|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Cytat:
![]() Często kończę czytać tylko dlatego, że książka mi się skończyła, więc wstaję i... idę na poranne zajęcia
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
cześć poswiątecznie
my w sumie nadal swiętujemy, bo w samą wigilię i dwa dni swiąt bylismy u tesciowej, a teraz po kolei odwiedzamy moich rodziców i dziadkówto ma tą złą stronę, że chociaz dostałam od tesciowej fundusze na samodzielne wybranie prezentu to nie mogę isc na zakupy, bo jeszcze nie wiem co dostanę od dziadków :P zmieniłam wygld bloga - nic nadzwyczajnego, ale miałam dosc pasteli - i w paintcie narysowałam sobie nagłówek bo lepszego programu nie mam pod ręką - co myślicie? idę nadrabiac co pisałyscie
|
|
|
|
#1083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc po Paincie spodziewałam się czegoś słabego a naprawdę ładnie wyszło
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
tylko zastanawiam się, czy tą szminkę tam zostawic czy skasowac i zostawic sam napis
|
|
|
|
#1085 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Orlica pyszności ja dziś zamierzam wypróbować jakiś makijaż na sylwestra ale zupełnie nie wiem co będzie mi pasować..
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Bzeltynko, fajnie wyszło.. Zostaw tak jak jest
|
|
|
|
#1089 |
|
Moderator
|
A ja się pochwalę że dorwałam na wyjeździe ten lakier essence confetti
i jestem mega szczęśliwa do tego jeszcze jeden fajny kolor z jakiejś starej limitki http://4.bp.blogspot.com/-MV3QkkeDyM...et-styler0.jpgi pędzelek kulkę i 2 podkłady sypkie mineralne które są już od dawna niedostępne i odżywkę i korektor 16h. W sumie nie miałam dostępu do sieci bo bym sobie sprawdziła co warto kupić z 2 szafy. Ale i tak jestem zadowolona.Więc dziękuję wszystkim dziewczynom które się zaoferowały mi kupić circus confetti
|
|
#1090 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jak sie do czegoś przykleje to koniec. Cytat:
, ale ja bym szminkę wywaliła
|
|||
|
|
|
#1091 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31184473] Ja jako mały dzieciak byłam Bubą dla taty, Minutką dlą mamy(Dominika -> Dominutka -> Minutka), Minią dla chrzestnego (Dominika -> Dominia -> Minia - oj jak ja tego nienawidziłam )[/QUOTE]też jestem Dominika i nie lubię swojego imienia wlasnie przez to ze sie głupio zdrabnia rodzice od zawsze mówią mi pełnym imieniem, babcia "Dominiczko" czego tez nie lubiędopiero na studiach przyjaciółka wpadła na zdrobnienie "Domiś" (są takie smieszne swtorki z bajki dla dzieci) i teraz mąż, szwagier i tesciowa tez mi tak mówią Cytat:
ja dostałam kiedys zółwia na urodziny i również nic mu się z tego powodu nie stało to nie jest kwestia prezentu i świąt tylko tego, że albo się jest odpowiedzialnym czlowiekiem i wie, komu mozna zwierzaka dac, albo się nie myśli i działa pod wpływem chwili [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31193122] Jeśli mamy pewność, że osoba obdarowana na pewno CHCE danego zwierzaka i będzie w stanie się nim zająć (albo kiedy my też będziemy mogli sprawować pieczę nad futrzakiem bądź bezfutrzakiem) to nie widzę żadnych przeszkód, żeby takiego zwierzaka kupić. W mojej rodzinie już kilka razy na Gwiazdkę pod choinką znajdowałyśmy z siostrami chomiki czy świnki morskie i nigdy żaden zwierzak na tym nie ucierpiał [/QUOTE]j.w. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale trafilismy w dziesiątkę, młoda dostała zabawkowa kuchnię i gotuje non stop, a na lalki i inne zabawki od babć i ciotki nawet nie patrzyCytat:
idę doczytywac dalej :P ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- ja się ubiorę w dres mamy w planach sylwestra prozdrowotnego z konsolą move ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31235395] Teraz tylko bolą mnie pokute palce i przedramię - już miałam pobieraną krew do mnóstwa badań i zakładany wenflon A babsko nieprzyjemne i niedelikatne, jak mnie raz w palec ukuła to byłam pewna, że na wylot igła przeszła [/QUOTE]brrr... ale dobrze, że to nie dentysta, nie? ![]() co do wagi to ja się nawet nie przyznaję ile ważę - noszę rozmiar 40 i przydałoby sie kilkanascie kilo zrzucić - cwiczyłam szóstkę weidera i wytrzymałam 2 tygodnie ale to strasznie nudne hula hop chwilowo pozyczyłam kolezance, stepper kurzy się w piwnicy - wszystkie takie bardziej stateczne cwiczenia mnie nudzą, a klubu z aerobikiem w pobliżu nie ma za to sprawilismy sobie na gwiazdkę konsolę p23 z dwoma kontrolerami ruchu i grę fitness - myslałam, że to będzie jakaś sciema, a mozna sie faktycznie w pięć minut przed tv tam zmachać, że normalnie kolka murowana a pot leci ciurkiem po plecach i jest tam z 20 róznych dyscyplin do wyboru, więc nie znudzi się tak łatwo ![]() więc w tym roku na sylwestra mamy z męzem w planach oglądanie ostatniej częsci zmierzchu jesli ją sciągnę z netu, nasze ulubione potrawy, swięty spokoj i to wszystko przerywane cwiczeniami ![]() co do szminki na lustrze to mam na nią jeszcze jeden pomysł ale to juz wypróbuję po południu a dzisiaj konczymi swiętowac i wreszcie się dowiem na co mogę wydac kasę od tesciowej kusi mnie beauty blender i zestaw konad i olejki z helfów ale na wszystko nie starczy, wiec mam dylemat - uwielbiam dylematy zakupowe
|
|||||
|
|
|
#1092 |
|
Konto usunięte
|
Mała sonda u mnie na blogu, bo nie wiem, czy przypadkiem nie zaniedbuję za bardzo recenzji
Proszę o głosy ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Bzeltynko, ja z kolei bym się wściekała za "Domisia" Zresztą jedynym zdrobnieniem, które mi się podobało była mamusina Minutka i ewentualnie Dodo, jak mówiła na mnie siostra jak była malutka.Domiś, Donia, Domi, Minia itd - najprostsze sposoby na wyprowadzenie mnie z równowagi
|
|
|
|
#1093 | ||
|
Zakorzenienie
|
duuużo
ale opowaidaj lepiej jak było ![]() ja jadę pociągiem od rana, jeszcze 5,5 godizny mnie czeka.. Cytat:
Ostatnio widziałąm w TK MAXX fajnei drewniane zabawki w kształcie jedzenia- hamburgery do złożenia i inne takie, a w ikeii pluszowe torciki, marchewki- aż żałuję, że się nie bawię czymś takim już
|
||
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja po 18stce dzisiaj troche "zdycham"
I mam mala niefajna wiadomosc, baza Hean nie wytrzymala tancow i hulancow, cienie mi sie zrolowaly strasznie
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie wreszcie odblokowali pełny dostęp do fejsa, uuuf.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj u mnie 3 część cyklu przegląd wyprzedaży, opisałam Cropp i Orsay
W Orsay'u naprawdę jest wiele ślicznych ciuchów za małe pieniądze, ale w Croppie tak sobie
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się muszę w końcu zabrać za posta...
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
no, tylko cieżko to wszystko przeżuć
|
|
|
|
#1101 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
hej poświątecznie
też mnie korcą wyprzedaże ale póki co nie mam kasy, jedynie w TESCO kupiłam (ale to przed Świętami) dwie koszule i sweterek. Ja się akurat zgodziłam na test tego płynu nawilżającego do gardła jestem po (w zasadzie jeszcze w trakcie) zapalenie oskrzeli, przyplątało się też zapalenie krtani i gardła więc taki spray nawilżająco-antybakteryjny to fajna sprawa.Idę zdychać do łóżka |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
No, zrobiłam Wam to opracowanie sypkiego Inglota 35, rozczarowałam się mocno niestety
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dawno mnie tu nie było, ale to co się działo ostatnio w kawiarnii to masakra. Galeria handlowa jest full, jeszcze aż tak nigdy nie widziałam. U mnie wczoraj orly - Au Champagne, a dziś zestaw zimowy
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam nagłówek na bloga tylko po wstawieniu go stracił dużo na jakości ;/
|
|
|
|
#1105 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
A zajmuje się ktoś może nagłówkami? Przydałby mi się coś nowego - może w fiolecie albo niebieskości tym razem...?
|
|
|
#1107 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
imageshack.us i potem jako link Może nie straci...---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yolcia1;31285215]Spróbuj zalinkować tu:
imageshack.us i potem jako link Może nie straci...Dziękuję, pomogło, ale chyba zrobię inny nagłówek bo ten jakoś nie pasuje. |
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki polecacie srebrny cień, może Catrice, Essence? Bo do Sylwestrowego makijażu mi brakuje no chyba że nie ma od nich nic ciekawego, to odwiedzę Inglota Przyszła dziś baza z Artdeco, zobaczymy, ile cienie na niej wytrzymają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

jeszcze wczoraj się zapakowałam do wanny i kilka razy musiałam dolewać sobie ciepłej wody, bo ta co była zdążyła wystygnąć. dziś z kolei jak się obudziłam miałam tak suchą skórę wszędzie, że nawet balsam mi nie pomógł 

my w sumie nadal swiętujemy, bo w samą wigilię i dwa dni swiąt bylismy u tesciowej, a teraz po kolei odwiedzamy moich rodziców i dziadków

rodzice od zawsze mówią mi pełnym imieniem, babcia "Dominiczko" czego tez nie lubię
mam taką koleżankę, jak się rzuciła na półki w naturze i zaczęła wszystko odkręcać, dotykać, wąchać, a nawet nie miała przy sobie pieniędzy. Zwróciłam jej uwagę i jeszcze mi się oberwało. Obraziła się i musiałam ją przepraszać.

[/QUOTE]