Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 22:29   #631
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
jeśli jesteś z nami 3 miesiące to pisz pw do Kici

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

a może zasugeruj delikatnie, że powinni już myśleć nad biletami? żeby później faktycznie nie było niespodzianki, że nikt z Holandii nie doleci
my na początku też mieliśmy obawy jesli chodzi o wesele w euro, ale stwierdziliśmy, że jeśli komuś będzie zależało, żeby być z nami tego dnia to nic nie stanie mu na przeszkodzie ale u nas wszyscy goście są z PL i raczej nie ma zapalonych kibiców.
No wlasnie w tym celu jakies 2 tygodnie temu wyslalismy do wszystkich holendrow Save The Date, z informacja dla tych ktorzy sie wybieraja samolotem, jakimi najlepiej liniami maja leciec, gdzie, kiedy itd. Wszystko z linkami im przeslalam. No i oczywiscie zeby rezerwowali bilety jak najszybciej ze wzgledu na Euro...ehhh...naprawde starasznie mnie to martwi
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:31   #632
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj kupiliśmy zestaw na kolędę - krzyżyk, kropidło i świeczki czyli ksiądz już może nas odwiedzić.
Mam pytanie do Dziewczyn które mieszkają ze swoimi narzeczonymi - przyjmujecie księdza? My to będziemy robic pierwszy raz razem i jakoś tak mam stresa bo o nie wiem jak na to ksiądz zareaguje.

A na deser nasze obrączki - zwykłe, klasyczne, okrągłe .
Ja myślę, że nie powinnaś przejmować się księdzem, przecież jesteście w trakcie przygotowań do ślubu, musiałabyś trafić na prawdę na jakiegoś mega tradycjonalistę żeby miał jakieś ale. My chcieliśmy wpuścić księdza ale nie miałam krzyżyka ani świeczek, ale za rok się przygotuję

A obrączki bardzo ładne, klasyka jest najładniejsza))
Taka znajoma z pracy kupiła obrączki w jakiejś mega drogiej firmie, nie pamiętam nazwy, w każdym razie ma na swojej obrączce grawer nazwy firmy!!!! I to nie w środku tylko na zewnątrz! Masakra co z ludźmi mogą zrobić pieniądze

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ojoj ja to przerabiałam przed świętami... już mi przeszło (3 dni w łóżku) gorączka, kaszel, katar. Został mi kaszel i katar... ;/

POMOCY !!!!! Muszę się zdecydować na suknię... i mam 3 do wyboru... dosłownie głupieje a chcę jutro kupić
http://www.mysticbridal.pl/

z tej stronki z kolekcji 2011 suknia Norica lub Nunari

albo alexis (załączam zdjęcie)
Alexis i Nunari

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2011-12-28 o 22:33
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:32   #633
__Paulinka__
Zakorzenienie

heellooo!!

Dotarlam dopiero do domu Wiecie co mam teraz wieeelki dylemat, bo dzisiaj kazdą suknie co mierzylam wygladala na mnie pieknie!!!! no szok bo nawet rybki mi pasowaly!!! no mowie Wam jestem w wielkim szoku i juz sama nie wiem. Mojej siosrty powiedzialy mi swoje typy, ale powiedzialy tez ze obojetnie ktorą wybiorę bedzie super, nie to co ostatnio

Na początku bylam w Agnes. Mierzylam tam 4 suknie. Mam swoją faworytkę mierzylam tez suknie Malwus i tez pieknie.. nie chcialam jej juz przymierzac, bo ostatnio TZ stwierdzil po katalogowych zdjeciach ze ma za wysoki stan, ale no cos, Pani powiedziala w salonie ze w tej wyglądam wyjątkowo:P hehe

W Madonnie przemila obsluga, myslalam, ze tam mnie juz nic nie zaskoczy, ale jednak tak:P mierzylam bardzo podobną suknie do Malwus, ale chyba jeszcze piekniejszą, niestety nie moge znalezc zdjec i jeszcze jedną w ktorej bylo mi tez cudnie:P wiec ja kompletnie nie wiem co mam robic, chyba musze zrobic losowanie

A wiec tak: wiem, ze za chwile bede przez Was przekleta ale wymyslilam, ze wezme jutro ze sobą TZ i On mi powie w ktorej mi najlepeij i jutro zamawiam!!! Chce podobac sie JEMU, a mi w kazdej bylo naprawde ladnie, wiec licze na Niego:P Oczywiescie nigdzie nie moglam zrobic fotek.. ale jutro sie obfoce cala jak juz wplace zaliczke. Do konca roku w Agnes jest znizka -10% na wszystkie suknie wiec musze sie spieszyc:P Jutro bede miala swoją suknie!!!! Pokazalam w necie TZtowi zdjecia mojej faworytki i powiedzial, ze jest bardzo fajna! a ja w niej wygladam lepeij niz na modelce <tak tak skromna jestem> sorki za chaotycznego posta ale jestem podjarana

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie!!! Która lepsza?? Proszę żebyście uwzględniły mój charakter szczególnie te które poznały mnie osobiście
Zdjęcia 1 i 2 - suknia nr. 1 cena 1800zł
Zdjęcia 3,4 i 5 - suknia nr. 2 cena 1400zł
Jagodziu widze ze juz zakupilas suknie, wiec nie bede mieszac ale jestes szybka! Gratulacje

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
właśnie skończyłam pracę, wcześnie co?? Padam na mordkę

raczej wiedeńskiego, ale na pewno nie przez cały kawałek - bo zwymiotuję

śliczna

Jagodziu - mi się zdecydowanie podobasz w pierwszej. Druga moim zdaniem ma za dużo świecidełek. No i w pierwszej wyglądasz subtelniej. W ogóle jestem w szoku - aleeeeee schudłaś Falbanki bardzo pasują do Twojego charakteru, tak myślę - chociaż nie znamy się osobiście.

a ja dalej w klimacie przebrania na sylwka...
Wiecie co, dorwalam dzisiaj boską suknię na sylwestra. Jak może pamiętacie wybieramy się na bal przebierańców i mam trzy koncepcje. Nie wiem, którą wybrać:
1) przebranie za cygankę - długa warstwowa spódnica, do tego chustka na głowie i duuużo bransoletek, pierścionków, naszyjników - styl gypsy
2) przebranie za Marilyn monroe (mam perukę ala marilyn, makijaż to nie problem, pieprzyk czarną kredką, czerwona szminka i sztuczne rzęsy). Do tego mam własnie tą suknię o której pisałam wyżej - różowa z wielkimi bufkami, kokardkami i tiulowym spodem. Mam od mamy z pracy - bo u nich często sa różne przedstawienia itp.
3) przebranie a'la woźna z PRLu. - takie fartuszki są za grosze
Co mi doradzicie??
przyznam, że najbardziej pasuje mi marilyn, ale boję się że się wystroję za bardzo no i nie będę pasować do Tżta - bo on przebiera się za murzyna z afro w dresie ze złotym łańcuchem
Stawiam na MM, choc mysle, ze nie bedziesz jedyna bo to bardzo czeste przebranie. Cyganka tez nie bylaby zla

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-12-28 o 22:34
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:36   #634
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No wlasnie w tym celu jakies 2 tygodnie temu wyslalismy do wszystkich holendrow Save The Date, z informacja dla tych ktorzy sie wybieraja samolotem, jakimi najlepiej liniami maja leciec, gdzie, kiedy itd. Wszystko z linkami im przeslalam. No i oczywiscie zeby rezerwowali bilety jak najszybciej ze wzgledu na Euro...ehhh...naprawde starasznie mnie to martwi
nie martw się na zapas może po Nowym Roku zaczną rezerwować.
Stary 2011-12-28, 22:37   #635
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ale wysyp sukienkowy poszalałyście dziewczyny
a ja miałam gości, którzy sobie zamówili tiramisu i dzisiaj wszystko mi wyjedli
ale potem TŻ wziął mnie na małe zakupki i dostałam słodki sweterek
o taki:
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/11
tylko tu wygląda na długi, a wcale taki nie jest
Wow ! Śliczny

Cytat:
Mam tak samo...tylko ze mi najbardziej spedza z powiek to ze polowa gosci nie przyjedzie...i naprawde mam sie czym martwiec bo ceny biletow lotniczych tak wywindowaly w gore ze masakra. Cholerne Euro 2012 niech go kaczka kopnie. A jak pytam tych wszystkich cholernych holendrow czym sie wybieraja na nasz slub, to w szyscy mowia ze samolotem, ale nikt jeszcze biletow nie kupil, i boje sie ze jak miesiac przeed wylotem zaczna sie rozgladac to juz w ogole miejsc w samolotach nie bedzie...no i stresuje mnie to strasznie, do tego stopnia ze od wczoraj zastanawialam sie nad zmiana daty
Choc zupelnie nie wyobrazam sobie jak mialabym to teraz wszystko zmieniac
Mnie martwi to, że ok. 90% rodziny Tż mieszka w Ameryce, a wiadomo, że bilet kosztuje i raczej stamtąd nie leci się na tydzień, tylko trzeba na min. 2-3 tygodnie przylecieć, co też wiąże się z urlopami itd. Trochę niefajnie będzie jak z mojej strony będzie więcej familii, a od niego garstka, ale co zrobić

Właśnie wróciliśmy od brata Tż. Byliśmy u niego na kolacji. W sumie było całkiem sympatycznie... jestem pozytywnie zaskoczona.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:38   #636
evoonia86
Zakorzenienie

__Paulinka__ może jutro przyjdzie jakieś olśnienie a czy w jakiejś sukni było mega wielkie WOW?
Stary 2011-12-28, 22:41   #637
tusia_m
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
1,2 i 3 z naciskiem na 1 i 3 !
Cytat:
Dziewczyny doradźcie!!! Która lepsza?? Proszę żebyście uwzględniły mój charakter szczególnie te które poznały mnie osobiście
2
cieszę się, że ją wybrałaś! gratuluję!
poza tym to muszę Ci powiedzieć, że.... wyglądasz rewelacyjnie!!! kobito gratuluję samozaparcia i silnej woli. widać efekty diety.
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość

mam miesiąc do ślubu!

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknię!!!
Przymierzyłam kilka modeli, na sam początek poszła suknia w której byłam zakochana i była po prostu cudowna! Jednak gdy przymierzyłam drugą, na której mojej mamie zależało to stwierdziłam, że moja faworytka chyba nie była nią. Potem przymierzyłam kilka kolejnych jednak ciągle wracałam do tej nr 2. No i w końcu podjęłam ostateczną decyzję, ale było naprawdę ciężko. Dostanę gratis do niej welon w kwocie 220zł, suknia będzie kosztować 2650zł. Przymierzałam ją w kolorze ecru jednak ja będę miała białą z srebrnym paskiem ;D.

Oto i ona jednak na zdjęciu nie wygląda tak jak na żywo- tutaj jest taka nijaka, a na żywo- CUDOWNA:
gratki!! jest piękna.

Dziś byliśmy z TŻtem na przedwstępnych sylwestrowych zakupach. Kupiliśmy już alkohol i parę rzeczy. resztę dokupimy w piątek.
Poza tym...... kupiłam sobie sukienkę na Sylwka bo.... oczywiście nie miałam co założyć
Jutro już jedziemy

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:42   #638
misiak17
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny.

Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam dziś trochę problemów w domu i mam dość. Wykończę się nerwowo. A byłam dziś u innej pani dermatolog i to ze stresu mogę mieć to łysienie plackowate. Ale niestety u mnie w domu bez stresu się nie obejdzie. Dobrze, że TŻ ostatnio jest kochany ( chociaż wczoraj trochę się pogniewaliśmy), ale już jest ok.

A i może jutro będziemy mieć wódkę na wesele. Wreszcie. Okazało się, że w sklepie obok mojego bloku mogą nam sprzedać w cenie takiej jak w selgrosie z koncesją. Więc nie musimy nigdzie jeździć.

Idę spać, jutro z rana Was poczytam.

Dobranoc

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:42   #639
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heellooo!!

A wiec tak: wiem, ze za chwile bede przez Was przekleta ale wymyslilam, ze wezme jutro ze sobą TZ i On mi powie w ktorej mi najlepeij i jutro zamawiam!!! Chce podobac sie JEMU, a mi w kazdej bylo naprawde ladnie, wiec licze na Niego:P Oczywiescie nigdzie nie moglam zrobic fotek.. ale jutro sie obfoce cala jak juz wplace zaliczke. Do konca roku w Agnes jest znizka -10% na wszystkie suknie wiec musze sie spieszyc:P Jutro bede miala swoją suknie!!!! Pokazalam w necie TZtowi zdjecia mojej faworytki i powiedzial, ze jest bardzo fajna! a ja w niej wygladam lepeij niz na modelce <tak tak skromna jestem> sorki za chaotycznego posta ale jestem podjarana
to jesteśmy w tej samej sytuacji, też dziś byłam w salonach mierzyłam, w wiekszości mi się podobało, mam 3 faworytki i nie moge się zdecydować, jutro jadę i kupuję jeszcze nie wiem którą, ale te chcę się załapać na te zniżki
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:44   #640
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
__Paulinka__ może jutro przyjdzie jakieś olśnienie a czy w jakiejś sukni było mega wielkie WOW?

tak bylo Mam faworytke i szczerze powiedziawszy chyba ją wezmę jak TZ tez sie nie bedzie mogl sie zdecydowac hehe ale On raczej umie doradzic Ogolnie to naprawde swietnie wyglądalam i czulam sie w kazdej wiec cokolwiek wezmę bedzie super

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-12-28 o 22:46
Stary 2011-12-28, 22:48   #641
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

dobranoc dziewuszki Miłych snów

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:49   #642
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
heellooo!!

Dotarlam dopiero do domu Wiecie co mam teraz wieeelki dylemat, bo dzisiaj kazdą suknie co mierzylam wygladala na mnie pieknie!!!! no szok bo nawet rybki mi pasowaly!!! no mowie Wam jestem w wielkim szoku i juz sama nie wiem. Mojej siosrty powiedzialy mi swoje typy, ale powiedzialy tez ze obojetnie ktorą wybiorę bedzie super, nie to co ostatnio

Na początku bylam w Agnes. Mierzylam tam 4 suknie. Mam swoją faworytkę mierzylam tez suknie Malwus i tez pieknie.. nie chcialam jej juz przymierzac, bo ostatnio TZ stwierdzil po katalogowych zdjeciach ze ma za wysoki stan, ale no cos, Pani powiedziala w salonie ze w tej wyglądam wyjątkowo:P hehe

W Madonnie przemila obsluga, myslalam, ze tam mnie juz nic nie zaskoczy, ale jednak tak:P mierzylam bardzo podobną suknie do Malwus, ale chyba jeszcze piekniejszą, niestety nie moge znalezc zdjec i jeszcze jedną w ktorej bylo mi tez cudnie:P wiec ja kompletnie nie wiem co mam robic, chyba musze zrobic losowanie

No wlasnie, czyli dobrze myslalam Ja tam wcale nie bede cie wyklinac, sama chcialam zeby TZ mi pomogl wybrac sukienke, ale on nie chcial. Stwierdzil ze che miec niespodzianke. No to bedzie mial Ale jesli tylko twoj TZ jest chetny to czemu nie...to wasz dzien, a w zabobony to ja juz dawno nie wierze...
Dobrze ze masz kilka na oku i ze we wszystkich sie sobie podobasz, to najwazniejsze
Czekamy zatem jutro na fotki

Cytat:
nie martw się na zapas może po Nowym Roku zaczną rezerwować.
Oby, a najlepsze jest to ze w dzien naszego slubu czyli 09.06 jest mecz Holandia-Dania no chyba gorzej byc nie moglo
Stary 2011-12-28, 22:52   #643
(kicia)
Zakorzenienie

Paulinko a pokażesz choć zdjęcie katalogowe faworytki??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 22:54   #644
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
No wlasnie, pokaz, pokaz:prosi :
Bo uschniemy do jutra z ciekawosci
Stary 2011-12-28, 22:56   #645
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, czyli dobrze myslalam Ja tam wcale nie bede cie wyklinac, sama chcialam zeby TZ mi pomogl wybrac sukienke, ale on nie chcial. Stwierdzil ze che miec niespodzianke. No to bedzie mial Ale jesli tylko twoj TZ jest chetny to czemu nie...to wasz dzien, a w zabobony to ja juz dawno nie wierze...
Dobrze ze masz kilka na oku i ze we wszystkich sie sobie podobasz, to najwazniejsze
Czekamy zatem jutro na fotki

Oby, a najlepsze jest to ze w dzien naszego slubu czyli 09.06 jest mecz Holandia-Dania no chyba gorzej byc nie moglo
Dzieki Moj TZ sam mi to zaproponowal wczoraj, ale powiedzialam, ze pojde z sostrami i na pewno cos wybierzemy, a tu jednak dupcia ale z dwojga zlego to lepeij, ze podoba mi sie kilka sukni niz zadna mialaby do mnie nie pasowac

a Kurcze z tym euro to faktycznie sie Wam porobilo.. i ten mecz kurde.. ale mam nadzieje, ze Wasi znajomi nie bedą robic problemow z przylotem i wkrotce zaczną bukowac bilety..

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

nie nie... pokaze sie Wam jutro w calej okazalosci a jesli wybiorę jednak inną to wtedy wkleje Wam katalogowe katalogowe jest blee
Stary 2011-12-28, 23:00   #646
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Też przyłączam się do prośby

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Gratuluję wszystkim dziewczynom sukni!
I trzymam kciuki za te, które jutro zamawiają.

Ja wpadłam w jakaś depresję sukienkową chyba. Wiedziałam jaką chcę ale cena mnie zabiła. Teraz sama nie wiem co robić. Zobaczę jeszcze co powie ta dziewczyna. Nie ma takich jak chcę na allegro i na mój wzrost ogólnie cieżko. Wogóle dla mnie ten dzień jakiś taki do...

Ale cieszę się z wami waszymi zakupami

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 23:00   #647
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

nie nie... pokaze sie Wam jutro w calej okazalosci a jesli wybiorę jednak inną to wtedy wkleje Wam katalogowe katalogowe jest blee
No dobra, skoro tak to czekamy cierpliwie do jutra
Stary 2011-12-28, 23:01   #648
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
ehh... mam nadzieję, ze ten mecz nie okaże się dla Waszych gości wazniejszy czy też nie będzie przeszkodą w dotarciu na wesele

__Paulinka__ ależ Ty jesteś dla nas okrutna
Stary 2011-12-28, 23:05   #649
__Paulinka__
Zakorzenienie

oj tam oj tam okrutna zaraz hehe zarazilam sie od Kindzi, zeby trzymac was w napieciu hehe
Stary 2011-12-28, 23:05   #650
(kicia)
Zakorzenienie

buuu ja chcę dzisiaj mi sie tez zdjecie katalogowe nie podobało ale wam pokazałam

no ale jak wolisz

Stary 2011-12-28, 23:11   #651
tusia_m
Zakorzenienie

zmykam spać. jutro musze w miarę wcześnie wstać, by na spokojnie się spakować, narobić krokietów na wyjazd itd.

dobrej nocki!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 23:14   #652
Nika0208
Rozeznanie

Kessi, Koziczko - wszystkiego naj naj najlepszego

Jagodzia - ten dół sukni oddaje twój charakterek ślicznie w niej wygladasz i efekt odchudzania widac odrazu
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 23:18   #653
marylka80
Zadomowienie

Ktoras z was szukala ostatnio sukni Very Wang...

Przypadkiem natknelam sie ten wpis...ale na ile to aktualne to nie wiem...

http://www.bridelle.pl/?p=21617

Zmykam do spanka dziewczynki...kolorowych snow...
Stary 2011-12-28, 23:21   #654
niut0
Zakorzenienie

Gorska_Kozica
Kessi_86

Sto lat Kochane, spełnienia marzeń

Jagodziu gratuluję nowej sukni

ja dzisiaj zaklepałam fryzjerkę teraz czas na makijaż..
Stary 2011-12-28, 23:27   #655
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj zaklepałam fryzjerkę teraz czas na makijaż..
Masz namiar na jakąś dobrą wizażystkę/kosmetyczkę w TG ? Bo ja nie mam żadnego rozeznania.
Stary 2011-12-28, 23:37   #656
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wy dajecie orkiestrze wódkę na stół ? Na jakimś forum przeczytałam wypowiedź solistki z jakiegoś zespołu, która brzmiała mniej więcej tak "zespół to nie są ludzie gorszej kategorii, więc kwestią kultury pary młodej jest to, żeby mieli oni na stole to samo, co goście". PadłamJa potrafię zrozumieć młodych, którzy chcą poczęstować zespół wódką, ale żeby zespół stał na stanowisku, że im się to NALEŻY... masakra, większej głupoty dawno nie słyszałam. To jest do licha ich praca, za którą otrzymują pokaźną sumkę ! Czy ja w pracy piję ? Nie, dlaczego więc oni mogą pić i co za tym idzie mają być "lepszą kategorią ludzi" ?
Ja całkowicie się z Tobą zgadzam. nie wyobrażam sobie, żeby ktoś, kto jest u mnie na zleceniu chlał w tym czasie wódę. Nasz DJ od razu powiedział, że nie uznaje picia w czasie pracy, podobnie jak Fotografowie i Kamerzyści. Także nie ma to nic wspólnego z kategoriami czy kulturą, po prostu - jesteś w pracy, nie pijesz, proste.

Cytat:
O rany, jaka piękna!!!! A Ty w niej boska! Proste, że bym powiedziała, że druga do Ciebie pasuje idealnie, super, że ją kupiłaś! I jaka jesteś szczuplutka, śliczna! gratuluję Kochana, wyglądasz świetnie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę, że zrobiliśmy krok na przód i wybraliśmy obrączki, jedziemy je dziś zamówić
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A na deser nasze obrączki - zwykłe, klasyczne, okrągłe .
Śliczne obrączki, będziemy mieć bardzo podobne

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknię!!!
Przymierzyłam kilka modeli, na sam początek poszła suknia w której byłam zakochana i była po prostu cudowna! Jednak gdy przymierzyłam drugą, na której mojej mamie zależało to stwierdziłam, że moja faworytka chyba nie była nią. Potem przymierzyłam kilka kolejnych jednak ciągle wracałam do tej nr 2. No i w końcu podjęłam ostateczną decyzję, ale było naprawdę ciężko. Dostanę gratis do niej welon w kwocie 220zł, suknia będzie kosztować 2650zł. Przymierzałam ją w kolorze ecru jednak ja będę miała białą z srebrnym paskiem ;D.

Oto i ona jednak na zdjęciu nie wygląda tak jak na żywo- tutaj jest taka nijaka, a na żywo- CUDOWNA:
Gratulacje!!! Suknia wygląda ślicznie Czekamy na zdjęcia na Tobie

Cytat:
Napisane przez slonce88 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny. dolaczam do waz nasz termin to 27 pazdziernik. I tak, jak gdzies to tutaj przeczytalam przepraszam ze nei pamietam kto to pisal to tez nie jest jakis super termin mial byc sierpien moze wrzesien ale sala sama zobie wyznaczyla termin.. najwazniejsze jest to ze juz cos jest ustalone data nie wazna to i tak bedzie najwazniejszy dzien w moim zyciu ;*
Witaj opowiedz nam coś o Was, pokaż pierścionek, jeśli jest

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja dalej w klimacie przebrania na sylwka...
Wiecie co, dorwalam dzisiaj boską suknię na sylwestra. Jak może pamiętacie wybieramy się na bal przebierańców i mam trzy koncepcje. Nie wiem, którą wybrać:
1) przebranie za cygankę - długa warstwowa spódnica, do tego chustka na głowie i duuużo bransoletek, pierścionków, naszyjników - styl gypsy
2) przebranie za Marilyn monroe (mam perukę ala marilyn, makijaż to nie problem, pieprzyk czarną kredką, czerwona szminka i sztuczne rzęsy). Do tego mam własnie tą suknię o której pisałam wyżej - różowa z wielkimi bufkami, kokardkami i tiulowym spodem. Mam od mamy z pracy - bo u nich często sa różne przedstawienia itp.
3) przebranie a'la woźna z PRLu. - takie fartuszki są za grosze
Co mi doradzicie??
przyznam, że najbardziej pasuje mi marilyn, ale boję się że się wystroję za bardzo no i nie będę pasować do Tżta - bo on przebiera się za murzyna z afro w dresie ze złotym łańcuchem
Ja też widzę Cię najlepiej jako MM I uważam, że jak najbardziej będziecie pasować, fajny kontraścik, murzyn afro i blond laseczka

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam suknię
pokaże wam ale dopiero w sobotę bo właśnie jadę do TŻ powiem tylko że Ms Moda
Suuuuuuuuper! Pokazuj, bardzo jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
kamea a no tylko miesiąc, próbuje sie nie stresować ale chyba sie nie da.
jak wam sie widzi piosenka skrzyneckiej i janowskiego ten którego kocham, na pierwszy taniec.
Lubię bardzo tę piosenkę, myślę, że pasuje na pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
A z naszych spraw to mamy już wódkę - Pan Tadeusz

I wybraliśmy obrączki W pierwszym sklepie do jakiego weszliśmy wybraliśmy model, teraz tylko musimy się zorientować gdzie będzie najtańsza robocizna, bo mamy swoje złoto. Będą półokrągłe, z białego i żółtego złota, jak nam złota wystarczy to może uda się zrobić soczewkowane
Na początku chcieliśmy zupełnie klasyczne obrączki, półokrągłe żółte, ew. prostokątne. Ale na moim palcu prostokątna nieładnie wygląda. Więc zostały półokrągłe, ale okazało się że całe z żółtego tez nie do końca ładnie u nas wyglądały więc padło na te. Ten pasek białego złota z daleka nie jest widoczny, ale jak się porówna taką całą z żółtego i te co wybraliśmy to zdecydowanie te łączone ładniej wygladają
Gratuluję załatwionych spraw Bardzo ładne obrączki

ibyza, jak dla mnie Nunari najładniejsza i ta Alexis, czy coś też super

Kasiu, podoba mi się ten pomysł ze smile booth. Tak czy siak planujemy zrobić sobie z Gośćmi mnóstwo fajnych zdjęć, z dodatkowymi rekwizytami mogłoby być zabawniej. Podobają mi się np. te kolorowe ramki Zrobilibyśmy może w naszych kolorach przewodnich, fajnie mogłoby wyjść, co?

Paulinko, czekam na Ciebie w sukni z niecierpliwością! Ciekawa jestem strasznie, co wybierzesz

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 23:42   #657
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Masz namiar na jakąś dobrą wizażystkę/kosmetyczkę w TG ? Bo ja nie mam żadnego rozeznania.
no właśnie nie
malowałam się tylko raz, ale to była istna tragedia a skąd jesteś, przypomnij mi
Stary 2011-12-28, 23:44   #658
kasia_kuku
Zakorzenienie

Chatka: Bardzo! Takie niebieskie i zielone ramki, mega pomysł

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 23:51   #659
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc

Stary 2011-12-28, 23:54   #660
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Chatka: Bardzo! Takie niebieskie i zielone ramki, mega pomysł
I pomarańczowe - niech TŻ też ma
Hehe, moglibyśmy kupić takie w Ikei i nawet pomalować na takie kolory, jak trzeba, a potem je wykorzystać do zdjęć - więc w sumie niewielki koszt powinien być Super, dzięki za pomysła, zapisuję sobie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości