|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
az sie we mnie zagotowalo ;] jednak bliznieta czuja wspolnie ja to bym taką chyba...za karczek i ...ajjj jednak na twoim miejscu bym teraz tak namolnie nie pisala i nie dzwonila, bo sobie pomysli chlopak, ze ta lala ma racje...i ze mu sie narzucasz naprawde... a wiadomo co jeszcze nagadala? ... dobra...jednak wrzuce lahmcia chociaz...zeby ci humorek chociaz troszeczke poprawic ![]() zauwazylam, ze lahmik lubi tą swoją czarną kurteczke i szary szaliczek ;] edit: musze wam to pokazac Mistrz świata do lat 20 miał... prawie 26 lat: http://sport.onet.pl/0,1248707,1438127,wiadomosc.html
|
|
|
#23582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest bezczelna normalnie nie wiem jak można być tak obłudnym mam nadzieje ze wroci do szkoly jutro i pogadamy
|
|
|
|
|
#23583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym ją chyba I jedna rzecz, skąd ona wie, że on nie chce się z Tobą spotykać, ma jakieś dowody? dlaczego ona nie przyszła z tym do Ciebie tylko koleżankom rozpowiadała? jezzuuuuu jak słysze takie historie, to mnie normalnie roznosi i zgadzam się z Madzią nie dzwoń do niego za często, wiesz żeby nie było weź ją jutro w obroty, jego też jak się okaże, że rozmawiali o Tobie za Twoimi plecami
|
||
|
|
|
#23584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak to ktos kiedys powiedzial ona jest taka ze sama ma chlopaka ale komu innemu nie da nie wiem właśnie skąd ona to wie sama mu nagadala to wie bo watpie zeby on uwierzyl jakiejs obcej osobie która mnie nie zna a jej to i owszem... jeszcze ona to tak mowila 'dlaczego X nie chce sie juz spotykac z N???' - 'BO NIE' - z takim wyrazm twarzy ' ja wiem ale nie mogę powiedzieć' bo ona jest taka świeta i chciala go chronic przed straszna Natalia materialistka która chciała go ... nie no wiecie poprostu brak mi słów jak można być takim człowiekiem to mi się w glowie nie miescimojej przyjaciolce robila wczesniej podobne akcje a on jest teraz chory jak na zlosc ale mam nadzieje ze sie jutro zjawi w szkole i pogadamy tylko czy on mi uwierzy
|
|
|
|
|
#23585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale Ci się nie dziwie, że masz nerwy, cięzko kontrolować i naprawiać sytuacje, które nie powstały z Twojej winy, ale przez życzliwość innych edita: teraz mi się rzuciło w oczy, że moze Cię denerwować sposób w jaki napisałam swoje "dobre rady", ja niczego nie chciałam narzucać jakby coś tak tylko napisałam
|
|
|
|
|
#23586 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko, że do mojego kształtu twarzy by mi raczej nie pasowała.. ale czekamy na Twoją fotkę Cytat:
Nie każda wizja musi się spełnić. Ja to mam pecha życiowego, zawsze jak musi mi się coś udać to lipa Nigdy nie miałam problemów z serwami w siatkówce. A wczoraj pani nas sprawdzała i wogóle mi nie wychodziłoCytat:
Wyjechać za granicę i zacząć nowe życie? Taa, marzenia..Chociaż moja siorka zrobiła podobnie, ale wcale tego nie planowała Ja najpierw chcę chociaż zacząć studia.. później zagranica Do mnie to było? Nie wiesz, że On od zawsze jest mój?![]() Tak, niemiecki.. czemu ja nie jestem Niemką Cytat:
Ta zasada to powinna być skierowana w odwrotną stronę Tzn ode mnie do Ciebie Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3119528]Luna, martwiłaś się, że Baszcza napadnięto. Jednak nie http://sport.onet.pl/0,1248675,1437466,wiadomosc.html [/quote] Napadnięto, ale Baszczu Twardziel Cytat:
Aj i do Talci.. Jeśli czujesz, że powinniście być razem to walcz o tego pana X! A zazdrosne koleżanki.. nigdy ich nie brakuje No ale trzeba je pokonać |
|||||||
|
|
|
#23587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz szczyt szczytów przed 5 min zadzwonila do mnie Y:czesc ja:czesc Y:nie sadziłaś ze to ja dzwonie ja:nie Y:jak sie czujesz Ja: dobrze Y:idziesz jutro do szkoly Ja:tak Y: mozesz mi przyniesc cośtam ja:tak Y:aha Ja:pa i odłożyłam wszystko mechanicznie jak robot mowilam i sie kapnela chyba bo gadala jak zbity pies co ona sobie mysli ?! ze nic sie nie stalo i za 2 dni bedziemy wspaniale kolezanki.....chyba się pomyliła
|
|
|
|
|
#23588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23589 |
|
Zakorzenienie
|
na poprawę nastroju perełki komentatorskie
"Musi być rzut rożny,ale go nie ma" - Mateusz Borek, Polsat "Ballack ziewa, chyba się nie wyspał, bo przecież mecz całkiem żywy" - Mateusz Borek, Polsat "Każde dotknięcie piłki nogą może spowodować utratę bramki samobójczej" - Mateusz Borek, Polsat "Słyszą Państwo te gwizdy - to Cristiano Ronaldo, który w każdej akcji szuka kamer jak Bartolomeo Diaz nowego świata" - Andrzej Janisz, Polskie Radio "Vieira - wysoki, brutal, choć potrafi czynić dobro" - Andrzej Janisz, Polskie Radio Gra Portugalii nudna jak autostrada z Lizbony do Porto" - Andrzej Janisz, Polskie Radio "Trzeba mieć kim straszyć z przodu" - Mateusz Borek, Polsat "Mężczyźni, jak Lehmann, najwięcej tej śmietanki mają w wieku dojrzałego mężczyzny" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Buffon... te jego spodenki. Zawsze się zastanawiam jak one mogą mu nie przeszkadzać, bo przecież z takich można uszyć chyba ze dwie suknie" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio
|
|
|
|
#23590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz wielu takich 'przyjaciol' stracilam...coz...wolałam sobie odbić niz babrac sie w takim niezdrowym 'zwiazku' ;] Cytat:
a jak sie wam podobaly lahmciowe fotki? ;] bo jasie rozplywam :P poza tym mam jeszcze bastka i ottla... Cytat:
o rany nie znam babsztyla a mnie wpienia jesli chlopak naprawde ma troche oleju w glowie to nie ma mocnych...pusci kantem niedluga tą lale dla ciebie...jeszcze cie bedzie po nogach calowal i przepraszal, ze uwierzyl w te brednie...Cytat:
wez ja jak najszybciej pusc kantem, bo jeszcze gorzej na tym wyjdziesz...mialam takich toksycznych znajomych...przynies im podaj pozamiataj...dziekuje dziekuje i nic wiecej...potem sie odwracali do ciebie tylem...a na koncu puszczali gdzies w twoja strone przepraszam, ktore naprawde nic nie znaczylo i bylo powtarzane za kazdym razem w identycznych sytuacjach...wale takich ludzi...ja sie z nimi nie zamierzalam meczyc... bayern w 70 minucie wygrywa 2:1 oba gole dla nas strzelił piza za pizzaro
|
|
|
#23591 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze
"Ballack nie jest takim Ballackiem, co martwi trenera Klinsmanna" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Pirlo przejął rolę rozgrywającego, choć przecież już nim był" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Lehmann sprawdza jakość muru - więcej zaprawy z prawej strony, więc przysuwają się ciała do siebie" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Leży Gattuso. Wojownik o twarzy rzezimieszka z dawnej ulicy Włókienniczej w Łodzi na pewno nie udaje" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Babcia w Gliwicach aż chyba cmoknęła z radości, a rodzice na trybunach pewnie biją brawa" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Schneideeeeer, dwadzieścia dwa centymetry nad poprzeczką!" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio "Szewczenko ma zarobić dziesięć milionów euro netto. Netto, Bożydar!!!" - Roman Kołtoń, Polsat, do Bożydara Iwanowa W Werderze mamy duet K und K - Klose und Klasnic. Tutaj mamy duet K und P. Nie wiem jak to przetłumaczyć, może Kolonie Polen" "Sędzia stara się być niewidzialny jak Zorro" - Tomasz Zimoch, Polskie Radio |
|
|
|
#23592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... szczegolnie te 3 ostatniem nie powalaja spratak wyrównał 2:2 :l wrrr... chłopaki...dajemy czadu !!!!! musimy wygrac... !!!!
|
|
|
#23593 |
|
Zakorzenienie
|
"Nieudany zagranie i tym razem Lahm przeprasza tylko kolegów i kibiców Bayernu, przeprasza rodzinę i rozlicznych znajomych" - Andrzej Janisz, Polskie Radio
"On w niczym nie przypomina niemieckiego piłkarza - jest znakomity technicznie, ma wyobraźnię, jest inteligentny" - Mirosław Trzeciak, TVP Madziu : "Jeśli za wzór przystojności stawia się Bastiana Schweinsteigera, to znaczy, że lekko tu wszyscy oszaleli na punkcie piłki" - Andrzej Janisz, Polskie Radio "Messi! Messi! Messi i... pomarańczowa ściana..." - Mateusz Borek, Polsat "Widzieliśmy, że to podłączenie Baszczyńskiego przyniosło efekt" - Włodzimierz Lubański, TVP "Trzeba absolutnie zmienić sztab szkoleniowy Polskiego Związku Piłki Nożnej. Nie może być tak, że nie ma tam fachowców!" - Dariusz Szpakowski "Będziemy atakować Jeleniem" - Jacek Gmoch, TVP "Podnosi się Włodek Smolarek" - Dariusz Szpakowski, TVP "Janas chyba zmienił zdanie, choć Brożek był już rozebrany" - Dariusz Szpakowski, TVP "Na trybunach cesarz Beckenbauer, jeden z dwóch ludzi na Ziemi, którzy zdobyli mistrzostwo świata jako piłkarz i jako zawodnik" - Dariusz Szpakowski, TVP "Sobolewski wystawił ze zmęczenia swój długi język i położył go na wardze" - Polskie Radio "Po tym zagraniu Boruca Janas najchętniej zdjąłby swój krawat, wbiegł na boisko i udusił nim naszego bramkarza" - Polskie Radio "Jeśli dwumetrowy Crouch nie zdobędzie dziś bramki, znów zaczną się docinki kibiców o tym łóżku, z którego wystają nogi dryblasa" - Andrzej Janisz, Polskie Radio "Japoński arbiter nawet nie skrzywił tego swojego skośnego oka." - Program 1 Polskiego Radia "Krzynówek... jakoś tak na chybił trafił... Ale na chybił trafił to cieżko wygrać nawet w totolotka, a co dopiero na boisku." - Program 1 Polskiego Radia "..czarnoskórego o kolorze dwóch czarnych kaw... takich mocnych." - Program 1 Polskiego Radia "Żurawski opuścił pole karne przeciwnika, czym wprowadził w zakłopotanie obrońców Ekwadoru." - Dariusz Szpakowski, TVP 2 "Ekwadorczycy nie dali nam szansy, żebyśmy mieli szansę strzelić gola." - Grzegorz Mielcarski, Polsat Sport "Do końca spotkania piętnaście minut, z sekundami. Teraz już dokładnie szesnaście." - Dariusz Szpakowski, TVP tu macie link gdzi ejest wszystko wypisałam najlepsze http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1...s=16&startsz=x |
|
|
|
#23594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uhuhuuu.......całowania po nogach aż nie wymagam ![]() no to za Bayern a co do mojej 'przyjaciółki' to jeszcze zobaczymy kto będzie górą .... |
|
|
|
|
#23595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23596 |
|
Zakorzenienie
|
"Bramkarze mają najdłuższe kołki" - Tomasz Hajto, Polsat
Ruszają Argentyńczyki" - Tomasz Wójcik, Polsat "A to Youri Djorkaeff w towarzystwie ... nie wiem... chyba małżonki, Roman?" - Bożydar Iwanow. "Tak myślę" - Roman Kołtoń. "Pytanie, czy swojej małżonki" - Bożydar Iwanow, Polsat ja chce być komentatorką
|
|
|
|
#23597 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ale sie dzis fatalnie czuje chbya dobila mnie ta wczorajsza porazka![]() Podliaczylam sobie stan moich aavkow i wyszlo mi ze mam ich gdzies60
|
#23598 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wyjechał z tą śmietanką Ten cały Andrzej Janisz to powinien zostać poetą, a nie komentatorem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#23599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj nie chodzi mi o Crisa tylko o Matusiaka Cytat:
|
|
#23600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tja...a oba ogniwa duetow...podo i klasnic są moi dobre te teksty...powalają...ale chlopy idą na zywiol...czasem widac az za bardzo...i wychodza takie chimery xD BAYERN zremisował ze spartakiem ... ale i tak awans mamy zagwarantowany...coś na oslode... fotki piekne ![]() basti & otti ach.... bosko...
|
|
|
#23601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie dam się nie ma tak łatwo teksty wysmienite pamiętam jeszcze taki tekst walnął któryś z Polsatu początek "Ody do młodości " Mickiewicza 'Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy' |
|
|
|
|
#23602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne fotki ![]() jaką Arczi miał rodzinną tragedię ?? bo w studiu CL właśnie mówili tak
|
|
|
|
|
#23603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#23604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam, że pisałam o Matusiaku![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#23605 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz mecz Werder - Czelsi
czyli pojedynek Bala vs. Klose |
|
|
|
#23606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem...oszalec na punkcie pilki...byc moze to o mnie...ale przede wszystkim na punkcie bastka ...co za chamstwo...cios prosto w serducho ;] szwajniś... trzymaj sie...nie damy sie...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a avki... innych nie widzialam, ale twoj jest
|
|
|
#23607 |
|
Zakorzenienie
|
no grają
już ![]() Fritza dużo widać |
|
|
|
#23608 |
|
Wtajemniczenie
|
Foty z wczorajszego meczu
|
#23609 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie na te suknie.. wiem, że to nie wątek na ten temat, ale szukam sukni na studniówkę i jak narazie takie mi się spodobały
Ciekawa jestem ile musiałabym wydać na jedno z takich cudów
|
|
|
|
#23610 |
|
Wtajemniczenie
|
Avki Jakie fajowe Mykam.. jeszcze się nie uczyłam na fizykę. A więc pap
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

nie było go w szkole nie mogłam pogadać
a to czego się dowiedziałam...
ja to bym taką chyba...za karczek i ...ajjj 

i druga moja kumpela powiedziala ze sadzi ze ona cos nagadala 

Nie wiesz, że On od zawsze jest mój?

ach.... bosko...
Zapomniałam, że pisałam o Matusiaku