. Kenzo Summer - lato ![]() 12. Czarna Coco edp 13. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy 14. Addict 2 - bedzie odlewka, na razie musi wystarczyc Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2011-12-23 o 10:38 |
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Lista marzeń na rok 2012
:1. TM Angel Sunessence Light i/lub Bleu Lagon 2. V&R Flowerbomb Extreme 3. Givenchy Eaudemoiselle 4. Armani Acqua di Gioia 5. Chloe Love Ta lista jest taka troszkę naciągana, bo pozycji 1 i 2 w ogóle nie znam, a resztę testowałam daawno temu i pamiętam zapachy bardzo słabo, wiem tylko tyle, że mi się podobały Ale myślę nich i chyba chciałabym je mieć Oby się spełniło!
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Chciejstwa, czy muszmiecie?
![]() - kilka ml Angela EdT - dooobry wątek ![]() - Dzongkha - jakaś lawenda, niespiesznie - Markiz - odlewka - done ![]() - kapka Jicky - na przypomnienie mam, więcej nie trzeba - kapka Vol de Nuit
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2012-01-09 o 13:16 |
|
|
|
|
#2838 |
|
Wtajemniczenie
|
Na liście trzy muszmiecie:
1. Stara Dolce Vita, jak największa ![]() 2. Flowerbomb edp 3. Womanity 4. Oriens 5. Feerie edp Do testów i ewentualnego rozważenia czarna Coco, Chance i London. Z chciejstw to jeszcze Trouble (o i le dorwę... ) Inside - w ciemno i mała trzydziesteczka starej Hypnotic Poison... Eh, wątku - działaj! ![]() Edycja - zapomniałam o Oriens i Feerie edp - to drugie już spełnione, całe 100 ml
19.09.2015r. Edytowane przez Julie_K Czas edycji: 2011-12-31 o 13:56 Powód: dopisek:) |
|
|
|
|
#2839 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejna aktualizacja do spelnienia na Nowy Rok 2012
1. Chanel no 5 edp - chyba w koncu doroslam do tego zapachu 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - oprócz Eau de Shalimar, którego mam mały zapas 4. Issey Miyake L'eau d'issey 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() 11. Kenzo Summer - lato ![]() 12. Czarna Coco edp 13. Addict - odlewka lub 20 ml wystarczy 14. Addict 2 - bedzie odlewka, na razie musi wystarczyc |
|
|
|
|
#2840 |
|
Rozeznanie
|
Na mojej liście w tym momencie są tylko klasyki:
Shalimar, czarna Coco i No 5...
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
moja lista kształtuje się teraz w ten sposób,że częśc zapachw chcę na pewno, a części nie jestem pewna ,ale mam ochotę
:-Ange ou demon le secret -Chloe Intense -Oh Lola -Euphoria Forbidden -Idylle Eau Sublime -Joy of pink -Addict to life -Shalimar Initial (najlepiej ode de la vanilie-ale ciężko zdobyć:/) -J'adore L'eau cologne florale - nina snow princess -daisy eau so fresh itd, itp.:P Edytowane przez golgie Czas edycji: 2012-01-01 o 12:10 |
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
No to lista na nowy rok wygląda następująco:
- Dune, Diora - Dzongkha, L'Artisan - Beige, Chanel - Elie Saab - mam miniaturkę, ale i tak rozmyślam o flakonie - jakieś różane kadzidło - Corso Como lub Costes jak się w końcu zdecyduję, które wolę ![]() No i jakieś nowe fajności do testów oczywiście ![]() No to wątku - |
|
|
|
|
#2843 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
A ja mam skromne życzenie, znaczy tylko jedno (na razie
):Allure edp Wąteczku, pomóż troszkę ![]()
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Moje noworoczne marzenia zapachowe:
1. Avony: Little Red Dress, Far Away, Far Away Dreams, Perceive. 2. Bois Farine, L'Artisan. 3. Fragile, JPG. 4. Eden. 5. Diamonds Intense. 6. The Fragrance, Ghost. 7. Chantal Thomass EDT. Niech się spełnią
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-01-01 o 13:36 |
|
|
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Julie_K;31254648]Na liście trzy muszmiecie:
1. Stara Dolce Vita, jak największa ![]() A ja mam pytanie odnosnie starej DV- gdzie moge ja kupic? Mam nowa ale podobno sa subtelne roznice miedzy nowa a stara wersja DV- bede wdzieczna za info
|
|
#2846 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chambre Noire i Autoportrait no to mi się zachciało
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie cieplo mysle o:
Insolence edp Champs Elysees Innocent Especially Escada jak tu wpisuje to zawsze sie spelnia
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=doogma;31343882]moim zdaniem różnica nie jest bynajmniej subtelna - ja nową odbieram jak podróbkę oryginału. Jest mniej bogata, i przede wszystkim - porażająco nietrwała. Z kupieniem raczej marnie - trzeba szukać po allegro, nowej już się chyba nie dostanie - raczej używki pozostają.
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Część chciejstw z poprzedniego postu się spełniło, więc oby i tak było tym razem
![]() Na listę trafiły: Shalimar edp Flowerbomb V&R CK Euphoria Forbidden Gucci Flora Lolitkowe L Angel edt Chopard Casmir Sporo tego, a znając mnie, to niebawem znów coś będzie mnie uwodzić i nęcić
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Tylko gdzie je dostać?
Kazała mi samej sobie prezent wybrać
)
i może na wiosnę zapoluję na coś ładnego i może ciut lżejszego? Parę typów już mam 

)
-