|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
![]() Jeeeeeeej! A jak się zgubimy? Znowu jakieś złe energie nade mną czynisz - chciałam poćwiczyć, ale mnie się limit na megavideo skończył Koszmarnie mnie już burczało w brzuchu, a o samym serniku dnia nie przeżyję ![]() Aaaaaaaaale drogi! ![]() Kurde. Bardzo się przejęłaś
|
|
#1022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
Ale teraz wzięłam taki "koszyczek" Że odpala się jeden lont a to łańcuchowo wybucha jedno od drugiego, więc mniej srania Chyba, że od razu mi w łapie wszystko wybuchnie no to wtedy dupę będę łokciem podcierać Ja też mam gdzieś te stare ;F No ba! ![]() Cytat:
haha! Kupiłam dziś do spaghetti i do zapiekanki. Widzisz jaki dobrobyt. Będziesz miała dwa rodzaje do wyboru I w domu mam jeszcze jakieś świderki i nitki Cytat:
![]() Ten ksiądz jest extra. Będzie się śmiał Ach. I wracałam wczoraj do domu z sąsiadką. Siedziałyśmy obok siebie w autobusie. I się pytała co robię na Sylwestra. To Jej opowiadam, że robię u siebie, że koleżanki przyjeżdżają itd. A ona: - a czy w zeszłym roku też nie robiłaś u siebie? ja: tak - i też do Ciebie przyjeżdżały? ja: tak. - Bo chyba jechałam razem z nimi autobusem. 4 dziewczyny. Na tych poczwórnych siedzeniach siedziały ja: taak. To pewnie one. - Bo kojarzę tą Twoją koleżankę z Grodziska ja: A były głosno? - Ojj tak! Były. bardzo ![]() ja: To na bank one ![]() Jesteście straszne. Ludzie ze wsi się Was boją ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
ja Cię napasę na Sylwestrze A to istnieją tańsze? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Wiem! Puszczę plebanowi to: http://www.youtube.com/watch?v=LCdOzRLYNhU ![]() Kurcze... Coś miałam Wam jeszcze napisać i nie pamiętam... Ach! Szykuję dla Was jeszcze jedną niespodziankę, ale nie wiem czy się wyrobię
|
||||
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahaa tekst grudnia mnie zniszczył
|
#1024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda, że nasi przegrali i nie dali rady awansować jak BENdzin ![]() mi tak samo, wczoraj z SZESET razy oglądałam i popłakałam się na "płomienne zorze w telewizorze" Cytat:
Ciao
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
ej zalogowałam się z koleżanką dla beki na jakimś serwisie randkowym. Wchodze tam dziś,a tu wiadomość:
wieczory już tak długie za oknem wieje wiatr może odważysz się wyjrzeć by zaprosić zagubionego wędrowca?
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
http://www.przegladsportowy.pl/Inne-...359,1,307.html jeszcze nie zaczęłam czytać na dobre, włączyłam 1 filmik i już ♥ bo use somebody
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Warty zapamiętania
![]() Cytat:
Miazga! Najn milion bajsykels in Będzin Dali sporo z tej wersji, która była w magazynie set ![]() Ale i tak się zryczałam na "miedzainych" , "płomiennych zorzach" , "szczękach" i "Mamy żółte serca" A. I na "Monika. jak coś to dzwoń do niej" x 745678346139Teraz tez mi to we łbie siedzi ![]() Cytat:
x 437856347673589No to Imm... Bądź otwarta na ludzi ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Karóla, kupilaś Michela w biedrze?
Tekst grudnia mistrz
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Mwhahaha! Moja władza poszerza kręgi mam swoje wtyki na wszystkich wątkach wizażowych i w całej Polsce MWHAHAHA. Uwaga. Link na dziś: http://www.powiatkluczborski.pl/aktu...szia_nabor.htm ![]() ![]() Z podziękowaniami dla Alicji ![]() I takie plakaty wiszą u nich na mieście porozwieszane ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- edit: teraz doczytałam z tym wpisowym za fri i o tych zniżkach. Pazera jaka... Ma to po mnie kalkulatny młodzian ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Joaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tytuł przelewu!!!! ![]() Ty ciemna maso!!!!
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-12-28 o 15:02 |
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę Moni współczuję ![]() Cytat:
Podejrzewam, że za samą twarz dali Mu magistra ![]() Cieszy mnie, że Ci się podoba Ale mam nadzieję, że na jakiś obiadek dla Niego też starczyło? ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kurde, już chciałam ząbki ostrzyć, bo o 22 jest dziś powtórka meczu Polska-Włochy z PŚ... a ja przecież do kina wieczorem idę ![]() I tak w ogóle to mam nadzieję, że w piątek zdążymy z Wawy na mecz?
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja bym dała. Magistra też Teoretycznie tak. Ale dużo też zależy od Jego zachowania. Jak nie zasłuży- to nie dostanie ![]() Nie ma rączek- nie ma ciasteczka O 22:00 to ja będę dmuchać balony, więc sobie obejrzę ![]() A na co idziesz? ja chcę w końcu na "Listy do M>" ale chyba sobie daruję i poczekam aż będzie do... wypożyczenia ![]() Myslałam wczoraj nad tym... I jakbyśmy baaaardzo dupy sprężyły to i dałoby radę. Hmmm. W sumie jakby wsje obciągi przyjechały z planem, to zdążymy. Moment. kalkuluję ![]() O 15:00 jesteście na Centrum... O 15:19 mamy obciąg do Gro... Byłybysmy o 16:00 na miejscu a o 16:13 mamy dupowóz do mnie i elegancko o 18:00 oglądamy meczyk. Ale musimy się wyrobić na ten pociąg o 15:19. Mogłabym Wam wcześniej bilety kupić i wtedy byśmy zdążyły... A później niestety dopiero mamy autobus do mnie o 18:13, więc byśmy przegapiły 2 pirsze sety :p Będziemy in tacz, czy jedziecie planowo z Wrocka, Olsztyna i Łodzia. I jak planowo to polecę po bilety bo tam są yebitne kolejki przy kasach :/ A więc żadnych kawałów stylu "Stoimy w Częstochowie" ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Chiba, że kopiemy w zadek mecz. Bankowo będzie powtórka o 23:00. Zawsze są ![]() I na spokojnie się przywitamy, pogadamy, pójdziemy na siakąś kawę czy coś, pojedziemy do Gro i do mnie tym autobusem o 18:13 I ja bym była za taką opcją. po co na wariata wszystko Nie będziemy znały wyniku to i powtórka dobra ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- PeEs: Joaa- znalazłam Twoje zimne ognie Z zeszłego Sylwestra została jedna paczka... Chyba, że to puste pudełeczko tylko
|
|
|
|
|
#1032 | |||
|
Zakorzenienie
|
to rozpalisz ogień i zaczniesz śpiewac- wtedy cie znajdziemy
![]() Cytat:
nie zebyś podsłuchiwała, tylko one głośno rozmawiały ![]() spytaj czy widziała fleszeale taką w naszym stylu? Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
albo "w Legionowie" kawa mi sie przyda zanim pojedziemy do ciebie
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-12-28 o 15:53 |
|||
|
|
|
#1033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BENdzim ma fajnie ☠☠☠ańce nasi dupy dali nic nie ugrali ![]() ![]() arigato. origami. ożygami. ożygany w ogóle Kurek klnie jak szeFc płomienne zorze są najlepsze Cytat:
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niee. Tak po prostu Dodatkowy gift. Ale nienamacalny ![]() Bardziej na urozmaicenie wieczoru... I uprzedzając pytania- nie! To nie striptizerzy! Coś w stylu "Zrzuta na obiad dla Siuraka przykutego do kaloryfera" |
|
|
|
|
#1035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś z Justinem chyba Zobaczymy, czy to kino, czy film będzie ![]() Ej, masz coś?! ![]() Czyli będzie kofi end czisburger w Złotych Ku... Cytat:
Czyli do bagażu dorzucić muszę zapałki :zapisuje:Musiała widzieć! A jak nie flesze, to aurę zayebistości, która nas otacza :sole: Wspomniałam coś o dofinansowaniu na jedzenie dla Siura ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wasi się zapatrzyli na Pierra ![]() x 47856347935Przypomniało mi się moje łódzkie: "Bełcik kręci z Żygadło" ![]() Co poradzisz jak czasem nic innego do głowy nie przychodzi i pewne rzeczy mozna skomentować tylko krótkim aczkolwiek rzeczowym dobrze rzuconym mięsem Taaaaakkkkk. pustak! Prawie jak ja PFFFFFFFFFFFF i... i ... i jeszcze ALEHALEH ALEHALEH! |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no raczej jak nienamacalny to odpadają ![]()
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Karola, dostane dane do przelewu?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czewa to bardzo ładne miasto... Tylko utraciło trochę ze swojego uroku przez Wasze gÓpie żarty rodem z podstawówki ![]() Mwhahaha! I zdjęcia przy stolikach, gdzie Kadziowi ucinałysmy Siuraka O kierwa! Muszę rachunek za tel. zapłacić. Dziś termin mija. A w Nowy Rok nie można wchodzić z długami. Kierfa! 100zł No cUSz. Nie starczyło piniendzy... Chociaż prosiłam o wszystkie mozliwe zniżki. Się cenią wywłoki
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Niech Cię ręka Boska broni!
A nie wysyłałam Ci? Och. Mój błąd. Już już ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/749331/suchar.html ![]() Musiałam 2 razy przeczytać zanim zaczaiłam
|
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie?---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-12-28 o 17:20 |
||
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha lepiej bym tego nie ujęła
![]() zaŚWIECiłAś Chyba spodobałam się księdzu
|
#1044 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'patrz szwagier jaka franca' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja ostatnio chciałam zabrać reniferka, bo to była reklama jakiegoś kredytu, i ten reniferek mówił: zabierz mnie do domu, ale były tak przyklejone, że nie dałam rady lubię te wszystkie murki tam ♥ Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||||
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1046 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Chyba przywiozę ze sobą całą aptekę, bo mam gorączkę i korzonki mnie bolą, i jutro powinnam dostać @ -.-
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
'Stoimy w Częstochowie'
to było dobre!
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pewnie też znowu dostanę @ Jakby się odczepić ode mnie nie mogła na takie iwenty ![]() Nigdy tego nie zapomnę ![]() Czyli jutro mi zostaje produkcja w sensie stricte Waszych prezentów cz.1, skok do apteki, produkcja prezentów cz.2 oraz ogarnięcie przebrania. Przydałoby się jeszcze jutro spotkać z kumplem... no ale, zobaczymy
|
|
#1049 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Domek
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Alez zesz sie nam żarcik wtedy udał Jutro wracam do Wro A taaak mi się nie chce
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Przyjeżdżacie w gości. Dajecie kasę i mam Wam robić kanapki. Może jeszcze z samym masłem 

Nie będziemy znały wyniku to i powtórka dobra