|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4592 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz mam wyprodukowane dla carrefoura i też są całkiem niezłe ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
To jutro idę na zwiady wagowe.
|
|
|
|
#4594 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Zdziwiło mnie jednak to, że z porównania wyszło, że pycholandia ma procentowo więcej przecierów owocowych niż kubuś. Zawsze uważałam, że Kubuś jest najlepszym z soków przecierowych. Najmniej słodkim jest napewno. |
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
A ja poszłam wieczorem do biedronki i były już te kalendarze. Są ładnie wykonane, dobrze zszyte i mają ładne kolory więc polecam, jeszcze za tą cenę to naprawde się opłaca
Edytowane przez agatatoka Czas edycji: 2011-12-28 o 21:39 |
|
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam dziś ten żel micelarny i ja nie wiem , czy robie cos nie tak czy co... mialam normalnie oczy pandy
i musialam poprawiac bioderma..poza tym mialam uczucie sciagniecia skory.. chyba sie z nim nie polubieee ale uwielbiam biedronkowy serek ze szczypiorkiem ten okragly z dziura w srodku
|
#4597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są dobre, nie rozwarstwiają się i nie mają na sobie takiego pyłu ( czasami na płatkach z Lidla taki jest). Jeśli chodzi o proszek, to nie wiem, czy chodzi Ci o ten Biedronkowy. Kiedyś kupiłam w kartonie ten do białego. W sumie nie byłam przekonana, ale miło się zaskoczyłam - ładnie dopiera, pachnie też świeżo i nie zostawia takiego dziwnego zapachu na ubraniach. Na pewno nie jest lepszy niż Vizir, ale myślę, że warto go spróbować. Co do tych soków - pamiętam, jak dawno temu moja siostra piła Kubusia, żeby mieć opaloną cerę. Efekt był taki, że miała pomarańczowe ręce ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
nie orientujecie sie kiedy będzie wyprzedaż w biedronce taka jak co roku styczniowa
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego najlepiej najpierw sprawdzić, czy znajdzie się tanie zamienniki na all ![]() Maragata co do chusteczek: biedronkowy 10-ciopak za 1,99 jest najlepszy, jaki dotąd znalazłam. Mówi to osoba, ktora ma alergię i z chusteczkami się nie rozstaje. Co prawda niektórzy wolą jeszcze delikatniejsze, ale te wg mnie są o wiele lepsze od droższych dostępnych na rynku.
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2011-12-28 o 22:52 |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- [/COLOR] [/QUOTE]Kiedyś piłam conajmniej jednego kubusia dziennie i też miałam pomarańczowe ręce i stopy, twarz wyglądała ładnie, ale przestałam schudłam 1,5kg przerzucając się na wodę smakową Myślę, że jeden dziennie dzieciom nie zaszkodzi, przypomnijcie sobie jak my zawsze do szkoły dostawałyśmy kartonik soczku. ![]() Kurcze a ja kupiłam kalendarz z awanti z 8,50! grrr |
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Się znów wtranżolę i powiem, że mam wagę z Biedronki, tę różową dokładnie. W różnych miejscach różnie waży, każdego dnia inaczej, więc raczej drugi raz bym nie kupiła. Ale mniej więcej wagę pokazuje (ważę się ciągle w tym samym, równym miejscu).
![]() A waciki z Biedronki są świetne - starczą na długo i nie rozwarstwiają się. |
|
|
|
#4602 |
|
Dossisława I
|
Napisze jeszcze o tych sokach przecierowych. Każdy sok musi identycznie smakować więc przedsiębiorstwa dodają cukier lub inne substancje, króre regulują smak. Soki marchewkowe powodują zmianę koloru skóry ze względu na barwnik beta- karotren, ale marchew ma też witaminę A , która dziala na odmładzanie skóry itp i inne witaminy. w Biedronce w lodówce są też soki jednodniowe, może one są zdrowsze?
Zarówno nadmiar jak i niedobór nie jest dobry więc nie ma co przesadzać chociażby z nadmiarem cukru. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2011-12-28 o 23:01 |
|
|
|
#4603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda ze znanych firm produkuje jednocześnie kilkanaście (a często więcej) modeli w różnych cenach i z różnymi możliwościami i rozwiązaniami. W dodatku każdej firmie zdarza się wypuścić lepsze i gorsze modele, a to wszystko okazuje się niestety dopiero po czasie (czyli jak już kupimy i zaczniemy eksploatować to dopiero widzimy, czy występują jakieś problemy). Producenci drukarek "lubią" się zabezpieczać na różne sposoby przed stosowaniem nieoryginalnych tuszy bo na tuszach jest zarobek. Dobrze jest przed zakupem sprawdzić (m.in. na all) czy ktoś wynalazł obejścia tych zabezpieczeń. Ja np. mam HP (ale nie z Biedronki), jeden z tańszych modeli i kupiłem po wyczerpaniu orginalnych wkładów tusze na all. do napełniania przez strzykawkę. To jest najtańszy sposób. ![]() "Obejście" polega w moim przypadku na tym, że trzeba po napełnieniu "oszukać" drukarkę, że są w niej założone nowe tusze. I drukuje elegancko.
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) była trochę dziwna. Stąd mój wniosek, że waga do najlepszych nie należy. No, ale plus minus wagę pokazuje.
|
|
|
|
|
#4606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potrzebuje taniej, bezprzewodowej drukarki, z tanimi tuszami lub zamiennikami (ewentualnie będę bawić się ze strzykawkami - jak mnie ktoś ładnie nauczy oszukiwać ). Czy ta drukarka spełni chociaż w połowie moje oczekiwania?
|
|
|
#4607 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro muszę się wybrać po kalendarz i pokrowce na ubrania - czas zrobić segregację w szafie! |
||
|
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaopatrzyłam się wczoraj w kawę - przy zerowej różnicy między wersją z kubeczkiem i bez dziwne byłoby kubeczkiem pogardzić (zwłaszcza, że się przyda )
|
|
|
|
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, proszę powiedzcie mi , można kupić jeszcze czekolady belgijskie w którejś biedronce w Gdańsku?
prooooszę... taką mam na nie ochotę, to moje ulubione czekolady
|
|
|
|
#4611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(Mogę ewentualnie ładnie nauczyć. ).Teraz widzę, że na stronie Biedry podają model: HP DJ1050A http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...02/01/06_b.jpg Ten model ma kartridże typ 301, które da się napełnić strzykawkami. Nie wiem tylko czy jest gdzieś o otchłaniach netu instrukcja oszukiwania kartridży tego typu (pewnie jest, tylko trzeba umieć znaleźć ). Bo bez oszukania to będzie tak, że jak się wyczerpie orginalny tusz to po wstrzyknięciu drukarka dalej pokazuje że nie ma już tuszu, ale drukuje. ![]() Natomiast po oszukaniu pokazuje że jest pełny kartridż i też drukuje.
Edytowane przez arrinerek Czas edycji: 2011-12-29 o 09:56 |
|
|
|
|
#4612 |
|
BAN stały
|
Z tymi produkatami dla Biedronki jest u mnie tak. Chodzi mi o Kubusia i Delicje Wedla, a sok Pycholandia i delicje Biedronkowe-nazwy nie pamiętam. Jeśli chodzi o smak, to wolę delicje Wedla i Kubusia, dla mnie smak bez porównania. O ile Biedronkowe delicje są nawet smaczne, to sok Pycholandia nie smakuje mi w zasadzie żaden.
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=atatoja;31268453]ja się z tym nie zgodzę. zazwyczaj im tańsza drukarka tym droższe tusze do niej. po co kupować drukarkę za niecałe 200zł jak pózniej co chwilę tracisz tyle na tusze. moj brat zainwestował ostatnio w drozsza drukarkę (nie pytałam o dokładną cenę) i tusze do niej będą go kosztować dosłownie kilka złotych. Więc takie wciskanie przez firmy super tanich drukarek wcale nie jest wielką promocją..
Nie zgodzę sie z Tobą!! Kupiłam drukarkę Hp za ok 200zł i tusze do niej kosztują 25 zł!! Ale modelu nie pamietam dokładnie bo w leży w szafie na górze bo chwilowo nie używam. |
|
|
|
#4614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiadomo- są wyjątki, pewnie nawet sporo. chodziło mi o to, że lepiej przed zakupem drukarki zorientować się ile będą kosztować tusze do niej, a nie brać pierwszą lepszą bo jest tania
|
|
#4615 |
|
Marudziara
|
Kobietki i jak z tymi kalendarzami, warto po nie iść?
|
#4616 |
|
Przyczajenie
|
W jednym sklepie zauważyłam nowe wafle ryżowe o smaku musli i chrupkie pieczywo razowe JustFit. Kupiłam to z sezamem i jestem zachwycona, jest pyszne i o wiele tańsze od swojego odpowiednika firmy Wasa.
|
#4617 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wybieram się na obczajkę jak wrócę to dam znać...
|
#4618 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Moim też
Mają dużo a jeden model nawet bardzo dużo miejsca na notatki Szkoda tylko że już kupiłam swój i nie potrzebuje kolejnego
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

teraz mam wyprodukowane dla carrefoura i też są całkiem niezłe 
Są chyba dość kaloryczne. Naprawdę lepiej nauczyć dziecko pić wodę i jeść świeże owoce, im wcześniej nabędzie zdrowe nawyki tym lepiej.
i musialam poprawiac bioderma..