|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
I Love New Year 2011/12
Chciałabym sie wybrac na sylwestra do Hali Stulecia na I Love New Year,
jest moze ktos kto sie nad tym zastanawia, lubi takie klimaty, jednak nie ma z kim isc...? Troche juz pozno... biletu nie mam.... nie wiem czy nie glupio byloby sie pojawic samej na takiej imprezie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: I Love New Year 2011/12
Byłam na wszystkich 4 edycjach ILNY, w tym roku odpuszczam (słaby LU jak dla mnie i spadająca jakość tej imprezy :/).
Powiem tak - zwiedziłam bardzo wiele eventów, ale na żaden nie zdecydowałabym się jechać sama, przede wszystkich z względów bezpieczeństwa. Moja bardzo bliska koleżanka (poznana z resztą na takiej imprezie) na swoją pierwszą pojechała sama. Ja bym się chyba jednak nie zdecydowała, nawet teraz po tylu imprezach, które mam za sobą.. Może jednak znajdziesz choć jedną chętną osobę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: I Love New Year 2011/12
Dla mnie line-up jest wlasnie ciekawy w tym roku, chyba bardziej niz w poprzednim...
Jestem wroclawianka i bylam rok temu tam i wiem mniej wiecej jak to wszystko wyglada... to ze chce z kims pojsc to chyba najbardziej chodzi o kwestie bezpieczenstwa, bawic moglabym sie tam sama, ale chcialabym wiedziec ze jest ktos do kogo w razie czego moglabym podejsc... ehhh.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.