|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Nie upieram się przy śledziach na słodziku, może to chodziło o ogórki
|
#4562 |
|
404 Not Found
|
LyraBea robiła grzybki marynowane na słodziku, może o to Ci chodziło?
|
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
Grzybki mogą być.
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
ja na chwilkę tylko z życzeniami przyszłam:
Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w Świętą Noc. Yolanda |
|
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Ja też, ja też...
Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt życzę Wam z całego serca. Fenris - Tobie w tej chwili w szczególności. Głowa do góry! |
|
|
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
Gdy Pierwsza Gwiazdka na niebie zabłyśnie,
niech Was Aniołek ode mnie uściśnie i złoży serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia !!!!
muszę schudnąć.. 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
|
|
|
#4568 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Odpisałam wczoraj z telefonu, ale mi zjadło posta ("sesja wygasła") i już nerwów nie miałam, żeby pisać raz jeszcze. Emilia, Iloa, Oloosia, icoteraz - Dziękuję. Dzisiaj trochę lepiej się czuję, ale nie wiem co będzie jak przyjdzie "dół". Jeden dzień jest ok, a na drugi nie mam ochoty żyć.Zwolnili nas 3h wcześniej z pracy, jak chyba większość osób dzisiaj. Szkoda, że śnieg się stopił. Życzę wszystkim wesołych, spokojnych świąt ! Iloa - ja sobie pomagam Xanaxem... On uzależnia, także mam go brać w razie "w", ale niestety jak łapię doła to biorę całe opakowanie i zapijam alkoholem. I żyję, o dziwo. A pomaga tak, że hej. Wstać z ziemi wtedy nie mogę... a co dopiero myśleć czy płakać. Czasem żałuję, że nie mam kilku opakowań pod ręką. |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Powoli zbieramy sie do wyjazdu do Madrytu. Jutro rano juz bedziemy w Krakowie jesli nie wyladujemy w Katowicach. Przy okazji chce Wam zyczyc Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia. I moim wszystkim dziewczynka i rodzynkowi podziekowac za ten wspolny czas spedzony w tym roku, za te dobre i za te zle chwile. Mam nadzieje ze w 2012 bedzie jeszcze lepiej.
|
#4570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może Bioxetin lub Andepin zamiast Xanaksu (ten ostatni kojarzy mi się uspokajająco i nasennie).Zmień lekarza.Próbuj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej, kolenda, koleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ennnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaa
|
|
#4571 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wzajemnie, najlepsze życzenia i uściski. Piękne choineczki. TOBIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!! DIIIIII TY WIESZ CZEGO JA TOBIE. KARMEELKU, TY WIESZ CZEGO JA TOBIE. JESTEŚCIE SUUUUUUPER, WSZYSCY CO DO JEDNEGO. ![]() ![]() |
||
|
|
|
#4572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim życzę Wesołych Świąt... !!!! Diiii |
|
|
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT
Bóg, w Swojej odwiecznej Miłości do człowieka, po raz kolejny przypomina znak EMMANUELA. Pragnie, byśmy Go na nowo przyjęli do siebie tak, jak Maryja i Józef. Powtarza do każdego z nas przez Anioła Pocieszenia – „Nie bój się”! W tę Noc Betlejemską dzieląc się opłatkiem z każdym z Was pragnę wspomnieć słowa wieszcza Cypriana Kamila Norwida: "Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie". Niech ogarnie Was uczucie radości, miłości i szczęścia rozlewając się obfitością łask, które niech Nowo narodzone Dziecię Boże wniesie w życie Wasze i Waszych Rodzin. Niech składany pokłon u żłóbka wprowadzi w Was poczucie bezpieczeństwa i pokoju w Nowym 2012 roku dając siłę realizacji Marzeń, o które warto walczyć; Radości, którymi warto się dzielić; Przyjaciół, z którymi warto być i Nadziei bez której nie da się żyć.
|
#4574 |
|
Rozeznanie
|
Chudzinki Moje Kochane!
Życzę Wam samych spadków w 2012 roku! A do tego Świąt takich, jakie sobie wymarzycie, spełnienia marzeń (wszystkich!) i uśmiechu od ucha do ucha nie tylko w Wigilię i Sylwestra, ale ZAWSZE! |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Radosnych, BIAŁYCH świąt spędzonych z najbliższymi
Dużo zdrowia i uśmiechu na co dzień Cudnego sylwestra spędzonego w najlepszym towarzystwie I baaardzo szczęśliwego 2012 roku
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4576 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() Głupio mi, że tak bez słowa przestałam udzielać się w tym wątku. Podczytywałam Was w miarę możliwości regularnie, ale miałam małe zawirowania życiowe, m.in. złamana prawa ręka i gips przez cały miesiąc, dlatego niebardzo miałam sposobność do pisania. Przepraszam Was bardzo i mam nadzieję, że jeszcze mnie nie skreśliliście! Nie mogłam jednak nie wpaść tutaj, aby Życzyć Wam zdrowych, pełnych radości i miłości świąt w gronie najbliższych osób! Życzę Wam spełnienia marzeń, głównie osiągnięcia wymarzonej wagi i utrzymania jej! Do tego życzę Wam wspaniałych prezentów i pięknej, rodzinnej atmosfery. Niech spokój ducha zagości w Waszych dobrych serduszkach!
|
#4577 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Grubsza już chyba nie będę, więc wino piję - w samotności niestety. Mam 2,5 litra, ale chyba nie dam rady
![]() Ojjj, oby się udało wrócić do diety w styczniu. Oglądałam dziś zdjęcia z początku roku - gul mi skacze, takie nogi miałam, że hej... Chcę je znowu
|
|
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
Słyszycie jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie, jak stuka w okna, wchodzi w kominy. I obserwuje dziecięce miny? Jeśli to słyszycie to zamknijcie oczy, niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy. Poczujcie makowca zapach wspaniały. Zobaczcie za oknem świat cały biały. Już karp się smaży, kompot gotuje. Mróz znów na szybach kwiaty rysuje. A Wy radośnie z iskierką w oku, szukacie prezentów, czekacie do zmroku. Teraz choć wiosen trochę przybyło, to wiatr ten sam, szumi nam miło. Ja razem z wiatrem ślę Wam życzenia, niech Wam się spełnią wszystkie marzenia! A pierwsza gwiazdka świecąc o zmroku, niesie Wam radość w tym Nowym Roku!!!
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Haaallloooo.... ale tu pustki....
![]() Mam nadzieję, że nie siedzieliście całe święta przy stole..... tak jak ja ![]() ![]() No i po świętach... teraz znów trzeba doprowadzić się do porządku przynajmniej ja muszę Moja uczta zamiast jednego posiłku trwała (i nadal trwa ) już czwarty dzień no i się doigrałam...już jest +2 kg No ale od jutra koniec z folgowaniem sobie i trza wrócić do poprzedniej wagi puki jeszcze nie ma tragedii Cytat:
Życzę Ci więc szczuplutkich nóżek
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Yolanda - dziękuję
|
|
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Fuuu... i po świętach i całe szczęście, że tylko 0,5kg za dużo
ale to wszystko da się załatwić
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super! Moje gratulacje. ![]() Ja.. no cóż.. należy mi się lanie w dupsko. Całe szczęscie, że skończyło się tylko 0,80 kg. na plusie. Nie mniej na spadek wagi długo nie będę mogłana teraz liczyć. Muszę ponieść karę za te wszyskie pyszności co wtrabiłam
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Przypomniało mi się, że miałam napisać coś o paletce cieni Sleeka (szczególnie Paulinika była zainteresowana).
Także mogę polecić. Mam kolor Nude au Naturel i paletka jest rewelacyjna. Intensywne kolory (szczególnie na bazie), cienie nieźle się trzymają, można zrobić fajny makijaż. Przykładowy na zdjęciu. A co do diety to napiszę coś w styczniu
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-12-27 o 16:40 |
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee tam lanie, święta były to jesteś usprawiedliwiona ![]() Dziewczyny pomocyyyyyyyyyyyyyyyy ! Nie mam w czym iść na Sylwestra Byłam na zakupach i kupiłam zgrzewkę wody, a w nią to się raczej nie da ubrać Najlepiej byłoby gdybym znalazła ładną tunikę, nie za krótką bo do legginsów chcę ją ubrać. Ale oczywiście jak czegoś potrzebuje to nigdy tego znaleźć nie potrafię ;( Albo ładną, czarną sukienkę odcinaną pod biustem, ale oczywiście też albo nie ma wgl albo jak już jest to o rozmiar za duża albo rozmiar za mała ;(
|
|
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny spoznione zyczenia
przepraszam, ze sie nie odezwalam ale mialam mega ciezki tydzien. W piatek bylam na pogrzebie mojego dobrego kolegi, caly tydzien chodzilam jak by mi ktos w leb dal. Pozycze Wam przed Nowym Rokiem FENRIS Ty sie trzymaj kochana, pamietaj ze masz nas ! Mam nadzieje, ze od stycznia razem bedziemy sie wspierac i nabierzemy nowych sil do dukania. Piekny makijaz masz cudowne oczy. Do mnie przed swietami pryszla ta paletka jest super!!! tylko ja robilam makijaz brazami
|
#4589 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Anaiss -
Magdaleno - masz jeszcze kilka dni na poszukiwania Może Orsay lub Camaieu?
|
|
|
|
#4590 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dużo nagrzeszyłam. Przytyłam dużo.
Wczoraj ćwiczyłam, dziś nie mogę się ruszać (wszystkie mięśnie mnie bolą).
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Dziękuję. Dzisiaj trochę lepiej się czuję, ale nie wiem co będzie jak przyjdzie "dół". Jeden dzień jest ok, a na drugi nie mam ochoty żyć.

no i się doigrałam...już jest +2 kg
No ale od jutra koniec z folgowaniem sobie i trza wrócić do poprzedniej wagi puki jeszcze nie ma tragedii 
Byłam na zakupach i kupiłam zgrzewkę wody, a w nią to się raczej nie da ubrać
przepraszam, ze sie nie odezwalam ale mialam mega ciezki tydzien. W piatek bylam na pogrzebie mojego dobrego kolegi, caly tydzien chodzilam jak by mi ktos w leb dal. Pozycze Wam przed Nowym Rokiem