|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
JJa robie tak
:-1 białko -1,5 szkl cukru pudru Odzielam zółtko od białka, do białka dodaję cukier puder i mieszam zwykłą łyżką około3 minut gotowe ![]() jest biały, lśniący i szybko zastyga
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnijcie w jakiej cenie
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gotujesz. Wyciskasz sok z dwóch cytryn i partiami dosypujesz cukier puder, mieszasz i pilnujesz aż masa będzie w miarę rzadka
Zamiast soku możesz dodać wodę ale z cytryną jest dużo lepsze
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4654 |
|
BAN stały
|
Ten sok jednodniowy jest po 2,39 za 350 ml, pojemność i cena ok, za to smak do bani, robi go producent m.in. Tymbarka-Grupa Maspex. No coż, ten produkt im nie wyszedł, a szkoda, bo lubię ich soki.
Ogłaszam wszem i wobec, urbi et orbi etc., że te KALENDARZE SĄ BEZNADZIEJNE I TO KAŻDY FORMAT. Nie broni ich nic poza: - kolorem - z zewnątrz są ładne, reszta do bani Pomijam fakt, że nie mają prawie żadnych dodatków, jedynie jakieś mapki, ale mi to akurat nie przeszkadza. Największą ich wadą jest to, że są nieporęczne. Zacznę od największego kalendarza z kwiatkami, nie podoba mi się środek w kratkę, wygląda w środku jak zeszyt, dobry może do szkoły na zajęcia lub na pamiętnik jak już ktoś tu pisał, dla mnie odpada. Następnie te duże i cienkie: dla mnie mają za mało miejsa pod datami do pisania. Z kolei te małe jak się je otworzy to trzeba trzymać ręką żeby się sam nie zamknął w trakcie pisania, a nie o to chodzi. Wizaulanie z zewnatrz są bardzo ładne, środek pozostawa wiele do życzenia. Dla mnie jedynie nadawały się te większe i grubsze, ale były tylko brązowe, więc odpada. Żaden mi nie pasował, więc zaczekam na rewlacyjny kalendarz od TŻta z Leroya, są najlepsze i bezkonkurencyjne, ale trudno porównywać kalendarz np.z Omniresa z Biedronkowym za dychę. Przy nim ten Biedronkowy wypada słabo i ma same wady, niestety kolor to nie wszystko. |
|
|
|
#4655 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
moja mama mówi, że w biedronce sa maślane precle, jakieś posypane cukrem pudrem czy coś ;> nie wiecie, ile mogą kosztować? |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam pokrowce na ciuszki
Wyglądają całkiem porządnie. No i Desperadoski na promocji za 2,99 zł
|
#4658 |
|
BAN stały
|
Ervisha niema za co, nie jest zbyt dokładny, bo nie znam sie na formatach, a poza tym to kwestia gustu, ktoś może lubić w kratkę itd.
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy u Was kobietki też są takie pustki w biedronkach?chodzi mi głownie o lodówke i owoce/warzywa?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
|
#4660 |
|
BAN stały
|
sylwianna1985 u mnie nie, ale za to w mojej B są zawsze pustki jeśli chodzi o te produkty, które są na promocji lub artykuły przemysłowe, ale tak jest od zawsze i wcale nie daletego, że się ludzie na nie rzucają i od razu wykupują, jakoś mało ich do nas przychodzi.
|
|
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy były wagi kuchenne w Biedronce? Znajde jeszcze gdzieś?
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
u mnie jest jeszcze bardzo dużo wag kuchennych w różnych kolorach, cena wciąż 24,99zł
również polecam puszki, zwłaszcza prostokątne - są o wiele bardziej ergonomiczne no i większe - największa prostokątna ma 1400ml a okrągła tylko 900ml |
|
|
|
#4664 |
|
Konto usunięte
|
widziałam dziś te puszki- bardzo fajne.
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno do soboty pustki będą coraz większe jak co roku
ja już dziś widziałam prawie wszystkie frytki mrożone wykupione, chleby tostowe ![]() Także jutro z rana ruszam po zapasy na sylwestra bo chyba nie ma co czekać do soboty (nie dość że puste sklepy to i kilometrowe kolejki)
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4667 |
|
Marudziara
|
Kupiłam kalendarz ten w łosie/ renifery wg mnie są porządnie wykonane, lubię mieć wszystko zapisane w jednym miejscu
więc dla mnie taki kalendarz do "zapisywania" w sam raz
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam puszki ale żadne nieprzypadły mi do gustu
Kalendarze podobały mi się te małe,piekne kolorki mają, są poręczne i lekkie.szkoda, że już kupiłam wcześniej gdzie inczej. |
|
|
|
#4670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W tej wielkości były jeszcze granatowe i jasnobrązowe. Oprócz tego wzięłam na spróbowanie paluszki lajkonik pełnoziarniste i nowy płyn tymek oliwkowy. |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
cukinii nie było,papryka czerwona 8,49
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
9,99zł
Cytat:
Te mniejsze są najlepsze, różne kolory i w środku bardzo ładne. Te duże, kwiaty, renifery faktycznie w kratkę i cienki papier to racja. A te w takiej jakby krokodylowej skórce też niczego sobie. A jakie miłe w dotyku są te z tej pseudo skórki. Zdecydowanie lepsze niż z empiku po 40zł ... u nas były, kilka sztuk |
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zostawiam Wam fotki zakupionego dzis w biedronce kalendarza w formacie B5. Moim zdaniem jest swietny, o ile ktos duuuzo pisze i kalendarze traktuje raczej jak pamietniki, dzienniki etc.. Fajny, gładki papier, ciekawa okładka, dużo miejsca na zapiski- to plusy. A minusy? mogli zrobic taka mniejsza wersje. Tak jak widac na zdjeciach: Na pierwszej stronie inf. (imie, nazwisko, adres, telefon, e-mail, grupa krwi) ,kazdy dzien na osobnej stronie, do 01.01.2013 później alfbetycznie, w sumie 11 stron na adresy i telefony (po dwie literki na stronie) i na samym koncu 2 strony na notatki. Co do mniejszych formatów- mały wybor, jesli chodzi o kolory. BYły bodajże granatowe, ciemnozielone i brązowe. Brakowało mi czarnego. Okladka zwykla, kładka.. Najmniejszy format był najładniejszy kolorystycznie- róż, zieleń, turkus
|
|
|
|
#4674 |
|
BAN stały
|
Za tą cenę mogą być, ale dla mnie sie liczy jakość, tym bardziej, że lepszy mam za free. Wziełabym duży gdyby były inne kolory, a u mnie był tylko brązowy, muszę wypróbwać Tymek oliwkowy.
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas z małych były różowe, fioletowe, turkusowe i brązowe.
|
|
|
|
#4676 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam fioletowy kalendarz, chciałam w kwiatki, ale okazał się za wielki
|
|
|
|
#4677 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie, czy ostatnio, jakoś przed świętami, była w biedronce listwa zasilająca z wyłącznikiem czy może coś mi się pomyliło??
Zauważyłam, że ser w wiaderku LuxMilk dziś był 5,99/1 kg, a wcześniej kosztował chyba 7,99 ![]() I margaryna Palma po 1,39. Słodycze świąteczne jeszcze nie przecenione. Raczej tylko długi |
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Były.
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, czyli u mnie już się rozeszły a akurat mi potrzebny (przez święta przedłużacz się zepsuł). Zwłaszcza, ze o ile pamiętam, one jakieś tanie były
Cóż, szkoda ![]() Co do kalendarzy, te małe baardzo mi się podobały, i wykonanie w porządku, i wygląd bardzo fajny. Jednak mam już inny. Te duże moim zdaniem nieładne, zwłaszcza ten różowy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

:
gotowe

Nakarm pieska...