|
|
#3331 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
A coś Ty w Luszka profilu robiła? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3332 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Żeby życie miało smaczek- raz Grysiulek, raz Luszaczek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Ziutam
Łepetyna mi zaraz rozpęknie sięęęę
|
#3334 | ||
|
Zakorzenienie
|
a podłogi umyte
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. iebnij no te nogi głównie, zapalenie stawów bez przyczyny, wędrujące, np. od miesiąca lewa noga ok., a prawa boli (kostki dotknąć nie mogę) i nawet spuchła ostatnio, leki przeciwzapalne nie pomogły i rehabilitacja też
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Poleciałam szukać włosów
![]() Redsik, najs Ale jeszcze bardziej podoba mi się talia Skarbku, sto lat Wiecie, że nigdy nie jadłam kutii? Dobre to?
|
#3336 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Biedaczko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się jakie ewentualnie masz inne dolegliwośi stale lub okresowo , bo w tych przeciwciałach może nic nie wyjśc. Miałaś przeswietlenia kostek ?
|
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31259395] 1. Od dziś zmieniam nastawienie, tylko jedna i tylko mądra 4. Nie płakaj Ci też mogę swojego numera podesłać jak kcesz [/QUOTE] 1.Spoo słyszała? Dla Cię nastawienie zmienił 4. kcem ![]() Cytat:
do mnie już nawet nie dzwoni ![]() Cześć znad herbaty! jako i ja ![]() nie zapomnij wypolerować klamki proponuję zacząć od głowy ![]() zasnęłam o 2, wstałam o 5.30, a wróciłam z pracy jakieś pół godziny temu padam na nos I próbuję dojść do siebie przy kojących dźwiękach jutuba ![]() Skbitku życzę wszystkiego naj
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-28 o 20:33 |
|||
|
|
|
#3340 | ||
|
Nindżopesz
|
Zbiorczo dziękować
Cytat:
![]() 2. wstrętne jak mało co. Cytat:
2. 9 ale to chyba nie Twój kolor ![]() Bo ja wiem, lokówka niszczy więc może wałkami? szczotką podczas suszenia? Ja sobie na palusz nawijam ale moje są cienkie te "loczki". |
||
|
|
|
#3341 | |||
|
Zakorzenienie
|
myślałam że dostanę bukiet kbnosów albo kopę jaj ale gdzie tam
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
to proszę się poprawić
![]() Cytat:
wiem, podejrzane są "mikro urazy" cokolwiek to oznacza, crp robiłam, we wrześniu miałam 12, ob 20, ale mam nowe skierowanie na pobranie krwi, w tym na tę boreliozę (to dopłatnie) i się zastanawiam na co jeszcze zrobić przy okazji? a z dolegliwości innych to mam depreseję i wypadanie włosów ![]() rtg też mam (w końcu!) skierowanie, bo do teraz wszyscy lekarze zgodnie twierdzili, że nie ma takiej potrzeby ![]() ad1. no Ci mówię, cały czas pod górkę ![]() ad2,3.
|
|
|
#3343 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie 11 bardzo podoba-dla sieu bym wzieła co to za faerby?skarbiatko! 100lat ! 100 flach!!! 100 kop jaj! i 100 kg kabanosów
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Jakaś to nowość? ![]() ![]() Iiii A czarny kot tyż? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
zwizualizował mi się bukiet złożony z 18 kbnsów, a na czubeczku każdego kbnsa zatknięte było jajeczko
|
#3346 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a magnez i potas? ja tak własnie mialam tylko mi nogi nie puchły ale \bolały
|
|
|
#3347 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi tego nie zabraknie to już będzie ok ![]() Cytat:
Cytat:
brałam i jeszcze dużo wody i duuuużo pomidorów ponoć kto łyka potasa to ma.... no nic... niefaszne
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
no fiesz
ja mam czarnego kota czyli coś w tym może byća z przesądów noworocznych jeszcze, to że samochody muszą być zatankowane na full Cytat:
Cytat:
a spuchłam ze cztery dni temu dopiero, a boli od września
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
depresja i wypadanie włosów + stawy - a tarczycę badałaś ?
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tarczycę badałam regularnie (ostatnio chyba pół roku temu, w końcu starałam się o ciążę ) ale może też zrobię
|
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Winterko widzę że już grasz w Mahjonga musisz jeszcze tylko zaakceptować moje zaproszenie do bycia moim kompanem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, bo ja to przy obecnych cenach benzyny nigdy na full nie tankuję ![]() Macham znad sałatki z porów i kromek z serem
|
||
|
|
|
#3353 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem czy badanie ma sens-podobno mały .mozna srobowac suplementowanie-tyle ze mi pomogło jak zaczełam brac taki potas na recete-wolnouwalniajacy sie i do tego magnez ja mialam takie objawy i po tym przeszło-a pomysła sprzedała mi kolezanka lata temu...bo tez tak miala i tez jej pomogła suplementacja. ja zaczynam huz serio wierzyc ze nerwice i depresje są od braku pierwiastkow
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nic
![]() Mi przed egzaminem dyplomowym (jedną częścią właściwie) czarny kot przebiegł drogę Myślałam czy się wracać czy co to się tam robi i stwierdziłam, że nie nie będę w głupoty wierzyć, no i kto zgadnie czy zdałam?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3355 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a! pytanie mam- w jakim celu neurolog daje skierowanie na badanie wapnia ( w tym zjonizowanego) z krwi? co w ten sposób mozna zdiagnozowac?
|
|
#3356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. U nas je się zupę siemieniotkę: gotowany, przetarty len (chyba ), z kaszą jęczmienną, mlekiem, cebulą i cukrem Przegrałaś ![]() Cytat:
Kontrowersyjna potrawa A w jakich rejonach PL to się je? Chyba nie na Górnym Śląsku? Co widzę ![]() Tulam chore stawiki Jakaś jestem dziś na nie Monsz kupił mi ładny nowy telefon (Rachel, nie że jakaś fanaberia, w starym nie działał już całkowicie 1 przycisk, a drugi z przeszkodami), dotykowy i nie umim go obsługiwać ![]() No i klawiatura mi dalej szwankuje, a ślubny twierdzi, że mi się zdaje Nosz, chyba widzę, że mi literki nie wskakują, a jak cisnę podczas pisania mocniej, to mam potem podwójne. Ech, idę chyba czytać do łóżka, bo mnie ekran drażni w łeb ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Znaczy niedobór.
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i of kors jestem sprejowana od stóp do głów antykleszczem ![]() kurtka teraz mi zagwozdkie dałaś ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31259395]Uśmierciłaś drugiego brata bliźniaka heloł barze Skarbie - szczęśliwości w życiu - nieskończonej - no dobra miliona szczytów szczęśliwości Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-28 o 22:00 |
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nawet w salonie jak mi pani dała do pobawienia sie i sprawdzenia sobie to nic mi tam się nie wciskało ![]() ale małż mądry bo Cię niejako postawił przed faktem dokonanym i Cię wdroży i jusz będziesz wiedziała a ja będę zacofana dalij
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale kleszcz nie zafsze robi slad , pozatym niezawsze sie wpija na ejmen-czesto sie wpije, nazre i sam odlata , pozatym-kleszcz pono znieczula na czas zarcia. a kleszcz na doopie? na guowie? kleszcz w dziecinstwie? ktorego rodzice nie zauwazyli?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

jak to nie może , spada samo

Ale jeszcze bardziej podoba mi się talia 

I kolor też 

Przegrałaś