|
|
#3571 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3573 | |
|
Nindżopesz
|
Ano, 30-tka mało śmigana
![]() Fumidus i Czarna Mańka (ta ostatnia zupełnie nie w moim stylu) Cytat:
Twarda jesteś, może powinnam chodzić po domu bez okularów bo wtedy tego syfu nie widzę U mnie na szczęście broda średnio raz na tydzień wala się w umywalce ale ślady łapek wszędzie to norma. |
|
|
|
|
#3574 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3576 | |||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
Cytat:
a potem tylko wyjść , a worek do smiecióf ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
ja wprawdzie w okularach chodzę , ale nawet w okularach nie widzeu pajenczyn , które małżon po sufitem dyndające ciągle widzi a żeby nie było - tesz powinien okulary nosić , ale nie kce ![]() Zresztą wzorowanie się na Morticii zobowionzuje czysz nie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mówiąc o skromności ![]() aha, i smoki też w tej bajce występują ![]() macham znad hot-doga z kbnsem
|
|
#3578 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad delicji
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
macham znad kanapki z łososiem
![]() i ide robić rollo ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
i wogle dziękuję za mydło ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- no to wspominała czy nie? bo jak nie, to ja zamawiam ZSK i Naturalis
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-12-29 o 18:05 |
|
|
|
|
#3581 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie peniaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rejcz też kręci kremy? ![]() Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581539 Kciałabym mieć takie problemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie byłaś w szlafroku? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Ziutam, ale nie mam szans tu dziś posiedzeć
Nadrobiła tylko to: Cytat:
2. jak ciśnienie Ci bada to właśnie to Burżuazja hohoho ![]() Badajcie się dziewczyny z obciążeniem jaskrą. U nas w rodzinie wyszło, jak dziadek prawie już stracił wzrok, wtedy się pobadali. Obaj synowie dziadka mają jaskrę, ja jako wnuczka też mam. Byle wiedzieć wcześniej, mój dziadek pod konic życia niestety nic już nie widział, nawet swojego prawnuczka ![]() Byłam dziś z didem u lekarza, skończyło się mleko, teraz jest preparat mlekozastępczy
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
A Roz ja mam Neca, więc nie pomogę, ale jestem zadowolona
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-30 o 22:37 |
|
|
|
|
#3585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
On mówi - po co sprzątasz, każe Ci ktoś? Czasem tylko raz na jakiś czas powie, że coś ubrudzone itp
||||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
aj law ju tłajs
mydło wygląda i pachnie nieszczególnie, ale krzywdy nie robi. Proszę o wyrozumiałość, bo to był mój pierwszy raz ![]() byle nie włosy na cycu
|
#3587 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() małżon nade mno rence załamuje i prorokuje fszystko co najgorsze , a mimo to fcionsz jeszcze jakoś żyjeu , wienc pewna nadzieja jest , że i Ty żyć bendziesz ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- albo na odfrut
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o czym wtedy myślałaś?
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli mam się do tego stanu przyzwyczajać? Bo miałam nadzieję,że to chwilowe, jakiś suplemencik się połyka czy cóś i wszystko wróci do normy ![]() jako te jajeczka na czubeczkach kbnsków ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- właśnie dziwne, bo o niczym zajmującym. A konkretnie, to jakie dywaniki kupić do auta, bo w tej chwili nie mam żadnych i cały syf wsiąka w podłogę.
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pewnej ilości nadeptywania na plamę przestaje się lepić, bo przywierają do niej kłaki Więc ciesz się, ze masz taki zestaw
|
|
#3591 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 5 ml
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
po smaku ![]() co do butów to mnie wkurzajo goscie co im mowie nie sciagac a sciagajo ![]() a najgorzej mnie wkurza częstowanie kapciami od progu ![]() albo sciaganie butow na imprezach typu sylwester czy imieniny-laski w kreacjach i boso no ludzie
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Ves, może słabo reagujesz, jak ktoś mówi do Ciebie per "my"?
![]() Wg mnie trzeba bardzo się wyłączyć, żeby poświęcić uwagę dywanikom w samochodzie
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3595 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. mnie też wkurza takie częstowanie bo zazwyczaj te kapcie żyją własnym życiem. Boso lubię biegać. A ściąganie butów mi nie przeszkadza bo na domówkach, czy to u nas czy u znajomych, zazwyczaj siadamy na podłodze i w coś gramy więc nie wyobrażam sobie przewalać się po podłodze w butach i kombinować jak sobie nie porwać obcasami rajtop albo nie wywalić piwa. I jak wspominałam przed świętami śmieszą mnie te wieszaki na Szafie pt. "Wigilia" "Sylwester - domówka" a tam w zestawie jakieś czółenka, kopertówka, ramoneska. W moim otoczeniu się zostawia torebkę gdzieś na przedpokoju a nie nosi z kopertówką pod pachą
|
|
|
|
|
#3596 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3597 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad gorzkiej herbaty i lekkiej obstrukcji
Cytat:
Przecież nie sypiam w barłogu, ani w stajni pod żłobem (poza tym czytałem gdzieś kiedyś, że nic tak kobiet nie kręci, jak zapach mencizny, testosteron, rozbuchana płodność i te sprawy) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co to za aluzja?! Brzydka Spo, brzydka, zua i niedobra! ![]() Cytat:
--- Wygląda na to, że spędzę Sylwestra sam, jak ten kouek f puocie ![]() Byle mi tylko wódki nie zabrakło, a będzie fporzo |
|||||||
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fakt, te dywaniki to ekstremum jakieś było zazwyczaj jak tak sobie gdzieś idę, to mi się w głowie całe historie rozgrywają
|
|
#3599 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja tylko pytam, bez żadnych podtekstów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Święta pomylił? 

Bo na Messe mnie raczej nie stać