|
|
#1861 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
790532EN20.jpg Cytat:
czytałam kiedyś o powiązaniu, przyczynach i zapobieganiu. jak chcesz, to nasmaruję długi wywód. Cytat:
szkoda, że mój mi nic nie kupił Cytat:
|
||||
|
|
|
#1862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strach było patrzeć w lustro ![]() a z zegarkami zobaczymy jak długo wytrzymam - chciałabym docelowo na 12 zakończyć Cytat:
Cytat:
ja dziś zaganiana - myślałam ze końcówka roku będzie lżejsza , a dopiero usiadłam na tyłku. a papierów tylko mi przybywa na biurku do dalszej obróbki
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też rok temu i dwa lata temu miałam punktowe leczenie, nie chciałam tabletek. Co brałaś? Ja miałam differin i clindacne. Jeśli do 8.01 sytuacja się nie zacznie poprawiać, idę do dermatologa. |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko miałam też differin i clindacne i jeszcze jedna maść. Na noc miałam wymiennie differin i tą maść ( jedna noc jedna, druga noc druga) a na dzień clindacne i jakiś supernawilżacz. teraz mam jeszcze inną (niebieska) + coś od blizn aby było ładnie.
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze cera, po drugie mieliśmy myśleć o dziecku, ale skoro podjęłam decyzję o studiach, to to odkładamy, a po 3 z powodu niektórych kwestii intymnych związanych z używaniem gumek
![]() Cytat:
Jednak od kiedy nie biorę tabsów, nadmiernie mi się przetłuszczają...masz coś na to?Jodie, nie ma sprawy. Ja jak znajdę chwilkę (ciągle mi ostatnio brakuje czasu), wkleję na bloga przepis na tartletki z masą chałwową i wiśniami - pyszne
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem. Ja akurat ja gumkach mam luz, a jak bralam tabsy to infekcja za infekcja była. Praktycznie nonstop - taka moja uroda, rzekla moja gin, jak sie po raz 10 okazalo po badaniach laboratoryjnych, ze jest wszystki idealnie.. eh :/
|
|
|
|
#1867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Cytat:
może to i lepiej, bo non stop bym coś dokupowała. Zresztą ja preferuję złoto, a w na pandorę w złocie mnie nie stać ![]() Z biżuterii też najbardziej lubię kolczyki i pierścionki (tzn.obrączkę i dwa pierścionki jeden na prawej, drugi na lewej ręce) Cytat:
Ale mi się ciężko wstawało dzisiaj do pracy po świętach dobrze, że jeszcze tylko dwa dni
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tabletki antykoncepcyjne (chyba nie wszystkie) mają działanie antyandrogenne. np diane, yaz,yasminelle, yasmin. oprócz nich działanie takie ma zielona herbata, prostamol |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Biia, dzięki za informację.
Piję codziennie z 7-8 kubków zielonej herbaty Muszę jeszcze przemyśleć, czy może najpierw dermatolog, czy tabsy. Dzięki
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Dziewczyny, nie mogę sobie przypomnieć nazwy tabletek na grypę żołądkową a muszę kupić. Pomóżcie ![]() W 1 dzień świąt odwiedziła nas rodzina i dopiero jak siedli (po całowaniu) oznajmili, że mają wszyscy grypę żołądkową. Nie wiem, po co przychodzili chorzy, ale wiedziałam, że mnie to nie ominie. Zaczęłam się od razu faszerować bakteriami i dzięki temu w zasadzie po dniu mi przeszło, ale zaraziłam tż a on nie trzyma diety, więc się męczy bardziej. Kupiłabym mu te tabletki, ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć ich nazwy, w necie też nie znalazłam nic |
|
|
|
#1872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli powinnam spodziewać się raczej podobnej kuracji Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że są jakieś tabletki... ja jedynie mogę polecić smectę. Może na tej liście coś znajdziesz: http://www.jelitowka.pl/jakie-leki-pomoga-na-jelitowke/ Postawa rodziny dziwna... |
||||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miśku nie wiem czy to o ten lek Ci chodzi, ale na egipskie sraki zażywa się NIFUROKSAZYD
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Hania witaj
jak było?? Wypoczeta??
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
My wróciliśmy szczęśliwie do domu. Mania grzeczna- to 1100 km zrobiłyśmy bez problemu.
Sądzę jednak że za tydzien nie byłoby już tak łatwo. Bardzo rośniemy- mi dupa i a Mania cała bo brzuch bardzo wywaliło. Już mam 100 cm..a o wadze wolę nie myśleć. Mąż w święta przytył 3 kg..a skoro on 3 -to ja z 6 ![]() Sapę już jak parowóz Bolesna prawda mnie dziś czeka bo idziemy do lekarza. Święta cudnowne..bardzo wzruszajace . Bardzo mi brakuje siostry. Zawsze boleśnie odczuwam dzień wyjazdowy ![]() Moi siostrzeńcy są CUDNI. Chciałabym mieć tak mądre i dobrze wychowane dzieci No i się obłowiłam że hej. Sisterka schudła bardzo - więc oddała mi sporo tunik i sukienek. Do tego kupiłam na wyprzedaży boskie oficerki za śmieszne 40 euro. A po choinkę 2 charmsy Mani też się dostało Kupiliśmy butki Pumy, a od sisterki dostała pościel - razem z wkładem. Tak więc moje pościelowe dylematy nieaktualne![]() -------------- No i jeszcze dodam że wolę włoskie potrawy wigilijne. Same ryby Zgrzeszyłam bardzo i jadłam owoce morza ![]() Szwagier mi wytłumaczył że w takiej ośmiornicy gotowanej przez godzinę to nie ma już nic szkodliwego . Do tego były raczki, duże krewety , łosoś, dorada, kalmary....nasze pierogi i karp w panierce nie miały szansy
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu oj tam te kilka kg
szczęśliwa mama to szcześliwe dziecko Ja wczoraj przytachałam reklamówkę ubranek dla mojego dzidzolka , które kupiła moja mama. Stwierdziłam, że jest tego tyle, że chyba już nic więcej poza skarpetkami nie potrzebuję. Moja mama jako , ze to pierwszy wnuczek będzie szaleje hehe. |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie!Menu rybne to moje marzenie - przyrządzone przez kogoś na 1001 sposobów ![]() A że rośniecie - trzeba przetrawić Już niedługo wrócisz do formy
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Hania cześć
ważne, że święta udane. a resztę szybko zrzucisz menu wigilijne ekstra ![]() trzymajcie kciuki, żeby moja sukienka zdążyła dojść na sylwestra. dzisiaj jest wysyłana kurierem. żeby tylko jutro przyszła! |
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
biia wow to trzymam kciuki
![]() A mi wyszła mała anemia ech... |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poczytam co tam jeszcze mam wcinać i zaczynam. To dlatego ostatnio chodziłam taka zmęczona i senna.
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Madzialenka, czerwone mięso powinno pojawić się w Twoim menu Wysmażone (bo bezpieczniej) steki, albo wątróbka plus fasola, buraki |
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
emilko wątróbki to nie można chyba w ciąży. Ale buraki i czerwone mięsko będe musiała wprowadzić.
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała.
Doczytałam jeszcze o pestkach ze słonecznika i rodzynkach. Skoczyłam sobie kupić i wcięłam pół opakowania
|
|
|
|
#1890 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mogłabym się samym szpinakiem odżywiać ![]() Cytat:
jest odważna i szalona, czyli odpowiada dokładnie mojemu aktualnemu nastrojowi ![]() już wysłana kurierem, więc mam nadzieję, że będzie jutro ![]() nie ma nie lubię. wcinasz! wszystko dla dobra maluszka
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

smiałam się, że TZ przez 3 lata patrzyl, jaka nosze bizuterie, bo dopiero teraz sie odwazyl
ogarnął, ze nie nosze zadnych wisiorkow, naszyjnikow, lancuszkow, jesli kupowac to tylko kolczyki (zawsze nosze!), ewentualnie zegarek, bo nigdy nie wychodze bez niego z domu. No ale zeby nie bylo tak, że trafil zupelnie sam, to sie mojej siostry wypytał, podsylając dwie opcje 

Dostałam taki malutki, piękny gadżecik:
starsznie zle sie czuje dzis.

strach było patrzeć w lustro
a papierów tylko mi przybywa na biurku do dalszej obróbki

mogłabym się samym szpinakiem odżywiać