|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
a przeciwciała tez badałaś ?
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Ad. kutii - jadłam dziś pierwszy raz i mi smakowała
![]() I też nie lubię dotykowych telefonów, ale i tak gratuluję prezentu Agnyska |
|
|
|
#3364 |
|
grozi wypollizowaniem
|
narzekłam
ale chyba bez ładu i skladu ![]() kupiłam se 2 sweterki
|
|
#3365 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale minęło jak ręką odjął dosłownie - a bolało do tego stopnia i puchło że mi ortopeda na urazówce w gips to wsadził mimo iż nic nie było pęknięte cobym nie ruszała Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
jak niezauważony i sam odpada to raczej nie ma strachu, borelki mozna dostac jak sie kleszczydło wytraszy ( np. przy usuwaniu go ) i żyga w zywiciela
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-28 o 22:18 |
|
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze mam w tym tel smsy poprzedniej właścicielki, jakie głównie od chłopaka dostawała ![]() Eee, nie mam takiej części ciała ![]() No to a propos: 1. a propos: did zza płota miał kleszcza w pępolu, rodzice po jakimś czasie zauważyli; a wpił mu się bankowo w ogrodzie, bo did nigdzie indziej nie bywał (fakt, że ich mega działka porośnięta pawie jak las), mały miał borelkę wczesną, leczony kilka miesięcy 2. a propos: patrzę - mój pies toczy nosem jagodę Wtf, myślę se, jagoda w korytarzu, kto ją tu przytargał? A to był opity i odczepiony kleszcz (ujrzałam nogi, jak oglądałam jagodę z bliska )Cytat:
![]() I jeszcze "Historię brudu" dostałam, można gratulować
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
trzeci dzień zbieram się do powystawiania bizu na all i zebrać się nie mogę
|
#3369 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kolege zaboreliozował samoodpadajacy kleszcz ![]() jak sie juz doczołgał na pogotowie to odkryli rumien na pol doopy a kleszcza nie było ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
jagoda wymiata ![]() Historia brudu
|
|
|
#3370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() mój znajomy ma borelkę ale kilka lat po fakcie wykrytą, kleszcza miał cztery lata wstecz
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-12-28 o 22:30 |
||
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno ściskać za odwłok nie można i nie urywać tak, żeby głowa w skórze nie została i nie smarować z zewnątrz, bo jak się poddusi to rzygnie. Obrzydliwe zwierzę w sumie ![]() Acha acha, jeszcze mi się trzecie a propos przypomniało! Tata był w lecie w szpitalu, na neurologii i robili mu m.in. badania na boreliozę. No i co? No i miał kontakt, a też żadnego kleszcza sobie nie przypomina A to najwikszy panikarz kleszczowy jakiego znam, mama musi go po wyjściu z lasu pd lupą prawie oglądać.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-28 o 22:32 |
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taka przechodzona najgorsza ,moj kumpel mial to szczescie w nieszczesciu ze dostał ostrych objawów od razu, i mial rumien wiec nic nie trzeba było diagnozowac tylko go leczyli od razu-ale z tego co wiem to ostro było-3 miesiace na 2 antybiotykach naraz podobno podczas kuracji ledwo sie na nogach trzymał
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty!
Macham lewom łapom. Prawom se rozwaliłam. Skarbku, 100 lat i spełnienia marzeń!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,to w końcu doszli do wniosku,że winowajcą jednak jest kleszcz. Kilka tygodni w szpitalu i jest ok (a to hstoria sprzed kilku lat)
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-28 o 22:36 |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3377 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kakiej? formuła pliz
Cytat:
adpodkreślone. mówisz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad1. o bosz ![]() ad2. no ja w tym weteranka jestem nieststy bez powodzenia ![]() eeee, nie, chyba ![]() Cytat:
Cytat:
kilka nawet rozdeptałam ![]() adreszta. o!
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-28 o 22:39 |
|||||
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny,
Rzadko piszę na forum i nie wiem, gdzie coś takiego zgłosić: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...ecenzja=585237 Ktoś podszywa pod recenzje KWC reklamę swojego bloga. Chyba każda recenzja kosmetyków/perfum jest taką właśnie reklamą. |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie kleszcze były zawsze , ale jakos w ostatnich latach jest ich jakby więcej ,
wiele osób z borelka nawet nie wie ,że ją ma , swoje dolegliwości kładą na karb przepracowania, wieku , innycvh chorób itp. mój znajomy był leczony na stawy , dopiero jak stan jego się pogarszał i doszły regularne skoki temperatury to zaczęli na powaznie szukac , podpwoiedziałam mu tą borelkę i to był strzał w 10
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jednak nie wiem
Może przypadek ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod recenzją jest "zgłoś do moderacji"
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle się naczytałąm i nasłuchałam ze to wszystko niejednoznaczne w diagnozowaniu - od lekarzy i innych tv programów o zdrowiu |
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Nii wystarczy recenzję do moderacji zgłosić
|
|
|
#3386 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pod sodem tej pseudorecenzji jest znaczek-zgłoś do moderacji-kliknij
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
A co z nim?
![]() Cytat:
2. dobrze, że nie spożyłaś A propos spożycia (coś mnie dziś na anegdotki bierze) - zrobiłam niedawno mężu pokaz, że o mało nie padł - znalazłam w jakimś pudełku po paczce te kukurydziane bobki zabezpieczające i zjadłam na jego oczach Ryknął tylko "co Ty robisz!" (nie wiem, może myślał, że samobója szczelam) i chciał mi chrupka z gardła wyrwać ![]() A z tą borelką to sama nie wiem. Interesowałam się tym jakiś czas temu, zrobiłam badania (i te metodą ilościową (nic nie wykazało) i badanie metodą Western-Blot (wyszło dziwnie), bo miałam jakieś podejrzenia. No i dalej jesteem głupia, bo czytam i słyszę sprzeczne informacje, też od lekarzy.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-28 o 22:54 |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niezły knif na test miłości
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę se materace do się przyczepiać.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

(ostatnio chyba pół roku temu, w końcu starałam się o ciążę
) ale może też zrobię 

no ale minęło jak ręką odjął dosłownie - a bolało do tego stopnia i puchło że mi ortopeda na urazówce w gips to wsadził
mimo iż nic nie było pęknięte cobym nie ruszała 

Przegrałaś