|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper tak mi przykro
Trzymaj się
|
#2013 | |||
|
Zadomowienie
|
hiper jesteśmy tu
![]() Cytat:
![]() ja się właśnie pokapowałam, że mam chyba prezentację dotyczącą mojego licencjatu w czwartek, a już to widzę, jak z TŻ będę cały tydzień Cytat:
Cytat:
![]() bajeczna ja też nie ![]() ej, patrzcie jaką świąteczną edycję zrobiłam były jeszcze z bombkami (cukrowe kolorowe kuleczki) i przyprószone śniegiem (cukrem pudrem)
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2016 |
|
Konto usunięte
|
też nie mam bb creamu
|
|
|
|
#2017 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie, za każde dobre słowo. Normalnie się właśnie rozplakałam... Dziekuję, że jesteście
|
|
|
|
#2018 |
|
Konto usunięte
|
Hiper, bo od tego mamy sibie żebyśmy się wspierały, ja też Cię mocno mocno ściskam do serducha
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper, przykro mi
![]() Wyjeżdżam dzisiaj w góry, wracam w niedzielę po południu. Nie wiem, kiedy będziesz robić zamówienie (pewnie teraz nie masz do tego głowy), ale jak coś, to napisz mi PW ile za ten BB cream i od razu jak wrócę, zrobię przelew.
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31284464]Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie, za każde dobre słowo. Normalnie się właśnie rozplakałam... Dziekuję, że jesteście
Chyba każda z nas straciła kogoś bliskiego i wie, jaki to ból
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2021 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję |
||
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
:macha:
dzień dobry! niestety nie nadrobię tych ostatnich dni ![]() ide sprzatanąć i zrobić sałatkę bo dziś i jutro mamy gości - oglądaczy małej Helci |
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Pani Buka
|
Hiper
|
#2025 |
|
Konto usunięte
|
http://kwejk.pl/obrazek/782454/super,z%C5%82odziej.html <-- skubana...
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam się do ścisłego finału w jednym z konkursów
Chociaż samymi kosmetykami też nie pogardzę
|
#2027 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
hiper mocno przytulam
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci że na 1 roku studiów też się rozstałam z facetem z którym byłam 2 lata i pół roku później poznałam eksa z którym byłam 5 Więc jest nadzieja [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31268462] Jak discman? [/QUOTE] Super, jeszcze raz dziękuję Już 3 pierwsze lekcje rozumienia za mną Cytat:
Tyś młodziutka, więc nie przesadzaj ![]() Mam czerwone włosy !!!
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
hej Baby to znowu ja
![]() wpadam z takim pytaniem, czy / lub gdzie w Karkowie znajde sklep z artykułami do scrabooking'u
wymianka styczeń Edytowane przez WeWlasnejOsobie Czas edycji: 2011-12-29 o 14:01 |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia wyślę po sylwku, bo teraz mi się ich nie chce układać, a takiego rozczochraństwa nie wkleję
![]() Kolor jest piękny, jak czerwone wino a nie jak muchomor, choć nie jestem pewna czy na pewno mi pasuje, muszę się najpierw troszkę z nim oswoić baja
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
lalaith, a co Cię skłoniło do ufarbowania włosów na czerwono
??
|
|
|
|
#2034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale fajnie... Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2011-12-29 o 14:11 |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
#2036 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Ale ja też sobie to od dwóch dni powtarzam, gdy czytam co tu się dzieje ![]() Nowy Rok, więc trzeba założyć nowa skarbonkę na wakacyjną podróż. Żadnych zbędnych/półzbędnych kosmetyków i ubrań. Mam pełną szafę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hiper, nie znam Twojego i wujka podejścia do religii, ale ja wierzę, że śmierć jest początkiem nowego, lepszego życia w Krainie Wiecznej Szczęśliwości. Gdy odchodzi ktoś bliski zawsze wyobrażam sobie, jaka radość maluje się na jego twarzy, gdy spotyka swoich bliskich - rodziców, dziadków, przyjaciół, których Pan zawołał do siebie wcześniej. My tu na ziemi wspominamy tę osobę ze łzami na policzkach a ona tonie w opowieściach co się u niej działo i jak jej było na ziemi. Noc przed śmiercią mojej babci śniło mi się jej spotkanie z dziadkiem, który nie żył już od 15lat. Jacy byli uśmiechnięci, jak żartowali... naprawdę wspaniały obraz! I coś w tym musi być ![]() Mama mojej przyjaciółki chorowała na raka. Miała częste nawroty choroby i przerzuty. W którymś momencie przeżyła nawet śmierć kliniczną i kilka dni później poprosiła mnie o rozmowę. Sam na sam. Nie wiem czemu wybrała mnie, ale będę Jej za to zawsze wdzięczna, bo zasiała w moim sercu ogromny spokój. Mianowicie opowiedziała mi, że widziała ogromną jasność, że czuła niesamowite ciepło, nie tyle na zewnątrz co w sobie. Że zdawała sobie sprawę z tego, że na ziemi zostawia 4 dzieci, gdzie najmłodsze ma 9 lat, męża i swoją mamę a i tak przepełniona była radością i... i nie chciała wracać, mimo, że kochała swoich bliskich i przez całe życie była im oddana. To był standardowy przykład Matki Polki. Powiedziała mi, że jest już pogodzona ze śmiercią, ze swoim losem i że szczęście, radość i ciepło, które poczuła w trakcie śmierci klinicznej utwierdziło ją w przekonaniu, że w Niebie jest wspaniale i że chce i nie boi się tam iść. A ja dzięki tej rozmowie, tak jak pisałam, sama zaznałam ogromnego spokoju i jestem pewna, że w Niebie wszystkim się podoba i każdy jest szczęśliwy ![]() Hiper, teraz to wujek Wam (i Nam) współczuje, że jeszcze musimy tu swoje odsiedzieć
|
|
#2037 |
|
Matka Smoka
|
Dukające - w internetowym empiku jest wyprzedaż kilku książek Dukana.
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przecież już nieraz pisałam że to zrobię i w końcu się odważyłam, więc co się tak dziwicie
![]() Hmm, a co mnie skłoniło? Już kiedyś byłam czerwona i oglądając zdjęcia z tamtych czasów doszłam do wniosku, że czas na powtórkę z rozrywki Poza tym Sylwek tuż tuż, więc to było dodatkowym motywatorem ![]() A na sylwka robię ten o to makijaż, tylko nieco bardziej w fiolet wpadający: http://pedzlem-malowane.blogspot.com...&max-results=7
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-12-29 o 15:22 |
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie zrozumiem jak na tak maciupciej powierzchni jaką jest powieka można coś takiego wymalować Chyba, że zobaczę to na własnej powiecie Lalaith a czy my się widzimy w Nowy Rok, w 4? a raczej w 5? Bo nie wiem czy padł taki pomysł jak rozmawiałam z Ł. przed świętami czy mi się to śniło
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś podwójna????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??????????
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Szkoda, że nie ma HR Magic Concealer, ale po Nowym Roku powinien dotrzeć do mnie Skin79 to może on się sprawdzi 
Trzymaj się

były jeszcze z bombkami (cukrowe kolorowe kuleczki) i przyprószone śniegiem (cukrem pudrem)

Chociaż samymi kosmetykami też nie pogardzę
), mieszkam na Krowodrzy
Z eksem byłam ponad 2 lata, poznaliśmy się w szkole, w LO. Zawsze wszedzie razem, zakochani, plany, marzenia, wszystko, już po jego nazwisku do mnie mówili nawet. A tu nagle pewnego dnia się pokłócilismy, wybuchnął i uznał, że go ograniczam, że związek mu sie przeżarł i on chce teraz odpocząć od tego wszystkiego, wybawić się i wyszumieć
Z tego całego stresu związanego z nim, maturą, studiami, konkursem, się pochorowałam
oraz flirtowania z takim jednym gostkiem. Strasznie fajny jest