Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 15:31   #1261
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Angel trzymaj się

EJ no nieźle.. też byłoby mi przykro..

Byłam na mieście i kupiłam odżywkę z Ziaji wygładzającą i spray termoochronny z Marion.
Stary 2011-12-28, 15:35   #1262
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Właśnie lekarze nie wiedzą.
Miałam z 2 lata temu raka piersi, ale szybko go wykryto i usuniętą, więc mogą to być przeżuty. Zaczęło się to od sierpnia. Kiedy wyjechała do sanatorium to zatruła się i wróciła chora. W między czasie była w szpitalu, a teraz u swojej siostry. Dostawała leki (chyba sterydy), które miały powodować by nie była opuchlizna mózgu (nie wiem, jak to fachowo się nazywa), a przez nie jest cała opuchnięta. Choruje też na stawy i nie ma siły chodzić/od dzisiaj też siedzieć. Często kogoś nie pamięta, albo myli, zapomina lub myli fakty. I co wcześniej zjadła to w większości zwymiotowała. Ogólnie to nie wiem co jej jest i chyba nikt nie wie.... .
kurczę dużo tego..:/
co do problemów z pamięcią- to u starszych ludzi coraz bardziej powszechne; mój dziadek chorował na alzheimera więc wiem jak cięzko jest z taką osobą jak przykro kiedy pierwszy raz Cię nie pozna itd...
myślę że teraz najważniejsze jest żeby starać się babcię uruchamiać, wiem że to cięzkie przez te problemy ze stawami ale trzea próbować, chociaż trochę - żeby ten proces postępowania choroby jak najbardziej rozciągnąć...
no i szuakć jakiegoś dobrego lekarza, zrobić kompleksowe badania... nie dawać babci odczuć że jest źle, podchodzić do niej z optymizmem i dużą dawką uczuć wierzę że będzie dobrze i trzymam mocno kciuki

nałożyłam na włosy olej migdałowy wymieszany z gliceryną (gliceryna tylko w końcówki )- zobaczymy co to będzie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 15:40   #1263
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Angel trzymaj się

EJ no nieźle.. też byłoby mi przykro..

Byłam na mieście i kupiłam odżywkę z Ziaji wygładzającą i spray termoochronny z Marion.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kurczę dużo tego..:/
co do problemów z pamięcią- to u starszych ludzi coraz bardziej powszechne; mój dziadek chorował na alzheimera więc wiem jak cięzko jest z taką osobą jak przykro kiedy pierwszy raz Cię nie pozna itd...
myślę że teraz najważniejsze jest żeby starać się babcię uruchamiać, wiem że to cięzkie przez te problemy ze stawami ale trzea próbować, chociaż trochę - żeby ten proces postępowania choroby jak najbardziej rozciągnąć...
no i szuakć jakiegoś dobrego lekarza, zrobić kompleksowe badania... nie dawać babci odczuć że jest źle, podchodzić do niej z optymizmem i dużą dawką uczuć wierzę że będzie dobrze i trzymam mocno kciuki

nałożyłam na włosy olej migdałowy wymieszany z gliceryną (gliceryna tylko w końcówki )- zobaczymy co to będzie
Dziękuje za rady.
Najgorsze, że to wszystko tak szybko postępuje. Jak do niej przychodzę to staram się, jak najwięcej jej opowiadać i uśmiechać się, żeby jak najmniej się smuciła. Mam nadzieje, że w tym hospicjum dobrze się nią zajmą i mam zamiar, jak najczęściej ją odwiedzać, żeby wiedziała, że wszyscy są z nią.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 15:43   #1264
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Angel strasznie mi przykro, ale tak jak dziewczyny wierze, że wszystko będzie dobrze! Trzymam bardzo mocno kciuki

Dziewczyny jak wejde do drogerii to koniec świata. Zawsze musi mi coś wpaść do koszyka!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 15:54   #1265
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Angel strasznie mi przykro, ale tak jak dziewczyny wierze, że wszystko będzie dobrze! Trzymam bardzo mocno kciuki

Dziewczyny jak wejde do drogerii to koniec świata. Zawsze musi mi coś wpaść do koszyka!
nic nie mów... ja dziś na lumpy poszłam a wróciłam... z toną kosmetyków... ale co ja zrobię że dostaję wariacji w drogeriach, wszystko się do mnie uśmiecha... no kurcze... kocham kosmetyczne zakupy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-12-28, 15:55   #1266
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
E.J. nie dziwię się że jesteś zła, beznadziejnie się zachował...

ghana ale super paczuszka od koleżanki

a ja poszalałam na zakupach:
-bluzeczka sh za 1 zł
-pasek za 5 zł

za to kosmetycznie sobie odbiłam....
mydełko z nanosrebrem w płynie
rybki gal
korektor bell
korektor do brwii delii
błyszczyk bell różowy (promocja była- 5zł )
kurczja rzepa
gliceryna ( będę dodawała do masek do włosów )

szukałam tej maski jajecznej z joanny i nie ma nigdzie...
czeka mnie jeszcze zakup tuszu do rzęs... i jakiegoś pudru transparentnego...a i kredki do brwi essence
możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś korektor belli i korektor do brwi delii i ile zapłaciłaś? Bo właśnie planuję zakup tych dwóch rzeczy A ostatnio widziałam ten z delii korektor w sklepie kosmetycznym za 17 złotych Chociaż tam przebitka cenowa była spora bo maski z bingo były po 15 złotych.
A maseczki jajeczne z joanny u mnie w Drogerii Natura są a nawet w rosmanie je widziałam

Angel
Stary 2011-12-28, 16:14   #1267
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
możesz mi powiedzieć gdzie kupiłaś korektor belli i korektor do brwi delii i ile zapłaciłaś? Bo właśnie planuję zakup tych dwóch rzeczy A ostatnio widziałam ten z delii korektor w sklepie kosmetycznym za 17 złotych Chociaż tam przebitka cenowa była spora bo maski z bingo były po 15 złotych.
A maseczki jajeczne z joanny u mnie w Drogerii Natura są a nawet w rosmanie je widziałam

Angel
korektor bell kupiłam w drogerii aster... a ten delii w takiej małej drogeryjce u mnie w miasteczku... w ogóle zauważyłam że warto takie niepozorne drogerie odwiedzać bo mozna tam perełki znaleźć...

ZALATANA......
Stary 2011-12-28, 16:18   #1268
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
korektor bell kupiłam w drogerii aster... a ten delii w takiej małej drogeryjce u mnie w miasteczku... w ogóle zauważyłam że warto takie niepozorne drogerie odwiedzać bo mozna tam perełki znaleźć...
Dzięki To się jutro do Aster przejde I za tym do rzęs też się rozejrzę. U siebie.
Stary 2011-12-28, 17:08   #1269
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Myślałam, ze się popłaczę wczoraj.... Ide mnie dostał rozmówki polsko-finskie, paczkę pistacji i jest zaproszenie na film....
kurcze, na prawdę niefajnie zachował się Twój TŻ... ja bym się ostro wkurzyła i tu nie chodzi o prezent, chodzi o szacunek. wolałabym nic nie dostać, same życzenia np., niż coś na odwal się.
zresztą mnie już prezenty tak bardzo nie cieszą, wole "rzeczy" niematerialne

angel, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i życzę Ci, żebyś miała teraz jak najwięcej sił, żeby przetrwać to wszystko

kupiłam sobie komplet bielizny i pierścionek, tylko tyle mi wpadło w oko w doz-ie odebrałam zamówienie i zaczynam od dzisiaj łykać belissę teraz uciekam na spacer, a przed snem koniecznie muszę się jeszcze pouczyć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 17:17   #1270
CABIN CREW

a ja zmyłam make up, umyłam twarz mydełkiem z nanosrebrem i nałożyłam rybkę GAL - zobaczymy jakie będą efekty

od 18 planuje BP na co najmniej godzinę nałożyc

ZALATANA......
Stary 2011-12-28, 17:20   #1271
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Kitka gdzie kupiłaś olej migdałowy? Masz może porównanie z lnianym?
ja się waham między nimi i chyba kupię obydwa

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 17:57   #1272
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kitka gdzie kupiłaś olej migdałowy? Masz może porównanie z lnianym?
ja się waham między nimi i chyba kupię obydwa
kupiłam w sklepie deesis - mają tez internetowy ja byłam w stacjonarnym

ZALATANA......
Stary 2011-12-28, 18:36   #1273
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A chce sobie odlozyc na lilou i moze huntery
Ja dostałam od brata bransoletkę lilou na święta i jak dla mnie nie jest to warte swojej ceny... Chociaż mi w ogóle się to nie podoba i dlatego też jestem negatywnie nastawiona

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dodaja bo kurcze kusi mnie ta sesa wpadłam w nałóg olejkowy i na celowniku znalazła sie sesa i tak wypytuje o efekty i lniany tez mnie kusi
Ja dzisiaj odebrałam z DOZu olej lniany z dodatkiem skrzypu polnego - mam nadzieję, że będzie działał jeszcze lepiej niż czysty lniany olej

Cytat:
Przysnaję racje. U mnie w mieście jest niepozorna hurtownia chemiczna, dzisiaj tam weszłam i nie dość, że mają bardzo tanio to mają rzeczy trudno dostępne w innych miejscach - całą serię naturia z joanny, wszystkie kosmetyki z serii z apteczki babuni, pielęgnację z Ziai, nawet serię BeEco z flos leku. Poza tym mają kilka szaf kosmetycznych - maybeline, astor, bourjois, mac factor i co najważniejsze essence, flormar, ingrid, vipera, delia.. Czyli firmy, których nie mają drogerie typu Rossman czy Schlecker, których mam u siebie po 2 każdej a ni mam natury. Szafę Essence niedawno wstawili, więc mam nadzieję, że dojdzie jeszcze my secret i będę szęśliwa

Ja dopiero wróciłam do domu, byłam u kolegi oglądać film i kupić przyjaciółce prezent na urodziny i jestem zmęczona

Cytat:
kupiłam w sklepie deesis - mają tez internetowy ja byłam w stacjonarnym
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 18:43   #1274
theoneandonly
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
podobno dzisiaj na wyprzedażach istne szaleństwo było jutro jak się wybiorę to z rana, żeby ominąć tłumy sama nie wiem, co chciałabym sobie kupić, ale pewnie coś się znajdzie. nie pogardzę jakimś sweterkiem, spodniami lub butami
Serio, szaleństwo na wyprzedażach? Skąd oni nagle wszyscy tacy poimformowani o wyprzedażach i to jeszcze w dzień ustawowo pracujący
Eh, też miałam jechać na zakupy zobaczyć te obniżki, ale mi się nie chciało. Mam nadzieję, że jeszcze coś dla mnie zostanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
theoneandonly: mnie kiedyś satc bawił, ale im jestem starsza tym bardziej ma dla mnie przygnębiający wymiar
Naprawdę a dlaczego przygnębiający? Ciekawa jestem strasznie
W życiu bym nie określiła tak tego serialu Fakt jest niesamowicie i niewyobrażalnie głupi ( te dialogi) ale ma w sobie coś takiego, że człowiekowi od razu poprawia się humor.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 19:02   #1275
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobry wieczór K. pojechał to mogę z Wami popisać
Dziękuje Dziewczyny chyba się kapnął, że jest coś nie tak jak mu tak trułam co chwila o tych "prezentach", jak ja to odebrałam.. O dziwo szlag mnie nie trafił jak mi się zapytał co bym chciała dostać by mi się spodobało... A o tym, że mnie spotkało rozczarowanie z tymi "prezentami"napisałam mu teraz w sms - nie chciałam by doszło do jakiejś kolejnej sprzeczki

Cytat:
Ja zaraz chyba też pójdę na zakupy, by się rozerwać.
Z babcią coraz gorzej... .
Duuuużo sił

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 19:16   #1276
loluska
Zakorzenienie

angelinmyheart
dużo zdrowia dla babci i sił dla Ciebie

U mnie była przyjaciółka niedawno pojechała, teraz czas dla mnie poczytam może coś

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 19:19   #1277
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Idę poczytać bo do pisania pracy nie mam weny

Miłego wieczoru

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 19:57   #1278
Soph
Zakorzenienie

zrobiłam szamponetkę i wyszedł fajny kolor, jestem zadowolona z efektu
zobaczymy jeszcze jak w świetle dziennym to będzie wyglądać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 21:12   #1279
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Angel
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

angel, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i życzę Ci, żebyś miała teraz jak najwięcej sił, żeby przetrwać to wszystko
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Duuuużo sił
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
angelinmyheart
dużo zdrowia dla babci i sił dla Ciebie
Dziękuje Wam. Już lepiej to odbieram, niż wcześniej i wierze, że będzie dobrze.

Ja odebrałam dzisiaj wygranego Carmexa i zdziwiłam się, bo myślałam, że dostanę standardowego, a dostałam jakby taką szminkę co daje kolor. Ładny jest.
Kupiłam dziś naszyjnik w kształcie sowy , olej lniany i szampon Joanny, a jutro rano planuje pojechać jeszcze raz do CH, bo dzisiaj byłam z Tż. i nie chciałam, żeby się nudził.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-28, 21:51   #1280
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Popieram obie wypowiedzi.
Ale Party, nie nastawiaj się źle, nie każdy ma taki sam charakter, niektórzy również moi znajomi mieszkają z rodzicami jednej ze stron i jakoś się układa.

Witaj

No brwi szałowe

Ile kosztuje, wiesz może?
Edit : już nieważne, wiem ile Jest teraz na promocji, pójdę go kupić

Ja też właśnie tylko leniuchuję... a tyle mam pracy

Przykro mi mam nadzieję, że będzie lepiej.
dziekuje bardzo

ja bylam z bratem zobaczyc co tam na wyprzach i masakra, potwierdzam - dzikie tlumy nie wiadomo dlaczego korki przed centrum, ludzi maaasa, a przeszlam 80%sklepow i nic konkretnego takiego naprawde okazyjnego nie kupilam brat tez nie.. jedynie na koncu do Carrefoura wstpilismy i kupilam szary sweter z dekoltem V za 13zl 2 ladne poszewki na jaski i brat kupil sweterek za 19zl i 4x czteropak Carlsberg bo do jednego byla druga paka za 1grosz wiec w sumie jestem zadowolona. W Tally jeszcze widzialam sliczna bandazowa porzadna spodniczke za 29zl ale w sumie mam juz chyba ze 3 czarne wiec dalam sobie spokoj, byly jeszcze ladne bolerka z krotkim rekawem zrobione jakby z rozyczek ale tylko czarne, gdyby byly biale juz bym na slub brala a tak to nic tam nie kupilam.

musze sie wam zwierzyc ze niedlugo u mnie w CH (angel nie wiem czy juz wiesz) otwieraja zamiast jakiejs apteki ktora tam byla SUPERPHARM!:j upi: tylko nie wiem kiedy dokladnie ale nie moge sie doczekac, naprawde marzylam o tym od dluzszego czasu juz

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-12-28 o 21:56
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 21:57   #1281
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo

ja bylam z bratem zobaczyc co tam na wyprzach i masakra, potwierdzam - dzikie tlumy nie wiadomo dlaczego korki przed centrum, ludzi maaasa, a przeszlam 80%sklepow i nic konkretnego takiego naprawde okazyjnego nie kupilam brat tez nie.. jedynie na koncu do Carrefoura wstpilismy i kupilam szary sweter z dekoltem V za 13zl 2 ladne poszewki na jaski i brat kupil sweterek za 19zl i 4x czteropak Carlsberg bo do jednego byla druga paka za 1grosz wiec w sumie jestem zadowolona. W Tally jeszcze widzialam sliczna bandazowa porzadna spodniczke za 29zl ale w sumie mam juz chyba ze 3 czarne wiec dalam sobie spokoj, byly jeszcze ladne bolerka z krotkim rekawem zrobione jakby z rozyczek ale tylko czarne, gdyby byly biale juz bym na slub brala a tak to nic tam nie kupilam.

musze sie wam zwierzyc ze niedlugo u mnie w CH otwieraja zamiast jakiejs apteki ktora tam byla SUPERPHARM!:j upi: tylko nie wiem kiedy dokladnie ale nie moge sie doczekac, naprawde marzylam o tym od dluzszego czasu juz
Jest w Forum otwierają? Ostatnio zauważyłam, że tamtą aptekę zlikwidowali i się zdziwiłam. Dzisiaj też byłam w Carrefourze po olej lniany i szampon. Fakt ludzi dużo ja jutro w południe mam zamiar się wybrać i może uda mi się coś fajnego znaleźć. A ten Calsberg to, jak był? Do kiedy promocja? Tż. już zainteresowany tematem.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-28, 21:59   #1282
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Lniany tez mam
On z kolei mega nawilża. Jak wysuszę włosy to mam super taflę, która się błyszczy i włosy są baardzo zdrowe Z lnianym, przynajmniej u mnie, łatwo przesadzić. Ale po pierwszym razie wiedziałam ile go dawać. Lubię ten efekt po
I u mnie jeszcze lniany daje efekty nawet po pół godzinie W święta przed wyjściem na obiad nie wiedziałam co z nimi zrobić i właśnie na jakieś 40 minut nałożyłam lniany. Efekt genialny
a czy lniany ma jakiś wpływ na kolor włosów? i jaki masz?

Cytat:
Ja zaraz chyba też pójdę na zakupy, by się rozerwać.
Z babcią coraz gorzej... .
dużo sił i zdrowia dla babci

Cytat:
Dziękuje Wam. Już lepiej to odbieram, niż wcześniej i wierze, że będzie dobrze.

Ja odebrałam dzisiaj wygranego Carmexa i zdziwiłam się, bo myślałam, że dostanę standardowego, a dostałam jakby taką szminkę co daje kolor. Ładny jest.
Kupiłam dziś naszyjnik w kształcie sowy , olej lniany i szampon Joanny, a jutro rano planuje pojechać jeszcze raz do CH, bo dzisiaj byłam z Tż. i nie chciałam, żeby się nudził.
moisture plus? mam wersję pink od jakiegoś czasu i jest moim KWC już nigdy nie kupię innej pomadki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:01   #1283
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
a czy lniany ma jakiś wpływ na kolor włosów? i jaki masz?

dużo sił i zdrowia dla babci

moisture plus? mam wersję pink od jakiegoś czasu i jest moim KWC już nigdy nie kupię innej pomadki
Dziękuje.
Tak, tą. Tylko trochę nie podoba mi się jej zapach. Chyba, że to przez katar to jej wybaczę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-28, 22:04   #1284
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Jest w Forum otwierają? Ostatnio zauważyłam, że tamtą aptekę zlikwidowali i się zdziwiłam. Dzisiaj też byłam w Carrefourze po olej lniany i szampon. Fakt ludzi dużo ja jutro w południe mam zamiar się wybrać i może uda mi się coś fajnego znaleźć. A ten Calsberg to, jak był? Do kiedy promocja? Tż. już zainteresowany tematem.
No ja dzis patrze, apteka zamknieta a na niej napis "Superpharm juz wkrotce otwarcie" czy jakos tak ciesze sie niesamowicie, moze beda jakies promocje na otwarcieciekawe kiedy to bedzie

A na piwko promocja bodajze od wczoraj, dzis jak bylam to byly jak sie wchodzi to jakies 20 m dalej poukladane nie wiem z 4 palety z tymi piwkami, byl szyld ze do jednego 4paku 2gi za 1 grosz, wiec nie wiem czy do jutra nie wykupia ale moze tez jutro doloza w kazdym razie promocja na pewno jutro bedzie aktualna

aha gdyby ktos byl zainteresowany to mineralki MEOW sa teraz z darmowa wysylka na caly swiat bez minimum cenowego takze bardzo korzystnie, ja sie chyba na cos skusze
Stary 2011-12-28, 22:04   #1285
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje.
Tak, tą. Tylko trochę nie podoba mi się jej zapach. Chyba, że to przez katar to jej wybaczę.
ojj a mi własnie zapach się bardzo podoba, tak pod wanilię podchodzi w każdym razie dzięki niej mam gładkie usta od dłuższego czasu

Dbam o siebie

Stary 2011-12-28, 22:07   #1286
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
No ja dzis patrze, apteka zamknieta a na niej napis "Superpharm juz wkrotce otwarcie" czy jakos tak ciesze sie niesamowicie, moze beda jakies promocje na otwarcieciekawe kiedy to bedzie

A na piwko promocja bodajze od wczoraj, dzis jak bylam to byly jak sie wchodzi to jakies 20 m dalej poukladane nie wiem z 4 palety z tymi piwkami, byl szyld ze do jednego 4paku 2gi za 1 grosz, wiec nie wiem czy do jutra nie wykupia ale moze tez jutro doloza w kazdym razie promocja na pewno jutro bedzie aktualna

aha gdyby ktos byl zainteresowany to mineralki MEOW sa teraz z darmowa wysylka na caly swiat bez minimum cenowego takze bardzo korzystnie, ja sie chyba na cos skusze
o dziękuje to kupię Tżtowi, bo jutro ma imieniny.
A z Superpharmu tez bardzo ciesze się. Myślałam, że będziemy musiały czekać, aż wybudują Europę Centralną, a tu taka niespodzianka.

Cytat:
ojj a mi własnie zapach się bardzo podoba, tak pod wanilię podchodzi w każdym razie dzięki niej mam gładkie usta od dłuższego czasu
Będę go testować, ale jak będę zdrowa i też mam wersje Pink. Ładny daje odcień na ustach.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-28, 22:34   #1287
buahhot
Marcelover ♥♥♥

angelinmyheart dużo siły

Kitka fajne zakupy kolo tych rybek gal chodze juz z 1,5roku i kupicn ie moge nawet dzis je ogladalam, ale odlozylam spowrotem na polkę

ale za to skusilam się na nową odzywke z Timotei Organic Delight do suchych lub zniszczonych wlosow- jest teraz w promocji 13,99zl w Rossmanie. Dla zainteresowanych http://lightblondhair.blogspot.com/2...smetyczne.html

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:48   #1288
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
angelinmyheart dużo siły

Kitka fajne zakupy kolo tych rybek gal chodze juz z 1,5roku i kupicn ie moge nawet dzis je ogladalam, ale odlozylam spowrotem na polkę

ale za to skusilam się na nową odzywke z Timotei Organic Delight do suchych lub zniszczonych wlosow- jest teraz w promocji 13,99zl w Rossmanie. Dla zainteresowanych http://lightblondhair.blogspot.com/2...smetyczne.html

Też planuje kupić tą odżywkę. Dasz znać, jak się sprawuje?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-12-28, 22:48   #1289
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
angelinmyheart dużo siły

używasz ten pędzel kabuki do pudrów?

Dbam o siebie

Stary 2011-12-28, 22:50   #1290
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Też planuje kupić tą odżywkę. Dasz znać, jak się sprawuje?
No jasne
Cytat:
używasz ten pędzel kabuki do pudrów?
Tak do pudru w kamieniu. Dzis go uzylam pierwszy raz, fajnie sie nim maluje buźke

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości