|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
A więc tak wrażenia z paczek:
-Passion dnce-bardzo fajny zapach taki znacznie wyczuwalny jak lubię -misiu też bardzo fajny ale to nie dla mnie -woda Percive w kulce bardzo fajna kulka hehe -etui na klucze ten kociak fajny głowe ma taka wielka i mieszcza sie klucze w nim bez problemu -szampon do włosów ciemnych z AT bardzo fajny super sie włoski po nim błyszczą jestem naprawde zadowlona -odżywka w sprayu z granatem super pachnie a co do dziłania to się nie wypowiem bo nie dla mnie -miniaturki bardzo fajne ,tylko szkoda ze nie ma innych zapachow -żel myjący do twarzy brzoskwiniowy całkiem fajny ale napewno nie pobije zelu i toniku w jednym z aloesem i awokado -peeling do ciala z wanilia i mleczkiem sojowym co do zapachu może byc ale jak dla mnie za duszący i za slodki -kosmetyczka srebrna naprawde fajna solidnie wykonana ,nie żałuję ze sie na nia zdecydowalam -kosmetyczka kolorowa dodawana do zestawow solutions tez niczego sobie napewno sie przyda -miłosny błyszczyk ,bardzo malutki -nakrapiane ciebie do powiek fajnie wygladają w pudełku -lusterko bardzo eleganckie -soczyste błyszczyki kolor wink i angel naprawde sa bardzo fajne dlugo sie trzyamaj i super pachna i te kolorki -wykrecana kredka do ust o kolorze nude pinka -kolor blady roz o taki mi chodzilo dosyc trwala jest ok -gladki puder-jeszce nie probowalam ale jakos dziwnie pachnie -tusz "pełnia rzęs"-bardzo dobry W razie pytań to śmiało pytać
|
#16502 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
I od razu proszę o pomoc, chciałabym zrobić zamówienie drugie z kat.13, wcześniejsze zamówienie miałam na ponad 150 zł, a mimo to jak wprowadzam zamówienie przez internet to dochodzi mi dodatkowa opłata 10zł za paczkę. Czy jednak poniosę ten koszt jeżeli zamówienie bedzie mniejsze niż 150 zł?? ![]() Jestem wkurzona, konsultantka z którą robie zamówienie, powiedziała że nie wie nic na ten temat i gdzie to sprawdzić. Tak to jest jak się dzieli obowiązki, ja przyjmowałam zamówienia od znajomych, ona składa zamówienie przez internet i jest w Avonie od kilku lat i nie potrafi mi pomóc, chociaż wydaje mi się że powinna to wiedzieć![]() Zestresowałam się i zaczęłam myśleć, żeby sama w końcu to prowadzić a nie liczyć czy się jej bedzie chciało czy nie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#16503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16505 |
|
Konto usunięte
|
Ponawiam pytanie o to, czy mogę pójść do biura mimo, że na siostre jest zapisane.Mogę podać ten numer personalny i w ogóle wszystko, bo ona tylko figuruje tam a ja to prowadzę...
|
|
|
|
#16506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
drum_girl a nie mogłąbć maźnąc wykrecaną kredką do ust o kolorze nude pinka -gdzies na kartce i wkleić??bo nie wiem którą wybrać?
|
|
#16507 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3128678]Ponawiam pytanie o to, czy mogę pójść do biura mimo, że na siostre jest zapisane.Mogę podać ten numer personalny i w ogóle wszystko, bo ona tylko figuruje tam a ja to prowadzę...[/quote]
Hej a chcesz odebrać paczkę czy kupić coś bo np ja kiedyś wysłałam po zakupy do cok koleżanke i spokojnie jej wszystko sprzedali, a najlepiej niech siostra wystawi na Ciebie upoważnienie spytaj o nie w biurze w domku wypełni siostra i potem możesz wszystko bez problemu załatwic
|
#16508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wiedziałam...Z tym, że ma problem, bo Avon jest zapisany na moja siostrę (bo mam urodziny 26.12 gorzej być nie mogło....)i czy mogłabym tam pójść?[/quote]Wszytsko zalerzy od biura w kazdym mzo ebyc inaczej tak jest tylko u mnie wiec ja nei obiecuje ze u Was bedzie tak samoU mnie sie pytaja czy jestes konsultantka a i tak wiekoszosc znaja tak ze to naprawde kwestia jaka osoba tam jest pozatym nawet mozna wejsc poogladac za to nic nie zrobia
|
|
#16510 |
|
Zakorzenienie
|
Taka jedna - dziękuje za odpowiedź..
Będę miała tą rożdżkę w piątek,heh nie zauważyłam zmiany koloru błyszczyka i teraz chyba zaczynam żałować..no trudno a Tak w ogóle, to który zapach jest delikatniejszy treselle silver czy zwykłe treselle?Czytałam w KWC,że silver jest dla starszej osoby,natomiast moja koleżanka powiedziała,że są super..Co możecie powiedzieć? |
|
|
|
#16511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16512 |
|
Konto usunięte
|
Hehe nie wiedziałam, że w biurze można też kupować
![]() To czym sie różni biuro od COK-u? |
|
|
|
#16513 |
|
Raczkowanie
|
Scarlet23 niestety niemam jak zrobić fotki
|
#16514 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki drum_girl
No to Bede musiała w końcu ruszyć do coku i pooglądać wszystko Ja byłam tylko raz w biurze i pani powidziałą ż mogę kupić co chce ale akurat nie byłam zainteresowana.Po powrocie do domu jednak przemyslałam sparawe i doszłam do wniosku ze w biurze raczej faktury i nie wystawią więc raczej to co bym tam kupiłą by mi się nie liczyło do mojego zamówienie - jak myslicie kupowałyscie cos w biurze jak to jest ??
|
#16515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16516 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi zwrotami jest różnie w różnych biurach chyba. U mnie przez długi okres (parę lat), zwroty można było zanosić do biura, płaciło się 1zł od produktu (ale to i tak wychodzi taniej niż na poczcie!), a oni potem wszystkie zwroty razem wysyłali. Ale jak kiedys potem poszłam, to babka mi powiedziała, że już tak nie robią, bo to jest niezgodne z regulaminem Avonu czy czymś tam, i że nie mogą, a wtedy tak wysyłali, bo to była taka cicha umowa. Więc może u Was jeszcze w niektórych miejscach też tak jest.
Ah, właśnie się wwąchuję w Extraordinary, który zamówiłam dla siebie z K13 Pamiętam, że rok temu, jak ten zapach wszedł, strasznie mi się podobał, ale był trochę za drogi. A teraz potaniał więc się skusiłam, ale już nie podoba mi się AŻ tak jak rok temu. Chyba bardziej mi się Surrender podoba. Ale Extraordinary jest na 2gim miejscu. Jest cięższy - zdecydowanie na lato, i raczej na jakieś wypady, wieczory itp. Bo na uczelnie/do szkoły/do pracy wydaje mi się trochę zbyt intensywny.
|
#16517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Majula tam bywa, ja mam podobną sytuację, że do COK-u mamy ponad 100km
|
|
|
|
|
#16518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3128950]Hehe nie wiedziałam, że w biurze można też kupować
![]() To czym sie różni biuro od COK-u?[/quote] [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3129180]Właśnie chcę sie dowiedzieć Majula tam bywa, ja mam podobną sytuację, że do COK-u mamy ponad 100km[/quote]W COKu daja fakture prosza o numer konsulanta a w biurze nie, co prawda nie dolicza sie do upustu produkty tam zakupione ale kilkentka je dostanie nie musi czekac u mnie w biurze produkty sa wlasnoscia OMS i ona je sprzedaje przywoszi nowosci ktore mozna ogladnac jak w COKu ale tak jest w moim biurze nie wiem jak w innych Mi Biuro zastepuje COK do ktorego mam 120km a pozatym czesc konsultantek tam sklada zamowienia
|
#16519 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#16520 | |
|
Raczkowanie
|
Mówisz poważnie? Jest możliwość aby ktoś je przysłał z Anglii, ale czy to się będzie opłacało? koszty wysyłki z tego co wiem są spore...
Cytat:
Dla mnie super i w drugim terminie K13 zamawiam sobie drugą sztukę tak na zapas |
|
|
|
|
#16521 |
|
Zakorzenienie
|
Margo co za opakowanie
![]() Ja miałam podobną sutuację... z kremem do rąk intensywnie nawilżającym z Avon Care.... ale była mniej przekrecona etykieta niz twoja ![]() ponawiam pytanie o tych roziskrzonych cieniach do powiek CT
|
#16522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Az wstyd takie coś dac klientowi Cytat:
Szczęka mi z wrażenia opadła Wiec podziękowałam i sobie poszłam do drogerii, gdzie mogłam wypróbowac wszystko do woli i zakupiłam to,co chciałam. Czy oni myśłą, że mają monopol na kosmetyki????Cytat:
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2006-11-23 o 06:29 |
||||
|
|
|
#16523 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zresztą, umieszczałam tutaj kartke, na której mazałam kosmetykami w COK-u i nikt mi nie zwrócił uwagi ![]() Cytat:
ale zapach ma śliczny edit: ostatnio mam w głowie piosenke Celebrate the Day i musiałam błąd zrobić
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2006-11-22 o 23:09 |
|||
|
|
|
#16524 |
|
Zakorzenienie
|
Celebrate Me, mi pasuje, nie wysuszył nic a nic
w ogóle to cała seria żeli/prysznic Senses mnie nie podrażniła ani nic nie potrzbuje balsamów
|
#16525 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam żel Fantasic Day,pachnie świezym melonem i poranny prysznic to czysta przyjemność ( z nim w roli głównej:P)
|
|
|
|
#16526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16527 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#16528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i jeszcze marzy mi sie woda Shine , ona jest dostępna w niemczech albo francji... ale może kiedyś u nas sie też pojawi...
|
|
#16530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już dzisiaj go użyłam i jestem zadowolona jest taki bardziej transparentny lekko matuję a kolorek wziełam Translucet tan
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Tak to jest jak się dzieli obowiązki, ja przyjmowałam zamówienia od znajomych, ona składa zamówienie przez internet i jest w Avonie od kilku lat i nie potrafi mi pomóc, chociaż wydaje mi się że powinna to wiedzieć

i w drugim terminie K13 zamawiam sobie drugą sztukę tak na zapas