|
|
#2671 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
|
|
|
|
#2672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a Jego dziewczyna wie o wszystkim?
|
|
#2673 |
|
Rozeznanie
|
o mnie nie, a byłam rok, niezły agent jest
i pewnie powinnam być Matką Teresą i ustrzec nieświadomą dziewczynę. ale nie, nie zrobię tego. ona mu wybacza traktowanie jej jak gówno od kilku lat, więc wybaczy i to, zresztą on jej coś ściemni. I na finale ja wyjdę na złą i wroga nr 1. Nie szukam konfliktów, szukam spokoju. Chce uciec od tego, ale nie mam dokąd. |
|
|
|
#2674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie myśl o Nim, nie warto bo myślał o Tobie a spał z nią, albo i odwrotnie, jak w przypadku innych Baś, Kryś, Frań
|
|
#2675 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Lepiej nie ruszać g., bo będzie tylko smród
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
bardzo dziękuje za wsparcie dziewczyny. bardzo dużo mi to daje
to dobrze, że mam takie swoje miesjce w sieci, gdzie mogę wyciszyć emocje, nabrać obiektywizmu i trzeźwego myślenia. wiem, że to kiepsko świadczy o tym, jak buduje relacje z ludźmi... ale wolę wygadać się tutaj niż do moich najbliższych. |
|
|
|
#2677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również dostałam tu wiele cennych rad, były moje wzloty, upadki i bunty ale każda chce dla każdej jak najlepiej!
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym coś ale nie wiem co i nie mogę zjeść bo i tak mam już brzuch jak w ciąży przez te święta, no trafi mnie.
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
Spędziłam dziś cudowny wieczór z cudownym panem. i jakoś mój ex blednie kiedy jestem z nim. Zaczyna do głosu dochodzić głos typu ' przecież on Cie zdradzał.. okłamywał... będzie to robił dalej.. a ten .. znasz go tak długo.. byliście przyjaciółmi.. on Cie kocha.. nie zrani ' kurde.
|
|
#2680 |
|
Rozeznanie
|
już od dłuzszego czasu zastanawiałam sie czy to pisać czy nie...
ale nie daje mi to spokoju i musze sie wygadać ![]() poznałam go na obozie młodzieżowo-studenckim, zakochalismy sie w sobie mimo że dzieliło na ponad 500 km. Po pół roku ja skłamałam rodzicom że jade na weekend do kuzynki a pojechałam do niego. po raz pierwszy od obozu sie widzielismy, po długim czasie pisania. Spotykalismy sie, aż wreszcie zaczelismy być razem. To była wielka miłość. Świata poza sobą nie widzieliśmy. Kochaliśmy sie jak dwa debile. Nie pamietam zeby pomiedzy nami doszło do jakiejs powaznej kłótni badz sprzeczki. Ja potrafiłam wszystko rzucić i jechac do niego. On każde swoje wakacje spędzał u mnie. Po raz pierwszy pokochałam, On także- mimo, ze przede mną miał kilka dziewczyn. Byliśmy razem przez dwa lata. W ciągu tego czasu trzy razy z nim zerwałam- dwa pierwsze to takie miesięczne. Niepasowało mi to, że on potrafił tylko gadać. Zero umiejętności typowo męskich. Żarówki nie wkręci, gwożdzia nie przybije, kranu nie naprawi... Tylko gada, pisze wiersze i gra na gitarze. Typowy romantyk. I to był powód gdy dwa razy z nim zrywałam. Ale kochałam go nad życie. Gdy w te wakacje do mnie przyjechał miał problemy ze znalezieniem pracy... albo ja to za niego robiłam, albo moja mama. Po dwóch tygodniach gdy sie okazało, że on sie nie garnie do roboty, ani nawet nie chce próbować stwierdziłam że to facet który ma dwie lewe ręce... że ja z nim przyszłości nie zbuduje, że wszystko zawsze będzie na mojej głowie, że on beędzie tylko żył światem wirtualnym, grami i swoimi meczami. Zerwałam z nim, powiedzialam, że, nie pójdę na studia tam gdzie on mieszka ( składałam tam papiery na uczelnie, mielismy razem zamieszkać) i że to koniec. Zerwałam z nim w sierpniu. Teraz po czterech miesiącach dotarło do mnie, że przeciez kocham go nad życie, że już nie spotkam takiego faceta który bedzie wobec mnie taki wierny, lojalny, uczciwy i który bedzie mnie tak kochał. Że po moim inżynierze za trzy lata mieliśmy brać ślub, mieliśmy budować domek z drewna i że nikogo takiego już nie spotkam. Pluje sobie w brodę, że nie doceniłam wtedy kiedy miałam. Wiem, ze on nadal mnie kocha. Ale że nie potrafiłby już do mnie wrócić... Nie wiem co mam zrobić. W ciągu tych czterech miesięcy od zerwania bylam z jednym chłopakiem, ale to nie było to, brakowało mi JEGO. Teraz uświadomiłam sobie że kocham go nad życie i że z chęcią wsiadłabym w pociąg i pojechała do niego... nie wiem jak mam mu wytłumaczyć to że bez niego żyć nie umiem... nie wiem co mam zrobić by znowu mi zaufał, by wiedział, że nikt inny się dla mnie nie liczy.
|
|
|
|
#2681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Tęsknię za eksem
Wspomnienia ;/
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
żeby zakończyć to z Eksem, napisalam mu ze jutro podejdę do Niego pod blok po moją kasę, napisał, że nie wie czy będzie, ale rano da mi znać, jako że na to już nic nie odpisałam, wysłał mi specjalnie wiadomosć na face "to ona ile ma lat?" i chwilę później "to nie do Ciebie", niczym nie wzruszona odpisałam "spoko"
śmieszy mnie sposób w jaki chce mi albo dokopać albo wzbudzić zazdrość
|
#2685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa przez przypadek
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-12-29 o 00:56 |
|
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
eh dzisiaj znowu cały dzień myślałam o B. trochę czuję się głupio w stosunku do swojego M., ale to jest silniejsze ode mnie. jestem w szoku bo napisał do mnie na fb, a przecież nie odzywał się (pisałam wcześniej, że byliśmy tylko na cześć). jak zobaczyłam wiadomość od Niego byłam taka szczęśliwa, że nie potraficie sobie tego wyobrazić. na całą godzinę zapomniałam o bożym świecie i o swoim obecnym M. zastanawiam się dlaczego do mnie napisał? czyżby to długie wymienianie spojrzeń coś znaczyło? modlę się żeby to nie była jednorazowa pogawędka, żeby jeszcze napisał. brakuje mi Go bardzo nawet jako przyjaciela
|
|
|
|
#2688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
być może przypadek, no ale z drugiej strony przecież On musi czuć się wyżej ode mnie i musi myśleć, że ja zaraz będę płakać i cierpieć moim zdaniem, zrobił to specjalnie ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- albo zrobił to bo widział, że zmieniłam status z "wolny" na "w związku", gdzie połączyłam się w "parę" z przyjaciółką to i tak przez dobrych kilka minut widniało samo "w związku", a nie "w związku z użytkownikiem Anna Kowalska" bo przecież musiała zaakceptować
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mnie denerwują niektórzy ludzie
![]() czemu ci, którzy prawie w ogóle nie znają mnie, mają najwięcej do powiedzenia na mój temat? ![]() czemu ludzie są tacy wredni... |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam ze spotkania z ex.. Zaczęliśmy gadać o tym wszystkim, drugi raz w życiu widziałam jak płakał...
oboje płakaliśmy.. dopiero teraz uświadomiłam sobie jak moje "wysoki" bardzo go zraniły i jak bardzo on mnie kocha.. powiedziałam mu,żeby spojrzał mi w oczy i powiedział ,że mnie nie kocha.. powiedział ,że nie jest w stanie tego zrobić. Mówił ,że nie wróci do mnie bo za bardzo go zraniłam... Zaproponowałam mu żeby spędził ze mną czas jak z koleżanką, bez zobowiązań a później sam sobie odpowiedział na pytanie czy woli mnie czy swoją obecną dziewczynę ( z którą jest miesiąc) powiedział ,że pomyśli.. Jak wychodził z samochodu powiedział mi cześć, już miał wysiadać a nagle się cofnął i dał mi buziaka na pożegnanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sama nie wiem jak mam trafić do jego mózgu i wpoić mu informację ,że już nigdy go nie skrzywdzę i jak przekonać go by dał mi szansę.. ![]() ![]() ogólnie jestem załamana ![]() ![]()
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie nie mogę pojąć dlaczego chłopaki nie mogą zrozumieć, że ktoś bardzo żałuje swojego zachowania i że drugi raz nie popełni takiego błędu, nie zrani
nie rozumieją, że ktoś może jednak się zmienił ![]()
|
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę bardzo go zraniłam.. dopiero teraz to sobie uświadomiłam jak on cierpiał i cierpi dalej..
nie dziwię mu ,że się boi ale sama nie wiem co teraz z tym zrobić
|
|
#2694 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
|
|
#2695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurde, ale jeśli mu zależy, jeśli kocha.. to może jednak się przekona. Widać,że sam się bije z myślami. Zobaczymy, co teraz zrobi. Powiedział,że pomyśli. Teraz chyba trzeba czekać
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedziała też, że mam pisać do niego dużo smsów.. mam mu "zryć banię" żeby myślał ciągle o mnie i o tym wszystkim.. Ex mi powiedział ,że po tym co mu mówiłam ma "kolejne dwa tygodnie nieprzespane " ![]()
|
|
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli Cie kocha to nie bedzie myslal o tamtej tylko o Tobie i sie ulozy.
|
|
#2698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaaałamka totalna ![]() ![]()
|
|
|
#2699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież Ci powiedział, że nie chce do Ciebie wrócić, więc jak chcesz go przekonywać? jak Ci dziś pokazał, że Cię bardzo kocha bo nie rozumiem? Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2011-12-29 o 02:02 |
|
|
|
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze udawało mi się osiągnąć to co chcę.. chyba pierwszy raz mi się to nie uda.. Powiedział ,ze pomyśli nad tym naszym spotkaniem, zobaczymy...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

dlaczego nie odebrałaś?

Lepiej nie ruszać g., bo będzie tylko smród
ale każda chce dla każdej jak najlepiej! 

Wspomnienia ;/