|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Jagodziu zdecydowanie suknia nr2.
Odnośnie Twojej diety - super widać efekty. Pamiętam jak jeszcze na jesieni mijałyśmy się na przejściu i buźkę miałaś bardziej okrąglejszą a teraz jest wow!!! Na buzi bardzo wyszczuplałaś Gratuluje konsekwencji A my dzisiaj kupiliśmy zestaw na kolędę - krzyżyk, kropidło i świeczki czyli ksiądz już może nas odwiedzić. Mam pytanie do Dziewczyn które mieszkają ze swoimi narzeczonymi - przyjmujecie księdza? My to będziemy robic pierwszy raz razem i jakoś tak mam stresa bo o nie wiem jak na to ksiądz zareaguje. My na sylwestra idziemy na bal do domu weselnego ale nie do naszego bo nasz jest trochę za daleko. No i podczas Świąt - załatwiliśmy temat świadka. A tak w ogóle jak się rodzina dowiedziała ile mamy już załatwione to pytali dlaczego my z tym ślubem to musimy czekać jeszcze pół roku skoro już wszystko mamy Moja siostra super ucięła temat wszelkich dodatkowych atrakcji typu lampiony czy sztuczne ognie bo odpowiedziała, że z atrakcji na naszym weselu to będzie wódka i orkiestra - mina wujka bezcenna![]() A na deser nasze obrączki - zwykłe, klasyczne, okrągłe . |
|
|
|
#512 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
karolina jakie piekne obraczki!
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z TŻtem wprawdzie nie mieszkamy razem, ale jakby ktoś się przyjrzał u mnie w mieszkaniu to widać, że tak całkiem sama tam nie mieszkam , bo TŻ ma część rzeczy u mnie itp. I zawsze jak ma być kolęda to do mnie przyjeżdża i razem witamy księdza. Za każdym razem jest inny ksiądz, bo parafia duża, to i księża się zmieniają no i każdy zawsze pyta, co to za kawaler bo go nie mają wpisanego w kajeciku Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza historia z obraczkami byla dosyc nietypowa, bo po zareczynach zaczelismy sie rozgladac za obraczkami i mi od zawsze podobaly sie wlasnie takie - dosyc szerokie, ale zupelnie klasyczne i koniecznie zolte zloto. Po niedlugim czasie okazalo sie, ze TZ ma juz obraczki mama podarowala mu je, a kupila je jeszcze jak byl maly - jako polaczenie prezentu swojego i pieniedzy, ktore dostal na chrzciny czyz to nie urocze? i jak sie okazalo sa dokladnie takie o jakich marzylismy... na mnie niestety nie... bede musiala zmniejszyc i w zwiazku z tym mowilam na zarty TZ ze sobie musi znalezc inna narzeczona, taka zeby pasowala do obraczki (tak jak kopciuszek do bucika ) a on mi odpowiedzial, ze jak juz, to woli sobie utuczyc obecna narzeczona ale bardzo jestesmy zadowoleni z tej niespodzianki
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Jagodzia, jaka talia!!!!!!!!!!!!!!! wow!
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam suknię!!!
Przymierzyłam kilka modeli, na sam początek poszła suknia w której byłam zakochana i była po prostu cudowna! Jednak gdy przymierzyłam drugą, na której mojej mamie zależało to stwierdziłam, że moja faworytka chyba nie była nią. Potem przymierzyłam kilka kolejnych jednak ciągle wracałam do tej nr 2. No i w końcu podjęłam ostateczną decyzję, ale było naprawdę ciężko. Dostanę gratis do niej welon w kwocie 220zł, suknia będzie kosztować 2650zł. Przymierzałam ją w kolorze ecru jednak ja będę miała białą z srebrnym paskiem ;D. Oto i ona jednak na zdjęciu nie wygląda tak jak na żywo- tutaj jest taka nijaka, a na żywo- CUDOWNA:
|
|
#519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Górska_kozica i kessi Stooo Laaaat pełnych miłości u boku Tżcików
! Jagodziu w tej drugiej sukni wyglądasz cudownie!! arletko ale masakra Miesiączek Ci został zaledwie! Szok Gratulacje! ![]() ladystar no z tymi obrączkami to naprawdę rewelacyjna historia Ale proponuję żebyś mimo wszystko zmniejszyła obrączkę niż dała się tuczyć ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
Gratuluję decyzji! Piękna suknia!!
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2011-12-28 o 17:05 |
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
p.s. mamy takie samo pudełeczko na nasze ![]() ewika19 gratuluję zamówienia sukni
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
już tyle naskrobałyście ![]() Cytat:
A ja wczoraj byłam w parafii i zaklepałam termin - tak więc godzina 16
|
|
#523 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie PMki po długiej przerwie
Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Stara sie chłopczyna, nie ma co Cytat:
Cytat:
![]() Kochane ja już mam zaproszenia, księgę gości, a dziś zakupiłam kolczyki i bransoletkę oraz zamówiłam buty ale nie bijcie ze nie ma zdjęć, będą jutro
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
nie mam siły was nadrabiać...:P
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia Jagodzi w nowych sukniach były, nadrabiaj
![]() GRATULACJE dla każdej, która dopięła jakiś punkcik ze ślubnej listy! ![]()
|
#526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twój ubiór juz cały skompletowany??? Kiedy możesz sukienkę odebrać?? Ja bym chyba umierała ze strachu już. Ze strachu przed przygotowaniami. Cytat:
Parę lat temu na mieszkaniu studenckim przyjmowaliśmy kolędę w pokoju gdzie mieszkała parka i jakoś ksiądz sie nie czepiał. Poza tym zawsze można walnąć ściemę, że wyemigrowaliście z domów rodzinnych za pracą i taniej wychodzi wynajmowanie jednego mieszkania niż dwóch osobnych, tym bardziej jak się zbiera kasę na ślub i wesele ![]() I gratuluję obrączek Cytat:
![]() Jak tak patrzę na te Wasze suknie to też mam mały smuteczek w sercu. Bo bardzo podobają mi się te warstwy tiulu, falban, pięknie podkreślane talie, suknie marzenie!!!!! Ale wybrałam swoją prostą, może wizualnie nie będzie ze mnie PMka na 100% ale wewnętrznie będę spełniona na maksa! Och, my baby jesteśmy wstrętne, najpierw miesiącami wybieramy, jaramy się czymś, a potem przyjdzie taki moment, że nie jesteśmy w pełni zadowolone. No żesz!!!! Po dupie powinnam dostać!!!
|
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czekamy na fotki
|
||
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
My też
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj moja teściówka zabrała TŻta na zakupy garniakowe. Na szczęście TŻ bez mojej aprobaty nic nie kupił ufffffffffff....
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosza a Ty nam tu pokazywałaś zdjęcie obrączek bo wydaje mi sie ze nie a nadrabiałam każda strone
Jesli pokazywałaś to mnie oświeć
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
w obydwu wyglądasz cudnie... nie wiem no... w każdym razie musi być biała!
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli teściowa będzie chciała coś poradzić to bardzo proszę, ale i tak kupimy taki, jaki będzie się podobał TŻ-towi ( no i mi )
|
|
|
|
|
#533 |
|
Podróżniczka
|
Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012 niekoniecznie chronologicznie ![]() + kicia - klik 1 and klik 2 + magdziaS - klik 1 and klik 2 + Evoonia86 - klik 1 and klik 2 + Vesna84 - klik + Jamee - klik + Lubcia- klik 1 and klik 2 and klik 3 + Nattiv - klik + eimear - klik + gamariel - klik + Madziuniusia - klik + maruda80 - klik + sztuczka_magiczka - klik + Oriflame_Rybnik - klik + kooocur - klik + M_ilkaa - klik +ahankara - klik + MARGIDA - klik + paulinka009 -klik + Lilith890502 - klik + jagodzia133 - + Ania_M - klik and klik + Ewusia_marchew - klik + kindziulindzia - klik + niut0 - klik and klik + E87 - klik + Magdzia0108 - klik and klik + magduś2 - klik + megan713 - klik + Czarnooka_Paula - klik + patiss89 - klik and klik + mały_człowieczek - klik and klik + Blacky - klik + Zubi89 - klik + beat@ - klik and klik and klik + Brydzia_ - klik + Gorska_Kozica - klik and klik and klik + malwus20 - klik and klik + Palulitka - klik and klik and klik + marylka80 - klik and klik + ewika19 - klik + gosza_m - kilk + party_girl7 - klik and klik and klik and klik and klik + Kessi_86 - klik + Talaaa87 - klik + Chatka - klik + tenebrosa - klik and klik + _Paulinka_ - klik Na dzień dzisiejszy mamy 48 szczęśliwych posiadaczek sukni ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-09 o 14:32 |
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podoba mi się bardziej pierwsza ale gorset z drugiej Cytat:
![]() to się dopiero nazywa mało czasu Cytat:
![]() my księdza nie przyjmujemy bo po pierwsze nie wiemy kiedy chodzi i zawsze nas zaskakuje jak puka, a po drugie różni są księża, nie będziemy się tłumaczyć czemu mieszkamy tak a nie inaczej w przyszłym roku przyjmiemy Cytat:
![]() nie masz zdjęcia na sobie? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
no do stroju to mi tylko pończoch brakuje no i moze majteczki kupię, no i skarpety na wszelki wypadej jakby był duzy mróz, suknie odbieram 7 stycznia!!!! obrączki do 10 ma nam pan zrobić, dziś już muszę zamówić strój na noc poślubną...
|
#537 | |||
|
Podróżniczka
|
Wszystkim dzisiejszym solenizantkom wszystkiego co najlepsze, spełniania marzeń - szczególnie tych najskrytszych, radości i szczęścia w życiu oraz z TZtami Dziewczyny, które mają 7 miesięcy ![]() Cytat:
Bop w niej dekolt jest nie do końca taki jaki powinien być Ale generalnie świetnie wyglądasz Cytat:
Cytat:
za obrączki. Co do dodatków to nie rozumiem reakcji siostry, ale jak mniemam chyba jednak coś tam dodatkowo planujecie mimo wszystko ? ![]() My jesteśmy na etapie "rozglądania" się za garniturem dla TZta. Chodzimy przy okazji i patrzymy co nam się podoba. Całe szczęście mamy w miarę podobny gust więc nie będzie niepotrzebnych sprzeczek Zamówiłam sobie też kolczyki
|
|||
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie mam ;( Całkowicie wypadło mi to z głowy, a mój TŻ oczywiście o tym nie pomyślał... Ale wyglądam w niej pięknie ;D Ładniej niż ta modelka
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy raz jestem zadowolona jak w czymś wyglądam, także chyba o czymś to świadczy ;D
Nie no, a tak poważnie- to JESTEM ZACHWYCONA i PODEKSCYTOWANA także mi wybaczcie ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

Na buzi bardzo wyszczuplałaś

, bo TŻ ma część rzeczy u mnie itp. I zawsze jak ma być kolęda to do mnie przyjeżdża i razem witamy księdza. Za każdym razem jest inny ksiądz, bo parafia duża, to i księża się zmieniają no i każdy zawsze pyta, co to za kawaler
) a on mi odpowiedzial, ze jak juz, to woli sobie utuczyc obecna narzeczona 

!
Gratuluję decyzji! Piękna suknia!! 

już tyle naskrobałyście 

Jesli pokazywałaś to mnie oświeć 
i zawsze nas zaskakuje jak puka, a po drugie różni są księża, nie będziemy się tłumaczyć czemu mieszkamy tak a nie inaczej