Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 23:11   #361
tusia_m
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Hehe, mogłoby pójść do góry Bo mnie też poszło w boczki, brzuch i w pupę dodatkowo
Obiecuję sobie już od miesiąca, że zacznę wreszcie o siebie dbać, ćwiczyć, lepiej jeść, ale jakoś na razie nie mogę się zebrać, a ślub już za 4 i pół miesiąca
dokładnie to samo postanawiam wcielić w życie
uu to faktycznie mało czasu Ci zostało. moja godzina "zero" wybije za niecałe 8 m-cy Ale też chcę od zaraz wziąć się do działania
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Bo średni pakiet ( który by mi odpowiadał) 14 tys a wypasiony 24 tys. I nie, nie to nie jest MP studios
phiii.... tylko tyle?? ja bym brała

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 23:14   #362
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
phiii.... tylko tyle?? ja bym brała
Oj tam oj tam, wysłałam 10 maili, poczekam na jakieś lepsze oferty

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 23:18   #363
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny jak sie skusze na wycieczke do Warszawy to pojdziemy we trojke na salony w koncu mamy podobny gust wiec jestem pewna ze doradzilybyscie najlepiej
Przyjeżdżaj, nie zawiedziemy Cię

Kindzia, im dłużej patrzę na tę Twoją kieckę tym bardziej mi się podoba W czwartek ją sobie przymierzę

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie zmartwilo? Pokazalam TZ zdjecia katalogowe zdjecia sukni Malwus, w ktorej sie zakochalam, a TZ powiedzial, ze jemu sie nie podoba, bo ma za wysoki stan pokazalam Mu wiec zdjecia jak wyglada na Malwus i powiedzial, ze na zywo tez to widac.. i co ja mam teraz zrobic? ehh.. teraz to mama nadzieje, ze jak jutro ją przymierze, to nie bedzie zupelnie do mnie pasowac i mi ulzy..

Stresuje sie jutrzejsza przymiarką, bo ja MUSZE kupic jutro suknie.. nie ma innej opcji dla mnie.
Wiesz, może się okazać, że Tobie będzie dobrze w zupełnie innym fasonie, także bez stresu 3mam kciuki, żeby się jutro udało trafić na tę jedyną

Cytat:
To ja powiem tylko tyle, że po całej burzy wybieramy dziś foto/wideo i piszemy maile, bo do marca chcemy to załatwić..., taka mała radość
Fajnie

Cytat:
Bo średni pakiet ( który by mi odpowiadał) 14 tys a wypasiony 24 tys. I nie, nie to nie jest MP studios
No to to już jest przegięcie Pokaż no linka

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 23:25   #364
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No to to już jest przegięcie Pokaż no linka
Pełną ofertę jak chcecie, wstawie na poczetę, a teraz:

machej.pl

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-12-27, 23:37   #365
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pełną ofertę jak chcecie, wstawie na poczetę, a teraz:

machej.pl
Nie żartuj, tak sobie liczy????? Jeszcze rok temu miał zupełnie normalną ofertę. Masakra.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 23:44   #366
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie żartuj, tak sobie liczy????? Jeszcze rok temu miał zupełnie normalną ofertę. Masakra.
I tak mi wysłał na 2012.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-12-27, 23:59   #367
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

O matko ale dziś nadrobiłyście tego pisania!!

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Rozumiem, że Ci przykro A Wy bierzecie ślub cywilny, czy konkordatowy ?
Konkordatowy, on jest wierzący tylko nie bardzo przemawia do niego to co dzieje się aktualnie w kościele..

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

wiem, że Ci przykro, ale zgadzam sie z dziewczynami, że to bardzo indywidualna sprawa. postaram sie nie naciskać przez jakiś czas na TŻ-ta a może sam zacznie chodzić? bo jak sama widzisz, takie wyciąganie go na siłę nie prowadzi do niczego dobrego
Mam postanowienie, że już zadnego zmuszania ani obrażania

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY ZDAŁAM!!!!

Brawo!!
Stary 2011-12-28, 00:22   #368
Wiktusiaczek
Zadomowienie

7 miesięcy do ślubu

Dziś idę z rodzicami na maraton po salonach - zaczynamy od 9.00, bo jeden salon jest dość daleko, a później jeszcze dwa w moim mieście Tak, zdradzam Mori Lee, ale muszę mieć pewność, że to ta wymarzona suknia - jak na razie żadna nie okazała się piękniejsza, w Mori czuję, że to ta jedyna, ale pojawia się jakieś wewnętrzne "ale"...
Trzymajcie kciuki

A tymczasem dobranoc
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 00:30   #369
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
pokaż
ja planuję (o ile mi się koncepcja nie zmieni) perełki założyć na drugi dzień
bardzo proszę http://allegro.pl/kp6002-komplet-3-c...968840831.html

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

[/COLOR]evoniuu czy mogła byś weść na tego linka od podwiązek i wrzucić link do tej co Ty masz?? bo niestety od lipca trochę mineło a wtedy swoją wstawiałaś i nie pamiętam jaka ona dokładnie była
strona jest już w archiwum ale jutro wrzucę fotkę swojej

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

kiciu to ta http://weloniki.pl/pl/p/Podwiazka-sl...zacja-2012/288
tylko że ja mam odwrotne kolory: to co niebieskie- ja mam białe, a to co białe- ja mam niebieskie. ale to ta podwiązka.

Gorska_Kozica Kessi_86 wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, samych słonecznych dni u boku TŻ-tów i pięknych ślubów

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-12-28 o 00:33
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 06:21   #370
Madziuniusia
Zakorzenienie

Gorska_Kozica i Kessi_86 wszystkiego co najlepsze

A mnie TŻ wczoraj zaskoczył... wyszedł z inicjatywą i za jakieś dwa tygodnie idziemy szukać obrączek
Stary 2011-12-28, 07:31   #371
niusia_87
Zakorzenienie

Naprodukowałyście 10 stron pod moją nieobecność. Byłam wczoraj w salonach sukien ślubnych. Teraz nie wiem na którą się zdecydować. Dzisiaj z TŻ jedziemy w Tatry, wrócę za rok, tzn po Nowym Roku. Podobno jest tam internet, jak będzie to będę z Wami, a jak nie...
Pozdrawiam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 07:37   #372
MARGIDA
Wtajemniczenie

witam Was dziewczynki
Cytat:
DZIEWCZYNY ZDAŁAM!!!!

gratulacje, witam w szacownym gronie kierownic

koziczko, kessi najlepsze życzenia
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 07:43   #373
niusia_87
Zakorzenienie

Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (77,9 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (82,3 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (70,7 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (92,4 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (87,3 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (69,5 KB, 123 załadowań)
Stary 2011-12-28, 07:46   #374
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Hehe, mogłoby pójść do góry Bo mnie też poszło w boczki, brzuch i w pupę dodatkowo
Obiecuję sobie już od miesiąca, że zacznę wreszcie o siebie dbać, ćwiczyć, lepiej jeść, ale jakoś na razie nie mogę się zebrać, a ślub już za 4 i pół miesiąca
Madziu ty nosisz 38?? a w którym miejscu? przecież ty taka chudzinka jesteś

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

dziewczyny dziękuję wam za te wszystkie gratulacje trzymanie kciuków dało radę, dzisiaj obudziłam się z takim bananem na buzi że jakbyście mnie zobaczyły to padłybyście ze śmiechu

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
ta trzecia wygląda jak imitacja JA

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:14   #375
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziekuje za propozycje a jaki masz rozmiar i wzrost? pojde poszukac po nowym roku czegos w sklepach, a jak nie znajde rownie pieknej to chetnie skorzystalabym z Twojej propozycji

Dzieki dziewczyny jak sie skusze na wycieczke do Warszawy to pojdziemy we trojke na salony w koncu mamy podobny gust wiec jestem pewna ze doradzilybyscie najlepiej
mam 168cm i noszę rozmiar 38 więc mam nadzieję że wiele poprawek byś nie miała

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kindziuuu powróciła oferta podwiązek takich jak ma evonia. Co prawda nie na allegro ale to jest sklep tego użytkownika

http://weloniki.pl/pl/c/Personalizowane-haft/57
właśnie miałam dziś się Ciebie o to zapytać

Cytat:
Przyjeżdżaj, nie zawiedziemy Cię

Kindzia, im dłużej patrzę na tę Twoją kieckę tym bardziej mi się podoba W czwartek ją sobie przymierzę

Wiesz, może się okazać, że Tobie będzie dobrze w zupełnie innym fasonie, także bez stresu 3mam kciuki, żeby się jutro udało trafić na tę jedyną
Ty nie patrz tylko idź do tego salonu bo jak nie te falbanki Cię urzekną to jest w tym salonie wiele innych i mam nadzieję że wreszcie znajdziesz coś dla siebie kochana
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:20   #376
nena1984
Zakorzenienie

środa

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mi mama dzien przed wigilia kupiła komplecik na noc poślubną.......
no i jeszcze nam nie pokazałaś ??
czy to taki nie-do-pokazywania

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zapomniałabym nena mam nadzieję że Twoje życzenia się spełnią i to były najmilsze życzenia
bardzo mi miło

Cytat:
Bardzo fajna piosenka i walczyk bardziej na pierwszy taniec pasuje, niż tango (które jest przecież tańcem skłóconych kochanków )
to czy pasuje czy nie pasuje, akurat rozważaliśmy w ostatniej kolejności chcieliśmy piosenkę, którą będziemy po prostu zauroczeni. Oby się już nie zmieniła, bo od stycznia zaczynamy naukę

Cytat:
To ja powiem tylko tyle, że po całej burzy wybieramy dziś foto/wideo i piszemy maile, bo do marca chcemy to załatwić..., taka mała radość
świetna wiadomość
ale ślub jednak w 2013? czy uda Wam się jeszcze w 2012?

Cytat:
mi się najbardziej podobasz w tej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1325054535
a w drugiej kolejności w tej
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1325054535

zależy czy wolisz styl glamour, czy jesteś jednak trochę bardziej spokojna

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:38   #377
kindziulindzia
Zakorzenienie

KOZICZKO

Samych najpiękniejszych dni, spełnienia najskrytszych marzeń, częstych wypadów w góry, sukcesów w pracy i w życiu prywatnym tego życzy Ci ja kindziulindzia

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
najbardziej podobasz mi się w pierwszej a było w którejś WooW
19.05.2012
Stary 2011-12-28, 08:38   #378
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Górska_Kozico wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i miłości, sukcesów w pracy i spełnienia marzeń, samych słonecznych dni i życzliwych ludzi wokół Sto lat

Sprawa kolczyków: zdjęcia mi nie wychodzą więc muszę je opisać prostokątna, fioletowa cyrkonia na zamykanym biglu

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-12-28 o 08:40
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 08:42   #379
niusia_87
Zakorzenienie

Byłam sceptycznie nastawiona do tych szerokich. Przymierzyłam kilka z tych szerokich wybrałam 3 sukienki, reszty nawet nie pokazuje, bo mi się nie podobają. Dla kontrastu dałam 3 chude, które mi się też podobają.
Stary 2011-12-28, 08:44   #380
kindziulindzia
Zakorzenienie

KESSI

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo uśmiechu na buzi, mniej problemów na codzień, spełnienia marzeń, i oby się spelniło wszystko o czym marzysz
19.05.2012
Stary 2011-12-28, 08:47   #381
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam sceptycznie nastawiona do tych szerokich. Przymierzyłam kilka z tych szerokich wybrałam 3 sukienki, reszty nawet nie pokazuje, bo mi się nie podobają. Dla kontrastu dałam 3 chude, które mi się też podobają.
Mnie się podobasz w tej pierwszej którą wkleiłaś

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Kessi_86 życzę Ci by Twoje wszystkie marzenia i plany się spełniły, by uśmiech nie schodził z Twojej twarzy, by szczęście i miłość Cię nie opuszczały! Sto lat

Stary 2011-12-28, 09:03   #382
Jamee
Zakorzenienie

Znalazłam na necie zdjęcie kolczyków takich jak ja mam (tylko, że ja mam zapinany bigiel)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolczyki-srebrne-cyrkonia-fioletowa-k00165.jpg (11,9 KB, 7 załadowań)

Stary 2011-12-28, 09:08   #383
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Czas zbierać się do pracy

Cytat:
Hej dziewczyny

święta, święta i po świętach

Mikołaj był obfity i mój brzuch również

i ogłaszam wszem i obec że ślub się odbędzie mieliśmy długą i poważną rozmowę i doszliśmy do porozumienia i dotarło do niego jak i do mnie że bez siebie żyć nie możemy i bez siebie po prostu nas nie ma

bardziej szczegółowo opiszę Wam później bo jak zwykle po świętach jest sajgon w pracy

Bardzo się cieszę

Cytat:
zazdroszczę Wam tego lenistwa ja ledwo dziś z łóżka spełzłam, jedyne pocieszenie że nie ma korków bo większość urlopuję

a plany na Sylwestra jakie macie dziewczyny ??
Impreza Wypad do Wrocławia
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:10   #384
ewika19
Zadomowienie

Cześć dziewczyny.
Oj długo mnie nie było, długo. A do ślubu już tylko 8 miesięcy. Dzisiaj idę do jednego z salonów ślubnych gdzie jest moja faworytka. Mam nadzieję, że gdy ją ubiorę to nie będę miała już żadnych wątpliwości .
Udało się nam zakupić obrączki, jednak jest to historia na trochę dłuższą chwilę, załatwiłam kosmetyczkę, zaproszenia wybraliśmy i to chyba na tyle... Pozdrawiam
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:19   #385
madzia2306
Zakorzenienie

Kessi, Koziczko sto lat życia w miłości kochane

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:24   #386
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Oj długo mnie nie było, długo. A do ślubu już tylko 8 miesięcy. Dzisiaj idę do jednego z salonów ślubnych gdzie jest moja faworytka. Mam nadzieję, że gdy ją ubiorę to nie będę miała już żadnych wątpliwości .
Udało się nam zakupić obrączki, jednak jest to historia na trochę dłuższą chwilę, załatwiłam kosmetyczkę, zaproszenia wybraliśmy i to chyba na tyle... Pozdrawiam

ja też byłam wczoraj u kosmetyczki wypytać o wszystko. Próbny makijaż kosztuje 30 zł ale bez podkładu i zastanawiam się czy to normalne w dniu ślubu makijaż kosztuje 50 zł. Chcę umówić się na próbny na 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę więc makijaż byłby wykorzystany

A poza tym TŻ powiedział mi, że do ślubu zostało 9 miesięcy i co miesiąc będzie mi dawał pieniądze żebym mogła wypróbowywać makijaż i fryzury próbne wariat

Stary 2011-12-28, 09:31   #387
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie podoba numer 3

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
środa

no i jeszcze nam nie pokazałaś ??
czy to taki nie-do-pokazywania

Raczej nie do pokazania...wszystko w nim widac a po drugie wszystko z moim ubiorem związane zostaje u mojej mamy 200 km od Szczecina....

Kessi, Koziczko- kochane moje sto latek, aby spełniły sie Wasze marzenia i zyczę dużo wytrwałości w związkach i duzo zdrówka i zdowia

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:48   #388
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
DZIEWCZYNY ZDAŁAM!!!!

Serdeczne gratulacje, niechaj Ci sie extra jezdzi!

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć, można dołączyć?
biorę ślub w sierpniu, więc za rok pierwszy sylwester z mężem
Witam
Cytat:
Ja jak pisalam do niego w zeszlym roku to cena zaczynala sie od 7900,00zł...
Cytat:
I tak mi wysłał na 2012.
Moglabym prosic o cennik na maila? Wysle priv
Cytat:
Mi najbardziej podobasz sie w 1

Dzis juz troche ochlonelam po akcji z poczta, ale mam zamiar wystosowac im pismo, ze jak moga nie wiedziec gdzie jest przesylka (tak napisali ze nie wiedza gdzie zaginela przesylka)...
No ale z przyjemniejszych rzeczy, dzis Tż z moimi rodzicmai byl na zakupkach i kupili winko na wesele, czyli mamy juz vodke, winko i jeszcze tylko kolo marca bedziemy kupowac "kolorowe alkohole", bo wtedy nam barman da znac czy czy bedzie mogl byc na wesele (jak nie ten to mamy innego "w zapasie) i da nam liste alkoholi Kolejna rzecz z glowy, ale jeszcze jest tego do zalatwiania... postanowilam, ze sie zabieram za robote i jak najwiecej chce teraz pozalatwiac tzn do marca, chcialabym miec z glowy takie rzeczy jak prezenty dla rodzicow na podziekowanie, moze zrobimy jakies slajdy, albo jakies albumy zobaczymy
Jakas slaba dzis jestem, w glowie mi sie koluje i spac strasznie mi sie chce...

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Kessi & Koziczko wszystkiego najlepszego, zdrowka, radosci, milosci, optymizmu i niech wszystkie plany slubno-weselne ida po Waszej mysli!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 09:49   #389
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dzis juz troche ochlonelam po akcji z poczta, ale mam zamiar wystosowac im pismo, ze jak moga nie wiedziec gdzie jest przesylka (tak napisali ze nie wiedza gdzie zaginela przesylka)...
No ale z przyjemniejszych rzeczy, dzis Tż z moimi rodzicmai byl na zakupkach i kupili winko na wesele, czyli mamy juz vodke, winko i jeszcze tylko kolo marca bedziemy kupowac "kolorowe alkohole", bo wtedy nam barman da znac czy czy bedzie mogl byc na wesele (jak nie ten to mamy innego "w zapasie) i da nam liste alkoholi Kolejna rzecz z glowy, ale jeszcze jest tego do zalatwiania... postanowilam, ze sie zabieram za robote i jak najwiecej chce teraz pozalatwiac tzn do marca, chcialabym miec z glowy takie rzeczy jak prezenty dla rodzicow na podziekowanie, moze zrobimy jakies slajdy, albo jakies albumy zobaczymy
Jakas slaba dzis jestem, w glowie mi sie koluje i spac strasznie mi sie chce...

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Kessi & Koziczko wszystkiego najlepszego, zdrowka, radosci, milosci, optymizmu i niech wszystkie plany slubno-weselne ida po Waszej mysli!
a co macie w planach? bo ja się głowię i nie ma pomysłu

Stary 2011-12-28, 09:51   #390
nena1984
Zakorzenienie

Kozico & Kessi - sto lat, dożo miłości i słodyczy - nena życzy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości