|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#632 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
![]() A obrączki bardzo ładne, klasyka jest najładniejsza ))Taka znajoma z pracy kupiła obrączki w jakiejś mega drogiej firmie, nie pamiętam nazwy, w każdym razie ma na swojej obrączce grawer nazwy firmy!!!! I to nie w środku tylko na zewnątrz! Masakra co z ludźmi mogą zrobić pieniądze Cytat:
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2011-12-28 o 22:33 |
||
|
|
|
#633 | ||
|
Zakorzenienie
|
heellooo!!
Dotarlam dopiero do domu Wiecie co mam teraz wieeelki dylemat, bo dzisiaj kazdą suknie co mierzylam wygladala na mnie pieknie!!!! no szok bo nawet rybki mi pasowaly!!! no mowie Wam jestem w wielkim szoku i juz sama nie wiem. Mojej siosrty powiedzialy mi swoje typy, ale powiedzialy tez ze obojetnie ktorą wybiorę bedzie super, nie to co ostatnio Na początku bylam w Agnes. Mierzylam tam 4 suknie. Mam swoją faworytkę W Madonnie przemila obsluga, myslalam, ze tam mnie juz nic nie zaskoczy, ale jednak tak:P mierzylam bardzo podobną suknie do Malwus, ale chyba jeszcze piekniejszą, niestety nie moge znalezc zdjec i jeszcze jedną w ktorej bylo mi tez cudnie:P wiec ja kompletnie nie wiem co mam robic, chyba musze zrobic losowanie A wiec tak: wiem, ze za chwile bede przez Was przekleta ale wymyslilam, ze wezme jutro ze sobą TZ i On mi powie w ktorej mi najlepeij i jutro zamawiam!!! Chce podobac sie JEMU, a mi w kazdej bylo naprawde ladnie, wiec licze na Niego:P Oczywiescie nigdzie nie moglam zrobic fotek.. ale jutro sie obfoce cala jak juz wplace zaliczke. Do konca roku w Agnes jest znizka -10% na wszystkie suknie wiec musze sie spieszyc:P Jutro bede miala swoją suknie!!!! Pokazalam w necie TZtowi zdjecia mojej faworytki i powiedzial, ze jest bardzo fajna! a ja w niej wygladam lepeij niz na modelce <tak tak skromna jestem![]() Cytat:
ale jestes szybka! Gratulacje![]() Cytat:
bo to bardzo czeste przebranie. Cyganka tez nie bylaby zla
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-12-28 o 22:34 |
||
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#635 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Trochę niefajnie będzie jak z mojej strony będzie więcej familii, a od niego garstka, ale co zrobić Właśnie wróciliśmy od brata Tż. Byliśmy u niego na kolacji. W sumie było całkiem sympatycznie... jestem pozytywnie zaskoczona.
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ może jutro przyjdzie jakieś olśnienie
|
|
|
|
#637 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
cieszę się, że ją wybrałaś! gratuluję! poza tym to muszę Ci powiedzieć, że.... wyglądasz rewelacyjnie!!! kobito gratuluję samozaparcia i silnej woli. widać efekty diety. ![]() Cytat:
Dziś byliśmy z TŻtem na przedwstępnych sylwestrowych zakupach. Kupiliśmy już alkohol i parę rzeczy. resztę dokupimy w piątek. Poza tym...... kupiłam sobie sukienkę na Sylwka bo.... oczywiście nie miałam co założyć Jutro już jedziemy |
|||
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny.
Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić. Miałam dziś trochę problemów w domu i mam dość. Wykończę się nerwowo. A byłam dziś u innej pani dermatolog i to ze stresu mogę mieć to łysienie plackowate. Ale niestety u mnie w domu bez stresu się nie obejdzie. Dobrze, że TŻ ostatnio jest kochany ( chociaż wczoraj trochę się pogniewaliśmy), ale już jest ok. A i może jutro będziemy mieć wódkę na wesele. Wreszcie. Okazało się, że w sklepie obok mojego bloku mogą nam sprzedać w cenie takiej jak w selgrosie z koncesją. Więc nie musimy nigdzie jeździć. Idę spać, jutro z rana Was poczytam. Dobranoc
|
#639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze nie wiem którą, ale te chcę się załapać na te zniżki
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak bylo Mam faworytke i szczerze powiedziawszy chyba ją wezmę jak TZ tez sie nie bedzie mogl sie zdecydowac hehe ale On raczej umie doradzic Ogolnie to naprawde swietnie wyglądalam i czulam sie w kazdej wiec cokolwiek wezmę bedzie super
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-12-28 o 22:46 |
|
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc dziewuszki
Miłych snów
|
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam wcale nie bede cie wyklinac, sama chcialam zeby TZ mi pomogl wybrac sukienke, ale on nie chcial. Stwierdzil ze che miec niespodzianke. No to bedzie mial Ale jesli tylko twoj TZ jest chetny to czemu nie...to wasz dzien, a w zabobony to ja juz dawno nie wierze...Dobrze ze masz kilka na oku i ze we wszystkich sie sobie podobasz, to najwazniejsze Czekamy zatem jutro na fotki Oby, a najlepsze jest to ze w dzien naszego slubu czyli 09.06 jest mecz Holandia-Dania |
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko a pokażesz choć zdjęcie katalogowe faworytki??
![]()
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ sam mi to zaproponowal wczoraj, ale powiedzialam, ze pojde z sostrami i na pewno cos wybierzemy, a tu jednak dupcia ale z dwojga zlego to lepeij, ze podoba mi sie kilka sukni niz zadna mialaby do mnie nie pasowac a Kurcze z tym euro to faktycznie sie Wam porobilo.. i ten mecz kurde.. ale mam nadzieje, ze Wasi znajomi nie bedą robic problemow z przylotem i wkrotce zaczną bukowac bilety.. ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- nie nie... a jesli wybiorę jednak inną to wtedy wkleje Wam katalogowe katalogowe jest blee
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Też przyłączam się do prośby
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Gratuluję wszystkim dziewczynom sukni! I trzymam kciuki za te, które jutro zamawiają. Ja wpadłam w jakaś depresję sukienkową chyba. Wiedziałam jaką chcę ale cena mnie zabiła. Teraz sama nie wiem co robić. Zobaczę jeszcze co powie ta dziewczyna. Nie ma takich jak chcę na allegro i na mój wzrost ogólnie cieżko. Wogóle dla mnie ten dzień jakiś taki do... Ale cieszę się z wami waszymi zakupami
|
#647 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
__Paulinka__ ależ Ty jesteś dla nas okrutna
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam okrutna zaraz
hehe zarazilam sie od Kindzi, zeby trzymac was w napieciu hehe
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
buuu ja chcę dzisiaj
mi sie tez zdjecie katalogowe nie podobało ale wam pokazałam![]() no ale jak wolisz
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spać. jutro musze w miarę wcześnie wstać, by na spokojnie się spakować, narobić krokietów na wyjazd itd.
dobrej nocki!
|
|
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
Kessi, Koziczko - wszystkiego naj naj najlepszego
![]() Jagodzia - ten dół sukni oddaje twój charakterek ślicznie w niej wygladasz i efekt odchudzania widac odrazu
|
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Ktoras z was szukala ostatnio sukni Very Wang...
Przypadkiem natknelam sie ten wpis...ale na ile to aktualne to nie wiem... http://www.bridelle.pl/?p=21617 Zmykam do spanka dziewczynki...kolorowych snow... |
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Gorska_Kozica
Kessi_86 Sto lat Kochane, spełnienia marzeń Jagodziu gratuluję nowej sukni ![]() ja dzisiaj zaklepałam fryzjerkę teraz czas na makijaż..
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
kąMasz namiar na jakąś dobrą wizażystkę/kosmetyczkę w TG ? Bo ja nie mam żadnego rozeznania.
|
|
#656 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczne obrączki, będziemy mieć bardzo podobne ![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcia na Tobie ![]() Cytat:
opowiedz nam coś o Was, pokaż pierścionek, jeśli jest ![]() Cytat:
I uważam, że jak najbardziej będziecie pasować, fajny kontraścik, murzyn afro i blond laseczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładne obrączki ![]() ibyza, jak dla mnie Nunari najładniejsza i ta Alexis, czy coś też super![]() Kasiu, podoba mi się ten pomysł ze smile booth. Tak czy siak planujemy zrobić sobie z Gośćmi mnóstwo fajnych zdjęć, z dodatkowymi rekwizytami mogłoby być zabawniej. Podobają mi się np. te kolorowe ramki Zrobilibyśmy może w naszych kolorach przewodnich, fajnie mogłoby wyjść, co?Paulinko, czekam na Ciebie w sukni z niecierpliwością! Ciekawa jestem strasznie, co wybierzesz
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malowałam się tylko raz, ale to była istna tragedia a skąd jesteś, przypomnij mi
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka: Bardzo! Takie niebieskie i zielone ramki, mega pomysł
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać dobranoc
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
I pomarańczowe - niech TŻ też ma
![]() Hehe, moglibyśmy kupić takie w Ikei i nawet pomalować na takie kolory, jak trzeba, a potem je wykorzystać do zdjęć - więc w sumie niewielki koszt powinien być Super, dzięki za pomysła, zapisuję sobie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

ale u nas wszyscy goście są z PL i raczej nie ma zapalonych kibiców.

Wiecie co mam teraz wieeelki dylemat, bo dzisiaj kazdą suknie co mierzylam wygladala na mnie pieknie!!!! no szok bo nawet rybki mi pasowaly!!! no mowie Wam jestem w wielkim szoku i juz sama nie wiem. Mojej siosrty powiedzialy mi swoje typy, ale powiedzialy tez ze obojetnie ktorą wybiorę bedzie super, nie to co ostatnio
Falbanki bardzo pasują do Twojego charakteru, tak myślę - chociaż nie znamy się osobiście.
Trochę niefajnie będzie jak z mojej strony będzie więcej familii, a od niego garstka, ale co zrobić 

Miłych snów