Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 11:13   #421
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
chodzi Ci o ten z ta gipiurą w kwiaty i tym nibieskim kwiatem, że źle wyglądam?
mnie się podobasz w tej wąziutkiej to było chyba ostatnie zdjęcie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:16   #422
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
chodzi Ci o ten z ta gipiurą w kwiaty i tym nibieskim kwiatem, że źle wyglądam?

o tą dokładnie tak ten brzuszek dziwnie wygląda bo np w ostatniej pomimo że też jest opięta to nie wygląda tak. Taki fason widać ale wg mnie właśnie w tej z niebieskim kwiatkiem wyglądasz najmniej dobrze.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:19   #423
niusia_87
Zakorzenienie

kasia_kuku, ty ją kupujesz z salonu czy szyjesz? Jeśli szyjesz, to skąd masz tą koropnkę w kwiaty? Poufne wiadomości wyśli mi na pw. Z góry dziękuję

Jade w Tatry, do zobaczenia
Mam nadzieje, ze bedzie necik
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:21   #424
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem w tej ostatniej Twoje ramiona wyglądają trochę masywnie, jakbyś szła na walkę Ale ta 4ta absolutnie Cię nie pogrubia, pięknie podkreśla Ci figurę, najlepiej ze wszystkich.

A w ogóle właśnie sobie uświadomiłam... Dziś 7 MDŚ
czas zapiernicza nie tak dawno wszystkie miałyśmy ponad rok do ślubu
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:22   #425
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Koziczko! Wielu nieprzemierzonych jeszcze szlaków, zawsze wygodnych butów, mnóstwa miłości od TŻta, więcej miłości od Rodziny i samych najpiękniejszych chwil

Kessi, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, samych najlepszych życiowych decyzji i miłości, miłości i jeszcze raz miłości

za mdś

I czekamy na relację z salonów

No no, trochę się naprzymierzałaś Mnie najbardziej podobasz się w pierwszych trzech Aczkolwiek wydaje mi się, że Twoja figura najlepiej wygląda w tej 4tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325054535
A tak w ogóle to we wszystkich wyglądasz naprawdę fajnie i akby je dopasować, to by każda pasowała, także faktycznie masz trudny orzech do zgryzienia

Mnie się zdaje, że to jest JA

No jutro się przejdę, już się umówiłam z Przyjaciółką, oblecimy Kijowską i Targową, bo jak byłam tam ostatnio, to wszystkie mówiły, żeby przychodzić po 15 grudnia
Hehe, no ja Twojej sukni nie musiałabym przerabiać w ogóle Rozmiar 38 i 169 cm Może jednak się skuszę na bycie trzecią w kolejce

oo, hej Dawno Cię tu nie było Zdaj nam później relacje z salonów
No i poookaż nam obrączki

No, brawo! To czekamy na fotki tych wszystkich cudów

Mnie się zdaje, że każdy tak ma. Im gorzej w życiu, tym bardziej żyje się w takim, no jakby to nazwać, stresie i wtedy zupełnie inaczej działa organizm. Bo cały czas coś się robi, gdzieś się biega, no człowiek stara się wypełnić sobie czas, sprawiać sobie drobne radości i na to idzie i energia i niepotrzebne sadełko. A jak jest dobrze, to się rozleniwiamy i już nam się tak nic nie chce, że siedzimy i dupa rośnie

A co do orzeszka, to po Twoim poście naszła mnie taka refleksja Jak oglądam te wszystkie I didn't know I was pregnant i widzę, jak te laski nie wiedząc, że są w ciąży paliły, piły, napychały się świństwami, a potem oj, gdybym wiedziała, że jestem w ciąży, to bym... Moim zdaniem lepiej już teraz sobie wyrabiać dobre nawyki żywieniowe, co by potem szoku nie było I tak sobie uświadomiłam, że jakbym ja teraz taką ciążę w niewiedzy przeżyła, to poza tym, że mało się ruszam, to nie miałabym sobie nic do zarzucenia - nie palę, nie piję prawie nic, jem zdrowo, żadnych chipsów i fast foodów, czasem jakieś słodycze, ale też rzadko. Dlatego jedyne, co muszę poprawić, to właśnie zacząć się więcej ruszać, ćwiczyć. Nie chcę, żebyś odebrała to jako krytykę czy coś po prostu akurat po tym, co napisałaś mnie tak naszło, sorki
spokojnie ja mam swiadomosc tego ze czasem kiepsko sie odzywiam i wiem ze to zle... ale nie jakos skrajnie moi rodzice maja fiola napunkcie zdrowego odzywiania i chcac nie chcac i tak wiekszosc rzeczy jem zrowych niektorzy gorzej sie odzywiaja podczas ciazy... moje postanowienie dotyczy wlasnie skrajnie zdrowego odzywiania nie bede pic napojow gazowanych... zadnych smazonych rzeczy itp. ciekawe czy mi sie to uda

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:24   #426
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
czas zapiernicza nie tak dawno wszystkie miałyśmy ponad rok do ślubu

to prawda.... ale....

jeszcze 4 dni iiii............ NASZ ROK DZIEWCZYNY juz nie mogę sie doczekac pierwszych relacji
Stary 2011-12-28, 11:25   #427
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
kasia_kuku, ty ją kupujesz z salonu czy szyjesz? Jeśli szyjesz, to skąd masz tą koropnkę w kwiaty? Poufne wiadomości wyśli mi na pw. Z góry dziękuję

Jade w Tatry, do zobaczenia
Mam nadzieje, ze bedzie necik
Kochana, ja jej nawet nie mierzyłam, bo ja nie ślubuję w 2012 tylko w 13, ale miałam być pm12, dlatego tu sobie siedzę i gadam z dziewczynami, bo byłam (z przerwami) od 1 wątku.

Jeśli coś, to będę kupować- używaną czy nową,nie wiem, ale oryginał, bo wszystkie kopie to żenada. A koronkę to poznaję po omacku, bo jestem zafiskowana na punkcie JA:P

To suknia Marylki80, więc Ona Ci może udzielić więcej info. Ja wiem tylko tyle, że krótka w Warszawie 4.400 a długa o 1.000 więcej

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:26   #428
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
spokojnie ja mam swiadomosc tego ze czasem kiepsko sie odzywiam i wiem ze to zle... ale nie jakos skrajnie moi rodzice maja fiola napunkcie zdrowego odzywiania i chcac nie chcac i tak wiekszosc rzeczy jem zrowych niektorzy gorzej sie odzywiaja podczas ciazy... moje postanowienie dotyczy wlasnie skrajnie zdrowego odzywiania nie bede pic napojow gazowanych... zadnych smazonych rzeczy itp. ciekawe czy mi sie to uda

wiesz co mogę polecic zamiast smazenia gotowanie na parze jejku jakie sa pyszne rzeczy z tego mniam takie delikatne i mają swój smak
Stary 2011-12-28, 11:26   #429
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
to prawda.... ale....

jeszcze 4 dni iiii............ NASZ ROK DZIEWCZYNY juz nie mogę sie doczekac pierwszych relacji
Czasem nie wierzę że to dzieje się na prawde

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:32   #430
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Czasem nie wierzę że to dzieje się na prawde

to już tak blisko a pamiętam jak ludzie sie łapali za głowy ze co..?? dwa lata wczesniej sale zaklepaliscie heh a teraz prosze bardzo...
Stary 2011-12-28, 11:34   #431
madzia2306
Zakorzenienie

a ja znowu nie będę piła wódki w sylwestra towarzystwo wymyśliło sobie wyborową a my z tżtem oboje nie cierpimy tej wódki no i ja będę pic wino a tż nie wiem co zrobi...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-28, 11:38   #432
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
to już tak blisko a pamiętam jak ludzie sie łapali za głowy ze co..?? dwa lata wczesniej sale zaklepaliscie heh a teraz prosze bardzo...
No dokładnie. Mi leci ten czas bardzo szybko i mógłby troche zwolnic

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ja znowu nie będę piła wódki w sylwestra towarzystwo wymyśliło sobie wyborową a my z tżtem oboje nie cierpimy tej wódki no i ja będę pic wino a tż nie wiem co zrobi...
Kupcie sobie sami wódkę i robcie sobie drinki
No chyba że wolicie winko

Stary 2011-12-28, 11:38   #433
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
mi najbardziej podobasz się w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325054535

Chatka
Wiktusiaczek
menippe
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta

gratuluję 7 miesięcy do ślubu
Stary 2011-12-28, 11:50   #434
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie Lachoniki
Czy tej "zimy" będzie prawdziwa zima i śnieg? Bo mnie ta pogoda rozwala na łopatki i mi się przeziębienie przyplątało. Uwielbiam przeziębienie, jak mam urlop

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Koleżanka próbuje mi się wprosić na ślubJuż jej kilka razy delikatnie dawałam do zrozumienia, że nie proszę dużo osób, tylko te osoby co muszę i dalej to samo... Co robić ?!
Niech sobie gada, co jej się żywnie podoba. Ja w ogóle nie rozumiem takich ludzi. Na koniec nie dostanie zaproszenia i tyle. Jak chce przyjść, to niech przyjdzie do kościoła. A jak Ci będzie marudzić, to powiedz krótko, że zapraszacie tylko rodzinę. W nosie ją miej
Cytat:
No ja z tym kumplem spotykalam sie od czasu do zczasu w wakacje, ale po prostu mimo tego ze jest spoko, nie chce aby byl na weselu.
I tez wyjeżdża mi z tekstami ze juz ma playlistę na moje wesele i wogole jakies niespodzianki.
Nigdy nie powiedzialam mu ze go zaprosze..
A nie chce mu wypalic: XXXX NIE ZAPROSZE CIE!...
Okropna sytuacja.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

i

Wiesz ze tego sie boje najbardziej? A on jest do tego zdolny
Sorry, ale wesele to nie Wigilia. Nikt nie będzie trzymał dodatkowych nakryć, bo może jakiś zabłąkany gość się zjawi. Wszystko jest wyliczone i opłacone. On jak chce, to może do kościoła przyjść, a jakby mi się delikwent na salę zaczął tarabanić, to bym go osobiście wyniosła
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY ZDAŁAM!!!!

Gratulacje Kubico
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć, można dołączyć?
biorę ślub w sierpniu, więc za rok pierwszy sylwester z mężem
Witaj Skąd jesteście? Którego sierpnia ślubujecie?
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dziewczynki szukam czegos sexy na noc poslubna, dodam ze nie chce wydawac majatku, macie cos na oku moze?
Ja polecam stronki: intymna.pl ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i heppin.com Mają duży wybór różnych koszulek, komplecików, no i ceny są przystępne
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja planuje kupić coś w tym stylu

http://moda.allegro.pl/sexy-kuszaca-...998763716.html

na pewno białe...im bardziej skomplikowane do zdjęcia tym lepiej bo nie wiem czemu ale mojego TŻta to kręci jak z odpakowywaniem prezentu ach faceci i ich fantazje
Mmmm, fajny ten komplecik Mojemu też się takie podobają i też lubi odpakowywać Tylko.... kto by mi te sznurki zawiązał w tym gorseciku Aż taka gibka nie jestem, żeby się samodzielnie związać Może trzeba jakiś specjalny trening odbyć
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tak

moja suknia mi się nie podoba! Schudłam do niej 8kg!!! A dalej wyglądam w niej jak pączek brzuch mam jak baba w ciąży! Zgodnie stwierdziliśmy to z tżcikiem i moją siostrą mama też się przyłączyła. Moja mam jest chuda przymierzyła suknię i ma brzuch podobny do mnie. A ja chcę się czuć komfortowo w swojej sukni więc wystawiłam ją już na kilku portalach i chyba wstawię ją do komisu. Ślub ma się raz w życciu i nie chcę przez suknię czuć się w tym dniu źle!

Kurcze, szkoda, bo ta kieca tak fajnie wygląda. No ale Twój komfort przede wszystkim. Masz już coś nowego na oku?
Cytat:
http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...010473508.html

ja mam od tego użytkownika ten mój zapasowy welon i jest on bardzo ładny

ta opcja z tej aukcji jest dość fajna bo masz długi welon do kościoła a krótki na sale nie trzeba kupować dwóch oddzielnie
Właśnie mi się przypomniało, że też się muszę rozejrzeć za jakimś zwyczajnym zapasowym. Dam go później pannie, której on przypadnie a oczepinach, na pamiątkę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:51   #435
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
a co macie w planach? bo ja się głowię i nie ma pomysłu
Ja mam narazie tylko pomysl na prezent : weekend w gorach z wyzywieniem, chce czegos poszukac ale takie typu "all inclusive", bo wykosztuja sie na wesele, wiec pewnie na wakacje nigdzie sie nie wybiora, to chcialabym im chociaz weekend zafundowac, razem z tesciami hehe, do tego album do moich rodzicow z nimi i ze mna jak bylam mala, pozniej juz razem z Tż, a Tż to samo swoim tylko z nim i rodzicami w roli glownej. Widzialam na wizazu relacje jednej z pm-ek fioletowych, ktora miala prezentacje multimedialna na weselu i jak zobaczylam na zdjeciu miny ich rodzicow to stwierdzilam, ze tez bym chciala cos takiego zrobic

Cytat:
mi sie podoba nr 6 ale to dlatego że lubię proste twory niestety do mnie ten typ sukienki nie pasuje bo mam puchate ramiona i tylko uwydatnia jeszcze bardziej

do Ciebie pasuja te sukienki co dziewczyny pisza - zgadzam sie z nimi

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

nie rób tego przed ślubem bo mozesz skończyc jak ja z nadmiarem wody w organiźmie...
To Ty przytylas PO odstawieniu tabletek?
Cytat:
kurcze chciałam zamówić tą podwiązkę ale mają tylko wysyłkę pocztą i teraz się boje
Czyzby przez moja zaginiona przesylke? Ale to wtedy sprzedajacy bedzie musial wyslac Ci 2
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

boje sie troche bo zaraz jade na przymiarki.. na 12 mam w Agnes, a na 14 w Madonnie.. normalnie co chwila chodze na kibelek ze strachu..:P

pozdrowionka
3mamy kciuki
Cytat:
Moim zdaniem w tej ostatniej Twoje ramiona wyglądają trochę masywnie, jakbyś szła na walkę Ale ta 4ta absolutnie Cię nie pogrubia, pięknie podkreśla Ci figurę, najlepiej ze wszystkich.

A w ogóle właśnie sobie uświadomiłam... Dziś 7 MDŚ
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

mi najbardziej podobasz się w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325054535

Chatka
Wiktusiaczek
menippe
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta

gratuluję 7 miesięcy do ślubu
Ja sie rowniez przylaczam do gratulacji
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:54   #436
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

To Ty przytylas PO odstawieniu tabletek?

Ja sie rowniez przylaczam do gratulacji
oczywiście ze tak - ze po odstwieniu najpierw przytylam jak zaczełam je brac później waga mi sie ustabilizowała - wróciła do tego co było - a później po jakiś 2 latach brania odstawiłam i przytyłam znowu... wiec nigdy wiecej takich specyfików....

też przyłanczam sie do gratulacji

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-28 o 11:58
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:59   #437
kindziulindzia
Zakorzenienie

nie uwierzycie TŻ zaczął intensywnie szukać mieszkania
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:02   #438
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

to chyba super? w każdym razie wniosek jednen: warto czasem poczuc sie zgrozonym zeby zmnów sie nawrócić bardzo sie ciesze ze dotarło do Twojego TZ ze trzeba sie postarac

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-28 o 12:03
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:06   #439
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja planuje kupić coś w tym stylu

http://moda.allegro.pl/sexy-kuszaca-...998763716.html

na pewno białe...im bardziej skomplikowane do zdjęcia tym lepiej bo nie wiem czemu ale mojego TŻta to kręci jak z odpakowywaniem prezentu ach faceci i ich fantazje
fajne mój TŻ zerknął jak otwierałam tego linka i też mu się spodobało no ale bieliznę to chyba dostanę na panieński taka tradycja u nas
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
tak

moja suknia mi się nie podoba! Schudłam do niej 8kg!!! A dalej wyglądam w niej jak pączek brzuch mam jak baba w ciąży! Zgodnie stwierdziliśmy to z tżcikiem i moją siostrą mama też się przyłączyła. Moja mam jest chuda przymierzyła suknię i ma brzuch podobny do mnie. A ja chcę się czuć komfortowo w swojej sukni więc wystawiłam ją już na kilku portalach i chyba wstawię ją do komisu. Ślub ma się raz w życciu i nie chcę przez suknię czuć się w tym dniu źle!
Jagodziu, jak tak czujesz ze ta suknia to jednak nie to, to jak najbardziej szukaj musisz się czuć najpiękniejsza na swoim ślubie
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
o dziekuje za rade tzn ten welon dostalam razem z suknia w komplecie, bo suknia uzywana i poprzednia PM miala wlasnei ten welon do niej zalozony, myslisz ze jednak jest zbyt strojny? chyba zeby go uciac i po prostu usunac te tasiemke na koncu...
suknia jest z błyszczącego materiału i ta błyszcząca lamówka jakoś mi nie pasuje mnie sie wydaje że jakby ją obciąć to byłoby ok

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziś idę z rodzicami na maraton po salonach - zaczynamy od 9.00, bo jeden salon jest dość daleko, a później jeszcze dwa w moim mieście Tak, zdradzam Mori Lee, ale muszę mieć pewność, że to ta wymarzona suknia - jak na razie żadna nie okazała się piękniejsza, w Mori czuję, że to ta jedyna, ale pojawia się jakieś wewnętrzne "ale"...
Trzymajcie kciuki

Cytat:
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
ostatnia jest najbardziej "w moim stylu" bo nie lubię szerokich ani strojnych, ale ładnie Ci też w tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325054535
Ogólnie ciężko się te zdjęcia oglądało, bo każde w inną stronę
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
ja też byłam wczoraj u kosmetyczki wypytać o wszystko. Próbny makijaż kosztuje 30 zł ale bez podkładu i zastanawiam się czy to normalne w dniu ślubu makijaż kosztuje 50 zł. Chcę umówić się na próbny na 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę więc makijaż byłby wykorzystany
moim zdaniem to bardzo dziwne na pewno bym się nie zdecydowała na coś takiego... skąd będziesz wiedzieć że kosmetyczka potrafi dobrze dobrać podkład i czy jej makijaż jest w ogóle trwały? takie oszczędzanie na własnym wizerunku w dniu ślubu mi się nie podoba Można np dodatki do sukni kupić na Allegro i na tym oszczędzić, ale nie na porządnym makijażu. Na pewno bym wzięła droższą kosmetyczkę, ale taką, która zrobi wszystko jak powinna od początku do końca

Kessi, Koziczko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dziewczynki dużo radości i miłości

I dla wszystkich za mniej dni do ślubu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:07   #440
E87
Wtajemniczenie

Kasia dzieki za maila! Jego oferta (pod wzgledem cenowym) jest przerazajaca...zas filmy cudne
A i Jamee zastanawialismy sie z Tż czy by nie nakrecic krotkiego filmu z podziekowaniem dla rodzicow, ktory bysmy "wpletli" w slajdy z dziecinstwa i nie tylko
Stary 2011-12-28, 12:10   #441
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Mi się najbardziej podoba ta: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1325054535

Dziękuję pięknie za życzenia

Kessi dla Ciebie też wszystkiego co najlepsze, najwspanialsze. Nieusającej TŻowej miłości, mało stresów i tego wszytskiego, co sobie zamarzysz :partz:

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
No to superowo Postawiłaś chłopa do pionu Oby tak dalej!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:13   #442
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Kasia dzieki za maila! Jego oferta (pod wzgledem cenowym) jest przerazajaca...zas filmy cudne
A i Jamee zastanawialismy sie z Tż czy by nie nakrecic krotkiego filmu z podziekowaniem dla rodzicow, ktory bysmy "wpletli" w slajdy z dziecinstwa i nie tylko
Dam namiary na gościa z poznania, który za 6tys. zrobi Ci jeszcze lepszy. Niestety, w moje strony sobie liczy za dużo za dojazd.

zerknij: camOn.pl

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:14   #443
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dam namiary na gościa z poznania, który za 6tys. zrobi Ci jeszcze lepszy. Niestety, w moje strony sobie liczy za dużo za dojazd.

My ich mamy. na szczescie zalapalismy sie na oferte 2011

Stary 2011-12-28, 12:17   #444
Jamee
Zakorzenienie

Ta kosmetyczka odpadła już po rozmowie. Chyba zdecyduję się na salon gdzie za makijaż ślubny jest 100 zł a za próbny 70 zł. Przetestuje ich 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:17   #445
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2011-12-28, 12:20   #446
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
no to musiałaś go nieźle nastraszyć
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:21   #447
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

No super, w domku zobacze sobie z dzwiekiem My mamy http://www.multimedial.pl/galeriaFilmow.html placimy 2800zl za 1 dniowe wesele, bedzie 2 operatorow ze steadicam'em do konca oczepin plus plener w innym dniu Na stronce maja stare filmiki, ale na vimeo maja nowsze Nie wiem czy Ci sie beda podobac, ale my wybierajac kamerzystow kierowlaismy sie przystepna cena, chcielismy steadicam i zeby film byl dosc dynamiczny i w dobrej jakosci, a tam jest hd i blueray do tego 2 kamerzystow gdzie jest wiecej mozliwosci filmowania, typu: 1 kamerzysta u mnie, 2 u Tż, jeden ze mna bedzie juz od fryzjera/makijazystki, pozniej w kosciele np rozne ujecia, jeden z gory - z choru, drugi przy oltarzu itd....
Stary 2011-12-28, 12:28   #448
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co mogę polecic zamiast smazenia gotowanie na parze jejku jakie sa pyszne rzeczy z tego mniam takie delikatne i mają swój smak
taki jest plan planuje tez juz od jakiegos czasu zakup garnkow do gotowania na parze, ale ciagle sa inne wydatki

Cytat:
no prosze super!! stara sie brawo!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 12:45   #449
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
taki jest plan planuje tez juz od jakiegos czasu zakup garnkow do gotowania na parze, ale ciagle sa inne wydatki
Mniam.. uwielbiam tez jedzonko z szybkowaru
W biedronce osttanio widzialam takie garnki.
Ale ja też polecam. Kurcze już od pół roku miałam Tżtowi coś ugotować a ciagle zapominam

Stary 2011-12-28, 12:48   #450
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam.. uwielbiam tez jedzonko z szybkowaru
W biedronce osttanio widzialam takie garnki.
Ale ja też polecam. Kurcze już od pół roku miałam Tżtowi coś ugotować a ciagle zapominam
ja mam w domku parowar piętrowy, robię sobie w nim mięko rybki warzywka, pychotka

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości